Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönjük,hogy megosztottad velünk,nagyon jó testvérek vagytok! :)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Anyánk novemberi - skorpió - Ő teljesen más volt (!) mint mondjunk én. Míg én képes vagyok túláradó örömömben szinte ömlengeni, anyunak csak a szeme ragyog, de az valami csodálatosan. Most, hogy már idős, egyre többször ellágyul. Előtte ez egyáltalán nem volt rá jellemző.:)
    Ez az egyik kedvencem:
    https://www.facebook.com/IamAddictedToYou/videos/1070433016373024/

3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nagyon sokszor láttam ezt a videót és eltelni vele nem lehet!
    Tündéri! :)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést!

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot, a puszikat, és az érdeklődésedet is. :) Még nem tudtam beszélnia gyerekekkel, de úton vannak biztosan. Mi is egy nagyon kedves, jó gazdát ismertünk meg Benned. :) És szeretjük, hogy ide jársz..:) :)

A szomorú hírt olvastam, és nagyon sajnálom. A művésznő méltán volt a nemzet színésze. Szép kort meg ért, és örökös tag marad, hiszen szerepeit örzik a felvételek.

Zsémbes-banya, mimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nagyon sajnálom a színésznőt! Nagyon értékes ember volt! Nyugodjon békében!

Zsémbes-banya, mimi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  7. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét!:)

Zsémbes-banya, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Így együtt, az a kis maszatka meg az apja.:D
    Minden alkalommal végignevetem az egészet.:)
    Jó pihenést Mimi! Remélem jól vagy, és csak azért búcsúztál ilyen korán, mert elálmosodtál!:)
    Sok fantasztikusan megformált karaktert láthattunk tőle, de ezt különösen szeretem.:)
    Biztosan minden rendben van, csak még nem volt érkezésük telefonálni.:)

mimi, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép estét mindenkinek!:)
    Barni!Drukkolok,hogy még jobb legyen.:)
    Szia Tara!Velem sem találkoztál még,nem rég óta vagyok itt,de nagyon szeretek itt lenni.:inlove:Jobbulást kívánok Neked.
    Sütike!Hírek?Vannak már?:)
    Nagyon aranyos lehet tényleg a húgod,a hangjára kíváncsi lennék,főleg,ha elkezd "visítani",tőlem meg azt szokták kérdezni,ugye szinkron színésznek jelentkeztem már?Mert nagyon érdekes hangom van,,de eddig még nem jelentkeztem,szerintem már nem is fogok. :)
    Mimi néni!Az a krémes valami,azt én is kinéztem.:DMeg persze a többit is olyan közel hajoltam,nem bírtam befókuszálni csak járt ide-oda a szemem.:):D
    Sajnálom a művésznőt ,szerettem.Szép kort megélt.
    Nagyon ari a video.:)
    Jó éjt Mimi néni.:)

Zsémbes-banya, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Akkora eső meg szél van felénk,hogy a tv.-ben megszűnt a jel! Vihar a köbön!
    Nem tudom net meddig lesz!

A kedvem is olyan,mint a kinti időjárás! Semmi se jó most!
    Hiszitek vagy nem,mennék már dolgozni! :music:

A Farmom is olyan ,mint egy elfuserált állatkert! Kesze-kusza minden,átláthatatlan! A sok izgő-mozgó állat! Brr!
    Holnap fásítás lesz! :)

Zsémbes-banya, barna030303, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbike!

A húgodnak nagyon boldog születésnapot kívánok.
    A videót már én is sokszor láttam, de tényleg nem lehet betellni vele, rettentően aranyos.
    Szia Janzi!
    Neked is szép estét kívánok.
    Én is hallottam Psota Irén halálhírét, nagyon sajnálom, nagyon-nagy szinésznő volt. Nyugodjék békében.
    Szia Tara!

Én emlékszem rád, mikor én idekerültem az "Épekhez" akkor még sűrűn jártál ide a topikba.
    Drukkolok a műtétedhez és mielöbbi gyors,komplikációmentes gyógyulást kívánok.:)

12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok :pxD

Janzi, aranyos vagy, még csak a gépemmel sincs gond szerencsére, csak kissé rumlisra sikeredett a napom. Mostanában járok így többször is, de baj hálistennek nincs :)

Évi! Nagyon örülök a jelentkezésednek és annak is, hogy sikerrel túl vagy a műtéten. Most aztán tényleg fogadj szót és nagyon nagy türelemmel, sokáig vigyázz magadra! Nehogy újra baj legyen!! :)

Sütike! Kívánok neked sok boldogságot születésnapod alkalmábó! :) Olyan sok szép szót kaptál már, hogy én ahhoz újat hozzáfűzni nem tudok, de egy stílszerű tortát azért hoztam neked ;)

Szia Tara! :) Az amazonok is sérülékenyek lehetnek, nem tudtad? :oops:
    Sajnálom, hogy egy ilyen eset kapcsán lett annyi szabadidőd, hogy újra fórumozni tudsz, de a jelenlétednek nagyon örülök.:) Remélem, hogy sokat fogunk látni ezután, nagyon sok bepótolni valónk lenne :)
    A stoppolás sikeréhez természetesen drukkolok, biztos minden rendben fog lezajlani :)
    Mesélj, mi újság az unokáddal? :)

13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Isten éltesse a szülinaposokat.
    Évi szurkolok, hogy mihamarabb rendbe jöjjön a szemed.
    Üdv és puszi a többieknek.

