Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ühüm, az jó lesz!:) Te is vigyázz magadra!:)
    Hurráááá! Végre találtál valami kihívást, nekünk meg tök jó lesz!:)
    Itt már az eső is esett, hála az égnek csak eső, mert ahogy elnéztem nyugat, északnyugat felé úgy nézett ki mint valami zavaros hófelhő.
    Neee bújj a sarokba naaaa! Lécci, lécii, léciiiiiii!:) Ládde itt vagyunk, és kibeszélgethetjük magunkat!:)
    Érzek logikai összefüggést a hűvös és a süthetnéked között, mer' ugye amikor a sütő felmelegszik, aztán kis idő múlva finom illatok járják be az egész lakást, az nagyon szívmelengető tud lenni, és olyankor kit érdekel, hogy mi van odakinn.:D Mit sütöttél?
    Köszi az ismertetőt és láttam később hoztál segédletet, azt is!:)
    Tényleg nagyon jók önmagukban is a kitehetők.:) Azért én azt hiszem megcsinálom az egész eventet. Nem lesz ugyan sok időm, de a végére végzek. A tojások önmagukban működnek? Mit csinálnak? Úgy értem, hogy mi a szerepük, kapunk értük valamiket? Elkerülte a figyelmemet ha valahol írták.
    Itt pedig az enyém!

Ne búsulj Mimi, a napocska felénk sem bújik ki a szürke takarója alól.A süti mind elfogyott?Nem maradt véletlenül egy kis morzsa valamelyik táska alján?Ne bújjál a sarokba, gyere inkább beszélgessünk.

Imi,
    a változásokra én is kiváncsi vagyok, s egyenlőre bizzunk benne, hogy pozitiv lesz.

Jaj olyan bosszús vagyok, hogy nem tudom rendesen az idézéseket behozni!![​IMG][/QUOTE]
    Jó volt a megérzésetek a tegnapi napra, még ha fújt is a szél. Szerintem már olyan hidegek nem lesznek éjszakánként, fagyot inkább csak észak-keletre mond, bár április végéig sok minden történhet. Húsvét után én is kihozom őket, aztán a sorsra bízom a többit.
    Az ibolyát kihagytad a felsorolásból.:( Hüpp, hüpp!:(:D
    A változásokból még jó is kisülhet. Remélem nem preferálják majd a lövöldözős játékokat a farmerama hátrányára!
    Tessék nem bosszúsnak lenni, már csak azért se,:p;)xDmert én pl. nagyon díjazom ha nagy néha más is rosszul idézi be a hozzászólásokat.
    Megjártam az orvosi rendelőt, gyógyszertárat, hazafelé bevásároltam, tökfőzelék finom lett, és rám tört a lustaság.:oops:

Vakond-Gazda, mimi, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Délelőtt elcsavarogtam az időt, azóta meg még nem vettem rá magam, de sajtosrúd lesz...

4. Zsémbes-banya

Erzsi, Erzsi, Erzsiiiiii! Erzsikéééém! Kapok majd belőle egy falásnyit? Ugye kapok? Ugye, ugye, drága, aranyos, kedves, ügyes, okos Erzsikéééém!:p;)xD:music:

Vakond-Gazda, .Emama., mimi és 2 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaértem!
    Élvezet Titeket olvasni!
    Drága Mimi! Ne bújj el,mert az nem tesz jót a léleknek! Gyere és beszélgessünk,itt sokan vagyunk,mindég van itt valaki akivel lehet beszélgetni.:)
    Erzsike! A sajtos rúd az egyik nagy kedvencem,kérnék szépen én is! :)
    Szilvitől nem tudtam elköszönni ,mert nem voltam itt,de remélem jól fogják érezni magukat és hosszú lesz a beszámoló!:)
    Janzi örülök,hogy végre Te is előkerültél! :)
    Miksza! Jó hideg lehetett felétek reggel! De én se tudok jót írni,reggel a szó szoros értelmében hideg volt,de a levegő tiszta és friss volt!Az égbolt meg egyszerűen csodálatos! Nagyon szép piros volt a horizont,és közben tele volt bárányfelhővel az ég,bánom,hogy nem fotóztam le!Úgy bámultam,hogy majdnem betekertem az árokba! :)
    Imi! Csodálatosak a fáid! Nekem is nagy kedvencem a fűzfa! Egyszer volt nekünk is,de nagyon magas volt már és féltem,hogy ha valamiért kidől,pont a házra zuhan,ezért sajnos kivágtuk.
    Zsémbike! Én meg még nem is olvastam az event ismertetőt,jó,hogy megemlítetted! Még itt átsiklanék felette!
    Ja igen,kérnék szépen tökfőzeléket,ha szabad! :)

Most nem megyek ki a kertbe,mert dél óta esik az eső!
    Van levesünk meg lesz melegszendvics.

