Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

1./ Hát, a megnézésről lemaradtál, mint a borravaló...
    2./ Nem lehet azt még tudni, mire lesz jó az a gödör...
    3./ Nálunk jártál és kinevetted az új szakmám próbálgatását... (Csak emlékeztetőül:[​IMG] )

2. PiciEma

PiciEma Aktív író

Na sziasztok újra! [​IMG] Előmásztam az ágyamból, jót aludtam, még csak félig vagyok ébren :sleepy:;)xD

Nem hoztam idézéseket, mert nem tudom, hogy működik-e már az előző oldalról idézést hozni, de örülök Elzemari visszatérésének és történetének, Erzsike érkezésének, Vegnek, Zsémbi belógásainak, Évi érdekes receptjének és mindennek ;)

Imi! Még jó, hogy ma Zsémbitől kértem ebédet. Bár a gulyást szeretem, de a káposztás tészta, hááát, az nem tartozik a kedvenceim közé :p Én igaziból paprikás krumplit ebédeltem, az jó volt. :)

Erzsike! [​IMG] Én tavaly március 21-ről 22-re virradó éjjel hibbantam meg (valami nagyon komoly rövidzárlat lehetett a fejemben:p) és akkor csináltam egy 2. farmot. Becsülettel pátyolgatom azóta is, ma már 95-ös a Picikém, de én is megnyuvadnék annyi farmtól, mint amennyi Zsémbinek van. No Évi és Veg sincs nagyon lemaradva, de azért ők legalább számon tudják tartani a farmjaikat, Zsémbi lassan már szerintem azt sem;) :pxDxD

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ma másodszor csidátáááá mi?!!!!! Nagyon is számon tudom tartani, és úgy látom te is a szádon tudod tartani a farmjaimat! Vedd le róluk jó!:mad:;)xD Amúgy meg: "Nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál! Bontott csirkét! Bontott csirkét!......."
    Izé......a nagy örömötökre (remééééélem!) itt vagyokot pedig csak halkan, nem kell itt direktbe beárulni az ember lányát, még meghallja valaki.:D Ó! Te jó ég, hogy mennyi gondom van velük, mégis állandóan itt esz a jósorsom!;)

PiciEma kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem [​IMG] sikerült gyorsan leküzdenem a késztetést...
    Ezzel az eggyel játszom kedvtelésem szerint. Nem hajszolom sem a csp-t, sem a tp-t, a saját tempómban és elképzelésem szerint haladok. Az event-eket csinálom, de sose nézem megéri-e?

5. PiciEma

PiciEma Aktív író

Te! Ma nagyon zsémbölős kedvedben vagy, előre félek az estétől [​IMG] ;):pxDxD
    A bontott csirkét nem értem, de mivel mára jó lesz ha behúzom fülem-farkam:oops:, így estére hozok neked bontott csirkét minden további kérdezősködés nélkül :pxDxD

Végül is szeretem azt a Pici farmomat is és nem bántam meg, hogy lett :)
    Én egy kicsit próbálok stratégiázni, hajtom a TP-t, Csp sem árt ha van, szóval elég intenzíven játszom és mostanában ennek alárendelem az eventezést is. Bár eleve nem szeretem a röbb tízezres nagyságrendekben letermelendő növényt, azért ha kifejezetten vonzó az ajándék (mint pl. a jávorszarvas színpad volt), akkor megcsinálok egy-egy eventet, de a többit kihagyom. Mindig azt mondom, hogy azért nagyon jó ez a játék, mert mindenki saját kedvére játszhatja :)

Elzemari, hoztam neked valamit ;)

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

7. PiciEma

PiciEma Aktív író

A turbó malom érdekel(ne), majd még kigondolom, hogy tudok-e venni. A hírt és a naptárt köszi szépen :) A naptár nagyon jó, Lona pl. biztos nagyon fog örülni neki :)

