Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D:D:D Mint nem értesz?:D (Van egy olyan játékos, hogy "mitnemertesz", szellemes nevet választott) Pedig eccerűűűű!:DDD

mimi, zsuzsa-mama, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Most jöttem rá, hogy reggel nem jöttem köszönni. Janzi aranyosan hiányolt, hát itt vagyok :) Nincs semmi gond, hacsak az nem, hogy hangosan korog a gyomrom, olyan éhes vagyok. Rövid úton el is húzok a konyha irányába....;)xD

Gratulálok a jó titkosokhoz! Én csak pár darabokat vettem, de sok értékelhető nem lett belőle. Új egy sem:music:

mimi, sutimami57, zsuzsa-mama és 7 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mért írtad nekem mitnemérek?? Most most :oops::cry::cry::cry:

sutimami57, suba_klara és .sylvia72. kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Mit nem érsz?!!!!:D Mit nem értesz? Azt írtam. Mindent érsz és mindent megérsz!:) Ne sírj, mert akkor késztetést érzek, hogy megvigasztaljalak, és majd jól rám fogjátok, hogy meg akarlak enni!:p;)xD

sutimami57, zsuzsa-mama, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Elbúcsúzom. Jó éjszakát mindenkinek.

mimi, sutimami57, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  6. breki072

Ok rendben, de mit szeretnél venni!!:wuerg:

7. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket Miksza, ébredj pihenten, és mutass fityiszt a hétfőnek!:)
    Brekiiii!
    Ne üstönködj velem! Nem enni venni, hanem enni!:D Direkt csinálod tudom, de akkor se nem zsémbelek és kész!:pxD:music:

brozsa, sutimami57, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  8. breki072

Gangon egy leendő event kiírást találtok, megnézése olvasása kötelező!
    Részt venni rajta pedig nektek :D de jó volna :inlove:

mimi, sutimami57, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szép estét mindenkinek:).Sütike valami gyönyörűség a kicskincsed,annyira édes.:):inlove:

sutimami57, zsuzsa-mama, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  10. breki072

Tán mert valaki azt mondta imádlak!
    Vagy azt ZSÉMBÖLJ !!
    Pedig nagyon fontos dolgok ám bizony
    Valaki meg már xDxDxDxDxDxDxD nem tudom mért de fura :eek:biztos megvan a miértje

sutimami57, Vadóc, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Most dőlsz a rötyögéstől mi? Akkor jó!:D:D:D Nem kutatom az okát semminek, a lényeg a cselekedet!:)

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Drága Sütike!
    Szerintem nincs is szebb hang,mint a gyermekkacaj! :inlove: Tündéri a kis srác! :inlove:

Holnap reggelre minden beérik is biza kirakom az összeset amennyit csak tudok! Csinálok róla képeket is! :)

Rengetegsokvan! :) (direktből írtam egybe) ;)

Nagyon tetszik amiket írsz! Zsémbőlj! :)Tuti jóóó!!

Nagy szemtelenség lenne megkérdeznem,hogy tulajdonképpen mi a keresztneved? ;)

Jaj,most látom,hogy milyen aranyos a kockásfülü nyuszikád! :)

Jó éjt Miksza! aludj jól! :)

sutimami57, zsuzsa-mama, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

Jó éjt Miksza!
    Ott leszünk remélem sokan.:inlove:Lányok!A békacombot ki hozza?:D:D:D:DDöntsétek el mit süssek azt viszem.Cukormentesen is megpróbálom megcsinálni bármi legyen is az amit kértek..:)

mimi, sutimami57, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Rettentő, eget verő és égbe kiáltó nagy szemtelenség megkérdezni a keresztnevem, de azért megmondom.:D Ibolya.
    Míg kicsi voltam ki nem állhattam, mert a családi nevem "cs"-re végződik, és amikor kimondtam a nevem olyan volt mintha azt mondanám, hogy "csibolya". Egy darabig az egyik osztálytársam csobolyónak hívott, de nem tudtam rá igazán haragudni, mert tudtam, hogy amúgy nagyon szeret.:) Már megbékéltem a nevemmel.:)
    Békacombot ha egyáltalán el tudok menni vállalom, majd elkapom Brekit!:D

mimi, brozsa, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  15. breki072

Napocskát :Dmert süss fel nap fényes nap ...............:eek:xDxDxD
    Felettem lévő hölgyet kérdezném le írom a nevét akkor zsémbölni fog?

Utoljára szerkesztett: 21.2.16
  16. .sylvia72.

Napocskát csak rajzolni tudok.De mint tudod a rajztudásomat inkább nem fitogtatom.:DKülönben is a nap sütni fog nem kell sütnöm külön;).
    Zsémbikém !Igaz nagyon régen volt a névnapod,de mivel nem tudtuk utólag boldog névnapot.Nagyon örülnénk,ha sikerülne eljönnöd.:inlove:Akkor a békacomb meglesz.:D

genka53, mimi, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Már mié' zsémbőne he? Nagyon szép neve van nekijje, és pássz!:pxD
    Szilvi úgy vagyok vele, hogy a 87 éves édesanyámat nem szívesen hagynám itthon éjszakára. Amikor Pestre jártam suliba akkor minden nap hazajöttem még úgy is, hogy négy napon keresztül a vizsgák miatt másnap vissza kellett hajnalban utaznom. Nem is csak miatta, magam miatt is. Soha nem tudnám feldolgozni ha akkor érné valami amikor nem vagyok itthon.
    Ha egy ilyen találkozóra elutazom, nagyon nehezen emészteném meg, hogy kora délután azt mondjam sziasztok, én mentem. Nálunk nem alkalmas a hely egy találkozóra, ezért aztán egyelőre csak lélekben leszek ott, és mindennek amit meséltek róla örülni fogok.:)

genka53, mimi, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  18. breki072

Nem értem, nem és nem !
    A felteszem a nagy kérdést mért zsémbes mikor nem is zsémbölsz!
    a kép magáért beszél

genka53, mimi, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Mert valaki egyszer azt mondta nekem, hogy: "én még egy ilyen zsémbes banyát életemben nem láttam", és mert ezt olyan lágyan és szeretettel mondta, hogy az felért egy szívből jövő simogatással.:) Neki ajánlottam ezt a nevet.:)

20. .sylvia72.

Így már érthető a döntésed.Rossz tudom,ha ott kell hagyni a társaságot,mert eddig így volt nálam is és lehet most is így lesz,de az a kb 2 óra is nagyon jó,hogy megismerhettem személyesen is gazdákat és beszélgethettünk.:).

mimi, brozsa, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.