Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mindnyájunknak megvoltak a kezdeti "kétségei", de az hamar elmúlik.:)
    Hanem szegény Brekit nagyon sajnálom, hogy ennyit kell kapaszkodnia. Úgy elfáradt, hogy napok óta nem is láttam.:(;)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Bele kell vágni az írásba, aztán majd alakulnak a dolgok, mint púpos gyerek a prés alatt...

mimi, suba_klara, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Mára elköszönök.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt pont akartam írni,csak még egyenlőre mellőztem. :D
    Ezt sajnos nem értem,de szerintem megoldja! ;)

mimi, Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Van egy Breki nevű gazda, szokott írni, de most úgy kapaszkodik szegény abban a földgömbben, hogy nem tud tollat ragadni... [​IMG]

mimi, suba_klara, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +2 fok van felhős madárcsicsergős hajnallal.
    @Apja: Csapj bele a lecsóba bátran. ;)
    @Klári:Csabinak jobbulást.
    Tartalmas napot mindenkinek.

mimi, suba_klara, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép és vidám reggelt kivánok!

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Nem lát engem Zsémbike :music::music::music:pedig itt vagyok mindig, jó az álcázó berendezésem :D most meg a nagy terv készül hogyan raboljuk el Szilvit :eek:xDxDxD

mimi, suba_klara, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!:)
    Tegnap este bekukkantotam, de már nem energiám írni,:)
    Erzsike a fáról kukucskál :DxDxD Imi fűnyírója xDxDxD birkák legelnek Szilvi kertjében:DxDxD
    Klári jobbulást a fiadnak.

Én meg mindjárt megyek dolgozni, Legyen szép vidám napotok:) puszi mindenkinek :inlove::inlove::inlove:

mimi, suba_klara, SZERENCSELOVAG és 3 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép reggelt!Csak bekukkantottam köszönni,aztán megyek is legyen szép napotok,egyszer csak jövök.Puszi mindenkinek.:)

mimi, Vakond-Gazda, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  12. Nordek

Nordek Utánpótlás-írogató

Tavaszt hozó szép keddet Mindenkinek! :)

Szia kedves játszótársunk Zsani apja! :)
    Lehet, hogy írtad már, csak én nem vettem észre, de szólíthatunk másképp is? Mondjuk a keresztneveden? :)
    Persze csak ha nem gond.

Sosincsen késő semmihez sem. Mindennek megvan a maga ideje.
    Az egyik legnormálisabb csapat van itt, hidd el nekem! Amennyiben publikus, írnál magadról pár infót? Hol élsz, mióta játszol? Mi fogott meg a játékban, stb.?

Rólam:
    Pécsen születtem és élek is, lassan már 50 éve. Két gyermek édesapja vagyok. Az egyik 23, a másik 21 éves. 2010 óta (vagyis nagyjából a kezdetektől) élvezem ennek az online játéknak az érdekességét, változatosságát, stratégiáját és (az esetek többségében) POZITÍV élményt adó időtöltés lehetőségét. Pár hete léptem a 88. szintre, amire azért vagyok különösen büszke, mert az internet használati díjtól eltekintve, mindezt teljesen ingyen teszem. Tehát nem fizettem még valódi pénzt sosem (ajándék kosárért, felhősorért, FA-ért, stb.) a játékra. Áprilistól léphetek vissza újra a fórumba, a saját főfarmom képében, mivel büntiben vagyok addig.
    Általában munka után (este felé) tudok virtuálisan gazdálkodni, illetve fórumozni. Tegnap és a mai napokon délelőtt is van erre lehetőségem, mert a hétvégén lebetegedtem. Valami csúnya vírust kaptam el... Holnap már újra megyek dolgozni....

Pécsről egy kis ízelítő...
    MTA székház, csodás Zsolnay kerámiával díszítve...

Szia kedves Klári! :)

Csabikádnak mielőbbi gyógyulást! Tetanuszt nem kellett kapnia?
    Köszönöm neked is a jó kívánságodat! Úgy tűnik hatásos volt, mert holnaptól már újra dolgozhatok.

Engem is ledöbbentett teljesen amit lehet látni ebben a videóban. Több mint szép és látványos. Szabályosan elvarázsolt, amit láttam benne.....

Légy jó és persze VUK! :)

Mindenkinek további szép napot és jó eventezést 14 óráig! :)