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

De mennyit írtatok:D Akkor minden punnyadás nélkül, (vagy a punyi az más? )xD berobogtam.Mégis egy csöppöt, hogy ilyen szívesen fogadtatok...Be is fejeztem:music:

Zsémbi írok néha zőldeket még magam se tudom, hogy mit akarok ezzel. Most mondjam, hogy olyan édes vagyok, és nem akarom, hogy fel mennyen a vércukorszintetek...azért írtam xDEz még saját magamnak is fájt.:oops:
    Ema legközelebb már nem egyesével idézek, hanem úgy bepróbálkozok ahogy írtad.:) Ez a birka meg szerintem goromba-.-

Te Imi azért volt a hiszti, mert olyan kevés jött le.:oops: Én is örömködnék ha annyit szednék mint Te és Ema.Azért így is örülök, nézd ennyire :D Nem vagyok ám irigy.:)Tudom nem kellene eventeznem ha ennyire haladni akarok, de most még nagyobb a késztetés, hogy csináljam, mint ne.
    Itt nálunk most hét ágra süt a nap elküldtem az esőfelhőket hozzád, attól még nem biztos, hogy szót fogadnak. Nekem csak annyit jelent, hogy esik és süt a nap, sokat kell mennünk füvet nyírni a házhoz.Kertem az nincs.
    Nálunk is van folyó a közelbe a Mura. Ahol nevelkedtem csak 1 km-re.Sétával is hamar meglehet járni az utat.

Hoztatok mindenféle ennivalót.:) Én bensőséget nem eszek, csak nagy ritkán a csirkemájat.A húsit amúgy szeretem, és az édességet, sajnos nagyon. Ja igen, és a halacskát és mindenféle tengeri ketyerét.Eddig egy dolgot utasítottam el az pedig a tengeri uborka.Láttam élőben, hát nem nyerte el tetszésemet.

Megyek is és eszek valamit, mert csak reggeliebédem volt így egyben.

lukimi és greenfields kedveli ezt.
  9. PiciEma

PiciEma Aktív író

Először is jó étvágyat neked! :)
    A bari megfejtést köszönöm. Goromba? Hát az tényleg lehet, mindenesetre nem kifejezetten barátságos a tekintete ;)xDxD
    A felhők most itt gyülekeznek nálunk. Az előbb kimentem, gyönyörű, tipikus HF-os felhőzet vett körbe minket. Mostanra már teljesen beszürkült felettünk is az ég, a szép része már nem látszik sajnos.

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Emaaaaa, juj de nagyon aranyos vagy!!Azonnal kapom is magamat és megyek átöltözni, igy csak én vagyok és a mókus!!A szálló tölgylevelek, s most aztán jöhet az ősz..

11. SzecskaMester_

SzecskaMester_ Fórum-zöldfülű

Itten vagyok! Meg lehet tekinteni, és brühühü :cry: de most erősen :sleepy:, megyek kumni :)

Frankné és greenfields kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Szia Kissárkány!
    Tessék is reggeliebédelni, mert én lassan a vacsorán gondolkodom.;)xD
    Lehet, hogy így kellett volna néznem a felhőkre -.--.- és akkor gyorsabban elpucolnak innen.;):p

Tőlünk már elvonult a vihar, így végre megint süt a napocska!:)
    Hát ez télleg szörnyű.o_O:eek::oops:

mya100 kedveli ezt.
  13. PiciEma

PiciEma Aktív író

Eddig csak a Fluttershy szimfóniája helyén pörgött egy virág napok óta, de tegnap óta már a pehelytollasok sem látszanak. Learatni ennek dacára sikerül mindent és visszaetetni is az ólakat, de azért idegesít, hogy nincs ól csak pörgő virág :eek:
    Ccleaneres takarítás megvolt, a flash player sütijeit azonban a korábban megszokott módon nem tudom törölni, mert a global settingsre kattintva nem jön fel a régi ablak. Angol oldal fut be és ott sem találom a régi lehetőséget :( Hmmm, ebből mi lesz?:oops:

