Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Kicsikici és Bandi!
    Mi még nem ismerjük egymást,mert nem olyan régen csatlakoztam,de biztos vagyok benne,hogy Ti is olyan jó emberek vagytok,mint mindenki aki itt van! :inlove:

A könyv amit elkezdtem nagyon jó! Alig tudtam rászánni magam,hogy letegyem,de győzött a szemem,mert már homályosodni kezdtek a betűk! Az egyik munkatársam gyűjti a Vavyen-könyveket,majd kérek 1-et tőle "kóstolónak"

De most elköszönök,mert mindjárt reggel lesz!
    Jó éjszakát kívánok Nektek!
    Puszi

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

Próbálok neked is majd kitalálni valamit, jelentkezem ha jutottam vele valamire :)

21:36

Elmentem megnézni, hogy mi volt a túl harsány, mihez igazodjak. Erre gondoltál:

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, valahogy nem természetes. Vagy csak nem tudom, mit akarok. :( Ne haragudj! A tied olyan letisztult, kedves.

Zsémbes-banya, .sylvia72. és .Emama. kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az általad idézett hozzászólás már nem található meg a fórumon, emiatt vettem ki tőled is.

zsuzsa-mama és .sylvia72. kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi.Először nem is tudtam mi volt az iromány aztán rájöttem.Megzavart teljesen ez az égi háború.o_O

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Közben megtaláltam az eredetit, ez tényleg harsányabb volt, de ebből csináltam az előbb hozott halványabb változatot.

Na mindegy, ha nem tetszik, akkor csinálok neked valami mást :)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Zsuzsa mama mióta felvette, azóta vagyok tanácstalan. :) Hasonló az övé is, csak kifinomultabb. :)

Kész lettek a titkosak. Egy jégmadár, egy kaméleon narancs, és két kacsacsőrű. Most ezzel fogok úgy járni, mint a deniólakkal. :D Meg két sárga ól. :(

[​IMG] Jó éjt!

8. .sylvia72.

Igen is értettem!:inlove::D
    Szia Juditka!:)
    Jó éjt Klári!:)

zsuzsa-mama, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

No kérem! A boldogságtól én is ordítani tudnék, lett egy teknős, egy narancs kaméleon és még egy galamb....Hüpp!

zsuzsa-mama, mimi, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  10. Nordek

Nordek Utánpótlás-írogató

Utólag belegondolva elkövettem azt a gyermeteg hibát, (még ha jó szándékkal is) hogy egy konkrét cég, konkrét termékét reklámoztam.
    Tanulság, hogy erre is oda kell figyelnem. Egy ideig azon a néven nem tudok fórumozni, se veletek se mással. :(

Bandi vagyok...egy másik farmomról.

11. .Emama.

Megnéztem Zsuzsa-mamáét, már legalább tudom, hogy mire gondolsz :) Majd ennek szellemében próbálok akkor valamit készíteni neked :)
    Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

suba_klara, zsuzsa-mama, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Sajnálom. Csak pislogtam, hogy mi történhetett, mert egyáltalán nem voltam képben. Egy ideje mással foglalkoztam.
    Legközelebb már nem követed el ezt a hibát, addig pedig itt a kis farm.:)
    Azért azt nem gondoltam, hogy önmagában ez ennyire súlyos hiba.

zsuzsa-mama és .sylvia72. kedveli ezt.
  13. Nordek

A három titkosaidból "született" állatokat, ha bizonyos szögből nézed, már majdnem Hattyú! :)
    Na jól van, nem fájdítom a szíved. Sajnálom, hogy legalább az egyik nem lett az a szép, fehér tavi madár! :(

14. Zsémbes-banya

Szerinted milyen szögből kellene néznem? Ha megvilágítanád az elmémet megköszönném, mert nekem sem a teknős, sem a narancs kaméleon, sem a galamb nem tűnik semmilyen szögből hattyúnak. Még a galambra - mivel az is madár - ráhúzhatnám, hogy hattyú, akkor viszont lenne vagy tízen akárhány hattyúm, az pedig nincs.:oops: Végül is van hattyúm, és igazán nem is az a bajom, hogy ezekből nem lett, hanem, hogy a teknős kivételével a másik kettőre igazán nem volt semmi szükségem.xD

suba_klara, zsuzsa-mama és .sylvia72. kedveli ezt.
  15. Nordek

Nos igen! Sokszor kell átéljünk hasonlókat, de hát ez a játék (meg persze azért a többiben is ott van ez az opció) már csak ilyen zsákbamacsekos is időnként. :)
    Holnap reggelre lesz meg a szobácskákból az a helyiség, amiben a megszerezni kívánt kitehető van. A maradék négyet pedig saját hatáskörömben úgy döntöttem sötétben és porosan fogom ott hagyni.... :) :D

suba_klara és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Bandi!Akkor a tanuló pénz megvolt.:(De erről a farmról tudsz jönni legalább:)
    Na pedig nagyon drukkoltam.:(Jó éjt!:)
    Neked is ment pedig a drukkolás,de legközelebb bele kell adjak apait-anyait.:DSajnálom:(

mimi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  17. Nordek

Igen. Legalább ennyi vigaszom van.....
    Lassan elballagok csucsukálni, a nemrégen ért élményeket követően kipihenni és átgondolni a továbbiakat... :) :D

Legyetek jók és szép álmokat mindenkinek!
    VUK! :)

suba_klara, mimi, apa1971 és 2 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Én is elköszönök,Jó éjt,szép álmokat Neked és mindenki másnak.:)

mimi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Szépen eltelt megint az idő.
    Megyek én is. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

SZERENCSELOVAG, mimi és breki072 kedveli ezt.
  20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +3 fok van felhős, párás idővel.
    Tegnap este nálunk is volt jég.
    Kicsi és Bandi szívesen olvasnék tőletek is. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.