Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Képzeljétek fogta és egyszerűen kidobta :eek:o_O amit saját kézzel alkotott nekem :D
    KIDOBTA :cry::cry::cry:
    Nézegessem a képet ami ráadásul nyami :cry::cry:Néni néni xDxD

2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Miksza!
    Gondolkodom,.......:D

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nekem 964 db szabad kiskockám van... [​IMG] Ennyin pedig 2.892 db nettó gaz termelhető egy körben...

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Tartom magam az elhatározásomhoz, nem csinálom az eventet. A hattyúért kár, az nincs még itt a nagy farmon, de majd csak lesz előbb-utóbb :)

5. kpe59

Az egyébként is titokól, amiből bármi lehet...

Zsémbes-banya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép napot!Felénk megint szélvihar van és néha esik az eső.Mint például most.:(Az eventnek neki állok,aztán lesz ami lesz,mivel van felhő szerintem végig csinálom.:)
    Jól van,jól van,már gyártom a másikat,csak ne sírjál már,lassan a monitorból kifolyik a könnyeid:D:inlove:De ha tudnád milyen finom volt a szívecskés süti,nem háborognál.:D:D:D

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Ma öröm ért. Amikor mentem a mamához felhúzni a redőnyt, ott üldögélt felöltözve az ágya szélén, és huncutul mosolygott. Aztán amikor meglepődtem, akkor nagy büszkén megkérdezte, hogy "nem számítottál rá?". Tényleg nem számítottam.:) Kijött a konyhába a botjával, megreggeliztünk, aztán visszabattyogott, de nagyon nehézkesen ment neki, azért boldog volt láttam rajta. Hajnalban amikor nem tudott aludni eszébe jutott jó pár dal, azokat sorra elénekeltük reggeli után.:)
    Nem tudom mit csináljak Miksza. Igazából nincs kedvem az eventezéshez, közben mégis csinálnám, ez a piacozás dolog is izgat, amúgy pedig ha nem csinálom, mit csináljak helyette. Unom, hogy mindig, mindenre várni kell. Sajnos ilyen vagyok.:eek:

Ajaj szegény Kiskirályfi!:( Ne sírj na! Hidd el nincs miért sírnod!:) Látod-e már gyártja is a másikat, ott olvastam egy kicsit lejjebb! Meg aztán ha nem jutott volna el hozzád, akkor amúgy is tönkrement volna. Így meg lesz másik, tudooood? Na igazán Brekikém!:):inlove:
    Pusza Neked is! Legyen szép napod, és gyere minél előbb, ahogy tudsz! Ebéd után felkerekedek én is a városba. El kell intéznem valamit, ami után remélem egy pár hétig nyugtom lesz!:) Talán senki nem hisz benne, de én igen, szóval a kínai horoszkóp szerint ebben az évben a disznóra - merthogy az vagyok, de gondolom erre már mindannyian rájöttetek - az év minden hónapjában vár valami váratlan elintéznivaló. Túljut mindenen, ha élete eddigi gyakorlatától eltérően idén nem szégyell segítséget kérni a hozzá közelállóktól. Ezért: segítsééééég!;)xD
    Pontosan így vagyok én is Vadóckám! Töröm a fejem, ingadozok és még mindig nem tudtam dönteni.:)
    Már ha olyan titokólakat kapunk amikből kifejlődhet. Nekem sincs még vidrám, de majd vagy lesz, vagy olcsóbb lesz a piacon és megveszem.
    Azt a leborultját! Most meg Szilvi veszett el menet közben.
    Szóval Szilvi: puszi:) Nagyon aranyos vagy, hogy saját kezű ajándékkal készülsz és készültél, és még arra is van gondod, hogy Brekikénk könnyeit felszárítsd!:) Igen - igen rendes lány vagy!;):inlove:

.Emama., SZERENCSELOVAG, Vadóc és 8 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már nem kívánhatok jó reggelt, inkább szép napot! Süt az hétágra.

