Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jól gondoltad ,az előbbi variáció, bár ritkán látni errefele ezt is.

PiciEma gratulálok a szintlépéshez, ez a szint egyelőre szédítően magas számomra ;). Nem kevés munka és kitartás kellett hozzá az biztos! Külön grat ezért :)!

.Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen :) Tavaly március 22-én nyitottam azt a farmot, akkor azt mondtam, hogy egy elborult pillanatomban :p
    Ma már azért örülök neki, szeretem :)

lukimi kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! csak bekukkantottam megnézni hogy vagytok a tegnapi buli után. Szerintem nagyon jól sikerült, és örülök neki,hogy ti is eljöttetek jól éreztétek magatokat. Nekem a sok tánc azért megártott, mert éjjel nagyon fájt a gerincem, de megérte:p
    Csipike viszont még kómázik, fekszik az ágyon, lábai szana-széjjel, és veszettül horkol. Minek iszik, aki nem bírja????xDLegyen szép napotok, később még átsétálok: Lujza

lukimi, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Szia Lujza! :)
    Így igaz ;)xDxD Adjál neki egy kis B6 vitamint egy Aszpirinnel, aztán "kutya baja" sem lesz ;):D

gyongyvergazda és lujza5353 kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Úgy látom[​IMG] én csak messziről integethetek a te "pici" farmodnak, de közelítek egy kicsit. Nem véletlen raktam ki az összes mamutomat...[​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  6. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Szegény Csipike, hát, így jár, aki nem tud mértéket tartani! :D :D
    Erzsike, nagyon jó ütemben haladsz, szeled a kilómétereket, és hamar beéred ám a messzeséget, mert egyre lassabban tudnak tovább menni....:) :) :) Én is azért sietek...

Ma munka van, mivel jó az idő, ki hordtam az összes ágyneműt, és a kisebb szőnyegeket az udvarra, mosógép megy..ki tudja, lesz-e még ilyen napsütés...hatalmas takarítás az egyik szobában, ami el maradt a nyáron, csak ilyen hamar gyorsan, most bepótolom. Mindent ki huzigálok a helyéről, és élvezem a szép időt..közben az udvaron is szolgálatot teljesítek, segítek a férjemnek, ha hív, mert ma szabadnapos. Virágokat is ki hordtam..szóval, unalomra semmi ok...persze, azért a farmokat is rendezni kell, kicsi pihenés bele fér......Azt mondja erre a férjem, hogy rá érsz, nyugdíjas vagy.....a poén az, hogy soha nem érek rá...szép napot, kellemes hetet!

lukimi, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Erzsike! :)
    Jól is tetted, hogy kitetted ;) Én is azzal tolom a nagy farmot és épp azon gondolkoztam, hogy a Picin mikortól kellene elkezdeni?
    Van kint azért most is, de jócskán van a raktárban is. Az a bajom, hogy elveszi az összes termelési lehetőséget és a Picin azért még egyrészt elég sok minden hiányzik, másrészt anyagilag is gyengébben áll, mint a nagy. Tehát ott nem tudom megtenni azt, hogy folyamatosan mindent vegyek pl a vevők kiszolgálásához. Ha nem tudok termelgetni, akkor viszont pénzt sem tudok csinálni, úgyhogy ezen még egy darabig gondolkoznom kell ;)

Szia Sütike! :) Minden nyugdíjas így szokott ezzel járni.[​IMG] Amíg dolgozik, azt hiszi, hogy a nyugdíjas korral eljön az aranyélet, aztán döbben rá, hogy ugyanúgy nem ér rá semmire, mint korábban ;)
    További jó tevékenykedést neked, a pihi-időkben azért várunk :)

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nem adok neki semmit!!! Tanulja meg, hogy mennyit lehet inni! Drága jó nagyanyám azt szokta mondani, hogy "még az ökör is tudja, hogy mennyi elég neki". ( igaz, nagyapám válasza meg az volt erre, hogy" azért hívják ökörnek"xD)

Ema! Gratulálok a magas szintedhez. Ez már olyan magasság, hogy nem is merek oda felnézni, mert elszédülök:) Nagyon ügyes vagy (ámbár ezt eddig is tudtuk.....

