Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sehogy sem állok! :eek:xD
    Én, aki az event kezdés első éjjelén vissza szoktam rakni a farmokat, most így járok helyben: 213 papírcsík, 39 kosár. :eek::cry::wuerg:
    Csakhogy mint írtam csak az esőn és a bahán eventezek ráadásul nem készültem elő. Meg lesz így is kb kedd délelőttre, csak nem ehhez szoktam. Viszont cserébe nincs legányolva a főfarmos 3 területem és a kergékkel együtt minden reggel este a szokásos teljes aratást csinálhatom. Ettől függetlenül nem jön be ez a ólakból csak bizonyos felreppenőt, gondolkodom rajta, hogy megint nem fogok eventezni. Pár hónap alatt teljesen fel lesznek turbózva a fő területeim nem lesz már hova cserélgetni a kütyüket vagy legalább is csak elvétve, és akkor majd ha így marad a felröppenő megbonyolítása és addig nem kapunk oda is egy + területet event kilőve. Nekem ez nem jön be, mert nem azért szereztem meg minden tojást, minden bónuszt stb, hogy hetente ledúrjam a farmom. Ez az egy bizonyos felreppenőt csak ólakból erre megy ki. Uff!
    A kicsi farmomon ha kérded köszönöm, szuperül állokxD úgy, mint itt szoktam máskor persze minden terület játszik. 21 ókor lesz az utolsó eventnövény aratása úgy, hogy esőn és bahán már ólak vannak fent! Meg lesz a 15 e növény de hagymáznom kell pár kört mert ugye megszokhattuk, hogy az event növlény szinte semmi felröpit nem ad vagyis alig, 1gyébként ezt se csípem. Ott gondolom 2-3 napon belül jó sok jáccani való lesz az az sok sok kosárka. A szupi kütyüért már most is kínálnak rózsa ólat a csere-bere totyikban, ott ez volt a célom. De ha már ott járok kihozom belőle amit tudok. (trágyák, tápok, stb):)

Elfelejtettem: eventnövény eddig, nem sokkal a kövi aratás előtt: 5786 db.

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
  2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Csak egy kicsit németül, de már nagyon megkopott a nyelv nálam , mert lassan 30 éve nem használom.
    Ezzel mindenki így van, csak a munkahely diktál valójában.:oops:
    Teljesen átérzem a helyzeted, nekem a nagyobb van itthon hétfő óta ugyanezzel, a kisebb másfél hét után tegnap ment először, de neki más volt ( van)a baja.:(
    Látod, mi mindenre jó a technika? Nem csodálom az elérzékenyülésed.:)

3. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Már a kuncogóba írtam az elköszönő válaszom.xD
    Sziasztok! Szép estét!

[​IMG];)

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  4. lukimi

Tudjátok mit nem találok? Van lista a kitehetők tulajdonságairól de csomó újat nem találok, vissza menőleg már több hónapit.
    ????????????????

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A dekor elemek listájánál nézed? Ott sokat én sem találtam meg és nem csak az újak közül.
    Néhányra úgy csinálta, mintha sose lett volna, pedig nekem van.

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Az nagyon rossz lehetett:(
    Óóó,szegény gyerkőc,sajnos a munkahely ilyen.:(

7. lukimi

Igen néztem, nekem az a lista a könyvjelzőmben van, hogy azonnal hozzáférjek.xD

Hüle vagyok mert a multkor 1 játékos csinált 1 táblázatot az összes kitehetővel és sajna könnyelműen kitöröltem a könyvjelzőimből. Pedig abban aztán benne volt minden.:cry:

8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Janzi! :) Oder ;) :D Szóval mindkettőn :)
    2 GB RAM van most a gépemben, ez se egy mai gyerek már szegény. Kb 2 éve használtan, felújítottan vettem.

