Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Drága Sütike!
    Nagyon szépséges a Kicsikincsed! Gratulálok hozzá! :inlove: Istenem! Ilyen gyönyörű szemeket! :inlove:

Miksza! Igen keveset alszom,de már megszoktam a korán kelést amióta dolgozom! De azért néha csábít az ágy! De majd hétvégén tovább lustizom!

Ema drága,hátha meggondolod magad az eventtel kapcsolatban,én meggondoltam,el is kezdtem! :)
    Breki,ne sírj,(igaz nem tudom miről van szó),de akkor se sírj! :);)

Zsémbi,siess vissza!

Barni! Köszi az infót a felhősorról! :)

Erzsike! Én tegnap "fejtem" meg a bádogbocit,jó sokan is voltak a postán!

Na majd jövök,most megyek vacsizni! :)

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Lehet, hogy nem ugyanarról a bociról beszélünk... [​IMG]
    Sőt biztos... Én ezt fejtem meg.

Köszönöm, [​IMG] már hozzám nőttek és folyton ugrálnak, hogy jönnének velem...

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Klári! Köszi szépen. Tényleg nagyon édes, és gyönyörű szemei vannak. Ahogy mindent meg néz, bámulatos. :) :)

Én is el kezdtem az evenetet, szombat délutánra meg is lesz a gaz, aztán lehet hosszúkat rakni.

Megy ám ez, ha csináljuk...:) :)

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép estét.Kidolgoztam magam,egész nap csak takarítottam.:oops:Event elkezdva,meglátom meddig jutok,de ez a szerelmetes felhősor kell nekem.:D:inlove:És új szép ruhát is kaptam,itt is Köszönöm szépen Ema!:inlove:
    Zsémbi!Puszika Neked is:inlove:De jó,hogy Édesanyád jobban van.Úgy is éreztem magam ma:music:,látod milyen kis rendes csajszi vagyok.:DHát már komolyan könnyezett a monitor:D:D:D
    Szia Barni!Meg kell szereznem:D
    Sütike!Hát nem találok szavakat,nagyon édes Kicsi Kincsed annyira szép baba:inlove:
    Kész is van,de sajna megporosodik mire oda tudom adni:DAma finomságot nem csak megkóstoltam,hanem meg is ettem.:D:DMindet!Egy morzsa sem maradt:DÉs olyan finom volt,hogy csak na:DMegnéztem a kuncogót,a levest meghagyom Neked nem szeretem a tárkonyt,de a többi nagyon fincsi lehet.:inlove:Ja de a néniért még számolunk.;)
    Juditka!Nem gömbi lesz,az enyhe kifejezés,hanem bagi zöld tapadókorongos lesz.:DTöbbieknek is puszi,de már így is nagyon hosszú lett a levélke.:)

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Egyenlőre úgy döntöttem, hogy mivel a farmkarnevál kimaradt, ezért belekezdtem az eventbe. A többit majd meglátjuk.
    Már az első kör 1x1 megy 590 / 578 kocekán.

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét kivánok!
    Szilvi,
    nagyon csini új toalettben érkeztél, igazi karneváli hangulat van rajta.Hogy meddig jutsz az eventel, hát végig, tudod a pozitiv hozzáállás sokat segit, na meg a sok munka.
    Szia Miksza.
    Igaz ami igaz, kimaradt az életedből ez a frenetikus születésnapi feladat, ami mindenkinek sok sok örömet okozott.Ám ahol te jártál, abban a karneváli forgatagban, na ott volt aztán élmény a számotokra.Jó idő, forgatag, jó ennivaló, látni való, szóval igazi kikapcsolódás. Igy aztán duplán marad neked emlékezetes az az event.
    A mostanihoz sok felröppenőt kivánok.

Szia Juditka,
    szerintem nem lesz gond a felröpikkel, mert szépen jönnek.Remélhetőleg majd igy is marad.

Sütike,
    itt is megnéztem az unokádat, nagyon aranyos kisfiú.Tágra nyilt szemekkel néz már a világra, és szépen fejlődik.Juj de irigyelek!!!!

További szép estét kivánok.

Zsémbes-banya, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Azta,hát persze,hogy nem! Mentségem a következő! Nem olvastam el a mondatodat kellő figyelemmel! [​IMG]

Nagyon szívesen Sütike! Nekem már 1x1-ben vannak a gazok,de az Esőerdőt nem szedtem le,csak fák vannak ott kinn!

