Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Huhúúúha! Szilvi és a "Néni" :)D) de szépek lettek!:) Öröm rátok nézni.:)
    Szia Zsuzsa!
    Süt a nap, kicsinosítottad magad a nőnapra ettől a kedved is biztosan derűsebb lett, az idő pedig majd segít megoldani mindent!:)
    Milyen érdekes, hogy attól, hogy a Lizi szórja a sugarait mindjárt erősebb, vidámabb lesz az ember. Na nekem még mindig nincs elég erőm pl. ahhoz, hogy nekiálljak mosogatni, de megígértem magamnak és az edényeknek, hogy turbó üzemmódra kapcsolok.:p Az előbb már sikerült is felállnom a székről, de aztán megint elromlott minden. Szerintem a székkel van a baj!:oops:;)xD

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tessék felöltözni! :)
    (Látom már az új ruhádat, igazán nagyon tetszik. :))

Örülök Zsuzsa, hogy te is mosolyos lettél, te voltál, aki a legelőször (ha jól emlékszem) tavaszi ruhába öltöztél. :)
    Zsémbikém! Én nagyon függök az időtől, akár a mozgásszervem, akár a fejem. (Ott az agyrágó bogár elalszik, ha kisüt a nap. :D)

Utoljára szerkesztett: 8.3.16
  3. Zsémbes-banya

Jajj Néni!:);)xD) Már az előbb is mondtam, de nem győzöm elégszer ismételni: e' de szép lettél itten nekünk!xD:inlove:
    Régen azt sem tudtam, hogy mi az az időjárás. A télikabátom kigombolva, alatta egy szoknya (mini) egy selyemblúzzal, hosszú szárú csizma és mentem a hófúvásban. Most meg ha egyet lebben a szél, már bajom van.:D

suba_klara, SZERENCSELOVAG, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ugye? Ema megint nagyon eltalálta, amire gondoltam. :)
    (Megállj csak, te is néni vagy ám... :D)

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Zsémbi ! Te sem panaszkodhatsz, csak Te egy kicsit korábban öltözködtél fel !:) Remélem úgy lesz ! Neked nem fogom tudni soha leróni a hálámat és Emmának !:inlove::inlove::inlove::inlove: A mosogatás nekem sem a kedvenc tevékenységeim közé tartozik, valahogy rossz szögben kell hajolni, amiért a derekam erősen tiltakozik.
    xD

Igyekszem most már, csak a pozitívat észre venni. :)Nagyon csinos lettél !:)Gratulálok a rucidhoz és a készítőjének.:)

Keresem Szilvi új ruciját, de nem látom ! Zsémbi Te hol láttad ! Szemészhez kell mennem ??xD

suba_klara, SZERENCSELOVAG, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Zsuzsa!Örülök,hogy jöttél,Én is learattam a fákat,de holnap is van nap.Mit csinálnánk holnap reggel.:DNeked is szép napot!
    Zsémbi!Nálunk nem süt a nap,de olyan jó kedvem van ma,lehet holnap sírás lesz belőle.:music:Nálam is halomban a mosogatni való a kuka még kint van az utcán,megyek is behozom,mielőtt valaki a hóna alá csapná.o_O
    Megtettem az öltözködést.:D

7. Zsémbes-banya

No már! Azt hittem észre sem veszed! Bocsi, csak nem bírtam magammal!:music::pxD
    Igazán nincs miért hálásnak lenned, mi csak elmondtuk ami a szívünkből jött, és ennyi. Remélem senkiben nem maradt nagyobb tüske, mindenki feldolgozza a történteket, elrendezi magában amit el kell, és ettől kezdve jókedvűen beszélgethetünk itt is, ott is és mindenhol!:)
    Közben Szilvi megküzdött az öltözködés nehézségeivel, és már ott pompázik az új ruhájában.:)
    Szilvi
    azt hiszem a keddi jókedvvel nincs baj. Péntekre szokták mondani, hogy ha valaki azon a napon fergetegesen jókedvű, az vasárnap sírni fog. Nekem eddig még nincs ilyen tapasztalatom.:)
    Megyek mosogatni.:(

SZERENCSELOVAG, mimi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsuzsa! Ezt csak neked ;):)
    A többi tényleg feledésre méltó csak :)

A fákon ne szomorkodj, ha elég sok van kint, akkor holnap is jó lesz az felrepinek :)
    Állatokat nekem is kéne már berakni, de ahogy elnézem magam, marad majd a bájital, mert nem jutok hozzá.

