Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A taxisofőr bármilyen fuvart elvállal...[​IMG] Csak az legyen aki beül mellé, mert igen csak bekoktélozott már...

2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Piszok jól ment a futi, nem 15, hanem 17,16 lett, és az időm 1:25:01:p
    A 8 rekordból amit a futóprogim mér, ma hatot megjavítottam;)

Szia :) Köszi meg is jött a siker, nagyon fel vagyok dobva:D
    Pusza Zsémbikém :) Örülök ám hogy jobban vagy:p
    A könyveket amiket leírtál én is szeretem, meg azt is amit főztél:)

Szia Betti, köszi neked is, és gratula az evetkéhez :)

lukimi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Papi!:)
    Visszajöttem, vége a bulinak a szomszédban. Jól sikerült, kedves a társaság, roskadásig voltak az asztalok mindenféle finomságokkal!:)
    Jót futottál, ezek szerint műxik a cipő, érdemes volt beszerezni.! Hat rekordjavítás még egy hónapra is szép lett volna, nemhogy egy alkalomra!:)
    Sajnálom, hogy elmentél, szívesen megkínáltalak volna!:)

lukimi, sutimami57 és talpapi kedveli ezt.
  4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nagyon örülök, hogy ilyen jól ment a futás, gratula hozzá:)

sutimami57 és talpapi kedveli ezt.
  5. talpapi

Köszi, de nem tudok becsábulni :D Ha csak 2 héttel hamarabb meg tom venni a cipőt, nem kell a maratont lemondanom, ezért kicsit szomorkás vagyok, de sebaj, lesz jövőre is:)

Köszi szépen, éreztem hogy velem vagytok :)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok Mindenki szép estét
    Meg vagyok kérem még élek. Azért jöttem hogy kedves szomszikáim egy másfél hétig nem leszek nem tudok ajcsit küldeni. MEg szeretnék elköszöni Ha vissza jöttem az unokázásból jövök Szép hetet mindenkinek Sok puszi is meg Jó éjszakát meg + ilyesmi Megyek alszom kicsit mert már kétnapja megint csak 4 órát aludtam

lukimi és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Szia Lona!:)
    Látod elérkezett ez is. Mehetsz, és végre a karjaidban tarthatod az unokádat!. Érezd magad nagyon, de nagyon jól, Töltődj fel annyi boldogsággal, amennyit csak elbír a lelked! Mi pedig várunk vissza! Ha tudsz fényképet csinálni a babáról lécci csinálj!:)
    István
    tényleg ne keseregj a maraton miatt, lesz az majd még! A lábad a fontos, mert hiába lesz maraton, ha nem bírja. Az sem árt ha egy picit kíméled, a cipő pedig tényleg nagyon fontos!:)

Utoljára szerkesztett: 28.9.14
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok ehhez a nagyszerű eredményhez, fantasztikus rekordot javítottál! Biztosan sajnálod, hogy le kellett mondanod a maratont, de jövőre biztosan sokkal jobban fog menni, és akkor mindent bele...:) :)

Nagyon szép hetet kívánok Neked, és sok-sok örömet a pici unokához! Biztosan nagy élmény lesz ez a másfél hét...)

Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát, szép álmokat kívánok, és vidám ébredést!![​IMG]

9. talpapi

Szia Lonácska :) Jó aluszást, meg persze jó unokázást is :)

Szia :) Köszi neked is, én is így gondolkozom, hogy nyertem egy évet :D
    Aludj jól :)

Na megyek is alszaszni én is, jóc;)cakát mindenkinek +ilyesmit is;):p:):p

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Puszika Neked!
    Álmodj szépeket (+ ilyesmi is)!
    Jó éjszakát, szép álmokat Sütikének is és mindenki másnak is.
    Lassan végzek majd (úgy éjfélre, de közben mindenki nyugovóra tér), és megyek vízszintbe.
    Holnap hétfő, amit úgy fogok fel, hogy az ég ajándéka, és pusztán annyi a szerepe, hogy megelőzze a keddet!:)

11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Látom a napot felkelni. Ez jó jel az időjárásra vonatkozóan. :)
    Tegnap sokára értem haza és nem gépeztem már.
    Én is imádtam a Hód és a Rejtő könyveket, meg kiskoromban az indiánkönyveket is.
    Olvastam, hogy jót buliztatok. Legalább kicsit feltöltődtetek.:)
    Papi: ezzel a tempóval elkopik az új cipőd a jövő évi maratonra. ;)
    Lona: érezzétek jól magatokat az unokázás közben. Töltődj fel élményekkel.
    Zsémbi: ne erőltesd túl magad, nehogy visszaessél!

Legyen szép napja mindnyájatoknak.

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Miksza de csudajó neked, még hogy látod a napot felkelni.Felénk olyan tejfehér a kinézet, mintha Berta mama az összes tejfölét kiöntötte volna a tájra.csak a nagy fák körvonalait látom az ablakból.Nagyon nem szeretem idő ez, és milyen rossz lehet ilyenkor közlekedni.
    Szép és vidám napot kivánok és persze jó játékot...

lukimi kedveli ezt.
  14. .Emama.

Sziasztok, szép napot kívánok! :)

Szia Miksza! :) Én nagyon ritkán látom a napot felkelni, akkor is kizárólag olyan esetben, ha még nem feküdtem le :pxDxD

Szia Elzemari! :) Mostanra kisüt a Nap nálunk, gondolom nálatok is oszladozik lassan a köd :) Szép napot neked is! :)

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jöttem be köszönni.
    Nem feledkeztem el, akik nem tudtak el jönni a bulira. A tombolán megnyert tortámat el hoztam nekik.

[​IMG] Egészségetekre mellé a kávé se hiányozhat.

.Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Rozimama! :) Milyen kedves tőled :) A tortához akkor nem nyúlok, de a kávéból egy csészével elkortyolgatok ;):)

17. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt kedves Épek ;):).
    Hoztam nektek is a reggeli napfelketénket, annak aki esetleg nem látta ;):):

A kávé mellé én is szívesen lecsücsülök, a Kuncogókhoz most nem hozott senki :oops:

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Gyöngy! :)
    Jaj de jó, akkor nem egyedül kell kávéznom ;):D

Gyönyörű szép képet hoztál. Ezek repülőgép kondenzcsíkok vagy görgőfelhők? Inkább az előbbinek gondolom, mert mintha magasan lennének :)

PiciEma hozta ezt megmutatni:

Ugyanakkor a Bahán is szintet lépett, már csak kettő kell ahhoz, hogy a két utolsó fát is ki lehessen váltani. (Ettől még persze nem váltom ki, várom a Bahás újdonságokat az AB-okkal.)

lukimi kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Kedves Rozimama!

Nagyon szép tőled, hogy gondoltál az igazoltan távol maradókra is. :)

Köszönjük.

Gratula PiciEma-nak a szintlépéshez.;):)

.Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Köszönöm szépen :)
    Épp azt saccolgatom, hogy a következő szintlépéskor tudok-e megint duplázni? :pxD Mindenesetre nagyon közel lesz a két farm egymáshoz, az biztos :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.