Most nézem, hogy az arató-vetőgépen a víz, a sztrágya, sztáp és a trágya sem látszik, valamint a felreppenő dolgoknak a fele is hiányzik a sárga sleifniről. :(

Ami a legcikibb, hogy a teljes vetőtáblám is üres, na ez aztán szép világ :oops:

Örülök, hogy örülsz :) Használd egészséggel és örömmel! :)

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
  14. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Imi nagyon szeretem a káposztás cvekedlit sok cukorral és borssal.
    Türelmem van ,nem kell hajolni és cipekedni vele.
    Több mint 1 évig 8 farm volt / unokámnak nagyon tetszett a játék kb 1 évig/.

Jó aratást .
    Néha sikerül belekeveredni hol mi van.

Kacsa májjal már ettem úgy is finom,csirkemájjal is jó lehet.

Imi,Ema úgy haladnak ,ha irigy lennék már a felbujtójától a lábam körméig sárga lennék.
    Elmesélt taktikájukból szoktunk csemegézni ,kinek mi tetszik .
    Minden evetet nem csinálok meg egymást követő sok növénytermesztéstől besokalltam.

Gratulálok nagyon szép lettél ,a varrónődnek is.

Ema egészségedre a pihenést .
    A receptet szívesen.
    Zsémbike kérte ,remélem megtalálta.
    Nosztalgiából főztem, már lassan 13 éve nincs nálam disznóvágás
    / válás óta és a gyerekek is kirepültek/ .
    Pedig az volt az igazi saját nevelésű tavaszi kismalac karácsonyra,farsangra.
    Tudtuk mit eszünk........:)

És sikerült felöltöznömxDxDxDxDxD

Vakond-Gazda és greenfields kedveli ezt.
  15. PiciEma

PiciEma Aktív író

Ügyes vagy Évi! :) Ugye nem is volt vészes, gyakorlatilag ugyanaz, mint a régi fórumon volt :)
    Disznót mi sose neveltünk, de párszor vettünk és volt disznóvágás nálunk is. A hús jó, az összes többi borzalmas amivel jár :oops: Én nem sírom vissza egy percig sem. Ha akarunk, akkor kolbászt így is lehet tölteni, végső esetben még májas hurkát is lehetne csinálni, vagy kenőmájast, de az az irgalmatlan rumli ami a disznóvágáskor volt, az nagyon nem hiányzik. Persze akkor volt ez nálunk, amikor 3 pici gyerek téblábolt mindehhez körülöttünk és izgatottan szerettek volna mindenben részt venni. Az ember nem győzött a gyerekekre vigyázni, hogy lehetőleg ne ők kössenek ki az abalében és ne álljanak a pörzsölő útjába, illetve ne akadjon a kezükbe egy félrerakott nagykés. Volt, hogy hajnalban kezdtük és este 11-kor még a kolbászt tekertük. Brrrrrrrr, emléknek is rossz :oops:

