Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, madárdalos szép napot kivánok!
    Tényleg, énekelnek a madarak felénk.[​IMG]
    Ebéd utánra hoztam egy csésze kávét.[​IMG]Csoda csésze , mert nem fogy el.
    Azt gondolom, sokáig emlékezni fogunk erre az eventre a karneválok királynőjére, és a sok sok ajándékra. Következhet majd a sok ajándék felhasználása is.
    Derű és vidámság kisérje a napotokat.

2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Csak kérdezném, hátha valaki tudja, Dokival mi van, remélem nem maradt ki ebből a fantasztikus eventből!

Zsémbes-banya, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Laboviti!
    Most jó lesz? Csak az egyik méretet figyeltem, a másodikat nem. :)

Zsémbes-banya, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  4. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép délutánt mindenkinek.
    Gratulálok a jó kosarazáshoz,szint lépésekhez.

Köszönöm az ajikat ,de sajnos a kosarakat nem tudtam kihasználni ,2 farmon az utolsó körhöz
    hiányzott a papírcsík .
    A2 farmon délelőtt sikerült a díszítés és itt kosaraztam ,de kimarad 50-60 db farmonként.
    Elég sok tp,csp ,banánt,szupitápot sikerült elkapni pedig 1részét csak a kosár mellett láttam elmenni.
    Megyek vizelethajtói ,mert holnap kikel bírni a cipőt.
    Talán nem keserítenek nagyon el.

Szép délutánt mindenkinek.

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Végre hazaértem! Látom mindenkinek jól sikerült a kosarazás! :)
    Gratulálok Nektek! Szerintem mind ügyesek voltunk! Én is csillagos 5-öst adok a BP-nek! :inlove:

Igen,Miksza,Te is hiányoztál nekünk,hogy mi volt itt,csacsogás ezerrel!xD Olvasni valód lesz bőven! :)
    Janzi is jöhetne már,mert Ő is hiányzik! :p
    Este,majd jövök,most megyek csirkét sütni és kapros salátát csinálok mellé! :)
    Pusszancs Nektek!

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Klári! :) A csirkére én is bejelentkeznék, főleg ha valami finom saláta is lesz mellé ;) :)

Szia Évi! :) Gratulálok a megszerezett holmikhoz, annak kell örülni ami sikerült :)

Szia Biciklis Lány! :) Köszi a kávét, az mindig jól jön :)
    Én is hallom már a madarakat egy jó ideje, először azt hittem valami bajuk van, mert még fagyos hidegek voltak, de aztán nekik lett igazuk, megjött a hangjuk után az enyhülés is :)

7. -elzemari-

Szia Évike,
    Sok ajándék ment el a kosár mellett is, olyan ügyes volt ez a királynő, hogy bőségesen szórta mind a két kezével.Sokáig fogjuk emlegetni azt gondolom.
    Szia Klara,
    nagyon jól hangzik a kapros saláta,jégsaláta és kapor, vagy uborkából készül?
    Ema,
    igy voltam én is, amikor először felfiygeltem a hangjukra, még javában a januárban jártunk, és arra gondoltam, hogy valahogy nagyon korai még ez a kis énekük.Aztán ahogy múltak a napok és jött az enyhülés, egyre többször figyeltem meg őket, és már én is komolyan vettem azt, hogy bizony ez mára Tavasz kezdete.Végül is a héten már a Februárnak is a közepére érünk és megyünk kifelé a télből.Én nagyon örülök neki.
    Hoztam egy kis virágot nektek.

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a virág valami csudaszép!
    Évike!
    Legközelebb jelezd, ha kevesebb valamid van, hátha tud a csapat segíteni. Azért nagyszerű dolgokat dobált ez a királynő. :)

9. -elzemari-

Nagyon örülök, hogy tetszik!

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Gondolom mindenki kipihente már a kosarazás fáradalmait, a szemgolyók visszaálltak eredeti állapotukba, és már senkinek nem húzza a görcs az ujjait, derekát. El lehetett tenni a műkönnyeket és le lehet bontani az "egérvezető" barikádot. Ez az event tényleg születésnapi ajándékeső volt mindenféle jóval. Részemről lehetett volna több holmival is megpakolni a kosarakat , de énnekem a tologatás hevében azért sokszor kiugrott a kosár a sinről. Ilyenkor persze megemlékeztem a majomkirálynő keresztnagynénikéjéről, de aztán sikerült tovább tologatnom.
    Remélem azért jövőre is részesülünk hasonló szülinapi meglepetésben.

