Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mostanában néha bénázom úgy tűnik, nem mindig lesz rendes az idézés.Ha kettőt szeretnék, és közbe irok,akkor nem biztos, hogy oda kerül az irásom, ahová szeretném. Ha nem gond, akkor nics itt semmi hiba.

Felénk valami káprázatos az idő, olyan igazi szoba festésre való.Úgy tűnik, jól megéreztem az aktuális időjárást és vasárnap jön a festő.Hej haj csuhaj de jó lesz nekem!!Addig is. [​IMG]

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönöm Nektek,hogy ilyen jó lelkűek vagytok!
    És,hogy ilyen szépeket írtok Nekem és a Kicsimnek! :)
    Ma a Varázsceruzáról írt,majd azt értékelik,és ha tetszik a tanítónéninek akkor ki fogják plakátolni!Ha hazahozhatja akkor azt is szívesen megosztom Veletek!

Ma 9-től fél 1-ig ültem a röngenre várva,mire sorra kerültem volna szóltak,hogy fáradjak át az sürgősségire! :music:
    Na átcsoszogtam,mert a 39-es lábamra csak Antikám 47-es szobamamusza jött fel!
    Ott vártam megint fél órát,de csak sorra kerültem! Két lábújjam eltört! :oops: Most is fáj,de a méregtől mintha nem annyira ,mint tegnap!
    Nem gipszeltékbe,de azt mondták,ha táppénzre akarok menni akkor menjek el a körzeti orvoshoz holnap! De ha reggelre jobban nem fog bedagadni,akkor megyek dolgozni!
    Tudom,makacs egy nőszemély vagyok!

Majd jövök később és bepótolom az olvasást!
    Puszi Nektek!

zsuzsa-mama, .sylvia72., lukimi és 3 más kedveli ezt.
  3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!:) Mindent sikeresen elintéztem, szerencsém volt a tüdőszűrön is, nem volt senki, már csak itthon tevékenykedek:) Nagyon kellemes idő van hét ágra süt a nap, itt a tavasz:)

hoztam kávét, nektek is.... most főztem friss meleg:)

Erzsike az élmény beszámolót kíváncsian várom:)

köszönöm a hírt már vártam, szorgalmasan szedegetem ki a tápokat a gazdakörikből, csak a csp készletem csappant meg egy picit, ami jött mos megy;):p:)

Na tudtam valami lemaradt, Klári nem lenne jobb, ha egy pár napig pihennél!?..

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Megjött Erzsike és mindjárt egy újfajta köszönéssel! Vajh' a világ mellik sarkán üdvözölnek így?! :eek::)

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ajajj, hát jó kis munkát találtál magatoknak. Még jó, hogy szakember jön, talán a nagyobb darabok összerámolásában és megóvásában is segít. Sok erőt kívánok hozzá! :)

Aol a buenos días a jó napot, a buenos noches a jó éjszakát, ott a hola a szia ;)xD

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, az erőre nagy szükségem lesz, de az vigasztal, hogy megint le lesz a gondom róla.

Voltam moziban, igaz a film nem egy Oscar, de jól fizet.

7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mimi a farm neved is ez?

zsuzsa-mama, .sylvia72., mimi és 3 más kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Látom közben megérkezett a megfejtés is... [​IMG]

Érkezik lassan a beszámoló is, (egyelőre a képekkel bajlódom) de ahhoz át kell fáradjatok a szomszédba, mert...
    Na jó, megesett rajtatok a szívem, már teljesen ellágyult, lehet az agyam is...

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszi a hírt, meglesem nálam is befutott-e a gépész? ;):)

Jajjj, de gyönyörűűűű :)

zsuzsa-mama, .sylvia72., lukimi és 2 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Van mozi, ki kell találni, hogy a képen felnőtt vagy gyerek van.:p:):inlove:
    Igaz 2 perc mire a mozi pont megérkezett.:p:)
    Ha egy mozit megnézek akkor 1-2 percet kell várni míg lesz még 1.:p:)

Utoljára szerkesztett: 10.3.16
    zsuzsa-mama, .Emama., tremama0422 és 4 más kedveli ezt.
  11. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

számomra nincs mozi:( pedig siettem, útközben vettem kukoricát is, de a gépész nincs itt...:cry:

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Nem tudom, hogy köze van-e de míg nekem az animáció nem volt bekapcsolva addig nekem se volt:(, de miután bekapcsoltam 2 nap után lett mozi.;):) Nem tudom, hogy köze van-e az animáció bekapcsolása a mozihoz.:oops: Ha nincs bekapcsolva, kapcsold be hátha lesz neked is.;):)

zsuzsa-mama, .Emama., .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezért a látványért azt hiszem te is elfelejtenéd a tériszonyodat...
    (Az első nap megérkezett a szomszédba.)