Utoljára szerkesztett: 22.3.16
    mimi, Vakond-Gazda, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Sok egyebet ezen kívül nem tudok most írni :oops:
    Klári fiának jobbulást kívánok, a betegeknek szintén! :)

mimi, Vakond-Gazda, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Emma itt is megköszönöm, hogy előkerested a ruhácskámat, köszi.
    Szép Napot!:)

mimi, Vakond-Gazda, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Sziasztok! Legalább olyan verőfényes szép napot, mint amilyen most nálunk van!
    Mivel csak csütörtökre fogadott el a fodrász, ma kimosom az ágyneműmet és egy kicsit vagy kint, vagy bent rendezkedem, majd meglátom mire futja, mert hosszú évek óta először megint rendetlenkedik a gyomrom. Konkrét fájdalmakat érzek, és ettől ingerült vagyok.
    Szintúgy neked is, jó munkával, mielőbbi hazaéréssel, és talán estefelé velünk!:)
    Már el is kerekeztél? Hová mész?:)
    Nem kellene ennyire álcáznod magad, mert hiányzol, és olyankor aztán a zsémbes banyájának mindenféle csúnyaságok forognak a fejében, hogy lehet, hogy beteg vagy? Esetleg elnyelt a munka? Mi a baja Brekikémnek? Meg ehhez hasonlóak.:)
    Most, hogy elkiabáltad a rablási szándékot tuti biztos tervet kell ám kieszelned.;)
    Vigyázz magadra Bettike! Gyorsan tudd le azt a fránya munkanapot, és ha van lehetőséged ejtőzz egy kicsit, hátha akkor tudsz majd jönni hozzánk is!:)
    Szilvikém sűrű napodnak mihamarabb legyen vége, legalább is annak a részének ami feladatokkal telik!:)
    Te jó ég, de gyönyörű ez az épület, köszi, hogy megmutattad.:)
    Ami a gyógyulásodat illeti, nekem egy kicsit gyorsnak tűnik. Nehogy elhamarkodd és visszaess, vagy valami szövődmény legyen!:)
    Felnőtt ember vagy, biztosan tudod, hogy mit csinálsz, csak mint minden ember magamból indultam ki. Bizony velem nem egyszer megesett, hogy vigéckedtem, és még nem kellett volna.
    Ahogy olvastam kisgyermekes gondjaid már nincsenek, de talán belátható időn belül nagypapás örömök jöhetnek majd!:)
    Emácskám neked is szép legyen, annyira nagyon szép, hogy meghozza a kedvedet az íráshoz, meg a sok - sok gondolatot hozzá!:)
    Ne haragudj, hogy ezt írom Gizus! Örülök, hogy "elvesztetted", még akkor is ha pőrének érezted maga egy ideig, mert legalább így bekukkantottál hozzánk!:)

Csabikának gyors, gyors, gyors gyógyulást, Klárinak laza napot, nekünk pedig
    Évit, Juditkát, Vadóckámat, mert én már nem is mondom el többször, hogy mennyire hiányoznak!:( Évi legalább adott hírt magáról, de Judit és Gabikám?:inlove:
    Megyek alkotok valamit, aztán majd csak előkeveredek megint.:)
    Erzsike!
    nem ám túlhajtod magad!:)

mimi, .sylvia72., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia! Nagyon szívesen :) Ha bármikor szükség lenne rá megint, akkor nálam mindig meglesz :)

Szia! :) Aranyos vagy, majd csak jönnek előbb-utóbb olyan gondolatok is, amikről tudok társalogni is :)

mimi, .sylvia72., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Hoool vagy? Janzi hol vagy? Janzi hol vagy, gyere, gyere.....:);) Hová lett ez az ember? Fel nem foghatom. Hm. Eltévedhetett a farmok között? Megint szervezhetek az expedíciót?:)

mimi, Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Mindenki.[​IMG]

Elmesélem.Tegnap elképzeltem, hogy én is elkezdem a kiskertemben a munkálatokat.Ahogy azt a kis buksiban az ember elképzeli, mennyire más az, amikor neki is áll.
    Kezdődött azzal, hogy irány a vonat.Ahogy az órára néztem, ó ráérünk még, mert azt a vonatot úgy sem érjük el, és igy egy kicsit andalgósra is vettük a formát.Igaz ami igaz a vonat két villamos megálló, és mit tesz a sors, ahogy leszállunk a villamosról te jó ég ,pucolás Papa , mert itt a vonat.Úgy is volt bizony azt a pár métert már futva kellett megtenni, mert ez a drága vonat késett vagy tiz percet és igy mi mint aki jól végezte a dolgát el is értük.Nem kellett várni fél órát a következőre.Persze nem lett volna földindulás akkor sem, mert mi is az a fél óra.

Miután megérkeztünk, egy laza séta, és már fel is tüntek az aranyeső szép sárga virágai a távolban.De jó is lesz közelről látni majd , kiváncsi voltam, hogy a kék ibolyák is ott viritanak e a fűszálak között.Igen ott voltak.
    Lepakol, átöltözik és irány a kis kert.Metsző olló, kis fűrész, hogy csak a fontosabbakat emlitsem.Papa nekiáll a csatorna alatti dézsák üzembe helyezéséhez.
    Miközben a rózsákkal barátkoztattam a metszőollót, nyilik a szomszéd fiatalok ajtaja, és meglátom a májusban egy éves kislányt.Ilyenkor úgy utálom, hogy kitalálták a keritést, mert nem lehet közelebb hajolni, és beszivni a finom illatát.Milyen sokat nőtt a kislány ez alatt a fél év alatt, mióta nem láttam.Alig várom, hogy a többiket is újra viszontlássam.Van még három.Két fiú és a kicsivel együtt két kislány.Gyönyörű család.
    Ám ne nagyon időzzem el a gyerekekkel, mert az anyuka is rohant valahová, ez úgy is olyan villám meglátás volt.