Most megyek olvasok kicsit! :)

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Zsémbike én is végig csinálom az eventet mert ez 1 könnyű, gyors feladat. Csak azon mediáltam, hogy a 14 óránkénti aratás miatt a 4 nagyon jó tépés kitehetőket nem a felhőre rakom hanem a farm területekre mert ott sokkal többet ad, persze csp nélkül.:)

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó volt a megérzésetek a tegnapi napra, még ha fújt is a szél. Szerintem már olyan hidegek nem lesznek éjszakánként, fagyot inkább csak észak-keletre mond, bár április végéig sok minden történhet. Húsvét után én is kihozom őket, aztán a sorsra bízom a többit.
    Az ibolyát kihagytad a felsorolásból.:( Hüpp, hüpp!:(:D
    A változásokból még jó is kisülhet. Remélem nem preferálják majd a lövöldözős játékokat a farmerama hátrányára!
    Tessék nem bosszúsnak lenni, már csak azért se,:p;)xDmert én pl. nagyon díjazom ha nagy néha más is rosszul idézi be a hozzászólásokat.
    Megjártam az orvosi rendelőt, gyógyszertárat, hazafelé bevásároltam, tökfőzelék finom lett, és rám tört a lustaság.:oops:[/QUOTE]
    Nagyon bizom én is abban, hogy hidegebb már nem lesz.Igazad van, tényleg kimaradt az ibolya.Sebaj, hozok most .[​IMG] Egy kis hóvirággal kisérve.Bizzunk a változás pozitiv voltában.

8. Zsémbes-banya

:) Olyan szívesen megetetnélek egy tányér főzelékkel. Addig a bal könyökömre támaszkodnék és nézném, ahogyan jóízűen eszel.:) Biciklizés közben pedig ne nézegesd az eget, mert egyszer csak nem ott kötsz majd ki ahol szeretnél! Tessék vigyázni magadra, mert irgum-burgum mad-mad-mad lesz!:p;)
    Értettem Imi, ezen töröm én is a fejem, bár nekem tulajdonképpen mindegy is, úgysem szedném le naponta kétszer még akkor sem ha beleférne.:) A jövő héttől teljes gőzzel nekiindulok a kertcsinálásnak, akkor kevesebbet leszek jó ideig.
    Ó Elze! Köszönöm szépen, gyönyörűek, angyaliak!:)

Vakond-Gazda, suba_klara, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt és estét mindenkinek:);):)
    A húsvéti event nekem nagyon bejön,3 farmon fogom csinálni,a felhősor is szuper.:):music::)
    Hoztam egy kis vidámságot,meg egy remek zenét.:):)

10. lukimi

Én is itthon vagyok szinte mindíg. Most már te is. Én 4év2 hónapja minden körülmények között kétszer arattam naponta és mindent leszedtem időben napközben is, kivéve az utóbbi 2 hónapot mert ezután már kilazítottam és ez így is marad, nincs hova rohannom 135 szinten. De a 12 óránkénti aratás soha nem maradhat el csak óriási katasztrófa esetén. Nekem is van kert és egy rámbízott ház ahol is füvet nyírok stb, meg amiket írtam az elmúlt években kisgépeket javítok vagy elrontok a szomszédoknak, meg sorolhatnám milyen melóim szoktak akadni (zárak, betonozások, glettelés, garázs oldala csere, hegesztés, fúrás faragás....stb). De! Fejben mindíg meg van mikor kell valamit leszedni (kacsát, pulykát, pehelytollút, palettát, esőerdőt stb, stb) és akkor szépen szerszám lerak, beballag vagy begurul és learat időben! Ez nem kiesés, ha eccer ráérek kellemest a hasznossal ötvözöm és megoldható! A reggeli aratás mindíg meg megy még kapu és ajtónyitás előtt így senki sem zavarhat meg benne, ez nem is probléma. Az esteli meg azért megy meg mindíg mert nincs az az erő nálam amitől én a reggeli aratástól kezdve 12 órán át dógozni tudnék! Régen, mikor alucsónakokat csináltam (10-15 éve) bele tudtam úgy merülni, hogy az ebéd sem érdekelt de nem volt farmom!
    Amikor bejövök az udvarról időre leszedni valamit azzal egyidejűleg elintézem az ivást, ha esedékes evést, egyéb folyó ügyeket és nem érzem úgy, hogy csak úgy a farm miatt jöttem be. :)
    De lehet, hogy neked 1 kilométer hosszú az udvarod és a másik végétől valóban nem lehet csak úgy aratni béjönni de akkor is meg teheted reggel 07-kor és este 17-kor, vagy amikor neked optimális. MÁR OTTHON vagy és a magad ura vagy! Napi kéccer aratnii azt nem kihagyni!!!xD:p

