Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt, mindenkinek!
    Ha tudtam volna.... :eek: Ma már nem tehetek érted semmit. :(
    [​IMG] Látod Janzi, mégiscsak elkapott a kíváncsacsiság. :)
    Ezt a csalódást én is átéltem. Hosszú percekig nem jöttem rá, mi hiányzik annak a királynőnek, miért nem megy már fel a lépcsőn, miért nem szórja a finomságokat. Végül azért rájöttem. [​IMG]
    Gratulálok a szülinaphoz, igazán szépen ünnepel téged a BP. ;) Mindkét szintlépéshez is sok szerencsét! Ma én is léptem egyet, jól is esett, későbbre számítottam. :)
    Leszel szíves vigyázni magadra?

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Jó reggelt!Feldíszítés megvan,jöhet a kosarazás egyet már kipróbáltam,nagyon jó.:D:D:DPersze lányos zavaromban nem írtam fel,hogy miket kaptam.:music:Mimi néni!Igyekszem vigyázni magamra.:inlove:

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Imi,
    kiváncsi vagyok az eredményekre, biztosan nagyon fog tetszeni!!
    Klara,
    valami fantasztikus, ez a madár csivitelés.Ma amikor felébredtem és kinéztem, olyan gyönyörű volt az ég, mert a világoskék égbolton erős pink szinű csikok voltak.Szinte mintha egy festő kisérletezett volna, hogy vajon a két szin miként fog együtt mutatni.
    Szilvi,
    olvasom, hogy milyen peches napod volt tegnap.Ma már csak a jó fog következni meglátod.
    Sütike,
    itt is szeretnék neked gratulálni a fantasztikus eredményedhez.Nem semmi ez az eredmény.Száguldsz, mint a villám!!

Legyetek vidámak, derűsek, és jó játékot kivánok!

4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Látod,hogy milyen szupi a kosarazás! Akartam küldeni ajándékot,de már túl sokat kaptál--ezt írja ki--Délután én is kosarzok még! Ilyen klassz eventet még nem csináltak az tuti! :inlove:

Szegénykém! A fogad bánja az eventet! Vigyázzál magadra! :inlove:

Frankné, Zsémbes-banya, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kevesebbet tudok jönni a gépem miatt, még a fórum is tovább terheli az amúgy is meggyötört RAM-jaimat:music:

Imi látom megkapta a választ a gombaerdőre, amúgy pedig örömmel olvasom mindenkinek a kosarazás iránti lelkesedését :)
    Én is megcsináltam annyit tegnap ami az ajándékokhoz kellett, már abból szép "mellékes" jött össze. Még van mostanra már 200 kosaram, neki is kell álnom, mert elég sok idő. Az eredményeket elkezdtem írni, de 20 után feladtam, maradjunk annyiban, hogy sok ...;)xD Nem összesítem még azt sem, mindenki látja és tudja saját magáról, hogy mennyi mindent lehet összeszedni. Ez végre tényleg egy méltó szülinapi event és nem csak Sütikének :) A Tp-ket nagyjából fogom látni a szintlépés gyorsulásából.

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be rohantam....:) Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Az a torta is csodás!

Köszi a puszikat, ma is fel vagyok dobódva, csak nem érek rá szárnyalni, mert rohanás van. Este alig tudtam el aludni, annyira izgatott voltam. Ilyen élményt még eddig nem igen okozott eza játék. :) :)
    Köszi szépen! Tényleg, az most olyan, mintha engem ünnepelne a játék. :)
    A kis reggeli képedet imádom, van egy ilyen hűtö mágnesem, az a kedvencem..:) :)
    Marika, nagyon köszönöm Neked itt is a gratulációt! :) :)

Nagy örömmel látom, hogy Ti is ennyire élvezitek ezt az eventet, mondtam én, hogy ilyen még nem volt a 3 év alatt! :) :)

nagyon kellemes, szép vasárnapot, jó kosarazást, és vidám napot kívánok Mindenkinek!

Ema hol van, remélem, nincs semmi baj. Zsémbi, kérlek, hozzál híreket, majd be futok el olvasni. Nagyon hiányzik, nem tudom, mi az oka??

Közben el futott mellettem Ema is, örülök, hogy jól vagy! Sok kosarat, sok ajándékot, és élményeket!

