Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Papi! Gratulálok az új cipődhöz, teljen sok örömed benne! :) Azért óvatosan fussál amíg nem jön teljesen rendbe a lábad!:)

Szia Évi! :) Hamar pihenjél és regenerálódjál! :) Jó éjszakát, szép álmokat! :)

Örülünk a jelenlétednek :), ne kérjél már elnézést érte! Élvezettel olvastam a beszélgetéseteket Juditkával és Papival :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

.sutimami. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Csókolom, csókolom! Megjöttem:D
    Mozgalmas napom volt. Bent is sok volt a munka, és mire hazajöttem nővérem és a Mama elrakták a káposztát savanyítani, és még dolgozott a tetőn az unokabátyám. Kicserélte az elkorrodálódott lemezeket az előszoba tetőhajlataiban, néhány lécet is kellett cserélni. Fél egytől - negyed hétig szakadatlanul dolgozott rajta. Hozott magával egy segítséget aki pedig a romokat takarította el. Kifőztem gyorsan egy tésztát a pörkölthöz, aztán amikor elmentek letakarítottam a járdát. Mivel búcsú előtt még arra is megkértük, hogy fűrészeljen le néhány olyan faágat ami fölé lógott a szomszéd tetőzetének, és azokból a susnya ottmaradt, azokat eltakarítottam, aztán voltam olyan ökörke, hogy egyedül elvittem vagy 10 méteren a kb. 30 kilós káposztás badellát, ezek után elmosogattam a rahedli edényt, és még volt annyi energiám, hogy leroskadtam a laptop elé.
    Picit aratgattam, közben benézegettem ide, és egyre inkább pánikoltam, hogy mindenki elmegy mire ideérek.:(
    Így hirtelen nem is tudom, hogy kinek mit akartam mondani.
    Juditka
    kellemesre sikeredett hévízi kiruccanását élvezettel olvastam.
    Köszönöm a hírt Lonáról.:)
    Élményszámba ment beszélgetésük Elzével, és akkor jött az egész megkoronázásaként Papi ötcsillagos cipője. Nagyon örülök, hogy sikerült beszerezned Papikám. Ez majd segít, hogy még jobb eredményeket érj el úgy, hogy nem megy tropára a sarkad. Az árát sose bánd! Megkerested, nem költötted bagóra, nem gazdagítottad vele egyik kricsmi tulajdonosát sem. Amire használod az pedig kifejezetten tiszteletreméltó elfoglaltság. Nagyon kevesen még fiatalok sem mernek nekikezdeni edzeni magukat, egyre többet és többet akarni. Neked ez az egyik szenvedélyed, és ha ahhoz, hogy még sokáig tudj hódolni neki, egy drágább cipő kellett, akkor az kellett! Mire ez kifújja magát, addigra megteremted az igazi álomcipő árát, és jól megveszed. Aztán ennyi!;):)
    Jó pihenést kívánok a közben elköszönőknek, nekem még van dolgom a farmokon, majd később még belesek, hátha közben érkezik valaki.

Óóóóóó!
    Ezt még muszáj elmondanom.
    Elze ma tényleg kifejezetten sokat voltál. Csodálkoztam is, és meglehetősen elfáradtam mire mindent elolvastam amit írtál. Nem is tudom mit mondjak erre.....Amúgy is fáradt vagyok egyebek miatt, és még te is terhelsz?
    Valahogyan jóvá kellene ám ezt tenned! Esetleg azzal, hogy holnap még többet írsz!:):D Akkor! Akkor nem neheztelek.:D

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    .sutimami. és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Köszi szépen a közvetítést :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Nahát, nahát, ez tényleg nagyon mozgalmas volt de sebaj, majd holnap már semmi nem fog visszatartani, hogy itt a fórumon is megjelenjél, na persze kicsit korábban.Tudom nem a Te hibád volt, hiszen ahogy én ismerlek jöttél volna , de....az a fránya tetőhajlat, na az volt a hibás..Azért a 30 kilós káposztás badella cipelése nem volt jó ötlet, csak remélem nem húztad meg magadat.
    A pánikot pedig felejtd el, mint nekem mondta az Ema, hogy ne kérjek elnézést, igérem, hogy nem is fogok többet...
    de most csókolom, csókolom én is elmegyek, mert tényleg sokat voltam ma....
    Jóccakát...

meg má, kétszer látom magamat, ez is a Te hibád...

Jól van jól van, majd meglátjuk, hogy miképpen alakul a holnapi nap.Nem biztos, hogy jönnek majd gondolatok, és ha nem akkor most mit tegyek majd, csak irjak egy jelenlétit tizszer?Itt voltam, itt voltam, itt voltam stb...Na egy nagy öleléssel most már tényleg megyek!!

5. Zsémbes-banya

xDxDxDEz is?!!!! Mi meg még?!!!!xDxDxD Ölelés vissza, aztán mennyé, mennyééé, mennyéééééé má'!:):D

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az összes területen állatok vannak, kellene még vagy három farm, mert meg se látszik a raktárban, hogy kevesebb lett az ól...
    Vagy csak nekem van ennyi kacatom?
    Ki se merem dugni az orromat a monitor mögül, mert engem is elküldesz...[​IMG]

7. Zsémbes-banya

Szia Erzsike!:)
    Ne csináld? Na!!!!! Elzét is csak azért küldtem mert már kettőt látott szegény saját magából, és nem akartam annak a krízisnek kitenni, hogy belőlem lásson kettőt!:D
    Nekem is rengeteg ólam van, soha nem fér ki mind. Mi az, hogy mind? Dettó, mint nálad!:)

8. kpe59

Csodálkozom is sokszor, mikor azt olvasom, hogy valaki kevesli a területet, mert nem tudja kitenni az állatait és még növényezni is akar mellette...
    Fajtánként egy-két óllal nem lehet haladni semmire sem... Ugyanez vonatkozik a faállományra is.