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Köszönöm szépen a gratulációt :) Szédítő azért nincs benne, majd meglátod te is :)
    Én csak az "ökör iszik magában" mondást ismerem. Csipike nem volt magában, lehet, hogy ezért sikerült elvetnie a sulykot? ;):pxD

10. kpe59

Én csak a véghajrában figyelek jobban a tp szerzésre, ilyenkor már kicsit türelmetlen vagyok...
    Ez a nyugdíjas semmire sem ér rá, abból adódik, hogy ebben a korban már minden munka hosszabb ideig tart, mint 20 évvel azelőtt. A munka nem több, csak a nyugdíjas van kicsit lelassulva...
    Mondom én, aki még közel sem vagyok nyugdíjas...

lukimi kedveli ezt.
  11. .Emama.

A türelmetlenséget ismerem ;) Elárulok egy "titkot", ami csak azért titok, mert eddig nem beszéltem róla.:p
    Kb. 1,5 szint óta gyűjtögetem az epres muffint és a francia lepényt (utóbbi saját gyártás), hogy a 99. szint legvégén az utolsó 3-4-5 M pontot ne kelljen kivárni, hanem ezeket egyben akkor fogom felhasználni. Idejét nem tudom mikor használtam termékeket a szintlépés közelében, mert itt már olyan sok pontot kell csinálni, hogy egyszerűen nem érdemes pár darab ezt-azt bevetni. 1.000 muffin és 160 francia lepény azért már ér majd valamit;)xD Na ennyit az én türelmemről is.... ;)xDxD

A nyugdíjas lelassulásával teljesen igazad van, de úgy gondolom, nem csak ez az oka az időhiányának. Azt gondolom, hogy az ember rengeteg mindent akar megvalósítani ami a korábbi években kimaradt. Ha ezeknek módszeresen neki is áll, akkor egyszerűen elfogy az ezekre szánható idő. Anyukám annak idején legalábbis így járt ;)Nyugdíjas mozi, nyugdíjas kirándulás, nyugdíjas nyaralás és még nem is tudom mi minden programot be nem gyűjtött. Állandóan úton volt, aztán pedig állandóan olyan fáradt, hogy mozdulni sem bírt. Aztán amikor jöttek az unokák, akkor koptak el lassan-lassan ezek a programok neki és sokat jött segíteni hozzánk.:)

lukimi kedveli ezt.
  12. kpe59

Már régóta számomra sem titok ez a módszer. Éppen ezért vásárolom folyamatosan a jubileumi díszt, a friss birsalma lekvárt és a mézes kekszet, a szigetre pedig a lángost. Az én piacomon ezeknek az ár-érték aránya a legjobb.
    A mangós turmixot folyamatosan keverem és alkalomadtán lépek vele egy szintet, ha sürgős lesz.

jolanda1948 kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ema gratulálok a szint lépésedhez, nagyon nagy magasságban vagy. Én már 3-éve játszom és csak a 92-szinten vagyok. Biztos nem jó a taktikám, de majd jobban oda figyelek nézem már hogy jobban haladjak. Éppen ma reggel figyeltem meg a felhő soromat, mikkor szedtem le felé. Nem igen adja a csengő pengőket meg, nem tudom ti észre vettétek e már. Ami a kirándulást illeti, ha mankóval is de ott leszek.

14. .Emama.

A friss birsalmalekvár nálam most 2.900, az sem rossz ár, mert a 2:1 arány alatt van az is. Most az epresnek felment nálam az ára, 4.000 körülire (az arány még itt is jó), de én olyan 3.300 körül szoktam azt venni. Sokszor hetekig nem kapok , aztán pedig dömpingben lemennek erre az árra.
    A Bahára sem szoktam termékeket használni, az elég szépen halad nekem a Tavaszi-Húsvéti kombónak köszönhetően, no meg a baglyok és repülő társaik abba is jócskán besegítenek. Valamivel pénzt is kell keresni ;), az pedig nekem a Baha. Az aloésra nagyon lecsökkent a kereslet, most már olcsón is nehezen veszik meg, úgyhogy átálltam a Zöld matróztea eladására. Nem tudnék hol termelni a Magós turmixhoz hozzávalókat, márpedig azt igazán úgy éri meg saját részre előálltani. Az elixírem meg folyamatosan nagyon kevés, akkor eladni nem tudnék semmit amiatt sem. Szóval a lényeg, hogy nekem a Bahás haladáshoz elég amiket használok terméket, + TP-st nem csinálok saját részre.:)