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Holnap még itthon leszek!
    De szombaton délután 3-tól nem leszek itthon,mert jön Orosházára Kaczor Feri és megyek rá csápolni! :)
    Vasárnap,ha az idő is engedi akkor megyünk a lovakhoz! :music:

De most eljött az idő,hogy elköszönjek és jó éjszakát kívánjak Nektek! :)
    Nagy ölelés+ puszi! :)

15. .sylvia72.

Nálunk már csak szemerkél az eső,egész délután esett a hó,de sajnos nem maradt meg.Van így az ember gyereke,hogy menne,én már csak tudom,5 évig itthon voltam,annyira élvezem,hogy tudok menni ,igaz nem valami nagy szám,de van és ez a lényeg.
    Szia Ema!Az a lényeg nincs semmi baj.:)
    Szia Miksza!
    Ki az a Kaczor Feri?:music:Elköszönök én is reggel be kell mennem segíteni pakolni,mert esküvő lesz és 7-kor ébresztő. Jó éjt szép álmokat mindenkinek.:)

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Psota Irén
    1929. március 28-án született Budapesten. Gyermekkorától a színészi pályára készült.
    1952-ben végzett a Színművészeti Főiskolán és azonnal a Madách Színházba szerződött. Játszótársai a Teátrum olyan legendás művészei voltak, mint – a teljesség igénye nélkül - Tolnay Klári, Kiss Manyi, Pécsi Sándor, Márkus László, Mensáros László és Gábor Miklós, ahogy később Almási Éva, Huszti Péter és Szerednyey Béla is.
    1980-90-ig a Népszínház, majd a Nemzeti Színház művésze volt, 1990-ben visszatért a Madách Színházba, amelynek visszavonulásáig tagja maradt.
    Klasszikus és kortárs drámák, vígjátékok és musicalek főszerepeinek tucatjait játszotta el hosszú és tartalmas pályafutása során. Minden műfajban és minden szerepében kiemelkedőt alkotott. A színpadon és a magánéletben is rendkívüli hatással volt a kollégáira és a közönségre. Egyedi orgánuma és megjelenése különlegessé tette a legkülönlegesebbek között. Szeretett élni és az élet is szerette őt.
    A Színházi Adattár szerint 127 színházi bemutató fűződik a nevéhez, hatvannál több filmben és számtalan TV-játékban játszott. Három nagylemeze jelent meg. Gazdag és színes pályájáról három könyvet is írt. Az utolsó, 2008-ban megjelent művének címe: Csak a halálom előtt olvasható el, de siess!
    Utolsó színházi munkája a Psota, Psota, Psota! című önálló estje volt a Madách Színházban. A 80. születésnapja után, 2009. április 11-én, szombaton este játszott utoljára, aznap vonult vissza a színpadtól. Psota Irénnel a Madách Színház és a Magyar Színháztörténet legendás színésznője távozott.
    Utolsó gondolat Psota Iréntől:
    „Gyönyörűséges pokol ez a pálya. És az élet?
    És ez így együtt? Hát?!”
    Szia Ema:) Örülök,hogy megjöttél.:) Remélem már nem a fekete szurokba vagy.;)
    Miksza ezt bírom benned,lényegretörő vagy mint mindig.;)
    Lassan elindulok álomországba az-az kukutyinba zabot hegyezni,de még előtte szép álmokat kívánok mindenkinek,még a hiányzó Erzsikének és ElzeMarikának meg bizniszelő horgász cimborámnak Iminek is.:);) Ha holnap nem jelentkeznék,akkor elnyelt a zab.:music:

17. Zsémbes-banya

Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    A dolgozóknak üzenem, hogy holnap

SZERENCSELOVAG, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +0 fok van és sírásmentesek a felhők.

19. .sylvia72.

Jó reggelt!Sziasztok.Felénk kicsit ködös az idő és nagyon hideg van,és álmos is vagyok nagyon.Szép napot mindenkinek,:)majd egyszer csak érkezem.

20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Hoztam nektek, egy írás várt majd ma reggel kiderült mért is :Daggódót :D nagyon cuki volt!!
    Zsémbikém!Péntek van, ez ma már nem számít a dolgozóknál!
    Tovább megyek, ünnep van hurrá ja dolgozni kel menni ;)

Utoljára szerkesztett: 26.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.