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nálam nem műxik amit előző oldalról hoztál.
    Hiába csodálkozom, olyan 1 évig én is teljes sebességgel vittem a másidk számú farmomat és ott is mindent megszereztem amit csak lehetett, az eventeket is csináltam. Aztán besokalltam és azóta csak tessék lássék mozgatom.o_O
    Másoccor?! xD Ma rád jár a rúd?!:eek:;)
    Én a 87. szinttől kezdtem figyelni a Tp-re és úgy a 90. szint tájára már erősen ellenfelemmé vált és hajtom is teljes erőbedobással.xD
    Az eventeket ez év tavaszától hanyagolom kb április-májustól?? szinte teljesen. Nem fér össze a Tp hajkurászással mert nem fogom az egysíkú eventek miatt állandóan leszedegetni a turbó fákkal megrakott szédültet és tölgyest, a Fő meg kell egyébre. De azért 87. szintig mindenben benne voltam bő 2 éven át mint más és mitől kezdve lehetett minden eventet megcsináltam sőt, éjjel is felkelegettem. Már régóta nem teszem.:)
    A sokat ki kell érdemelni!xDxD Nem mindenkiből lesz fanatikus mint belőlem és aki szeret eventezni még 199. szinten is csinálhatja.:eek::D Az eső valahol már kieste magát itt hol süt hol borul de pár cseppen kívül nem volt egyéb. Holnaptól több napos jó idő jön ha minden igaz és ha az időjárkálás is úgy akarja ahogy a jósok.xD
    Én naponta többször kifejezetten utálnék őtözködni, remélem nem is kell évekig.xDxD
    Jóóó jóó, hölgyeknek viszont kifejezetten jól áll!
    Kora délután kumni?! Mi lészen éjszaka?! :eek::)
    Gondolom azóta már többször megváltozott, mert olyan ez az augusztus mint az április!:eek:
    Nálam nincs ilyen gebasz, remélem nálad is csak pár perces tréfa.:)
    Évike első blikkre amint megláttam a hsz-ed, magamban felkiáltottam: nini, Évike idézett hsz-eket! Mert nemigen szokott!xD
    Én azért nem borsoztam most a cvekedlimet mert az orvosom eltiltott és magam is úgy gondolom, hogy egy darabig hanyagolni fogom. Viszont rakásra eszem a paradicsomot amit a kert ad meg még ilyesmit.:p
    Nyolc farm azért már tulzás, azt éjjel nappal gondozni kellett nemdebár?!:eek::eek:

17. Frankné

Frankné Fórum biztosa

A feltöltés hasonló ,csak pár kört "lefutok" mire megtalálom amit keresek
    Meg kell szokni mit-hol találok meg és milyen elnevezés alatt.

Nagyon szeretem a disznóvágásokat kb. 35 éves koromig.
    Édes apám nagyon jól tudta elkészíteni és hagyta hogy megtanuljak sok mindent.
    Sajnos utána már a bajok miatt nagyon nehezen ment.
    Meg már mindent a gyomrom se bír.
    Épp tegnap beszéltünk a lányommal ,hogy télen közösen csinálunk vastagkolbászt.

Imi ! Régebben idézgettem, de pár hónapig örültem ,ha az írás elment.

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

halihóó,
    Imi igazad is van, hogy minek napi kétszer öltözni, de amikor az Ema olyan aranyosakat tud kreálni, és az ember lyánya elcsábul...

19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ja, hát az is olyan dolog, amit disznóvágás nélkül, vett húsból is meg lehet csinálni. Tulajdonképpen a véres hurkán kívül és még talán a disznósajton kívül bármit el lehet készíteni így is :)

Csábuljatok csak bátran;) Legalább lesz érteleme új képeket készítenem ;)xD

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Véletlenül erre jártam, bekukkantottam hozzátok, és kedves ismerősökkel találkoztam. Így bátorkodtam belépni..:)
    Sütike vagyok a nyugiházból. Nyugdíjas a valósban is, és nagyon élvezem, soha nem unatkozom. Másfél éve játszom, 2 farmom van...87-es, és 82-es szinten vagyok. Szeretem a játékot, és a jó kis közösséget, mert nagyon jó kibeszélni a dolgokat.....:)

Kedves Emama! Közben, amíg itt olvasgattam, rákattintottam az aláírásodban lévő képekre, és annyira meg tetszett az egyik, hogy folyamatosan ezt nézegetem. Nekem egyetlen bennerem van a két farmhoz, de annyira tetszik az a kép...nem tudom, itt el szabad-e kérni, vagy más úton-módon, de ha nem gond, kérlek, mondd el, hogyan kérhetném el??? Annyira szép......401-es a száma, és bocsi, hogy egyből ezzel jövök, de ez most itt szerelem első látásra..:) :)

Vakond-Gazda, greenfields és breki072 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.