Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök,mert leragad a szemem!Hétvégén,majd többet leszek! :)
    Legyen szép estétek és jó éjszakátok!
    Pussz Nektek! :)

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép estét.Megérkeztem,de látom sokan már az ágyikóba tértek aludni.:)Szép álmokat jó éjt Nekik nem idézek,csak írogatok:music:Hát a számítógép nekem egy külön világ,nagyon nem értek hozzá,és le a kalappal azok előtt akiknek ez megy Imi.Ema remélem hamar megoldódik a probléma.2 éve történt nálunk,a párom beleöntött egy fél pohár vizet véletlenül a lap-topba,na meghalt egyből a gép.Közölte nem veszünk másikat mondtam neki rendben,a farmot a szomszédasszonynál tudtam csinálni,:D2 nap múlva megkérdezte mit szólnék hozzá,ha vennénk egy másik gépet?Én fapofával,ahogy gondolod,persze már majd megevett a fene,hogy mikor kérdezi már meg,mert tudtam,hogy nem fogja sokáig bírni,hát nem is.:DMentem Pestre dokihoz másnap közben telefonos segítséget kértem és az egyik ismerősöm segített venni másikat. :D Úgyhogy azóta pohár nincs a gép közelében.:D:D
    Sajnos mivel gyerkőc nincs így nem tudom mi a helyzet szülői téren,csak azt tudom,ha anyukám ment szülőire akkor mindig hanyag és lusta voltam,ha apukám akkor minden rendben volt velem.:D:DGratulálok a pagodákhoz.Zsuzsa mama!édes lehetett a gyerkőc:)Sütike jó unokázást holnapra.Janzi!Köszi a hírt,most már nem is tudom mit rakjak ki,mit hagyjak kint.:music: Ha valakit kihagytam ne hari puszi nekik:)Zsémbi?

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nahát, így kell új compútert szerezni!xD

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Szilvi/Sziasztok!
    Megvagyok, csak egy kicsit punnyadtam. Ma hivatalos ügyeket intéztem, és sajnos azt kell mondanom, hogy csak félsikerrel. Ezt ki kellett "hallgatnom" magamból, hogy ne nyomasszanak sokáig. Az éjjel rosszul és nagyon keveset aludtam, ma remélem sikerül majd pótolnom.:)
    :D Jól ismered a férjed, de hát ez az egyik kulcsa a tartós és jó kapcsolatnak!:)

Vadóc, Frankné, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

Ugye?:)És nem is én voltam a hibás,mármint nem én rontottam el:D
    Szia Zsémbi!Az nem jó,ha nem tudtad elintézni,és még ki sem aludtad magad,remélem nem téged is hívogattak hajnalban?:music:Igen,már 21 éve sikerült kiismernem.:)

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Holnap remek napod lesz,kellemes időtöltést hozzá.:)
    Viszont szép álmokat neked is.:)
    Szilvi nekem a laptop mellett üdítő van állandóan,eddig balesetmentesen megúsztam.:)
    Szép álmokat neked is.:)
    Tehát jó éjszakát neked,és mindenki másnak is.:);)

7. Zsémbes-banya

Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen és legyen szép a holnapotok!:):inlove:

8. .sylvia72.

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Kép nincs, mert az is odaát van a Mozillában.

10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +6 fok van és mára nyakon öntős időt ígérnek. Valami 15 mm esőt jósolnak.

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!
    Orosházára 27 mm esőt jósolnak! Kimerészkedtem már,hideg nincs +7 fok van!:)
    Legyen szép napotok,délután jövök!
    Pussz! :)

12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Kicsit bealudtam, és kómás vagyok.xD

Sütimama ! Jó unokázást !:) Érezzétek jól magatokat. :)Ma már nekem is konyha event lesz, mert elfogyott minden. Az eventet beindítom és majd várom, hogy alakul. Ha kell majd változtatok.:);)
    Sok-sok felröpit !:)

13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Csak gyorsan bekukkantok és futok is tovább, remek sorbaülős programom lesz ma:music: 4 óra hossza garantált, meglátom, hogy kapok-e bónuszt is hozzá?:pxD
    Legyetek jók, egyszer csak előkerülök :)

14. .sylvia72.