Az animációnak nincs köze a mozihoz. Ha reklámblokkoló van a gépeden, az tiltja azt a reklámot is, ami a moziban megy.

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem biztos, hogy jól teszed, mert ha elmozdulnak a csontocskák, úgy 10-15 év múlva visszaüt.
    mimineni a farmom. :) Nem olvastad, mennyit bosszantottak a lányok a nénivel? :D:D
    Nagyon szép lett a tavaszi ruhád! :)
    Annyian voltatok moziba, nekem meg csak a kapuban a kukorica sikerült. :( Már hónapok óta.
    Nekem van blokkoló, de erre az oldalra nem érvényes. :)

Natessék! Leírtam, most meg jövök mondani, hogy voltam moziba. Az a lusta gépész csak egy filmet vetített. :(

Utoljára szerkesztett: 10.3.16
    zsuzsa-mama, .Emama., .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagyon szép hely lehet.

Már az első nap megérkezett valaki tériszonya és pont a szomszédba?!xD

16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kedves Mimi olvasni olvastam, viszont bemutatok neked két személyt,
    Szilvia néni+ Zsémbike nénit :D:Dna a nénik Ők xDxDxDxD

zsuzsa-mama, .Emama., .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beugrottam, köszönni, és meg köszönni a szombathoz kapcsolt jókívánságokat. Sokat olvastam, de nem értema végére, hozzá szólni meg már nem is igen aktuális.
    Agyon meg vissza dolgoztam magam, holnap is anyagbeszerzés vízszereléshez, aztán a bolt, hétvégén megint jönnek a gyerekeim, imádom, hogy ennyire szeretnek..:) :) Persze, mindig öröm, ha jönnek, d e ebben a jelenlegi állapotban kicsit más.
    Azért jó lesz együtt megint. :)
    Eventet mind a két farmon be fejeztem, nem is tudom, hogyan, mikor csak percekre ugrottam be..:) :)
    Legyen nagyon kellemes az estétek, aztán, ha tudok, azért be nézek ám. :) :)

zsuzsa-mama, .Emama., .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Rám a Ponyvaregényből meg ismersz, hármunk közül én jobban néni vagyok, de egész életemben néni voltam, már nem akarok néni lenni. :D:D

Azt vettem észre, hogy a moziba egy filmet megnézek, aztán megyek egy kört a farmon, megvárom, míg a pontokat megkapom, aztán mehetek újabb filmet nézni. :D

zsuzsa-mama, .Emama., .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  19. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét!:)

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Barni!
    A tenyésztésről hozott képeid is homályosak voltak ám! Vagy csak én láttam homályosnak,mert nem akartam hinni a szememnek? :)

Jó hír,jó hír,csak 1 gond van,úgy se lesz szerencsém vele!
    Pozitív energiát,ha küldenél.. :)
    Szia Erzsike!
    Jó látni Tégedet is,hiányoztál! :)

Szia Szilvi!
    Remélem itt leszek,mire jössz,de lehet már itt is vagy,mert még nem olvastam végig! :)

Hát jó lenne,de a holnapot csak kibírok valahogy aztán meg itthon leszek 4 napot! :)

Ma délután meg beraktam 1 adag göncöt mosni,csodálkoztam,hogy ilyen hamar lejárt a program,na ja,megállt a mosógép centrifugálás előtt!
    Gondoltam más se hiányozna,mint elromoljon,kiszedtem a ruhákat,leengedtem a vizet,kiszedtem a szűrőt ami tele volt,mindennel! 10 forintos,szeg,czipzár...de hogy a túróba kerül az oda! Átöblítettem,és hála az égnek,mos,öblít,fugázik! Egy ezermester veszett el bennem! :)
    De nem is ez a lényeg! Hanem az,hogy mindég ott üti meg az ember magát ahol nem kéne! Jelen esetben ráesett a lábamra a mosógéles doboz!

Csodálatos!

Szia Breki!
    Na kapsz te majd a lányoktól,ha megjönnek! :)

mimi, zsuzsa-mama, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.