Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt Minden kedves lakónak és betérőnek!

http://m.cdn.blog.hu/of/offforever/image/feledd a bút bajt.JPG
    Ema, a következő terápiát javaslom, jót tesz a hátgerincnek ;):) és nemcsak :):

http://www.funelf.net/photos/Relax-time.jpg

Gyógyulj meg minél hamarabb !

sutimami57, lukimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt. Itt a finom reggeli :)

3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Halihóó..köszi a finom reggelit, a vidám képeket, nagyon aranyosak! Igaz, nekem nem fáj a hátam, de szívesen el feküdnék a fűben egy kicsit, ha olyan idő lenne...ha másért nem, a két aranyos kutyus miatt! :D :D :D
    Ema! Sajnálom, hogy pórul jártál, ez nagyon kellemetlen tud lenni, mert ilyenkor az következik, amit úgy szoktunk mondani, hogy az egyik ujjamat harapom, az is fáj, ha a másikat...szóval, ami jó a lábadnak, a gerincednek nem..és fordítva is így van. Egyetlen gyógymód, a pihenés, és biztosan vannak olyan gyógyszereid, vagy kenőcsök, ami segít ilyenkor. Nálunk a lóbalzsam az alternatíva, mindenre azt használjuk. Nekem a vállam akad ki időnként, a férjemnek a térdei.

Jól tetted, hogy elmondtad..tudod, a nyugiházban van egy nagy láda, és ha olyan gondunk van, vagy bánatunk, akkor oda bele pakoljuk, és ráülünk, hogy ne jöjjön vissza...aztán már jobb is. Én is beszórom az időjárás okozta rossz kedvemet, aztán elindulok világgá...de vissza is jövök, csak hát előbb aratni kell....

Egyik nap beszéltünk arról, hogy a játék az első, általában, és hogy ez már függőség. Akkor nem válaszoltam a gondolataidra, kedves Ema, de teljesen egyetértek szavaiddal. Nem ártunk vele senkinek, és a munka sem marad el a farm miatt, mert nagyon jól lehet kalkulálni az idővel. Amióta játszom, azóta tudom, hogy 10 perc alatt milyen sok mindent lehet csinálni, ha éppen az aratásra várok...:D :D Szóval, nem olyan ártalmas, mint a játékgép, ami el viszi a családtól a pénzt. Vagy az italozás...na, szóval, ezt is jól meg beszéltem. Aztán szórakoztat...szeretek itt lenni. Nem vagyok egyedül, még ha egész nap nincs is körülöttem senki, mert ha bejövök ide, vagy a nyugiházba, mindig van kihez szólni, és választ is kapok, ha éppen tanácsra, vagy bátorításra van szükségem.

Mielőbbi javulást kívánok Neked, pihenést, amennyit lehet, és azok a szép ruhák sem olyan sürgősek ám...Mindenkinek kellemes napot!

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! A nevetés már fél gyógyulás és ezt megkaptam tőled :) Köszönöm szépen :)

Megnéztem éjjel a rókás videódat (a netem miatt csak olyankor tudom). Hát szenzációs volt. :)
    Gyönyörű helyen éltek, bár gondolom a körülmények nem minden nap könnyűek. Aranyos volt hallani azt is ahogy beszélgetsz a gyermekeddel és a pici is előkerült :) Köszönöm, hogy megosztottad velünk :)

Köszi a ládás ötltet, ha van rá időd, megkérlek dugd el oda az én gondomat is ;)xD
    Sok ilyesmire valóm nincs, nem vagyok még felkészült az ilyen kórságokra. [​IMG] Egy kis lóbalzsam került a minap, azt kipróbáltam a térdemre. majd azzal megint bekenem.

A válasszal nem késtél el. Itt vagyok ma is, mint ahogy tegnap is voltam és reményeim szerint holnap is leszek ;)
    Teljesen egyetértek a gondolataiddal. Jó itt lenni jó társaságban, jó játszani is és szerintem sem bántunk vele senkit és semmit. akkor miért ne tennénk?;) Én nagyon élvezem a felpezsdült fóruméletet és az új kedves ismerősökkel való beszélgetést is. :) Mindig van miért bekukkantani a fórumra és sokszor találkozik az ember olyannal ami felvidítja vagy akár csak eltereli a figyelmét a saját gondjairól. Jó dolog ez :)

sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Hozom nektek is a ládát... Jó nagyot hoztam ide is, hogy sok minden beleférjen és sokan tudjunk ráülni, hogy bent is maradjon...

sutimami57, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Erzsike! :) Jaj de aranyos vagy, köszönjük szépen. Most már lett saját gondűző ládánk, örülök neki.;):) Meg is pakoltam egyből, jól lecsuktam a fedelét és ráültem Sütike használati útmutatója alapján :) Remélem és kívánom, hogy hatékonyan működjön nálunk is :)

Majd elfelejtettem mesélni. Főztem húslevest ;)xDxD Sikerült értékcsökkentve pulyka szárnytövet venni, abból készült. Amúgyis szeretem a pulykából a levest, mert nagyon finom tud lenni, de ez most fenséges lett. Ha mástól nem, hát azért mert olyan régóta ácsingózom utána. Most is éppen azt eszegetem :)

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
  7. kpe59

Ez biztos testet lelket gyógyító húsleves lesz. A ládával együtt különösen hatásos... [​IMG]

8. .Emama.

