Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya, zsuzsa-mama, mimi és 2 más kedveli ezt.
  2. Nordek

Nordek Utánpótlás-írogató

Jaj, jaj! 1000+1 bocs!!!! :)

Szép hétfő estét kedves Zsémbi!

Nem vagyok a holnapi nap híve (Pont úgy, ahogy a valentin napnak sem!), de kérlek fogadd el ezt a Tavaszt váró meglepit!!! Kiengesztelésül a figyelmetlenségemért, Neked küldöm elsőnek! :)
    ...és persze minden általam nagyra becsült (és itt "lakó") Hölgynek, sok szeretettel, a következőket...

Aranyosi Ervin: Nőnapi köszöntés

Ó NŐ, Te vagy az élet nagy csodája,
    Szépség és öröm, mind belőled jő!
    A nyugalom, a szeretet hazája,
    Te vagy a biztos, éltető erő!

Te vagy a startkő, az élet vizénél,
    s Te vagy a cél, amiről álmodunk.
    Szegények lennénk, ha nem értünk élnél,
    üres és halott lenne otthonunk.

Kislányként mosolyt csalsz Te minden arcra.
    Kedvesként Te vagy a bűvös szerelem.
    Társként felkészítesz a mindennapi harcra,
    mindig a jobbik felem vagy nekem.

Nélküled az élet olyan sivár lenne,
    nem lelném benne soha örömöm,
    ezért is írlak mélyen a szívembe.
    Ó NŐ, a létezésed szívből köszönöm!

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!
    VUK! :)

Utoljára szerkesztett: 7.3.16
  3. .Emama.

Hoztam neked is képet, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá? :)

Beraktam a képtáradba is a kicsivel együtt, de szerettem volna megnézni én is, hogy hogy mutat a fórum háttéren :)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fok van felhős, párás az idő.
    Az eventhez szükséges tenyésztéseket elindítottam, majd este beszedem őket boom-kor.
    :inlove:Sok szeretettel köszöntöm a hölgyeket és hölgy hozzátartozóikat.:inlove:

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt!
    Olyan gyorsan eltelt az éjszaka!
    Remélem a dolgozós időszak is így telik majd!:)
    Legyen szép naptok,majd délután jövök!
    Puszi

Zsémbes-banya, zsuzsa-mama, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Jó Reggelt Mindenkinek.

Boldogságos Nőnapot Kívánok Nektek.:inlove:

Rohanok, mert elaludtam...>:(

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Minden itt megforduló hölgynek boldog nőnapot kívánok!:):inlove::inlove::inlove:

Én is beraktam a tenyészteni való állatokat a hodályba, mindeniken 3 bájitalt spórolok akik nem prémiumok és szintén beteszik 4-et tenyészetenként, megéri. Mivel 10-10 alapot raktam be 6 fajból így 180 bájitalom marad meg. Előre learatás kizárva, meg se nyitom a hodályt este 18-ig.xD:inlove::music:

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Köszönöm szépen a fiúknak a köszöntést, igazán jó volt erre bejönni a topikba :)

11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Jó reggelt!Fiuk!Nagyon köszönöm a Nőnapi köszöntést,ahogy Ema is írta jó volt erre bejönni a topikba.:inlove:Lányos zavaromban,le is arattam az összes fákat a farmon:music:.Ema,csodaszép a ruci mindjárt át is öltözöm,csak el kell ugranom a boltba.Köszönöm!:inlove::)

12. .Emama.

Szia Szilvi! Örülök, hogy tetszik, használd egészséggel és örömmel! :)

Én nem zavaromban, hanem szándékosan arattam le reggel időben mindent, nem voltam kíváncsi egy 2-3 napos kálváriára, hogy visszahúzzam a fákat a reggeli aratáshoz. Nem kell nagyon sok felrepi, a Baháim meg majdnem teljesen fával vannak tele, így lesz szerintem elég belőlük majd holnaptól. Amúgy sem hozott nagyon lázba ez az event, mert a kitehetőket már nem tudom hova pakolni. Felhősor kellett volna hozzá, akkor jó lenne, így nincs is sok értelme, hogy megcsináljam. Azért szerintem meg fogom, mert gyakorlatilag nem kell hozzá sztáp és nyer az ember tenyészállatokat.