Szia Szilvi!
    Nagyon szépséges a rucid! :)
    Te tényleg rendes csajszi vagy!;)

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Na Breki helyett válaszolok,nem lesz baj belőle remélem.Megyek Pestre szombaton és összefutunk páran,azt hittem Breki is jön,de Nem!!!És az előző eventnél kézzel gyártott szívecskés kosarat küldtem neki mint felröpi ezért lett szerencséje nem is tudom mennyi banánt kapkodott össze azzal a kosárral.:)Na mikor megtudtam,hogy nem jön írtam neki,hogy most mi lesz az ajival?Megbeszéltük majd legközelebb megkapja,de tegnap megláttam azt a szívecskés sütit és persze vennem kellett egyet,írtam neki kihajítva az elöző aji itt megnézheti mi lett volna az új,na ezért sírt,hogy kidobtam az elsőt,de már megcsináltam a következőt így nem lesz most már sírás.. :D:D:inlove:
    Hajrá Miksza!:)
    Szia Marika!Köszi Ema meglepett vele délelőtt.:)Igen igyekszem az eventel,lesz munka vele az biztos. :)
    Klári!Köszi szépen.Igyekszem tudod.:):DVannak jó pillanataim:DRemélem majd Breki is értékeli,hogy mennyit dolgoztam az ajándékán.:):D

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Szilvi,
    de jó hogy találkoztok, olyan jó amikor végre a személyes találkozó is létre jön.Nem tudom, hogy képről már ismeritek e egymást, vagy találkoztatok e, de mindig maradandó élményt tud nyújtani.Egy kis emlékeztetőt mesélsz majd róla?

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Mondom én,hogy rendes lány vagy Te! :inlove: Köszike,hogy megírtad a sírás okát! ;)
    Biztos fog neki örülni!;)

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Tényleg szép baba...:) De a ruhád is nagyon csini, igazi farsangos, rendkívül elegáns! :) :) nagyon szép munka. :)
    Ügyes vagy, Miksza! Nálam is már kicsiben van vetve.Jó lesz ám ez..:) :)

Jaj, Marika, jó hogy írigyelsz egy kicsit! Meg is érdemlem....olyan édes eza kis kölyök, hogy már regényt lehetne róla írni. :D :D

Én most mindent taroltam, hogy hamar meg legyena gaz, mert vasárnap megint nem leszek, és akkor tudom rakni a hosszú gazakat. Tudjátok, én olyan vagyok, mint a bolygó hollandi. :D :D Mindig úton. :D :D

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!;):)

Zsémbes-banya, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Jól is teszed Sütike, hogy sokat vagy úton.A játék az megvár de az élmények ha elszalasztod, vissza nem tér egyhamar.Érezd jól magadat majd.

Zsémbes-banya, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Sütike!
    Nagyon aranyos a Dominik, már kész nagy legény. Nem csodálom hogy el vagy ájulva tőle. Örülök hogy hoztad a képet.
    Szia Marika!
    Remélhetőleg legalább igy marad a felröpi felhozatal.
    Tudod ugye hogy a hétvégén megint lehet "malackodni" a Szabadság téren, mangalica fesztivál lesz holnaptól.

Szia Szilvi!
    Nagyon-nagyon csini lettél, már indulhatsz is a bálba.
    Igazad van Breki elöbb-utóbb dagi lesz ha igy folytatja, én is meghagyom neki a tárkonyos levest, de a Gundel palacsintát azt elloptam. Már úgy jóllakott lehet észre sem veszi!:p Ha meg mégis akkor majd holnap kárpótolja magát.;)

Zsémbes-banya, sutimami57, mimi és 5 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Szia Juditka,
    de jó hogy mondtad, legalább egy séta erejéig elmegyünk malackodni újra.Szeretem tátani a számat, nézegetni a sok kirakott disznóságot.Sok dologra nem csábulunk el, mert az árak olyan aranyárban vannak, de a Papának szoktunk venni valami nagyon guszta tepertőt.Majd meglátjuk.Tavaly, pont egy nagyon pocsék időt fogtunk kis, szállt a hó, hideg is lett.Remélhetőleg most nem lesz.

Mára búcsúzom, további jó játékot kivánok!

16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!

Szilvi!
    Nagyon csini lettél!:)
    Sütike!
    Gyönyörű nagy már a Kicsikincsed!:)
    Én is mindent taroltam.
    Miksza!
    Akkor élvezd ki ezt az eventet! Hajrá!
    Marika, Juditka, Mimi, Klári!
    Reménykedjünk a bőséges felröppenőkben!;):)
    Barna!
    Köszi a hírt!:)
    Zsémbike!
    Meddig gondolkodol még?;):music:

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Gyönyörű a kis-nagy lány Marika!

Ő az én Csabikám! Igaz a kép 2 éve készült,azóta nőtt a gyerkőc,de majd keresek róla mostani fotót is!

Breki! Egyre szebb és csinosabb leszel! :) Hidd csak el!:)

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért gondoltam, mert egyszer írtad, hogy te a szomszédból veszed a bocitejet. Így nem gondolsz arra, amiről én beszélek...
    ([​IMG] Remélem nem kevertelek össze valakivel...)

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Így van! Házitejet veszünk! :) Van egy jó kis sztorim! Csabikám egyszer mondta,hogy vegyünk a bocis autótól tejet! Megállítottuk,hát a bácsi kinyitotta a hátsó ajtót! Volt ott 1 csap,meg tartály amibe a tejcsit tárolták! a gyerekem szájtátva kérdezte,hogy :-anya de hol van a boci??? Olyan kis édes volt! :)

Most elköszönök! Legyen szép éjszakád,és Mindenkinek ezt kívánom! :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.