Köszönöm szépen a gratulációt :)
    A hétvégi kirándulást majd úgy szervezzük, hogy ne legyen túlságosan megerőltető ;)
    Csp-s felhősorom kevés van és sose figyelem a jóváírást. Ma már learattam azokat, majd holnap megpróbálom nem elfelejteni, hogy ránézzek időben a számlálóra :)

12:54
    Picit vízszintbe teszem magam, majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
    stadler42 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Az a mindenit, de tényleg, Ema ez aztán teljesitmény.Valamikor én akkortájt keztem el másodszor a játékot és még hol vagyok ettől.Igaz nem hasonlitgatni kell.Tudod én úgy vagyok vele, mint a römi kártyával, játszani szeretek, de a tudás fája nem nálam gyökerezik..Nagyon nagy elismerésem az elért eredményeidhez.

16. kpe59

Nem jól figyeltél, mert minden esetben megadja. Abban a pillanatban jóváíródik, amikor rányomsz a pipára.
    Úgy ellenőrizheted, hogy odaviszed a pipára a kurzort, nézed a számlálót és akkor nyomod meg. Látni fogd, hogy hozzáadja.

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, gratula a rekord javításokhoz.
    Mivel helyre jöttek a dógok nálad így már utólag le merem írni mit javasoltam volna ha a sarkad bemondta volna az unalmast: átnyergelni bringára! Úgy az edzettséged is szinten tartottad volna és a sarkat is helyre jöhetett volna.:)

Gratulálok, szép munka!:)
    Nálam minden ki van váltva a bahán és megkezdtem gyűjteni a kövire, ami talán az új terület lesz.:)
    Mit össze gyűjtögettél?! :eek:
    Én meg másképpen reagálok a 100 közeledtére. Lecsihadtam.xD Úgyis már csak 1 ugrás a sugár, ezért több dógot abbahagytam. Nem írom már a tp-állást naponta meg semmikor, a bahára olyan ólakat raktam, hogy ha akarnám csak késő délután kellene bekapcsolni a gépet de ugye ez lehetetlen mivel ez a mindenem, stb stb. Olyan közel a cél, úgyis hamar el fog jönni.:)
    A 92. szint nem megvetendő sőt, szép eredmény! Úgyhogy mindjárt gratulálok is.:)

Még idézni akartam de jött a szomszéd, leült és azt mondta csak fejezd be a levelet ráérek, de a szája azóta se be nem áll. Így most abbahagyom mert esz az ideg. 2-3 percet kellett volna neki várni csendben.:mad:xDxDxD:p:p

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
  18. .Emama.

Köszönöm szépen :) Majd hamarosan te is biztos eléred, nincs ebben semmi ördöngősség ;)

Szegény Imi! :oops: Majd gyere, ha már elment a szomszéd ;)

Az "olyan közel a cél" részben igaz, részben meg mégsem ;):pxD Az én jelenlegi tempómmal 3 hónap az utolsó szint, ami szerintem egy szint teljesítésére piszok sok idő ;) Ahhoz képest, hogy honnan indultunk, persze már nincs messze az áhított cél :)

Más. Most kaptam a hírt, hogy a legkisebb fiam reggel óta beteg, alul-felül kijött belőle minden, magas láza van és még a kortynyi víz sem marad meg benne :(. Most ment el érte a férjem, hogy hazatranszportálja, én meg persze totál ideges vagyok.:cry: Na, csak kapjam a karmaim közé, hogy meggyógyíthassam [​IMG]

19. kpe59

Csinos kis vírust szedett össze szegény. Majd a mami kikúrálja gyorsan...[​IMG]

20. .Emama.

Az lesz, legalábbis nagyon remélem. Pár ilyet már végigcsináltam velük az elmút huszonsok év alatt.[​IMG] Megírtam már a patikalistát is, csak látnom kell, hogy mi van vele, hogy pontosan mit vegyünk. Ha megjönnek, akkor még utána kell szegény férjemnek oda is elmenni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.