Jó reggelt.Sziasztok!Szép napot mindenkinek.:)

15. lukimi

Járj szerencsével és olyan gyorsan, hogy amikor belépsz a folyosóra vagy váróba már a nevedet kiabálják!:)

.Emama., Zsémbes-banya, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A bónusz a bogyók csökkentése legyen...

.Emama., Zsémbes-banya, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Ne merj nekem órákat kotyolni ott, nem wellness szálloda, hogy ott akard kipihenni magad! Nézze meg az ember! Órákra be akar rendezkedni, még jó, hogy több napi hideg élelemmel nem készültél!8) Bemész, hívnak, elintézed, aztán irány haza!;):inlove::inlove: Mellesleg vigyázz magadra nagyon!:)
    Sziasztok ám, szép napot mindenkinek! Sütikének jó babázóst, nekünk Kicsikincséről friss fotót!
    Nektek itt vidámságot, nekem sok olvasnivalót! Fő a gulyásleves, ehhez majd sütök valami gyorsan összekavaróst, a még maradék zöldbabfőzelékünkhöz fasírozott lesz tepsiben, ami megmarad belőle ahhoz majd krumplipüré. Így a Mama is én is ehetünk kedvünkre.:)
    Voltam boltban.:( Alig vettem valamit és négyezer forint, és ez rendre így megy. Ezer ördög és pokol, megint egy csomó minden csak úgy drágább, mint volt!:mad:
    Még mindig nem tudom, hogy csináljam-e az eventet, mert a Kisállatkert és Noé bárkája feladatokkal a halaknál tartok, és nem szívesen hagynám abba. Ugyanakkor amit a Pletyisben olvastam az függetlenül attól, hogy nincs felhősor, és a kitehetők sem a legnagyobb számok, mégis csak csábít, mert ha lehetne valamennyi szupertápot összeszedni az nagyon jól jönne. Alig van vagy 30 darabom.:eek:

brozsa, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezek után nem értem mi a kérdés...???!!! [​IMG]
    Megcsinálod a halakat, jönnek a kosárkák. Utána termelsz egy csapat eventgazt, majd folytatod a Noét és megint jönnek a kosárkák...
    Közben a bahán folyamatosan termelheted az event gazt.

Vadóc, .Emama., Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Zsémbike! Hát te nem vagy képben?! Padlón az áraaak!xD:p:p:p
    Éppen most gondolkodok azon, hogy az esőn mire tudnék haladni vajh' meg tudnám szerezni a csoda kitehetőt?! :cry::cry: Hogy is mondták valamikor kártya parti közben amikor valaki nem tudta eldönteni mit dobjon be? Gond az uram nem játék! :eek: Hmmmmm.....14:10-kor beszedem a tevéket és valószínüleg neki esek mert nem tudom kiverni a fejemből ezt a kütyüt.:p:p:p

Ámberek! Szomszédaim! Kérem a kosarakat!xD

És még is mozog a föld!
    ----------------------------------------------------
    Tovább gondolva: a bahát is leszedem. Annyi az a.banán mint a nyűűű, itt a tépé gyűjtés nem olyan fontos mint a farmon hát akkor 2 területen biztos meg tudom csinálni.

Utoljára szerkesztett: 3.2.16
    Vadóc, .Emama., Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Erzsike nagyon szépen kérlek ne nevessetek ki, vagy ha mégis, akkor ne hangosan! Látod ennyire nem vagyok praktikus, pedig állítólag buta sem vagyok, de nekem az ilyen egyszerűen nem jut el az agyamig. Ezért jó, hogy vagytok ti. Igaz, hogy a halak még csak 6 óra múlva úsznak ki a vízből, de akkor lesz kosárkám! Ugye?:p;) Köszi.:)
    Nem az árak voltak padlón Imikém, hanem én!xD
    Igenis, értettük, asztat küldünk, különben még megtalál állni a föld, és akkor jajmamám lesz mindannyiunknak!:p:pxD
    Megyek mosogatni. Annyi van, hogy csuda.:oops:o_O Majd utána jövök ám!:)

Vadóc, .Emama., Frankné és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.