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 6 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én csináltam 1 összesítést valahogy mindíg híve voltam annak, hogy haladok vagy milyen sikerrel veszem az akadályokat és látván a többieket az eventesben kíváncsi voltam nekem hogy megy, szóval ha tehetem mindíg mindent számolni szoktam. A kezdetektől elégedetlen voltam, sok nekem kellő cuccot eleresztettem úgy látszott a reflexeim megkoptak. Így éreztem. Próbáltam koncentrálni, de az egér kurzor a nagy odafigyelésben sokszor a plafonon volt és leállt a kosár de rögtön el tudtam indítani. Ez nem bosszantott, ez a játék velejárója.:) Szupertápot és AB-t szerintem sokat elhullajtottam, de ezt már írtam a reflex és hát két egyforma időben hulló tárgyra nem ránthattam oda a kosaramat mert legfeljebb egyik sem lett volna meg ezen kívül a tp-btp nagy kalapja sokkal jobban látszikxD. AB-m úgyis van dögivel.xD Ja, mivel a csp ikonja picike sokat elengedtem azt is persze nem akarattal. De abból is van sok.

100 kosarat használtam maradt 191 az az még 200-on jóval felül lesz, ez azért nem semmi ezt így modják pesten is és vidéken is.xD Eddig egy szintlépés volt a bahán de lesz még és ha így haladok a főfarmon is lesz. Akkor lássuk a medvét:

Tp: 3,511,213
    Btp: 4,029,001
    Csp: 1,726,960
    AB: 68
    KK szuper: 206
    KK zokni: 218
    Szup.trágya: 1060
    Szup.táp: 196

Látszik, hogy a nagy kalap miatt Tp-kben vagyok jó mármint elkapásilag.xD
    Ha számolásról van szó, a hibázás lehetőségét fenntartom.:p
    Nagyon meg vagyok elégedve.:):inlove::music:

Nagyon sikeres kosarazást mindenkinek!:inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
    Vadóc, .Emama., Zsémbes-banya és 8 más kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én ilyen [​IMG] lettem a kosarazástól... No komment...

.Emama., Zsémbes-banya, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot Mindenkinek!:)

Szia kukucs Én egész nap elkosaraznék, nagyon élvezem:)

Gratulálok az eventtel végzőknek.:)

A gépem elromlott vagyis a windows ment tönkre:mad:, ezt a laptopot meg valahogy nem tudom megszokni. nem is látom mit írok ááááá
    Azért képben vagyok, mert olvasgattam, Imi kíváncsi vagyok a kosaras eredményedre, Én lusta voltam nem írtam miből mennyit kaptam, de szépen gyarapodok:)

Janzi ha van sok szupitápod akkor simán meg tudnád csinálni még az eventet, ha tarolsz mindent 5 ültetés fehérártatlansággal karácsonyi sütivel egy nap:)

Nagyon fincsi ebédek készülnek,meg is éheztem... , nálunk vadas lesz....:)

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 7 más kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Bettike! Végre te is megvagy!:)
    Meg fogod szokni a laptopot hidd el, csak állj hozzá "pozitívan", én nagyon szeretem. Nem is tudnám elképzelni, hogy újra monitor, gép, billentyűzet.:)
    Nekem még az sem biztos, hogy ma megleszek a növényekkel, amiatt, hogy elfelejtettem a közepét a karneváli kocsinak, és csak egy területre való magot hagytam. Mivel nincs sz.trágyám, így eléggé körülményes, de türelmes leszek, megígértem magamnak.
    Gratulálok Iminek a csodaszép, kerek 130-hoz!:)
    Apának pedig a 113-hoz, úgy megy felfelé mint a Főnix!:)

Frankné, apa1971, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Amint kész volt a kötelező, azonnal jobban ment a kosártologatás. Már nem görcsöltem, hogy mindent elkapjak. :D (Nem direkt a görcs, csak adrenalin. :))
    Nekem nem a reflex romlott, hanem remeg a kezem és hát persze, felrántottam. Aztán megbeszéltem magammal, hogy nem baj, ha nem kapom el. :D:D Utána már jobban ment. Én zoknit akartam sokat elkapni, hogy a turbófákat tudjam etetni. (Csak 5-5 db van, kell az időcsökkentés.)
    Az meg külön tetszik, ahogy KK repülője landol a kosárban. :
    Jaj, a vadas.... belegázoltál az ízlelőbimbóimba. :D:D Elcserélném a csirkepörköltömet vele. (Pedig azt is szeretem.)
    Megleszel, ne félj! ;)

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

:) Aranyos vagy, köszi, ilyen támogatással mint amit tőletek kapok biztosan!:) Köszönöm.:)
    Nálunk zellerkrémleves, sült tarja magyaros fűszerekkel, krumplipüré és egy kefirest dobtam gyorsan össze, azt megint jó pár napig osztogathatom a Mama dobozkájába.:)

Frankné, .Emama., mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Imi,
    nagyon szép eredményeket tudhatsz magadénak.Azt gondolom, mint sokan mások, hogy a születésnapi ünneplés méltó örömet hozott mindenkinek.
    Zsémbi,
    szurkolok, hogy sikerüljön neked is. [​IMG]

Gabika,
    a vadas ebédhez nagyon betársulnék,az egyik kedvenc ételem.Zsemlegombóccal készül?

