Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Gabi!Csak is;).Iszonyú diplomatikus tudok lenni,közben kimért és határozott:music:És olyan hangnemet tudok felvenni,hogy össze csinálják magukat,ha az érdekeimről van szó.Nem hagyom magam annyi mindent lenyeltem már és annyiszor megbántottak már,hogy elkezdtem ezt a sílust gyakorolni,roppant kellemetlen,de így nem néznek át rajtam.:) Nagyon sok ügyet kellett intéznem és kell a baleset után,és majdnem mindenhol jöjjek vissza,mert most nem ér rá,jöjjön a párom is aláírni,hozzak páromtól is meghatalmazást így nem jó,úgy nem jó aztán mikor olyan hangnemben osztott ki egy hivatalnok,hogy majdnem elsírtam magam,na akkor én is elmagyaráztam a dolgokat neki,hogy így senkivel nem beszélhet és különben is mit képzel magáról stb.Legközelebb már másképp beszélt mert persze évekig vissza kellett járnom hozzá.Azóta persze mindig van nálam meghatalmazás meg a stílus.:DGratulálok az event befejezéshez.:)

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gabi mihamarabbi rendbejövetelt a csemetédnek.
    Gratula az eventtel végzetteknek és kitartást a még serénykedőknek.
    Szilvi nincs is annál jobb, amikor diplomatikusan küldhetsz el valakit a pékbe. ;)

3. .sylvia72.

Szia Miksza!Ááá az már csak a legvégső eset,de tényleg jó:D.Soha nem beszélek csúnyán,csak halál kimérten osztok.:DMég a legjobb utolsó mondat:Mindent lehet csak akarni kell,és várni kb 3-4 másodpercet és jön a válasz megnézem mit tehetek.:)ez mindig beválik.:)Ja mostanában meg mindent megmagyarázok,:Dezt nem tudom miért lett,kísérletezek,figyelem az emberek reakcióit,hát eszméletlen,hogy hogy reagálnak,valaki belemegy és magyaráz velem,mások fejezzem be ne magyarázzak meg mindent.Neked mindenre van magyarázatod?Poénnak veszik sokan.Nagyon jó.:DElköszönök .Jó éjt,szép álmokat mindenkinek:)

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Szilvi!
    Nagyon jó hogy igy tudod lereagálni a dolgokat.
    Jó éjszakát Neked is.

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is kész vagyok az eventtel mindkét farmon, köszönettel nem kérek több felrepit :)

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt kívánok!
    Miksza Te hol vagy az időjárással? :)
    Vigyázzatok Magatokra,sietek haza!
    Puszi

7. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)

Miksza lemaradt! Már ketten is beelőztük.;):)

8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Előbb a munka, aztán a szórakozás.
    Jelentem arattam. Nekem sem fog kelleni több felröpi.
    Ja az időjárás: +5 fok van, a csillagok is alszanak.
    Péntek van. A munkába igyekvőknek üzenem: Mindjárt jövünk haza! ;):)
    Azért elcsíptem még a dobogós helyet.xD

9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Igyekeztem, de ma valahogy lassú tempóban vagyok ! Az eventem kész nekem is, pedig ennyi bakit régen hoztam össze !xD

Szilvi ! Így kell csinálni, ami a bögyömben van azt nekem is ki kell mondanom, mert megfojtana .xD Ezért lehet nem szeretni, de az igazságtalanságot nem bírom elviselni. Ez oda vissza érvényes nálam. Ha valakit véletlenül megsértek, igen is mondja el és ne durcáskodjon, mert úgy nem tudom orvosolni a problémát.

Erika ! Remélem hamar találsz valakit, aki segít a gyermekednek. Egy kivülálló és szakember biztos hatásos lesz.

A dolgozóknak gyors melót , de akiknek holnap is dolgozni kell kitartást. Jól jön majd a hosszú pihenés !

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Nekem sem kell felröpi, csak elfelejtettem beírni ide.
    Tegnap a kapott party pörgetésből kaptam többek között 200%!!os tp bónuszt is, ma reggel meg +50%-t. Az este már a 200%-al is csoda értékek jöttek hát még ma. Száguldás, mint ahogyan ha jól emlékszem Szűcs Judit énekelte valaha (most nem nézek utána, ő volt-ééé).