9. Zsémbes-banya

Pontosan!:)
    Ráadásul voltak olyan gazdaköri feladatok, ahová pl. tömegével kellett tyúk, nyúl, kacsa, disznó, ló, és így tovább, tehát mindenből vagy 40 - 50 db. Azt én úgy oldottam meg, hogy vettem annyi ólat. Na azok esténként akkora hacacárét csapnak, hogy néha még aludni sem tudok tőlük.:D

10. kpe59

Akkor egyformán gondolkodunk ezzel kapcsolatban. Nekem tyúkólam már annyi van, hogy jutna a bahára is ha ki lehetne tenni...

11. Zsémbes-banya

Végül is én szerettem azt a módszert, hogy egy csomó ól, és ha sok kell valamiből akkor pár leszedéssel meg is van. Titokólakból még csak - csak elmegy, hogy párat kitesz minden fajtából az ember, de háziállatokból nekem az a lassan gyűjtögetés nem megy.

12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Én elköszönök mára, Mindenkinek szép jó éjszakát kívánok!

13. Zsémbes-banya

Jó pihenést Neked Juditka, és mindenki másnak is!:)
    Megyek én is vízszintbe, aztán holnap - köszönöm Évike! - péééééntek!:):D
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép napotok!:)[​IMG]
    Elnézést kérek azoktól akik Zsémbes-banyán és az 59-esen szomszédaim. Sajnos nem tudom elküldeni a mai ajándékokat, mert úgy néz ki mintha már elküldtem volna.:(
    Mivel nagyon késő van, ezzel már nem tudok tovább kísérletezni. Amit tudtam hirtelen megtettem. Tisztítottam, azt követően sem ment.
    Ema most figyelmeztetett, hogy éjfél után köszöntünk el - elképzelhető, hogy nem figyeltem oda, és a tegnapi ajándékokat ma küldtem el. Bocsi, ha így van, igyekszem jobban figyelni.:) Puszi mindenkinek, megyek, hogy még ma lefeküdhessek.:)

sutimami57, Magdusnéne és .sutimami. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Péntek van!;):)

Papi: gratula az új cipődhöz. Jól néz ki. Használd egészséggel és leld benne örömöd sokáig.
    Köszönöm a beszámolókat. Jó volt olvasni őket.
    Ema: most tegnap, vagy ma mentél lefeküdni?xD (0:00)

Megyek aratni, mert elolvastam az időt!:po_O:)

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
  16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok !

Most aztán hoztam a kávé főzőt, hogy mindenkinek jusson a kávéból. Olyan gyorsan reggel lett, már rég aludtam ilyen jól. Biztos azért is vetett ki az ágy ilyen hamar, de nem baj már a farmot is rendbe tettem. Papi: nagyon klassz a cipőd, használd egészséggel. Neked is jó reggelt Miksza, remélem örülsz a pénteknek, főleg ha a hétvégéd szabad. Na megyek reggelit készíteni, ma én vagyok a soros. További kellemes napot nektek.

17. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Zsémbi, látom, hogy éjjeli bagoly voltál Te is, hiszen nappal dolgozni kell, meg aztán az otthoni feladatok, a farmok...remélem, azért sikerült egy kicsit kipihenned Magadat, szép napot, kellemes pénteket!
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423408_480930601919869_913850636_n.jpg

Rozika, köszi a kávét, én csak egy kis reggelit hoztam, jó étvágyat! :)

Ma megyek a dolgaim után, hétvégi bevásárlás, egyebek....főzés, mosás, a többi az idő függvénye lesz. Várom, hogy kisüssön a nap..

Szép pénteket kívánok!

sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!Legyen szép a napotok!

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, a napsütésre aztán várhatok, mert az idő szépen elintézte a napomat, megint esik......azért bevásárolni el megyek, mert muszáj, aztán meg látom a többit...szép pénteket, jó játékot!

20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kicsit kibabráltam magammal, de azt ügyesen és hatékonyan csináltam :pxD
    Pár napja amikor olyan későig elvoltam, nagyon megerőltettem a lábamat (is). A térdem nagyon fájt, ezért feljebb emeltem a székemnek az ülését. Ez jót is tett a térdemnek, viszont nekiálltam bannerezni intenzívebben az elmúlt napokban. Ahhoz eléggé koncentrálok és előre hajolok a monitorhoz, hogy jobban lássam az apró részleteket. Magasabban ülve jobban előre kellett úgy látszik hajolnom, mert annyira megfájdult a nyakam és alatta folytatólagosan a hátam, hogy a csak na. Tegnap visszaengedtem a székemet alacsonyra, de már késő volt. Éjjel úgy bekötöttek az izmaim, hogy nem bírtam megfordulni és megmozdulni az ágyamban. Ja és azért, hogy ne unatkozzak a térdem is ismét megfájdult :oops:;):pxDxDxD
    Sebaj, majd elmúlik, csak elmeséltem nektek is ;)

Szia Miksza! :)
    Ma ;)xD Nagyon maxD2 felé feküdtem le :)

Szia Rozimama! :) Egészségedre a jó alvást és gondolom már azóta a reggelit is! :)
    A kávét köszönjük szépen, rám fér :)

Szia Sütike! Szép napot és jó tevékenykedést neked is! :)
    Köszi a reggelit, az is rám fér, mert már korog a gyomrom :pxD

Szia Elzemari! Neked is szép napot kívánok! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.