Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép estét!

Sajnos ma nem igazán tudtam lenni,több oka is van ennek,egyrészről dolgoztam és sajnos net nincs a mi irodánkba,de a többibe igen,lehet átkérem oda magam,vagy jobb ötletem van,Breki mellé fogok menni dolgozni....Szóval Breki,megyek melléd dolgozni,és közbe dolgozunk is,de csak kicsit,na meg Farmozunk,na de azt sokat! :D

Hazaértem,várt egy üzenet a konyhaszekrényen,hogy menjek át a mamához,mert látni és beszélni óhajt velem! Felhívtam,hogy 6 után megyek,mert vacsi készítés,meg lecke átnézés stb. van
    Erre ő kijelenti,hogy semmi nem lehet fontosabb annál amit mondani akar. Ezzel a mondattal írtóra felhúzott! Gyors beraktam 1 csirkét sülni,kimentem a kertbe! Nem mentem át,tényleg csak 6 után! A fontos közölni valója a következő volt: maradt ki festékje,odaadja,hogy fessem le én is a teraszon az oszlopokat! Nekem szép mahagóni,erre ő akar adni valami pocsék barna színű borzadájt! Persze nem fogadtam el! Aztán meg azzal jön,hogy szedjem ki a bokrokat,meg a pázsitot ássam fel és virággal ültessek be mindent! Olyan szinten rám akar most telepedni,hogy megáll az eszem!
    Hab a tortán,hogy jó volna ha férjhez mennék.:music:
    Jaj nekem,már csak ez hiányzott!
    Mondtam,ha férjhez mennék,nem idevalósi férjem lenne,azt mondta nem baj,ha elköltözök,csak a Csabikát hagyjam itt vele! Hú ez már sok nekem!
    Eddig minta anyós volt,de az utóbbi pár napban történt vele valami.

Bocsánat Mindenkitől,hogy rátok zúdítottam a problémámat,de jó volt "kibeszélni" magamból!

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Petrezselymem is van:DKöszi szépen meglátjuk majd lesznek-e.:)Zsémbi!Nagyon jó a video:DFőleg a sárga autós:D:DKlárikám átérzem a helyzetedet.Nem irigyellek:oops:De ezt le kell írnom,mert hasonló a festékes esetedhez.Megvettük az első lakásunk 2003-ban,tök lepukkant 72-ben építették az épületet,de ebben a lakásban felújítás azóta nem volt tuti,A nappaliban az egyik felső sarokban lefittyedt a tapéta,gondolhatjátok milyen volt,erre közli a tulaj,hogy van egy tekercs tapétája odaadja nagyon szívesen:D:D:DKözöltem vele,inkább hagyja meg magának,nem tudom egyes emberek,nem gondolkodnak.A csúcs az lett volna,ha azt mondja 2000Ft és az enyém az időszámítás előtt tapétája..:D

Utoljára szerkesztett: 17.3.16
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó
    Mimi,
    tudod igy bicajjal sokkal gyorsabb vagyok, mint gyalogosan.Meg aztán szeretem, ha a szél borzolja a sálat a nyakamban, olyan jó érezni, hogy nem vagyok egyedül.
    Szilvi,
    akkor fogjunk kezet, szeretjük mindketten ezt a finom gyümölcsöt.Persze nem lehet kikergetni a világba a görög dinnyével sem, mert húúú az is de jó.Meg aztán mindenféle gyümölcs jöhet.
    .[/QUOTE]
    A gólyákat viszont szeretem nagyon és jópofa ötletnek tartom, hogy a neten lehet figyelni egy (tán már több is?) gólyacsalád életét :)[/QUOTE]
    Ema,
    nem szereted a sárgadinnyéééét?Ez hogy lehet?Finom illatos, csak úgy szétárad az ember szájában az édes nedű, ami a rágás után keletkezik.Te jó ég, hogy lehet nem szeretni?Elárulom neked, hogy amikor voltam Olaszországban ott felfedeztünk egy sárgadinnye izű vodkát.Meg is vettük, mert az egyik társam mondta, hogy ő ismeri, és nem fogom megbánni.Na én nem vagyok egy óriási szaki az italok tekintetében, jó, na van egy két amit szeretek, de ez a sárgadinnye izű vodka, hááát az maga volt a manna.

A gólyákkal kapcsolatban több helyen hallottam útjaim során, hogy a helyiek nagyon figyelik a madarat, hogy mikor érkezik.Óvják is nagyon őket.