Kezemben a metszőolló és kesztyű a kezemen, hogy a szúrós rózsa tövek ne nagyon bántsanak.Már nagyon szépen kihajtottak, és igy sokkal könnyebben ment a metszés, mert szinte mutatta magát, hogy hol és meddig is vágjam le őket.Közben látom, hogy a Papa hozza ám a pincéből a ménkű nagy leándereket.Nagyon szépen átteleltek, szépek a levelek, egy fia tetű sincs rajta.Gyorsan gyorsan megálmodni és elkésziteni a helyüket.Piszok nehezek, vagy csak én lettem gyengébb ez alatt a fél év alatt.Végül is mindegy a tény az tény.Folytatom a rózsákat, az egyik tüske az úgy megszúrt, hogy még a piros vérem is átütött a cérnakesztyűn.Ám most nincsen időm sajnálni magamat, mert olyan vacak hideg szél kerekedett, hogy nem szégyellem, de igen csak fázott a nadrágom.Gondoltam igyekszem, hogy hátha akkor hamarabb készen leszek.Az északi oldal az nagyon utálatos ebből a szempontból.
    Ám szerencsére nem csak északi oldalból áll az én kis kertem, és a déli oldalon már sokkal barátságosabban ment a munka.Néha le le hajoltam, mert ez a sok tyúkhúr igen igen bántotta a szememet, és kikapkodtam belőle is.Jó volt, mert zsenge és jó hosszúra megnőtt és könnyű volt kiszedni.

Közben a rózsákkal végeztem, egy laza kis tizóraira leültünk a teraszon, és akkor éreztem, hogy húúú milyen jól esik leülni.Egy kósza gondolat beleférkőzött az agyamba, hogy lehet hogy majd a vonatra felszállni is elég nehéz lesz?Ám
    hol van az még.Akkor nosza azt a pár szőlő tőkét is megmetszem, ha már itt vagyunk, és a drótkefével is szövetkeztem, hogy a szőlő szárát is megtisztitom a száraz kérgektől.Ment is minden mint a karika csapás.
    Néha azért a derekamon végig simitottam, mert éreztem hogy van.
    Lassan érkezettnek találtam az időt, hogy véget vessünk a mai teendőknek, mert a jóból is megárt a sok, hát még a kerti munkából.Igy aztán befejezettnek tekintettük, és útnak indultunk.Most éreztem csak, hogy te jó ég, én bizony elfáradtam.Az úton is éreztem a derekam, a lábam, hogy bizony nem az igazi.
    Már majdnem az állomáson vagyunk, amikor ránézek az órámra, mert hallom a vonat közeledtét.Ó még van pár perc, biztos a zónázó vonat.Azért biztos ami biztos sietősre vettük a formánkat, mikor menni alig birtam, és még szaladni is kellett.El tudjátok képzelni, hogy miként szálltam , mit szálltam vánszorogtam én a vonat lépcsőjén.
    Sebaj, jó meleg volt a vonaton, mert én bizony majd megfagytam már a vége felé, a szél olyan erővel támadott minket.Soha nem hittem volna, hogy a fáradság ellen jó a futás.Mire le kellett szállni, szinte már csak egy kis fáradság maradt, ami majd felejthető lesz.

Nos hát ezért sikeredett rövidre a reggeli beköszönésem.Nézzétek el nekem, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett.

Dolgozik a gépész az első sorban hagytam pattogatott kukoricát!!

Utoljára szerkesztett: 22.3.16
    Zsémbes-banya, Fatther, mimi és 7 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez jóó,már összeraktam legalább magamban,hogy van hozzá szerencsém. :D
    Amúgy szoktam olvasgatni őt én is.

Úgy lesz,persze,ha nekem szántad! :)
    Már lassan lesz friss paprika,paradicsom,így aktuális lesz.

Zsémbes-banya, mimi, Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

:))) Ezt egy élmény volt olvasni.:) Szeretem, hogy annyira magától értetődőnek veszel dolgokat, nem morogsz, nem dühöngsz, hanem meglátod mindenben a jót!. A végén, hogy mire le kellett szállni, már csak egy kis fáradtság maradt..., csoda egy ember vagy!:):inlove: Jó lenne néha madár, vagy pl. egy méhecske formájában meglesni benneteket. Jó fejek lehettek ti ketten együtt a Papával.:) Az is tetszik, hogy olyan szépen begyakoroltátok már, hogy kinek mi a dolga, ki minek álljon neki.:)
    Felénk igazából nem fújt a szél, és néha még a nap is sütött, mégis egész nap rossz volt a hőérzetem, mintha nyirkos lenne a levegő.
    Azért az a paprika és paradicsom ami így tavasztájt, nyár elején kapható még nem az igazi, az ember mégis úgy várja.
    Neked is van kerted?

mimi, Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.