Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azt hiszem elment[​IMG] az eszem egy cseppet...
    Kedden megpucoltam egy rahedli gyöngyhagymát és akkor azt mondtam, hogy ha valaki ennél többet akar enni, az pucolgassa magának.
    Na, mármost azt gondolom, hogy valaki lettem, mert vettem egy újabb adagot. Most megyek és kb 15 perc múlva így [​IMG] fogok kinézni, mert a teraszon hideg van arra, hogy oda kiüljek...
    Bár, lehet a napocska megkegyelmez nekem...[​IMG]

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia az eszed szerintem nem ment el de legalább jót vihogtam.xD Áyemsorry, nem vagyok ám kárörvendő?!xD

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

Legszebb öröm a káröröm...[​IMG]
    Azért nem volt olyan botrányos, mert kisütött a nap és a szél is lengedezett. Ráadásul már kész is van, csak üvegbe kell rakni.

.Emama., sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Gyongyverga gazda egyre többet jön jól érzi magát nálunk Zsémbike siess haza.hogy minél hamarább itt legyél köztünk. Erzsike igaz azt mondtad nem pucolsz több gyöngy hagymát, de ma mégis neki kezdtél. Majd meg látod milyen finom is lesz a télen, nálunk a papa szereti és ő is pucolja. Ema pihenjél sokat, mert ennyi varrás után sokat kell pihenni. Ha fel ébredsz itt egy finom kis tea, biztos szereted nagyon finom.

[​IMG] Még a többieknek is jut.

Frankné, lukimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  5. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Hoztam egy kis segítséget Nektek a tenyésztéshez ;):)

Frankné, lukimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A fogadalmadra emlékszem, most már azt is tudom mennyire tartod azt be ;):pxDxD

Azért örülök, hogy nem okozott nagy gondot a pucolás :)

Imi-Imi, teeeeeee ;):pxDxD

Köszönöm szépen a teát, tényleg szeretem és most nagyon jól esik :)

De aranyos :) Te kakukkozol, csinálod az eventet?

sutimami57 kedveli ezt.
  7. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Annyi kiegészítés a manóhoz, hogy a negyedik levél a lóherén az az Önerő ;)xD!
    Nekifogtam, de csak szemezgetek. Igaz, első nekifutamodásra sima kakukkból punkom lett :D.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak egy kicsit vesztem el, és lám, mennyi minden történt azóta.....meg érkezett a bánatláda, Zsémbi elindult haza, Ema finom husilevest főzött, Gyöngyvérgazda hozott nekünk szerencsét, Rozika a finom teát, Ema a vidám történeteket...jókat vigyorgok csak úgy, lazán, és azt gondolom, hogy ezért érdemes volt bejönni. :) Ez a FARMERAMA jobb, mint a nyugtató.....helyi gyógykezelés a rossz hangulatra, búfelejtő, vidám, és így itt a helyünk!! Kellemes, szép estét, jó tenyésztést!

Aztaaaaaa...izé kulcs.....ez a lóhere meg hozta a szerencsét. Alapból lett punk, meg lett egy méhecske is...ilyen jól még soha nem alakult a tenyésztés.....:D :D

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
    .sutimami., gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. lukimi

Gratula nektek!:)
    Húúúha úgy látom nagyon adja az elején, de nekem csak közel 20 órára lesz helyem a bahán. Oppsz, nem is tudom a bahán is lehet csinálni?o_O

sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  10. .Emama.

Gratulálok a punkhoz! :) Igaz csak rémlik, hogy az jó, mert én még sose kakukkoltam [​IMG] :D

Gratulálok neked is a kakukkokhoz! :)

Jó, hogy nem vesztél el egészen, csak vigyorogjál, jó is az :) Én is sokszor szoktam, most is úgy áll a szám;):)

Hmm, hát azt nem tudom, de nem tartom túl valószínűnek.:eek:

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kakukkok a szigeten nem tenyészhetők.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:( Sajnos ott csak majmot, tevét és pandát lehet tenyészteni, a főfarmon, szántón és tölgyesben szólhatnak a kakukkok.:)
    Látom közben East is válaszolt.:)

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Ezt a meglepetést, ami engem ért ma! kedves Ema! nagyon ,nagyon köszönöm neked a Csipikés bannert. Nagyon tetszik, az egész család a csodájára járt, még háttérképnek is kiraktam. Egyszerűen imádom,nem tudok betelni vele.
    [​IMG] Ugyan csak virtuálisan, de fogadd el tőlem hálám jeléül.
    Bocsi, hogy csak most jöttem reagálni, de ma nagyon sokat operáltunk nehéz műtétjeink voltak, muszáj volt pihennem egy keveset.
    De hidd el, nagyon meghatódtam.

14. lukimi

Köszönöm a válaszokat közben kipróbáltam és hát nem lehet ahogy írtátok. Így a főfarmon csinálok majd helyet ha learattam 19 ó után. Nem nagyon akaródzik bele nyúlni......de a 20 órás fákat veszem le azok helyén kakukkolok.:)

sutimami57, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Örülök az örömödnek :) Köszönöm szépen a virágot. :)
    Ha tudsz nagyobb méretű képet küldeni a kutyusról, akkor tudok akár nagyobb képet is csinálni belőle, akár jobb banneralap is lehet :)
    Ha visszaolvasol azt hiszem az előző oldalra, akkor rájössz ki volt az ötlet gazdája ;)

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Tudod, a szabályok azért vannak, hogy néha legyen mit megszegni... (Időnként még magammal is szembe megyek...[​IMG] )
    Ha meg úgy nézed, én vagyok az, aki többet akar enni... Tehát kinek kellett pucolni?

sutimami57, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  17. .Emama.

A férjem szokta mondogatni ilyen esetben, hogy: Miről ismerszik meg az okos ember? Hogy revideálni tudja az álláspontját. ;) xD

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!
    Nagyon nagy a csend, a tenyésztéssel vagytok elfoglalva?,Sehol nincs egyetlen online sem...Én is el, jó éjszakát!!

sutimami57 kedveli ezt.
  19. .Emama.

Én itt vagyok, csak mivel senki nem írogatott, egyre ritkábban néztem be. Gondolom mindenki bőszen tenyészt :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ha már visszajöttél, akkor fogadd a legnagyobb elismerésemet újfent a remekművedért.Csodálatossan sikerült Lujzának, gondolom a tippadó, remekül körül irta, hogy miképpen is legyen.Nagyon klassz lett.
    Mióta csinálod ezeket a képeket?S hogy találtál rá?

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.