Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nagyon sajnálom Ema a fiadat, de biztos az anyai gondoskodás és ápolás meg gyógyítja.

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, aranyos vagy :)

Már megjöttek, a férjem elvágtázott a patikába, lázat mértünk és elkezdtem óvatosan erős fekete teát kortyoltatni vele. Ha az benne marad egy óra hosszat, akkor jöhet a lázcsillapítás. Szerencsére nem ment feljebb a láza (38,2), de az előbb 3 takaró alatt is rázta a hideg.
    Na mindegy, innen kezdve már kezelni tudom és tuti, hogy hamarosan jobban lesz :)

jolanda1948 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema jobbulást kivánok a fiadnak!Minél előbbi gyógyulást..

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gyors gyógyulást a fiadnak!

Event Kalendárium Október:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-kalendárium-október.11234/

5. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ema, sajnálom, hogy beteg lett a kicsi fiad, de biztosan hamarosan rendbe hozod, ebben biztos vagyok. Olyan jó, mikor ránk támaszkodnak, ha valami baj felüti a fejét! Így mindig érezzük, hogy szükség van ránk...:) :)

Ma a takarítási világnapnak hódoltam, igaz, már el múlt, de a mai szép idő engem is beindított, ami el maradt a nyáron, a lagzi miatt, most már be tudom pótolni. Az ablakok is szépek, meg az üveg szekrény....de ha be süt a nap, és foltos lesz, kidobom a szekrényt...:D :D El fáradtam, igaz, 6 óra el múlt, amikor azt mondtam, hogy ennyi volt mára, már nagyon unom...holnap is nap lesz ám, igaz?
    Szép estét, a betegnek gyógyulást, Nektek pedig pihenést...és köszönöm a sok okosságot, amit leírtatok, hogyan is lehet jobban haladni a farmon...:) :)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. .Emama.

Köszönöm szépen :)

Köszönöm neked is Imi! :)

Jó érezni, hogy kellek támasznak, de mennyivel jobb lenne, ha több esze/ük lenne és vészhelyzet nélkül is így tudnának viszonyulni az emberhez. [​IMG]

Nem csodálom, hogy elfáradtál az egész napi rendezkedés, takarítás után, rád fér mára már egy kis pihenés! :)

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ma már tényleg csak pihenek.....Nem tudtam, miért nem az enyém a hátam, meg a derekam, de már emlékszem...na, mindegy is, ma már csak pihi van. Holnap is hasonló napom lesz, csak jó idő legyen......

8. .Emama.

Húú, hát ha a maira rádolgozol egy ugyanilyet, akkor azért az húzós lesz. Nem lehet egy pihenőnapot közbeiktatni? :)

sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Hát, lehetne, de a szobám a fején áll...:D :D Holnap főznöm is kell, meg be is kell vásárolni. :) :)

10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Beugrottam jó éjszakát kívánni, és szép álmokat, Ema a fiadnak meg láz mentes nyugodt éjszakát kívánok.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. szonja29

szonja29 Fórum-zöldfülű

sziasztok . valaki nem tudja hogy a tanyaházból hova lett a vásárlok? őket hol találom?

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Városban vannak a Gazdakörben. Ha rákattintasz, akkor előjönnek a kis ikonok amivel kiválaszthatod a megrendelőket vagy a feladatokat.

13. sutimami57

[​IMG] Pihentető éjszakát, vidám ébredést kívánok! Ema, a fiadnak nyugodt éjszakát kívánok, tünetmentes ébredést, mielőbbi gyógyulást!

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok.
    Ema jobbulást a csemetédnek.

15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    "Futottam" ma is, és azért az idézőjel mert nem nagyon ment ma. 2,33 km és 6:58-as kilik.
    A tegnapi jó futim utóhatása :D
    Imi : Köszi neked is !

Szia szomszim . Mielőbbi gyógyulást a fiadnak, remélem mostanra jobban van már

jolanda1948 kedveli ezt.
  16. .Emama.

Hát, akkor sajnos nem lehet halasztani. Sok erőt kívánok hozzá holnapra! :)

Főzni nekem is kell holnap valamit, még meglátom hogy alakul a napom a betegápolás miatt.[​IMG]

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)
    Köszönöm a jókívánságot :)

Neked is köszönöm jókívánságot :) Jó pihenést , jó éjszakát! :)

Köszönöm szépen :) Jó pihenést, jó éjszakát neked is! :)

Szia Papi! Egészségedre a futást, még ha nem is volt a leggyorsabb! :)

Köszi szépen :) A fiam jelenleg alszik, benne maradt már legalább fél liter tea, a szenet is bevette és a lázcsillapítót is. Most ez utóbbinak várom a hatását, mert közben sajnos még lázasabb lett. Mostanság fogom szegényt felzaklatni és megmérni újra a lázát.

17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Éppen csak jó éjszakát köszönni értem ide. Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép a holnapotok!:)
    Pusziám Mindenkinek!:)

18. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szép reggelt!
    Nálunk +4 fok van.
    Ema remélem jobban van a fiad!

.Emama. kedveli ezt.
  20. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! [​IMG] Korán keltem,és már fejest is ugrottam a munkába. Jó idő lesz, remélem, be tudom fejezni, amit tegnap el kezdtem. Mosógép már zakatol...Ema, várom a híreket, hogy van a fiad, hogy aludt, milyen volt az éjszaka? Remélem, jobban van már szegény! Nagyon szép napot kívánok!

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.