Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Tényleg, ahogy mondod.......nagyon adta az elején...azóta már csak visszafelé adja......
    Az nem probléma..nekem, legalábbis. De a nagycicád olyan gyönyörűűűűűűűű:D :D

Teljesen igaza van a férjednek......Okos gondolat!
    Marika! Itt is pont elkerültük egymást...:D :D :D De azért még hátha visszanézel!

.sutimami. és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen :)
    A tippadó csak a kutyus képet javasolta, a többit én találtam ki hozzá :) Képeket most már közel két éve készítek. Nagyon szerettem Devike munkáit és elkezdett érdekelni, hogy is lehet ezt csinálni. Aztán belefogtam és ez lett belőle. ;) Azelőtt soha nem volt ilyesmihez közöm :)

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
    sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Én meg képzeld el, harisnyavirágokat kezdtem el késziteni.Hallottál már róla??

sutimami57, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Elbújtattad az idézésben a válaszod ;)xD, de én visszaszereztem ;)

Én nem vagyok nyugdíjas és nem is dolgozom, de én is állandóan kapkodok valahova xD

Hallottam már róla, tán a TV-ben volt valakivel riport. Az is nagyon szép, nincsenek képeid róla véletlenül? :)

5. -elzemari-

Teljesen véletlenül van... Jöttek a barátnőim, és egytől egyig megszabaditottak tőle...

Utoljára szerkesztett: 27.9.14
  6. .Emama.

Hűűű, ez gyönyörű szép. Nem csodálom, hogy gazdája lett hamar mindnek :) Mennyi idő egy-egy közepesen bonyolult virágot megcsinálni?

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Ez attól is függ, hogy éppen melyiket gondolom ki.Általában, körülbelül olyan, most komolyan nem tudom pontosan megmondani, de egy óra alatt, egy kisebbet megtudok csinálni...
    Korábban sok mindennel próbálkoztam, mert a kezemnek mindig kellett valami elfoglaltság.Korábban gyöngyöt fűztem, azok is nagyon szépek voltak, csak sajnos elkezdett fájni a kezem és annak vége lett.Egy évig jártam egy képzőművészhez, heti egy alkalommal és Ő tanitott meg a gyöngyözésre.Máig azokat a gyöngyöket viselem.

Most már tényleg elköszönök, jó éjszakát kivánok!

8. .Emama.

Biztos az is nagyon szép, de ha ebben is örömödet leled, akkor jó pótlása a gyöngyfűzésnek. Én is sokat kézimunkáztam korábban. Makraméztam, kötöttem, keresztszemes hímzést is csináltam, szóval mindig találtam magamnak valami elfoglaltságot. Amikor kicsik voltak a gyerekeim, akkor azért sokáig nem volt időm semmi ilyesmire. Most már megint van ;)

Látom közben elköszöntél. Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jöttem, olvastam, mentem aludni.:)
    További sikeres farmozást, szép álmokat.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. .Emama.

Ez velős volt ;) Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Ma futottam megint, járatni kell az új cipőt :)
    9,6 kili csak, holnap megyünk délelőtt egy 10 kilis túrára az asszonykámmal, este meg dumaszínházba megyünk :)
    Na menek is, jóccakát mindenkinek+ilyesmit is;):p:):p;)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Gondolkodtam rajta, de most eldöntöttem, nem kakukkolok.[​IMG]
    Holnap estefelé lehet, hogy tenyésztek néhány kört a bahán, jó lenne a gazdakörben leadni pár jószágot a pontokért. Majd meglátom, hangulatfüggő a dolog.

lukimi, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

:D :D :D :D Na, nem azon nevetek, hogy nem kakukkolsz...de ez a figura.....:D :D

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Papi! Jó éjszakát, jó pihenést! :)

Én se nem kakukkolok, de a pofin jót nevettem én is :)
    A Bahán még gondolkozom, ott lehet, hogy pár tenyészterepet kirakok holnap én is, de nekem is hangulatfüggő még. Én alapvetően nem is szeretek tenyészteni [​IMG]

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én benne vagyok. Hét óllal tenyésztek, nincs több hely ezt is sajnáltam.:(:mad:Lassan meg lesz kell még 9 füles és 5 maszkos így az utolsó részen kívül meg lesz.:) Kakukkéknál a nagyobb ugrás szinte kizárt, ezért nem lehet meg az utolsó 4 méhecske. Azt hiszem ezzel as résszel be is fejezem a jövőben a kakukkolást.

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Szia! Azért ne add fel, nekem az elsők között alapból lett egy méhem, utána meg egy punk, alapból...igaz, azóta nem ugrál ekkorákat, de ki tudja...Szép álmokat, jó éjszakát!

17. lukimi

Kedves nem adom fel hiszen este óta 104 puha, 34 füles (50 volt) eddig 11 maszkos (7 volt) hoztam össze na meg 4 db punk is volt így lesz meg az utolsón kívül az egész.:):)

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Akkor gratulálok , ez is szép teljesítmény! :)

19. .Emama.

Gratulálok hozzá! :) Én úgy fejeztem be a kakukkolást, hogy el sem kezdtem ;)xD Sajnálom rá a sztápot, pedig most jó sok van nekem is. Jó lesz az még később;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  20. lukimi

1200 táppal indultam és kb idáig vissza is adja az event ami meg ezen felül jön az a nyeremény, az a jáccás.xD
    Megjegyzem, az ezelőtti kakukkolásból maradt sok minden ezért vágtam bele jól kiszámítva meddig érhetek. Most ilyen hamar tente?!:eek: Zsémbit látom, de nem a fórumban.xD
    Mostanra végeztem (0:53)lett + ban méhecske-kakukk is és több punk is.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.