Ema, kérlek nézd el nekem ezt a kótyagos összevissza idézésemet, de valami van, mert nem oda kerül, ahová én szeretném.Pedig már másodszor ugrom neki.
    A kutyafáját, ez nagyon nem jól néz ki.Hová lett a többi szövegem?Inkább el is bújdosom, hátha holnap jobb lesz.
    Jó pihenést kivánok mindenkinek.

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

6. .sylvia72.

A gólyákat viszont szeretem nagyon és jópofa ötletnek tartom, hogy a neten lehet figyelni egy (tán már több is?) gólyacsalád életét :)[/QUOTE]
    Ema,
    nem szereted a sárgadinnyéééét?Ez hogy lehet?Finom illatos, csak úgy szétárad az ember szájában az édes nedű, ami a rágás után keletkezik.Te jó ég, hogy lehet nem szeretni?Elárulom neked, hogy amikor voltam Olaszországban ott felfedeztünk egy sárgadinnye izű vodkát.Meg is vettük, mert az egyik társam mondta, hogy ő ismeri, és nem fogom megbánni.Na én nem vagyok egy óriási szaki az italok tekintetében, jó, na van egy két amit szeretek, de ez a sárgadinnye izű vodka, hááát az maga volt a manna.

A gólyákkal kapcsolatban több helyen hallottam útjaim során, hogy a helyiek nagyon figyelik a madarat, hogy mikor érkezik.Óvják is nagyon őket.

Ema, kérlek nézd el nekem ezt a kótyagos összevissza idézésemet, de valami van, mert nem oda kerül, ahová én szeretném.Pedig már másodszor ugrom neki.
    A kutyafáját, ez nagyon nem jól néz ki.Hová lett a többi szövegem?Inkább el is bújdosom, hátha holnap jobb lesz.
    Jó pihenést kivánok mindenkinek.[/QUOTE]
    Oké Marika!Imi sem szereti.Pedig az egyik legfinomabb gyümölcs.A görögdinnyét is szeretem,de ezek a mai dinnyék nem olyanok mint gyerekkoromban,én még mindig a sötétzöldet keresem és alig lehet kapni az a csíkos meg meg sem közelíti a másikat,pedig azaz igazi,friss kenyérrel,betegre ettem magam belőle nagyanyáméknál. :DMost már röhögök rajta,de akkor tuti nem.Jó éjt,szép álmokat.:)
    Jó éjt Klári.Ne idegeskedjél.:)

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Zsuzsa, Mimi, Elze, Klári jó pihenést nektek!:)
    Nem tudom Klárikám mitől zajdult így meg az anyósod, de szerintem azért azt ne hagyd, hogy ilyen mértékig próbálja irányítani az életeteket. Elég nagylány vagy te már ahhoz, hogy a sorsotokat intézd. A segítséget minden épeszű ember megköszöni, de ezt nem igazán nevezném még csak segítő szándéknak sem.

Sárgadinnyét nem szeretem igazán, de a görögdinnyét azt nagyon.
    Emlékszem Szilvi amikor gyerekek voltunk, bátyámmal egyszer belemásztunk egy - egy nagy vizes hordóba és abban ettük azokat az igazi gyönyörű sötét héjú, mézédes dinnyéket. Azt mondanom sem kell, hogy miért voltunk vízzel teli hordóban.:p Ma már eszembe sem jutna, de gyerekként jó buli volt.:)

sutimami57, zsuzsa-mama, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Nem is meséltem,milyen gombát találtam,én még ilyet nem láttam..:)Elvonulok.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)Meg mentett kis kék cinke tavaly repült neki az ablaknak.Most találtam meg a fotót,megmutatom Nektek.

9. Zsémbes-banya

Remélem nem főzted meg? Na jó ez csak vicc volt.:)
    Ez a kismadár angyali, te meg egy angyal vagy, hogy megmentetted, és pont karácsonykor, ez így valahogy még szebb.:)
    Álmodj szépeket Szilvi Kriszti, és ébredj pihenten!:)

sutimami57, zsuzsa-mama, mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

Neeem főztem meg:D:D,de látod olyan mint a kindertojás kifordítva,nagyon érdekes.:)Igen nagyon aranyos és olyan pici volt.:).Még van pár perc,na ezt jól be néztem 1óra 14perc van aratásig,lehet nem várom meg.:music:Te is Zsémbi pihend ki magad éjjel,ne zombiskodjunk majd reggel.:D:D:inlove:

11. Zsémbes-banya

Még egy és egynegyed óra aratásig? Ki nem bírnám. Brrrr.:)
    Na puszi mindenkinek!:)
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen és legyen szép a holnapotok.:)

sutimami57, zsuzsa-mama, mimi és 3 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Most már csak 49 perc,megvárom,jó éjt mindenkinek.:)

13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Még az illata is zavar a sárgadinnyének, egész életemben soha nem tudtam megenni :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked és mindenkinek! :)

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -2 fok van a felhők helyét madárcsicsergés váltotta fel.