Nem idézek csak írok :)

Imi, ha ez vígasztal, akkor nekem alig több, mint 2 ezer növényem van, plusz ami aföldben leledzik. Ma még kétszer aratok, de akkor sem fogom az 5 ezret elérni :D

mimi, zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és 5 más kedveli ezt.
  9. lukimi

Nekem már 7000 van nem is az gyűlik nehezen két területen jó ez, hanem a kosár, mivel még eddig nem is volt kint ól.xDxD De ami késik nem múlik, a finisben szép a győzelem.:) Habár mit mondjak? Nem hajtottam még rá a kosárra és gyűlt már 39 nektek köszönhetően. Kösziiii! A minimum már meg van!;)
    Kint van ám 3 paletta és 3 pihe ólak pirosak és legutóbb egyet sem röppentettek! Strááásssszburghoz fordulok!xD:p

Vadóc, mimi, zsuzsa-mama és 6 más kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Nagyon különleges városban dolgoznak és élnék.:) És ha jól érzik magukat,annál nincs jobb érzés,a skype meg tökéletes kapcsolattartásra.:)
    Ügyes vagy Erzsike,előre gratulálok a teljesítményedhez.:)
    Ti is 3man vagytok testvérek,meg mi is.:) Jobbulást a fiadnak,meg neked is.:) Éppen most jött meg,és Mártinak hívják.:)
    1ébként én nem csinálom az eventet.Majd a kosarazásnál,melyik nyereményre hajtasz?A kiemelt mondatoddal,teljes mértékben 1et értek.:) A halfogócskáidért fel az égbe nem érdekelne?:music:
    Hát igen sajnos aki hosszú távon nem használja az idegen nyelvet,szinte mindent elfelejt mind én is például.:music: Németül 1-2 alap dologra emlékszek,a többinek meg utána kellene olvasnom,mindjárt képben lennék.;)
    Zsémbi ma benéztem a noés feladatra nálam,a tehenestől nincs megcsinálva.:music:

Vadóc, mimi, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  11. kpe59

Azt én is láttam valahol. Ha tudod, a gazda nevét, akkor türelemmel megtalálhatod. Én nem emlékszem rá.

mimi, zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Még szűk félóra van a struccokból, és végre kész lesz mindkettő. Aztán mindkét területre földeket rakok, hogy minél hamarabb kész legyek a növényekkel, mert kevés földön nehézkes a haladás.
    Megvolt akkor a nagy öröm?:) Biztosan jól megölelgettétek egymást.:)

13. kpe59

Dobálták rendesen a kosarat? [​IMG]

mimi, zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Jogos a kérdőjel, nem mondhatnáááám!;)xD

mimi, zsuzsa-mama, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönjük Janzi! :) Végre akkor hazaért hozzátok is Márti! Szép név! :)

Igen, 3-man vagyunk,de 4-en voltunk!
    Majd holnap megírom,mi történt!
    Zsémbi,nagyon ügyes Vagy!
    A Noés-nál a lovaknál tartok,a kisállatkert meg készen van! :)

16. Zsémbes-banya

Nem annyira ügyes, inkább most elszánt voltam, mert már nem bírtam rájuk nézni. Csak úgy vagyok képes ilyen feladatnak nekiállni ha "bepipulok", hát most bepipultam.:D

17. kpe59

Nálam a múltkorinál beváltak a 16-18 órás sima ólak, [​IMG] most is azokkal kezdek. Majd meglátom most mit produkálnak.
    Most az óriásólak sem adták 100%-ban.

mimi, zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és 4 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Ez jó ötlet, ha lejönnek a struccok, akkor keresek a helyükre 16 - 18 órásakat. A simán azt érted, hogy nem fejlesztett?

mimi, zsuzsa-mama, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    A betegeknek mihamarabbi gyógyulást.
    @Janzi: Én sem csinálom az eventet.
    @Imi: Több ám már az a kosár. ;)

mimi, zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és 4 más kedveli ezt.
  20. lukimi

De igen, veled cserélek azért is. Majd írd meg bagolyban mennyit szeretnél mert nem szeretik a modik ha itt beszélünk a cseréről.
    Ha lesz sok plussz kosaram (ez nem bizti) akkor a szokásos dógokat szeretném pl szupitáp, mivel özön AB-t látom, hogy szereznek én is akarok azt is többet, KK szupit, turbót, ezenkívül sok tp-t csp-t btp-t látom, hogy rengeteget lehet szerezni. Ha nem lesz sok kosaram akkor örülök az extra kütyünek. xDxD:music::music:

mikszafarm írta:
    Sziasztok!
    A betegeknek mihamarabbi gyógyulást.
    @Janzi: Én sem csinálom az eventet.
    @Imi: Több ám már az a kosár. ;)
    Nééézd mááár, nem 39 kosaram van hanem 44?! Hogy törpénhetett ez?! Ha így haladok mire ólakat rakok ki, lesz vagy 100 kosárkám, akkor pedig aratok?! :eek:xD:music::music:
    Nagyon köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.