A megkezdett gazdakörit befejeztem azt, amelyből a felhőt ki lehetett nyerni a múltkor az ezüstökkel, ezután kreáltam 3 gombaerdőt most meg folytatom gazdakörivel még pedig a múmia átkával.:)

Van 1 olyan nyűgöm, hogy még mindíg nem tudok úgy aratni géppel, hogy amit nem kéne még leszedni azt ki is hagyjam. Másik topikban olvastam, hogy minden felhősort tegyek a kedvencekbe a bónusz sorokat meg ne és így nem szedi majd le csak a kedvenceket. Először is nem fért be minden felhősor a kedvencek közé, másodszor meg aratáskor ugyanúgy lekapta azt is amit nem kellett volna. Így vissza raktam ahogy volt, tehát a bónuszos sorok vannak a kedvencben és azt kézzel szedem de ha nem kéne valamelyiket akkor a teljes aratást kézzel csinálom. Ti tudtok valami jó megoldást? Igazság szerint én csak kb 2 hónapja veszem meg a gépeket, hogy ne kelljen kézzel aratni de azért csak jobb lenne ha nem kellene sose kézzel dikicselni ha már erre előfizetek.
    Köszi, ha van biztos tippetek.:)

Utoljára szerkesztett: 4.3.16
  11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Imi! Van, olyan, ami nekem éppen megfelel :)
    Reggel aratom az összes felhőt, este csak a kedvenceket. Csak azok nincsenek benne a kedvencekben nekem, amik több, mint 24 órásak. A többi bónuszt nem szelektálom, minden indul a reggeli aratással. Ha van olyan amit nem akarok indítani, akkor arra külön figyelni kell, és beérés után/gépi aratás előtt egy elemet levenni róla, nekem ilyen a gesztenyés sor szokott csak lenni.
    Kedvencnek szerintem bármennyit lehet jelölni, legalábbis nekem majdnem az összes benne van és nem jelzett a rendszer, hogy nem engedne többet. Jó sok felhősorom van, azt azért sejtheted :)
    Még annyit hozzá, hogy ez nem saját ötletem, levélben kaptam anno a tippet, ami ha jól tudom Dynyé volt.

Zsémbes-banya, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Eredetileg Cserháti & Charlie...
    Bár lehet, hogy te erre gondoltál. Akkor viszont egy szót sem szóltam... [​IMG]

13. .sylvia72.

Sziasztok!Jó reggelt!Gyorsan beköszönök,meg gratulálok az event befejezőknek,nekem van még pár kör növény,de holnap reggelre kész lesz.Most megyek vásárolni aztán jövök.:)Beszéltem Mimi nénivel,minden rendben van vele,csak még mindig nincs gépe.Szép délutánt mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 4.3.16
  14. lukimi

Sajna ez nekem még mindíg nem jó. Miért nincs egy rekesz ahol akkor aratom le a pár bónuszost amikor kedvem tartja? Miért kell össze vissza variálni? A több tp a fáktól nagyon kell mert a sok mamut jól adja olyankor. Ezzel van a legtöbb gondom, sokszor akaratlanul leszedem amikor nem kéne. Én is általában reggel indítom a többi bónuszost pl barkács és sima ólak érését csökkentők, több tp a trópusi fáknál, stb. Vagy 8 felhősor van amelyeket betenném valahova és nem lenne learatva csak ha én akarom! De nincs. A több tp a fáktól miatt kinlódni kell akkor miért fizetek a munkásokért vagy gépekért? Hmmmm....hát ez a poglémám.:eek::)
    Erzsók a válaszom egyértelmű mert nem is lehet más.xD
    Mivel a csárli nevezetű egyént sem látni sem hallani nem akarom soha mert akkor el lenne rontva a napom de a kezdetek óta, mióta haza ette a penész külföldről és mint ilyenre a sajtó egyből és végérvényesen rácuppant és "sztárt" csináltak belőle, így csakis Juditka lehet.:) És köszi meg is találtad igen, erre gondoltam.:)
    Mosógép mizériám lezárult: mint tegnap írtam vala döntésképtelem voltam az ügyben, hogy meliket vegyem a sok készülékből és ezért beszéltem településem szerelőjével amit legelőször is cselekednem kellett volna. Nos, ma ki is jött igéretéhez méltón és nem 10 e -ért vizsgálta meg a gépet mint a Juditka aranykezű látó embere, hanem 1000-ért és mindjárt bele is nézett. A vége 1 szivattyú csere és több kisebb probléma elhárítása. Új szivattyú 4500+ munkadíjjal össz. = 7500, egy kb 100 e forintos gép helyett. Remélem, sokáig jó lesz így mivel egyedül keveset mosok ill ritkábban. Tanulság is van nem kell mindjárt újért kiáltozni mert bizony jó nagy marha lettem volna ha megrendelek egy drága gépet. Nem baj, de legalább ezen a fronton is tisztábban látok mint előtte.:);)

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor neked az első meghallgatása, az idegeid védelme érdekében erősen mellőzendő... [​IMG]
    A helyi szaki meg a pénztárcádra volt jó hatással...

Zsémbes-banya, Vadóc, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Nem is hallgattam meg de akinek teccik én nem vagyok az elrontója áldásom rá. Nekem nem jön be.
    A pénztárcám ahhoz képest ami lehetett volna ha újat veszek nem sokat lapult össze és mivel ingyen kaptam 4-5 éve a gépet ennyit megért, ahogy szokás mondani.xD:p

Mega Tp nap >>>>>

17. .Emama.

