Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az én gondolataimmal találkoznak a tieid.
    Csatlakozom a gratulálókhoz! :)
    Sütike! Érdemes a felhővel foglalkozni előbb, mert a gazdakörik megvárnak, a felhő meg tényleg sokat segít.
    Te Zsémbi! Ugye tudod, hogy nem a tápot hanem az egereket kell tenyészteni?! :D
    Jó, hogy megjöttél. :)

Zsémbes-banya, genka53, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nekem nagyon bejön az új Alkimista,tegnap előtt éppen,hogy az 1-es szint elején tartottam,most meg már a 3-mas szinten tevékenykedem! :)

Zsémbes-banya, genka53, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Tudom, hogy jó a felhő, de annyi minden kell, utána a kitehetők, hogy nincs hozzá semmi ambícióm. Egy nap alatt.....Már afelhős ablakban vagyok. :)
    Ügyes vagy! Nekem is nagyon be jött. Megettem a tekercseket, meg ugrottam egyből az ötödiket, aztán még a többi mesterség pontot adó tekercsekből kiárultam 11 millát. Nagyon tetszik. Ha csak a tekercseket, iratokat gyártod, fogyaszthatod, amennyi van, mint a virágosnál. A piacon úgy vitték, mint a cukrot..:) :)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Boldogot a Zsuzsáknak. ;)
    Zárás előtt nekem is sikerült bevetnem a teliholdast.
    Az alkimistákat én is felhúztam a váltásnak köszönhetően 3-as szintre. A többi majd kiderül.
    Gratula a sikerekhez.

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Neked is gratula, hogy zárás előtt be értél..:) :) Jó lesz ám az, majd meg látod!Vagyis, a műhely! :) :)
    Készülsz egerészni?

Zsémbes-banya, genka53, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Mese est!Olvastalak Titeket,Zsámbékon van ingyenes net és a busznak is be kell várnia egy másikat ugyhogy képben vagyok,de előbb a tegnap reggel.Szilvi,már a csarnokban bóklászott úgyhogy,nem Breki volt az első és mivel azt írta,hogy az 5 szám alatt van a tali én oda is mentem,lehet nem jó 5-ös alá mentem:music:de mivel sehol nem volt ezért hívtam,hol van,na de szemben volt egy pékség ott nem volt,na átmentem a zebrán,de mivel a távollátásommal vannak problémák a szemüvegem meg itthon aludt így kicsit homályba veszett a távol.Igaz láttam valakit,virággal,de eszembe nem jutott,hogy Breki az. Zsémbi!!Frézia!!Fórumra mi?:D:inlove:Nagyon szép virágot kaptam és a kedvenc színemben.Na elkanyarodtam a pékség felé,de mivel nem volt ott,hát akkor vissza fordultam és arra jutottam csak Breki lehet,És igen Ő volt az a virágot meg a félreértés miatt kaptam.:):inlove:Nagyon jót beszélgettünk,farmoztunk,és ahogy írta mindenről tudtunk beszélni.És nagyon aranyos:inlove: .Nagyon gyorsan eltelt az idő és sajnálom is,mert még szerintem estig el tudtunk volna beszélgetni,de majd legközelebb,Ugye?;) És akkor a néniről akiről írt Breki, aki nem is volt néni,mert szerintem fiatalabb volt nálunk.Lehet adtam volna vagy adtunk volna neki egy kis pénzt,ha külön vagyunk,de egy beszélgetést zavart meg pont elköszöntünk volna,de így a puszi is elmaradt,mert jött és bele szólt a mi beszélgetésünkbe,ez számomra nem volt egy szép gesztus tőle,arra a villamosra szállt fel és senkitől nem kért semmit,de miután leszálltunk akkor sem,mert egy helyen szálltunk le.Különben én azon vagyok,mivel már 1x-2x megjártam,hogy nagyon meggondolom.Volt egyszer a Kálvin téren egy idősebb néni állandóan azt kiabálta,hogy éhes vagyok éhes vagyok,na vettem neki 3 zsemlét párizsit,oda vittem és közölte pénz adjak,majd Ő vesz magának kaját,a másik meg megkérdezte csak 200Ft-ot tudok adni neki?Szemtelenül mondta van ott több is,na itt kicsit kételkedni kezdtem,hogy nekem valakinek is segíteni kelljen,de a lakótelepen volt egy srác évfolyamtársam volt,és kicsit nagyon lecsúszott,ott csövezett a házunk előtt na megbeszéltük a párommal,meg Szilvi barátnőmmel,hogy összekészítünk neki egy szatyor kaját,összepakoltunk konzerveket ,szappant,kenyeret üditőt és pár száz forintot aztán leraktuk mellé,nem szóltunk neki semmit.Nem is tudjuk mikor ment el,de biztos örült neki.:).A másik én a hólapátolókra álltam rá,szegényeket úgy sajnáltam mindig,ugyhogy gyors tea főzés volt nálam és vittem le nekik,ők is olyan hálásak voltak.Műanyag pohár is volt otthon,mert készültem mindig azt is vittem nekik.Ja és van Kelenföldön a pályaudvar aluljárójában egy bácsi és valami gyönyörűen hegedül azt hallani kellene Nektek is Őneki mindig szoktam adni,mert annyira megérdemli és nagyon sajnálom szegényt.

Utoljára szerkesztett: 19.2.16
  7. mikszafarm

Szia!
    Igen. Most még megy a csatnizás, aztán éjszakára mennek ki az egérólak dögivel és maradnak is kint a tenyésztés indulásáig biztosan.
    Szilvi!
    Köszi a beszámolót. Jó volt olvasni.