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok.

Tegnap leltem az utam során ezekre a kedves kis kék ibolyákra.Gondoltam elhozom nektek is, hogy vidám és derűs legyen a napotok.

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nálam is szépen kinyíltak már az ibolyák, a nárciszokból is van már nyílott, a jácintok már lassan végeznek is a virágzással.

17. .sylvia72.

Sziasztok,jó reggelt!Felénk is süt a nap és elég kellemes idő van.:)Felénk még nem nyílnak csak az ibolyák a többinek kell még pár nap.:)

18. Zsémbes-banya

Sziaám Mindenkinek!:)
    E' de milyen szépen szórja melengető sugarait a Lizi! Csak úgy ragyog, és ettől a kedvem is mindjárt jobb!:)
    Elze köszi.
    Nálunk is kisebb - nagyobb foltokban nyílnak az ibolyák, nárciszok és lassan a jácintok is. Érdekes, hogy idén lustábbak voltak a nárciszoknál, de nem bánom, legalább folyamatos lesz a virulás. Igyekezett minden virág, hogy mire a hóvirágok, tőzikék elbúcsúznak, addigra teljes pompában válthassák fel őket. Ilyenkor jövök rá, hogy a tavaszt is mennyire nagyon szeretem.
    Mivel ilyen szép az idő úgy döntöttem, hogy ágyneműt mosok, és a napsugárral, szellővel száríttatom meg őket. Lesz ám illat olyan, hogy csuda.
    Közben egy nagy mosogatás vár rám, de főznöm nem kell, mert a paradicsom levesből és krumplis tésztából maradt bőven.
    Majd valamikor a nap folyamán útra kerekedek és elmegyek a messzi boltba, de előbb nagyon kellemes kötelességemnek kell még eleget tennem, felköszöntenem családunk két Sándor tagját, megköszönve, hogy ilyen finom időt hoztak nekünk.
    Majd egyszer jövök, addig puszi.:)

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Verőfény van, ahogy Miksza is jelentette. :)

Nagyon jó! :D
    Azt mondtad, a családod vagyunk, hát akkor meg nyugodtan zúdítsd ránk.
    Szegény te! Jó, hogy most az elején leállítottad, mert akkor valóban mindenben irányítani akar. :(
    A gyerekkel kapcsolatosra én biztos nem úrinőként válaszoltam volna...
    Épp a múlt héten jelent meg a piacunkon sárgadinnye, és mindössze 290 forintért. Egyet meg is vettem/ettem. Szeretem én is. :)
    Ezt velem is csinálja a rendszer, mindig le kell ellenőrizni azután, hogy kiengedtem. Aztán szerkesztgetni, hogy ne látszódjak "iskolázatlannak". :)

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Reggel nem tudtam jönni,mert késésben voltam!
    Jobb kedvel mentem dolgozni,mert hát csak péntek van! Mondtam is benn a csajoknak,hogy senki és semmi nem tud felidegesíteni!
    De sajnos megtörtént,ideges lettem,feszült és merhetetlenül bánatos!
    Nagyon rossz és elkeserítő dolog történt kb. 11 óra felé a városunkban!
    Azért merem leírni,mert már a hírekben is benne volt!
    Antikám hívott,hogy nagy a baj!!!Bombariadó van a kórházban! A telefonáló 1 órát adott, kb. 40 perc alatt több 100 embert hoztak ki a kórházból! Csak álltam,kezemben a telefon,kérdezték mi a baj,és csak sírtam és nem tudtam mit mondani!
    Most arról szólnak a hírek,hogy hála az égnek nem találtak semmi bombát!
    De ezt szavakkal nem lehet leírni,hogy mit érezhettek a betegek,gyerekek és felnőttek egyaránt...
    Mi akik nem voltunk a közelbe,sírtunk,hogy mi lesz,,dolgozni alig tudtunk... Egyszerűen nem találok szavakat!
    Még most is a hideg ráz!

Majd jövök este felé,remélem sokkal jobb kedvel!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.