Az volt ;)

Az éjjeli bóklászásaim során mindenféle érdekességet találok. Hozok néhány szösszenetet, amik valós bírósági jegyzőkönyvekből vannak:
    (Na, gépelnem kell, mert nem engedi kimásolni arról az oldalról o_O. Nem baj, jusztis hozok :pxD)

-Mikor van a születésnapja?
    -Július 15.
    -Melyik évben?
    -Minden évben.

-Hány éves a fia aki magával lakik?
    -35 vagy 38, nem tudom pontosan.
    -Mióta lakik magával?
    -45 éve.

-Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

-Szóval van három gyermeke, igaz?
    -Igen.
    -Hány fiú?
    -Egy sem.
    -Hány lány?

-Hogy végződött az első házassága?
    -Halállal.
    -Kinek a halálával?

-Tehát azt mondja, hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
    -Igen
    -Lehetséges, hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

-Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
    -Orális.

-Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
    -Igen.
    -És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
    -Nem emlékszem.
    -Szóval elfelejtette. Mégis, tudna példát mondani valamiről amit elfelejtett?

Van még, de szerintem ez most elég ;):)

9. kpe59

Ezek nálam a "jujj" kategóriába tartoznak...[​IMG] Én is szoktam gyöngyszemeket találni...

10. .Emama.

Igaziból nem ilyeneket szoktam keresni, ezt csak véletlenül találtam és elmentettem. Tényleg "jujjj" ;)
    Van egy pár oldal, ahol kifejezetten érdekes dolgokról lehet olvasni rövid cikkekben a nagyvilág minden tájáról, mindenféle témában. Azokat szoktam nézegetni vagy zenélek magamnak. Én olyanokat hallgatok amiket a férjem nem és ez fordítva is igaz. A youtube-on csodákat találtam, de kizárólag éjfél és reggel 6 óra között tudok ilyeneket nézni és hallgatni. Ezért fekszem le mindig olyan piszok későn :pxD

11. kpe59

[​IMG] Szuper lett!!! Köszi!!!![​IMG]

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Ezek a pofik is azok ;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  13. gyongyvergazda

Köszönöm kedves szavaid :).
    Nemigazán kell sok kellék a falusi élethez: egy gumicsizma, egy 4x4 és egy fokos fejsze ;):). De ezek létfontosságuak :).

A hozott humor :DxD fenomenális, ami nem annyira ,az az, hogy ez valóság is egyben.

14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok.:)
    Már csak 40 perc a munkaidőből, és tűz haza.:pxD
    Gyöngyöm
    csekély értelmi képességem nem teszi lehetővé megértenem, hogy mi az az "egy 4x4":oops:Lécci segíts!:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Most biztos nagyon tudatlannak fogok tűnni, de azt nem tudom, hogy mi a "4x4"??? :oops: A gumicsizma és a fokos még azért megy ;)xD

lukimi kedveli ezt.
  16. gyongyvergazda

Összkerékmeghajtás ;):), általában terepjárókon, de a Subarunál szinte alapkövetelmény.

Elnézést Ema, téged is akartalak idézni, de valahol elpotyogtattam...:eek:

sutimami57, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Semmi baj :) Itt vigyorgok, hogy teljesen egyszerre írtunk Zsémbivel és ugyanazt kérdeztük xD

Köszönöm a választ, így már értem :) Igen, hát az a hegyen, télben-hóban-esőben-sárban igazán szükséges lehet. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  18. gyongyvergazda

Zsémbike, nagyon várunk haza :)!

sutimami57 kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ojje! Ezt pedig kitalálhattam volna. Az ilyen esetek értetik meg velem, hogy nekem nagyon is fejlett logikai készségem van, csak másra.:D
    Szép is lenne, ha a másik felem mást kérdezne, mint az egyik.:)
    Megyek úgy csinálni a hátralévő félórában, mintha nagyon, de nagyon aktív lennék.:)

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  20. .Emama.

Nagyon aktívan pakolj össze (cigit ne felejtsd ott!!! :pxD), aztán hussss haza! ;)

14:26
    Picit vízszintbe teszem magam, majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
    sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.