8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nagyon tetszik, én is elkérem a tortaszeletet. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?:)
    Ha van event az a baj, ha nincs az a baj, pontosan ezt érzem én is. Már várom a Hétfőt, aztán meg dühös leszek a tenyésztés miatt,és megint megfogadom,hogy soha többé nem tenyésztek.
    Szép estét Mindenkinek!

genka53, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Még épp időben szóltál, köszi. Ha nem figyelmeztetsz az egész hétvégén abban a hiszemben telt volna el, hogy beteszek két sz.tápot és lesz belőle aranyfa. Jajmamám, most oda a remény.:oops:o_O:eek:;)
    Sziaám!:) Jó volt olvasni ezt is.:)
    Fórumra hát, tessék: [​IMG] :):music:
    Szia Rózsa!
    Ha esetleg csak egyikünknek adná oda, felezzünk jó?:)

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Újabban befogtam a kicsit és több eventet megcsináltam ott. Nem szeretek már kézzel aratni de akad még melós is a gazdaköribe, szóval el szórikázok. Most délután megnéztem mi van a pajtába, 6 egér volt. :eek: Na, ebből most nem lesz szórakozás, gondoltam, pedig táp ezernél több van a kosaras eventből. Később vissza mentem aratni és akkor beugrott, hogy lehet venni egér ólat megnéztem és nem derága vettem 44-et. Így már az első bummra is lesz annyi egér, hogy vígan végig csinálom az ideiglenest és majd a feladat is ad egeret-tápot is. Persze valamit mindíg elnézek.....mikor kipakoltam az ólakat nyomom nekik a tápot, de egyből a piacon találtam magam. Egy se volt.xD Ha már arra jártam vettem vagy 4-500-at így elindult a móka. ott sok csp van direkt halmoztam, hogy ilyen szórakozásokra legyen elég. Különösebb célom nincs ott de kötetlenül, semmivel sem hajtva nem kényszerből csak úgy el lehet jáccogatni.:):music:Kisebb probléma, hogy ha táp kell baj van mert nincs turbó és 1 év lenne mire megkutyulná a malom, nincsenek gépek mert ott semmit se veszek és kézzel kell ténykedni. Viszont ott is van szupitáp és sz.trágya, KK 2 fajta, csatni és ezekhez hasonló nyalánkság. Eventekkor megszerzem. (kitöröltem azt, hogy...vagy veszem....mert itt semmit se veszek, elírtam)
    Hát, így törpént.:):music:

Utoljára szerkesztett: 19.2.16
  11. mikszafarm

Én 50-50 egérólra egészítettem ki a készletet., a sajtgyárból meg 5-5-re. Ezek dolgoznak most már.

12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Névnapod alkalmábol sok boldogságot kívánok! :)

Ez nagyon szép gesztus :)

Idéznék még, de nem megy, össze-vissza szórakozik velem megint a Chrom. Jó volt viszont olvasni mindenkit :)

13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Neked is megírom,hogy örülök neki,hogy jól éreztétek magatokat! Ha jó a társaság gyorsan elrepül az idő!
    Nagyon jó lelkű lány vagy Szilvi! :inlove: Büszke lehetsz magadra! ;)

Nálunk az egyik nagy áruház előtt szokott hegedülni egy középkorú férfi! Amikor meghallottam,még a szám is tátva maradt! Rengetegen szokták körbe állni! Az ilyen tehetségeknek a színpadon lenne a helyük és nem az utcán!

14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Szia Breki!
    Megnéztem volna, hogy Zsémbi mókájára elfehéredtek volna a zöld tapadókorongjaid a rémülettől.xDxD

A horrorosba sikerült befejeznem a Miss Biogenesist, a következő alkalomba talán belefér a Világitó gomba és a Kutyaelképző is.

Emmának köszönet a jó tanácsokért!

15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét mindenkinek:);):)
    Először is jó volt olvasni a napi eseményeket mindenkitől.:);)
    Csak annyit tudok hozzátenni,hogy Klári és Imi után nekem is sikerült befejeznem a teliholdas felhősort juhéééé.:music::)

16. lukimi

Gratula, neked teljesen kész lett vagy szintén az ezüst sor?

Tenyésztéshez felkélszültél?

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Köszönöm,és igen csak az ezüstök vannak meg.:)
    Először a mega napokra koncentrálok,utána jön a tenyésztés.:);)
    Gondolom a szokásos módon te is megázol?:music:

18. lukimi

Nem megázom.
    Egy kis magyarázat: már nem fogok feleslegesen költeni még annyit sem mint eddig mert nincs rá szükség. Eddig 10 naponta léptem szintet eventet is beleszámítva, de ami csere napra eddig le van kötve több játékossal, azzal talán 8 napra áll be mert talán napi 200 e-vel is növekedik a tp. Ezért kár lenne már beraknom zsugát. Csak akkor megázom ha éppen akkor tájt kell Fat vennem mondjuk gépekre, vagy turbóra mert ezek mindíg maradnak ezek nélkül nem játszanék. Főleg munkások nélkül. A 8 napot meg már nem nagyon kell szűkíteni esetleg ha megcsinálok 1-2 olyan eventet amelyek különösen jó kitehetőket adnak és akkor lecserélek még gyengébbeket ha lesz, mert most már csak erős kütyüim lesznek a portáimon.:):inlove::music:

Szóval píz óneász visszaász.xD

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Imi Te 8 naponta én meg 8 havonta lépek szintet! :) ;)

20. lukimi

Fejlődünk, fejlődünk....xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.