Körülbelül így gondolom én is. Jobb lenne inkább kukoricázni. ;)
    Pont a hattyú miatt lehet, hogy a középső állat kap esélyt. ;)

9. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Jó Reggelt.;)

Most keltem fel, kidobott az ágy. Az éjszakai munka megint belelógott a reggelbe, nehezen is aludtam el. Én még átnézem az eventest, és csak akkor kezdek bele. Még tompa az agyam, de ez a felhő nagyon mozgat, majd mind megvan, ne legyen hiányzó ez..:)

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  10. kpe59

Ez "Hattyú" titokzatos tenyészet, tehát ebből hattyú kifejlődhet. Viszont vidra nem, mert az a "Zafír"-ból lehet...
    Hát nem figyelsz oda a dolgokra...? [​IMG]

Zsémbes-banya, .Emama., mimi és 2 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Édes Drágám! Ne izgasd fel magad, az árt az egészségednek! Nem azt mondtam, hogy ez nem Hattyú tenyészet, mert látom, hogy az. Azt sem mondtam, hogy ebből vidra kifejlődhet, mert látom, hogy ez Hattyú tenyészet. Csupán Emát akartam megerősíteni abban, hogy nem veszít sokat. Hiszen későbbi titokólból kifejlődhet még hattyúja, nekem pedig ha éppen olyanja lesz a szerencsének vidrám.:)
    Nyugodj meg mókusom, nincsen semmi baj!:) A szmájliért megérte, mint ahogy tegnap a Hamupikőkésért!;)xD:inlove:
    Szia Apa!
    Igyál egy kávét, hátha....!:)

mimi, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  12. kpe59

Arra meg már nem is emlékszem... [​IMG] Most lapozhatok vissza, hogy megkeressem...

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ide értem némi késéssel. :) tegnap jöttem volna, de itt volt reggeltől estig a menyem, meg a Kicsikincsem, aztán egész nap futás volt, még jó, hogy nem volt event........este meg nem volt erőm be jönni. Ma jól vagyok, várom a kezdést. nagyon jó napjaim voltak,a kosaras event teljsen fel dobott, azért az utolsó napot sajnáltam, hogy ki maradt, de hiába, ne legyek telhetetlen. :) Tegnap is jó volt, édes nagyon ez a kis kölyök. :)
    Szerdán a lányommal voltam együtt Pesten, nagyon jó nap volt.
    Más újság aztán nincs is.
    Én eventezek, el kezdem, aztán majd alakul.
    Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Nem baj, ha nem lapozol, nagyon aranyos volt!:):D
    Megyek készülni, nehogy futnom kelljen a buszra, majd egyszer csak előkeveredek, addig legyetek vidámak, és írjatok sokat, sokat!:)
    Szia Sütike! Ez a legjobb újság amit hozhattál! Kívánom, hogy legyenek mindig ilyen jó napjaid, nekünk meg egy kis képet kívánok Kicsikincsedről! Pusziám!:) Futok...

.Emama., Vadóc, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  16. kpe59

Visszacaplattam és nem tudom eldönteni, [​IMG] hogy a kettő közül melyik tetszett neked jobban...
    Igyekezz vissza, azt nem mondom, hogy megvárunk az event kezdéssel, de bármi előfordulhat.
    Megyek addig megfejem a bádogbocit és leadok egy kisebb összeget a postán, mert sírnak [​IMG] a szolgáltatók, hogy nincs miből kenyeret venniük...

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Zsémbi, kedves, azt kívánom Neked, hogy minden kívánságod ilyen hamar megvalósuljon!

https://picasaweb.google.com/109223...&authkey=Gv1sRgCJDK_Yz07ZCxGg&feat=directlink

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Készül a másik :inlove: nagyon boldog vagyok csak az árnyékolja be valaki meg is kóstolta ama finomságot :pxDxDxDxD
    Kuncogóban akit érdekli meg is nézheti mit is műveltem alapozás gyanánt a süti eltüntetése+holnapi nap véget o_O:eek:xDxD

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Zsémbes-banya, Vadóc, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép délutánt Mindenkinek!

Eventnövények szaporitás alatt, egyenlőre elkezdve aztán majd kiderül hogy jönnek a felröpik.

Szia Breki!
    Láttam odaát az "alapozó evészetedet" holnap gömbi-breki leszel! /Azért a zsebedbe egy pár morzsikát hozhatnál ám arról a jó helyről!:music:xD

Zsémbes-banya, Vadóc, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én figyelmetlenebb vagyok. :( Elsőre azt hittem, hogy kész hattyúfészket kapunk. :D Csak figyelmeztetésre néztem meg jobban. :D:D
    Köszi Barni a hírt. :)
    Szeretem a humorodat. :D Meg a szmájliaidat is. :D

Zsémbes-banya, Vadóc, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.