Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Köszi Zsémbike. Ment egy bagoly az 59-re.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Mimi!:)
    Akkor most keresztbe drukkolunk, az enyémek is most érnek. Talán az együttes szurkolásnak meglesz a jó hatása!:)
    Ami az "elmászkálást" illeti..., naná!:D
    Event lesz még ennél jobb is. Igazából én sem annak örültem, hanem, hogy a teliholdas ennyi ideig nyitva, és gyárthattam/gyárthatom a Gombaerdőket.:)
    Az 5 napos várakozás, aztán meg jön a tavasz, elfogytak a tartalékaink. Néha csak úgy rájön az emberre a fáradtság. Alig várom, hogy mehessek a kertbe, akkor legalább tudom, hogy mitől vagyok fáradt, és ha megmozgatom a tagjaimat esküszöm jobban leszek mint ebben a pár hónapos viszonylagos punnyadásban.:)
    Szia Bandi!
    Valóban régen jártál felénk. Megkésett újévi kívánságokat köszönöm, a jókívánságból soha nem árt. Remélem ez az év neked eddig is csak jót hozott, és ezután sem lesz másképp!:)
    Ami a víz és ásványvíz közötti döntést illeti, én az ásványvíz mellett döntöttem már jó pár éve és maradok is ennél a döntésemnél. Nem vitatom, hogy a csapvízzel sincs baj, vagy, hogy olyan mérvű kezelésnek nem vetik alá ami az egészségre ártalmas lenne, de a klór..., az időnként nem klór, hanem szaglással jól kivehetően hipó. Azt pedig nem szívesen iszom. Amíg tisztítás után a víz tejfehérre színeződött és a jellegzetes klór szagot éreztem szépen higgadtan megvártam az elpárolgását, és jóízűen ittam egy nagyot. Sajnos ez egyre gyakrabban nem így van. Ahogy eresztem a csapból a vizet néha oda tudnék bukni, annyira érzem a hipó szagot. Azt én sem fertőtlenítésre sem fehérítésre nem tudtam soha sem használni. Egyszerűen nem bírom.
    Elláttam mindennel amire szüksége volt, és visszaküldtem hozzád.:)

mimi, .sylvia72., .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Ellátmányoltam kis családom! :)

Megsült a kolbász-hurka és a gázra raktam a kolbász zsírt! Addig ügyetlenkedtem amíg leborítottam, a tűzhely mögé befolyt vagy fél liter!
    Azt hittem elájulok! Nekiálltam takarítani,tiszta piros volt a csempe,a járólap na meg a gáz is! Na akkor gondoltam feltörlőm az egész konyhát,erre olyan hévvel nyomtam a feltörlőt,hogy ketté tőrt a szára!
    De vége a konyhai teendőimnek mára,ezért gondolom több kárt nem csinálok! :)

Elfáradtam én is,fogok kicsit olvasni!
    Kaptam 1 könyvet ma a barátosnőmtől! Danielle Steel: Baleset! Nem olvastam még az írónőtől,de sokan ajánlották már a könyveit!

Gratulálok a titkos ólakhoz! :)
    Barni,köszönjük a képeket,csuda szépek a hóvirágok,na és a cicus is cukimuki. ;)

4. Zsémbes-banya

Hííííjjjjj! Tiszta szerencse, hogy nem feléd dőlt. Így is elég keserves lehetett feltakarítani, de ha még meg is égetted volna magad vele... Felmosószár már nálam is tört el nem egyszer, olyankor mindig belegondolok, hogy atyaég, ilyen erős vagyok, vagy ennyire vacak az a vacak?!:D
    Steel könyveit egy időben én is nagyon szerettem, már már az olvasással úgy vagyok, hogy új szemek kellenének hozzá. Összefolynak a betűk, és nagyon kifáraszt. Pedig csak úgy faltam a könyveket.:(

.sylvia72., .Emama., lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Bizony szerencsém volt,nem hiányzott volna,ha rám zuttyan!
    A hasamon amúgy van egy érdekes formájú kis folt,egyszer nyáron csirkemájat sütöttem! volt benn vagy 35 fok,én meg bikiniben főztem! Le is csapott a zsír,azóta meglátszik a helye!Nem vészes,csak emlékezetes,hogy bikiniben ne főzőcskézzem többet! :)

6. Zsémbes-banya

:D Bocsáss meg, nem azon nevetek, hogy rád fröccsent a zsír, hanem a végkövetkeztetéseden.:D Ahogy levontad a tanulságot.:D

mimi, .sylvia72., zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nincs gond! :D
    De azért nyakig felöltözve se főzők ám!:)

Zsémbes-banya, mimi, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Gratulálok mindenkinek a jó titkosokhoz, akiknek még érik, nekik drukkolok, hogy minél jobbak legyenek! :)

Régebben volt róla szó, de most valóban nem szóltál :) Mit szeretnél? :)

9. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

10. Kicsikici

Kicsikici Utánpótlás-írogató

Sziasztok Épek!
    Millió éve nem jártam erre, de még élek..... sok-sok kaland után! Hosszú lenne elmesélni!
    Biztos sokan nem ismernek, őket is üdvözlöm, de a régieket különösen!