Imi, valami(ke)t nem értek én, vagy nem látok tisztán. Miért nem jó reggel leszedni a fehősorokat? Ez a fás sor hány órás zárású, amivel a probléma van?

18. lukimi

12 órás, 36 óra múlva aktiválható újból ez a baj. Erről már vagy 1 éve beszéltünk is. Azért nem jó Ema mert én nem csak reggel szedem le a felhő sort, szerintem az kevés. Én ha arra járok nappal is többször, de reggel este szintén.
    De mivel pehely, paletta és pulyka kacsa ólak is vannak fent nagyon fontosak a barkács és sima ólak érésidejére ható bónuszok. Sokszor kell leszedni a farmokat event miatt és vissza pakoláskor már sosem szeretném aktiválni ezeket mert mindíg reggel kellenek. Mondjuk vissza pakolok 16 órakor ekkor már aznap nem kell nekem aktiválni az ólakra hatókat csak reggel de a nagy aratás előtt 18:30-kor van vagy 40 felhősor aratni való és nem mehetek neki gépekkel mert azt is leszedném amit reggelre tartogatok. Ez így nem jó, kézzel esek neki! Szóval ha kedvencek, miért aratja le a sima felhősorok aratásakor a gép? Ezt nem akarom megérteni. Mi értelme van a külön fiókoknak?! Akár hol aratok leszedem a többit is!

19. .Emama.

Ha nem rakod be a kedvencekbe ezeket a sorokat, és délután, este csak a kedvenceket aratod, akkor ezeket nem szedi le. Reggel meg, ha az összeset aratod, akkor abban viszont ez is benne van. A kedvencekbe gyakorlatilag azt érdemes belerakni, amit mindegy, hogy mikor aratsz le.
    Én reggel és este szedem a felhősorokat. Sokáig a 30 órásak miatt mentem én is többször, de rájöttem, hogy csak összekavarodik minden, nem hoz annyi plusz TP-t a konyhára, hogy érdemes legyen azok miatt aratgatni. Így azok nem 4 napban 3x lesznek aratva, hanem csak 3 naponta 2x, nem veszítek sokat vele. Ami nagyon rövid érésidejű sorok vannak, azoknak meg általában a TP-je is gyengus, azok miatt meg azért nem megyek. Így szépen beállt nekem egy rend és nem borítja meg semmi. Az egyetlen a gesztenyés, ha olyan felrepis event várható, hogy a 0 percezésre szükség lehet, akkor azt szoktam hatástalanítani, már ha időben észbe kapok (az 96 órás sor).

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaestem,reggel 5-kor mentem el itthonról és 6-kor értem haza!
    Na és holnap is menni kell!
    Mindegy,az nemfog bántani amikor itthon leszek 4 teljes napot! :)

A felhősor aratásom a következő!
    A Gesztenyéset csak akkor szedem le,ha 0 percezni akarok! A többit meg amikor éppen feljövök először és végig leszedem,vagy kézzel vagy géppel!
    Megmondom őszintén,hogy eddig utána se néztem,hogy mikor lenne érdemes leszedni,lehet több Tp. ütné a markomat! :)
    De én lusta vagyok ehhez! :)
    Ema és Imi! Ti olyan ügyesek vagytok,hogy na! Büszke vagyok Rátok!
    Szilvi! Jól teszed,hogy nem hagyod magad!
    Engem is sokan azért nem kedvelnek,mert őszintén megmondom ami a szívem nyomja! Nálam is volt,hogy megbántottam valakit,de bocsánatot kértem! Vagy elfogadta,vagy nem!
    Tegnap pl. mentem az áruraktárba,és hirtelen nem tudtam megmondani mennyi címke kell,erre a raktáros a fejemhez vágta,hogy minek jövök,ha halvány lila gőzöm nincs mit akarok! Ezt olyan hangnemben tette,hogy majdnem elsírtam magam. Először elnézést kértem,mert tényleg nem tudtam a darabszámot,de tovább okoskodott,persze akkor már én is feljebb emeltem a hangom! Sajnos az a baj,hogy fáradtak és ezáltal türelmetlenebbek vagyunk. El is rontotta az addigi jókedvemet! Ma meg köszönni se köszönt! Na ennyi öröme legyen csak! :)
    Jól van nem panaszkodom tovább! :)

Vettem 7 ólat,egy darabbal se veszek többet! Igaz arany se lenne rá! :music:Ha akar így is kifejlődik belőle a vadászgörény,ha meg nem az sebaj! :) Majd lesz!

Mimi néni hiányzik már,Ő szomszédom is egyben! :inlove:

Na szétnézek a Farmon is! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.