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok! Szép estét!:)

12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Jobban vagy legalább egy kicsit?

13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Igen.:)

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Évike! Nagyon szép a virág! Te csináltad?

Lányok! :) A salátát így csináltam: Lereszeltem,lila hagymát,répát,lila és fehér káposztát,meg vettem 1 nagy doboz csemege kukoricát!
    Ezeket jól összekevertem,natúr joghurttal amibe kaprot tettem! Igaz a kaprot a fagyóból vettem ki,de így is nagyon fincsi lett! Uborkát nem tettem bele,mert elfelejtettem venni!
    A csirkét jól befűszereztem és Pataki-tálban megsütöttem! Már ettünk is! :)

Nem tudom szeretitek-e a csíramálét? A mama szokott sütni,és hozott egy jó nagy szeletet,mert csak én szeretem! Hú,megettem a felét!

Barni! Örülök,hogy jobban Vagy!
    Most annyit iszok mint egy ló!Szerintem a saláta a ludas! :)

Az eventre még visszatérnék! Tényleg sok értékes dolgot kaptunk,igaz meg is dolgoztunk érte! Főleg a szemünk,meg azért kellett hozzá reflex is! :p Ezt nem tudom mivel tudják felülmúlni! Köszönöm--köszönjük BP. :inlove:

Nálam nincs sajnos mozi! Biztos elszakadt a film! :sleepy:

Tegnap vettem 2 kitehetőt: A Kínai kaput és a Kínai lampiont! Nagyontetszik minkettő!
    Na jó a tojást is megvettem,mert szeretem a tojásokat! :)

Zsémbes-banya, -elzemari-, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Barni gyógyuljál .
    Klárika Marika hozta ,én ilyent nem csináltam / még /.
    Finom kaját csináltál.
    Ema én nagyon örültem neki ,azt akartam kihozni ,hogy az apróbbakat nem is láttam / amúgy is csak 1 szemmel / ,mégis sikerült elkapkodni és a kosár is néha akadt meg.
    Mimi néni baglyot tényleg nem küldtem ,csak itt említettem a papírhiányt ,de úgy .hogy ne szóljanak érte.
    Marika szép a csokrod . Ezt is te csináltad ?
    Gabika és Juditka is kipihente a kosarazást.
    Holnap megyek a klinikára remélem haza engednek és nem akarják újra műteni a szemem .
    Mozit ma néztem ,csak kivágott......
    Mindenkinek jó pihenést ,szép álmokat .:inlove::inlove::inlove:

Zsémbes-banya, -elzemari-, mimi és 5 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Itten !

Zsémbes-banya, mimi, barna030303 és 4 más kedveli ezt.
  17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Évike!
    Kivánom hogy minden jól alakuljon a klinikán és hazaengedjenek jó eredménnyel.
    Jó éjszakát Neked!

Szia Klári!
    Egészségedre a salátát biztos jól sikerült, szerintem inkább a füszeres csirke miatt iszol sokat, de hát azt is egészségedre.

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Hú,fél óra alatt 1 liter vizet megittam! Éjjel bizti nem fogok aludni... :p

Nem is mondtam még,reggel piszokul megáztam! Amikor indultam dolgozni akkor még nem esett,félúton se jártam és nem hogy esett szakadni kezdett az eső! Hát tekertem tovább,és röhögtem magamon!Mint egy ázott kis veréb beestem a munkahelyre! Akik utánam jöttek,mondák,hogy már nem esik....

A radiátor fölé tettem a kabátomat fél 6-kor,de 2-kor még vizes volt! De 100 ágra sütött a Nap amikor jöttem haza!

Zsémbes-banya, mimi, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Most arattam a felhőn, és az egyik adott 1450 BTP-t. Csak néztem, hát az elmúlt két napban, nem ehhez szoktamxD

Zsémbes-banya, mimi, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

El lettünk kapatva kérem ;) :D

Szegény, azért még délben sem lehetett kellemes a vizes kabártot felvenni és abban hazamenni. Remélhetőleg nem fáztál meg újra! :)

Szia Juditka! :)
    Nekem a karom még sajog, lehet, hogy napokig érezni fogom :music: xD

Szép kis virágot hoztál, üdítő ránézni :)

Zsémbes-banya, mimi, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.