13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Az enyém már gyönyörű! Megszépítette Bandi, Miksza, Zoli, Imi, Barna és Brekikém. Köszönöm szépen fiúk.
    Mostanra már biztosan elfáradtatok, jól esik egy kávé és hozzá egy kis süti (csokis, hogy Breki is szeresse.:)

zsuzsa-mama, .sylvia72., .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Igazán ráérsz az öltözéssel ha már eddig pörén futkároztál itten xDxDxD

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már megint csak szép napot tudok kívánni, mire ideérek, majdnem dél van. :)
    Még hogy tetszik-e? Csodálatos, és nagyon passzol rám, nem kell bevenni/kiengedni sehol. :D Sokkal jobban áll rajtam, mint a másik... ;) Köszönömköszönöm nagyon!:inlove:
    Gratulálok a jó eredményekért, a paszulyág majd meglátod, mennyit segít.
    De ha a nénit nem hagyod el, téged is a térdemre fektetlek ám! ;) (Egyébként tényleg néni vagyok, el is fogadom, de ha mindig látom leírva, akkor lassan a lelkem is néni lesz. :D)
    Egyetértek! ;)
    Nekem már csodás tavaszi ruhám van, szóltam is ennek a szerencsés Lovagnak, hogy jöjjön már. :D

Köszönöm én is fiúk a kedves köszöntőket, virágokat, verseket. Még egy ilyen néni is tud ám örülni az ilyesminek! ;)
    Nekem meg be van pipálva, a gép szedi le. Hát nem bántom, remélem, így is elég lesz. :music:
    Semmit nem tudok már kirakni, a 2x2-est ki se akarom váltani. Végigszaladok az ezüstökön, aztán meglátom. Tenyészteni biztos fogok, hátha most az eddig kevés szerencsével játszókat is elárasztják naaagy ugrásokkal. (Na itt jön a bili-ügy. :D)

16. .Emama.

Szia Mimi! :) Na, nagyon örülök, hogy tetszik a kép :) Használd egészséggel és örömmel! :)
    A tenyésztéstől sokat nem remélek, de gyakorlatilag ingyen jutunk plusz tenyészállatokhoz, akkor miért ne? ;)

suba_klara, SZERENCSELOVAG, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Köszönöm szépen.Most már mindegy,ráérek holnap reggel is.:)
    Szia Zsémbi!Az enyém is szép lett.:)
    Jaj,Breki!Nem is voltam pöre nagyon,de most még mindig nem tudok átöltözni,mert küzdök a képfeltöltéssel,hát nem fogok nevezni,nem megy ez nekem.o_O

suba_klara, SZERENCSELOVAG, mimi és 3 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Nem néztem mi ez a verseny, de azt olvastam, hogy kép kell hozzá. Ha emailben el tudod nekem küldeni a képet, akkor feltöltöm én neked és hozok linket, amit csak vinned kell a helyére. :)

19. .sylvia72.

Köszi Ema !Skypos segítséggel talán sikerül,mindjárt kész leszek.:inlove:Feltöltöttem,de szerintem lehetett volna jobb is.Minden látszódik a receptjeim az időjárás a sávban,de sikerült.Breki!Látod?:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 8.3.16
  20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot minden kedves topic lakónak és játékosnak!.

Gondoltam ma már jövök, de előtte gyorsan elmentem fodrászhoz, hogy az ünnepet méltón várjam.
    Köszönöm a nőnapi jó kívánságokat a részemet lecsíptem !:)
    Az elmúlt napokban kapott támogatásotokért nem tudok elég hálás lenni.:):inlove: Azt hiszem a köszönöm erre kevés !:inlove::inlove:

Ragozni nem akarom tovább, inkább felejteni szeretnék !

Nagyon érzitek a tavasz közeledtét, mindenki új ruhába öltözik. Nagyon szépek lesztek ! Vagytok !
    Az eventet elkezdtem. Indulás előtt az állatokat beraktam a kupiba estig, had élvezkedjenek !xD A fákat sikeresen learattam.:(xD
    Nem bánkódom miatta, majd holnapra beindul a felröpi.

Most már a nap is kezd rám kisütni !:)
    Legyen szép napotok !:):inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.