Zsémbi, csúcs vagy xDxD Felolvastalak ám..... xD

SZERENCSELOVAG, mimi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Képzelem szegény Dezsőt...., ilyennek kitenni!:D
    Most már tényleg megyek mosogatni.:( Vagy mégsem..., azt hiszem igen...., valaki segítsen mááááár!!!!!
    Na huss!:D

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm !:inlove: Most már látom az új rucit sikerült felvenni. Nagyon csinos vagy !:)
    Zsémbi ! Találd fel magad és oszd ki a munkát, biztos több mosogatni való van. Osszák be egymás között először jöhetnek a poharak , tányérok......... Végére neked nem jut !xD
    Emma ! Köszönöm !:inlove::inlove: Na a fákon nem szomorkodom , kezdek bele jönni amúgy is, hagy elkapkodok mindent, a multkor horrorosból nem lett felröpim. Edzem magam !xDxD

11. Zsémbes-banya

Abból, hogy itt írogatok nyilvánvaló, hogy még nem evett el innen a jó sorsom.:D
    Ezt a módszert, ezt érdemes lenne kipróbálni. Azon nyomban kiosztom nekik, hogy ki és ki után következik, és felhívom a figyelmüket, hogy igényes és gyors munkát várok el tőlük.:)
    Nnnaaaa! Ezzel befürödtem.:( Megmondtam nekik, erre a poharak úgy elkezdtek csilingelni mintha rajtam kacagnának, a többi edény pedig mintha olyan gúnyosan nézett volna rám. Valamit nem jól csináltam, de mindegy is. Ha nem használt a szép szó, akkor akcióba lépnek a kezeim, és jó gyorsan megcsinálom amit kell, akkor jöhetek vissza ide.:)

suba_klara, SZERENCSELOVAG, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Husssss mááááá ;)xD Ez hatásos szokott lenni :p

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Zsémbi!Te is itt vagy még?:D:DÉn már lépek,ebéd még sehol:music:Megyek is.Nagyon szép délutánt kívánok mindenkinek.Este jövök.Köszönöm a ruci dicséretet mindenkitől Ema érdeme.:inlove:Puszi.

14. Zsémbes-banya

Jóóóókooor, már régen elhussoltam!o_O
    Már nem és már megint.;)
    Jó munkát és este várunk!:)

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Mimi, hogy is gondolnád, hogy én haragudnák azért irtál hozzá, sőőőt nagy örömömre szolgált.A Hazajárót nem szoktam nézni, de ha már emlitetted ,és lesz rá alkalom, akkor megnézem.Köszönöm, hogy emlitetted.
    Ó ez a fránya nemesités, küzdök vele , aztán előbb utóbb úgy is megadja magát.
    Nagyon szép lett a madárkás bannerod, igazi tavaszias ez is.

Zsémbes-banya, .sylvia72., lukimi és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Szia Elze!
    Még mindig nincs meg az utolsó bónuszod? Tényleg nagyon megdolgoztat, na de aztán majd lesz elégtétel ha a végén ott virít a többi között!:) Olvastalak a Kuncogóban, jót mosolyogtam, mindjárt az jutott eszembe, hogy aki így tud még kerekezni mint te az bizony - mindegy mennyit mutat a születési anyakönyvi kivonatba bejegyzetthez képest az évszám - nem megfáradt.:)

17. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia Emama.

Bízom benne, hogy a piacot is megmozgatja, és tudok olcsón venni tenyészállatot.;)

18. -elzemari-

Szia Zsémbi,
    na tudod, ma is inkább kaptam egy jó csomó csengőpengőt, csak hogy egy kicsit béke legyen de az utolsó bónuszt bezzeg azt nem.
    Ebben igazad is van, hogy nem a papir számit..Már csak arra leszek kiváncsi, hogy majd az igazi tavaszi bicajozás hogy fog menni.

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te kis Gyalogkakukk! Szívesen elmosogatnék helyetted. ;)
    Örülök is neki rendesen. :)
    Még Kőbányához egy kicsit: A sertéshizlalda Európa-hírű volt. Volt egy vendéglős annak a bizonyos tónak a partján, aki saját tenyésztésű disznóiból főzött a vendégeinek. Addig-addig, mígnem üzletet látott benne. Aztán egy idő után mindenféle tenyésztési segítségben meglátták az akkori kutatók a témát, így alakult meg a Philaxia. Ott állítanak elő - talán még ma is - születés-serkentőket, védőoltásokat, stb. Ez ismét híressé tette Kőbányát. Egy sor utca- és tér neve még ma is viseli a sertésprogram nevét.
    Jaj, már befejezem, mert nem szabad ennyit a múlttal foglalkozni. :D Még a végén tényleg néni leszek. :D:D
    Én ebben nem bíznék nagyon. ;) Olcsó már nagyon régen volt.

Ema kedves! Azért "szerepelek" itt ennyit, hogy csodálhassam az új ruhám. :inlove:

20. -elzemari-

Szia Mimi,
    szerintem nem gond az, ha valaki a múlttal foglakozik, hiszen az idő az elszáll, és jó is ha van az embernek mire vissza emlékeznie.A Papának van egy osztálytársnője, az irt is egy kis könyvet az unokáinak, "Unokáimnak irom"cimmel.Nagyi igaz meséi gyerekeknek fiataloknak és nosztalgiázó idősebbeknek.
    Nagyi, milyen világban éltél te, ahol semmi sem volt, ami ma természetes?Hogy léteztetek televizió, számitógép, mikrósütő nélkül?Internet sem volt?Ugye milyen ismerős kérdések?
    Nem is lehet a múltunk nélkül lenni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.