11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Mimi néni!Szurkolás van ezerrel.:)És ez már a tavaszi fáradság tuti,állandóan csak aludnék én is:music:
    Szia Bandi!Boldog új Évet Neked is!Régebben ásványvizet ittunk,de mióta itt lakunk azóta csapvíz van,elég jó minőségű és nincs se hipo se klór szaga.:)
    Klári!Vigyázz magadra.Még jó ,hogy tényleg nem magadra borítottad.:oops:Steel könyveket még nem olvastam Fablét szerezzél.Imádni fogod.:);)
    Ema!Az őszi kissajszi jó lesz csak tavaszi ruhában,meg egy húsvéti háttérrel,ha megtudod oldani.:)

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Akkortájt kerültem ide amikor te kezdtél elmaradozni. Szeretjük a hosszú elmeséléseket!:)
    ---------------------
    Bandi én vagy 10-12 évig ásványvizet ittam de átnyergeltem a csapvízre és már kb 1 éve azt iszom. Maradok is nála. Itt nem hipós, nem klóros. Ha olykor olykor fertőtlenítenek időben észrevesszük.:)

13. Zsémbes-banya

Szia Kicsi!.)
    Millió? Van az több is, hogy nem jártál erre....., kellemes meglepetés a jöttöd.:) Ennyi idő alatt sok minden történhetett veled, és ami publikus azt bizony szívesen olvasnánk...., ahogy Imi írta, szeretjük a hosszú történeteket.
    Átutazóban vagy, vagy esetleg úgy alakult az élet, hogy maradsz is?:) Ez utóbbinak jobban örülnék.:)

14. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szijjjjja Kicsi! :)
    Jaj, de jó lenne, ha visszatérnél, nagyon örülnék neki. :)
    Minden mennyiségű mesélésre vevők vagyunk, érdekelne, hogy mi minden történt veled az elmúlt, igen hosszú időszakban :)

Majd valamit kigondolok :)

15. .sylvia72.

Szia Kicsikici!Mi még nem találkoztunk,nem rég vagyok,de remélem ,hogy te is tudsz majd jönni és össze ismerkedünk.Üdv Sylvi.:)
    Előre is köszönöm.Képzeljétek akkorákat villámlik,meg dörög,hogy ki is kapcsolom egy kicsit a gépet,mert eléggé begazoltam.:oops:

16. Zsémbes-banya

A biztonság kedvéért kapcsold ki, de azért ne félj! Nem lesz semmi baj, majd innen vigyázok Rád!:):inlove:

.Emama., suba_klara, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Azért ez már nem semmi?! Márc elején égiháborúúú!:eek::wuerg::p
    Látom, felétek ül valami átok mert jégeső is van. Hogy honnan kevergőzött oda?!:eek:

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

A nagyobb baj, hogy tél sem volt, a punnyadás szó maximálisan kifejezi ezt a telet.
    Még egy órát biztos fent leszek, mert azértis megvárom a titkosakat.
    Naná, hogy elfáradtál. Szép munka volt! ;) Nevetnék, ha nem sajnálnálak.
    Szilvivel értek egyet, a Vavyan-könyvek nagyon jók. Kb annyira tudod félbeszakítani az olvasását, mint - talán a szépkorúak emlékeznek rá - anno a Rejtőket. :)
    Szia Bandi! Még nem ismerlek, nem túl régen járok ebbe a remek társaságba.
    Én egyértelműen a csapvízre szavazok. Az a legjobb. Utána a tej. ;) (Ami tudom, hogy nem ital, hanem étel.)
    Szia Ema! Én is szeretnék kérni egy tavaszi öltözetet. Amit kaptam tőled - tudom, én választottam - nagyon harsánynak érzem. Most már kicsit megismertél, teljesen rád bíznám, tavasz és kedves madárka a fő szempont.
    Szia neked is! :) Az elbeszéléseket én is szeretem. ;)
    Szilvi! Ha nem hagyod el a "néni"-t, jól a térdemre fektetlek, és elpáhollak! :D A drukkot meg köszi, egy óra múlva megtudom az eredményt, ma addig nem fekszem le. :)

Ha nem jönnék vissza - bár ez nem valószínű -, mindenkinek jóéjt-[​IMG]

19. .sylvia72.

Mindig kikapcsolok mindent:oops:Én nagyon félek,ilyenkor sajnálom,hogy nincs pincénk:oops:.Már vonulóban van.:)Köszi Zsémbi hatásos volt,hogy vigyáztál rám.:inlove:
    Imi!Majdnem rosszul lettem,azt mondja a párom szerinte villámlott,vagy én villantottam?:music::DMondom mégis mivel?A tv-t néztem a Riot erre már megint,na akkorra vihar volt,beremegett az ablak is a dörgésnél és a teraszon áll a jég,megpróbáltam lefotózni,de sajnos sötét lett a kép.,de már eltávolodott.:)Ezen én is igazán meglepődtem,hogy ilyen korán már zivatar van.

.....................
    Szia East!Valami rosszat írtam?Fogalmam nincs.Nem akartam.Bocsánat.:oops:
    Törölt előzmény miatt szerkesztve. /-East17-/

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
    zsuzsa-mama, mimi, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok Mindenkinek!

Szia Klári!
    Szerencséd hogy nem magadra boritottad, de azért nem semmi lehetett amig azt a zsirt feltakaritottad.:oops:
    Én egy időben nagyon szerettem Danielle Steel regényeit, van is vagy 30 könyvem tőle, de mostanra már beleuntam, régen nem vettem újabbat.
    Én még a Nora Roberts könyveket is nagyon szeretem.

Szia Kicsi!

Épp a múltkor jutottál az eszembe, mikor arra gondoltam hogy ki mindenki volt régebben a topikba és már régóta nem hallani róla.
    Ha időd engedi mesélhetnél mi van veled.

zsuzsa-mama, mimi, Zsémbes-banya és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.