További jó játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
    Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 5 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Jajjj, de cuki vagy ezzel a kis masnival a hajadban!:) Köszi, most már biztosan sikerülni fog!:) Előbb - utóbb megleszek vele, és már előre örülök, hogy milyen elégedett leszek, mint a dödölle ha tejfölt is kapott a tetejére.:p;)

.Emama., mimi, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Igen most találtam meg a masnimat, és gondoltam fel is viditalak vele.Előbb legyél meg, mint utóbb, és akkor, na akkor aztán dől majd az a sok ajándék nálad is.Addig is még mindig szurkolok.[​IMG]

.Emama., Zsémbes-banya, mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hajaj, megint meg éheztem ettől a sok finomságtól. A vadast szeretem, a csirke pörköltet, a sült husit, a krémleveseket...na, meg sok mindent. Nálunk halászlé volt ma az ebéd, a fiúk kívánságára, és lekváros bukta, szintén kívánság ebéd. Én csak halászlét ettem egy keveset. :( Ma is diéta........:( Holnap nem diéta lett volna, mer Pestre készülök, de most hívott a lányom, hogy kedden menjek, ne holnap. LAGALÁBB MÉG HOLNAP TUDOK KOSARAZNI..:d :d

.Emama., Zsémbes-banya, mimi és 2 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Te már minden kosárkát felhasználtál?
    Szia Sütike!
    Látod a Farmerama nagyszelleme megsegített, és teremtett neked időt a játékra!:D

.Emama., sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi, Hajrá, meg lesz aztán utána mehet a kosarazás:) Kénytelen leszek, egy darabig míg a gépem el nem készül, csak az egerem is bírja, mert folton a földön landol, jövőhéten hívom a szerelőt aztán majd kiderül mikor lesz meg a gépem, már tavaly is újra akartam telepítetni, mert már elég beteges volt,de folyton halogattam, most jött el az ideje:)

Gratulálok Iminek és Apának:)

Szia Mimi, Gratulálok!:) Én is a plusz nyereményekre hajtottam, a csokik meg jöttek, zoknit én is kapkodom,napi 4 mínuszba vagyok, az eventek alatt gyűjtögetem, így elég szokott lenni:) Az AB-m is szépen gyarapodott remélem jönnek az új dolgok, meg hááát ami a lényeg a szupitáp:):p

Szia Mari, Spagetti és makarónival készült, a zsemlegombócot csak én szeretem, azt nem csináltam:)
    Nagyon aranyos képet hoztál:)

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Zsémbi,hajrá! sikerülni fog meglásd! Nagyon szurkolunk Neked és persze Mindenkinek!

Én eddig 174 kosarat raktam tele! (vagy csak akartam,hogy tele legyen) :)
    Eddig ezek lettek:
    AB:96
    Szupertrágya: 840
    Szupertáp:332
    KK.szupitrágy: 306
    KK-turbó:319
    Baha tp.: 6106660 (2 x léptem szintet)
    Farm tp.: 3610420 ( 257 ezer a köv. szintlépés,ma még meglesz)
    Csp.: 1706700

Így sikerült! Persze lehetett volna jobb is,ha ügyesebb vagyok,de meg vagyok elégedve!:)
    Van még kinn sok ólam,holnap még kosarazhatok! :)

Hajrá Nektek is! :)

20. Zsémbes-banya

Úgy tűnik ideje volt átmenetileg átnyergelned a laptopra. Remélhetőleg gyorsan elkészül a géped, és ülhetsz vissza a régi, megszokott kényelmedbe!:)
    Vadast nagyon sokáig nem ettem meg. Pár évvel ezelőtt a munkahelyi kajáldában az egyik menü vadas volt a másik spenót tükörtojással. Nem tudtam mit csinálni a számomra két lehetséges "rossz" közül a vadast választottam, aztán meg percekig szidtam magam, hogy miért nem ettem előbb belőle. Azóta imádom, csak a marhahús aranyára miatt nagyon ritkán eszünk. Azt hiszem a zsemlegombóc volt a bajom, a kajáldában pedig spagettivel adták.
    Szia Klári! Ez gyönyörű eresztés, és még megfejelheted holnap!:)
    Juj, már alig várom, hogy odaérjek én is.:)

.Emama., sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.