Amikor doksinál vótam az elmúlt években többször is és B.pesten is, mondtam a sofőrnek, hogy figyu úgy induljunk, hogy este 18-kor nagyaratás és akkorra feltétlen haza kell érnünk, mert egyébként nem fizetek!!:eek:xDxD

Hazaértünk mindíg! A napi 2 aratásnak mindíg minden körülmények között meg kell lennie mert az FONTOS!
    Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem ordibálok nem azért írtam itt ott nagybötűvel, mert azt nekem az interneten még soha senki, moderátorok adminok sem tudták bebizonyítani, hogy a nagybetűvetés az miért ordibálás?! Ki tudja ki találta ezt ki, mert erre törvény nincs! 12 éve netezek már és évente többször is érdeklődtem, hogy miért ordibálás a nagy bötű?! Nincs jó válasz.
    Tehát nem ordigáltam, hanem kiemeltem! Hangsúlyoztam!xDxDxD:p:inlove::inlove::music::music::music::music:

Puszi, ha nem írok ne válaszolj. Jóóóó tudom, ez elcsépelt de nem baj.:):inlove:

11. -elzemari-

Bocsánat Imi, ha én is beleirok.
    Minden elismerésem az olyan játékosoknak, akik igy tudnak játszani mint te is.Meg van tervezve minden. Precizen, szépen, ahogy a csillag megy az égen.
    A levelezésben a nagybetű kérdése engem is foglalkoztatott, hogy vajon hol és miért találták ki, hogy ez kiabálás.
    El is mentem ifjú barátomhoz, hogy kikérdezzem, ám csak azt a választ kaptam én is, hogy a levelezési etikett irja.Ezzel együtt nem lettem okosabb most sem.
    • A csupa nagybetűs szöveget sokan KIABÁLÁSNAK (screaming) érzik, és nehezebben is olvasható mint a kisbetűs vagy a vegyes (kisbetűket és nagybetűket egyaránt használó) szöveg.

12. lukimi

Köszönöm, nem győzöm hansúlyozni, hogy ehhez idő kellett és nekem az van a legtöbb:)

Én meg legtöbbször azt a rövid és tömör választ kaptam, hogy: csak. És ezt még én is megértem.xDxD
    Ami választ te kaptál azzal az a baj, hogy nem árulták el ki, hol, mikor írta azt a bizonyos netikettet.:) Egyébként nekem se tetszene, hogy ha ezentúl azt látnám, hogy mindenki csupa nagybetűvel írná a fórumokban a hsz-eket. Ezért nem írok én sem úgy a kérdés meg marad megválaszolatlanul.:)

13. -elzemari-

Valóban marad válasz nélkül.A csupa nagybetű az olvasás szempontjából zavaró.Akkor ebben maradunk.

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem a leander már kibírja, ha nappal kap meleget is. - Mondja ezt egy városi, panellakó. :D

A sütikből épp csak az a pár darab maradt, amit nem csomagoltam a fiúknak. :)
    Répatorta citromos/mascarponés krémmel, mandulás keksz, hagymás rudacska. (Vagy már írtam? Nem emlékszem.)
    A hagymás rudacska receptjét majd leírom nektek, mert különleges sós süti.
    Én is tökfőzelékre vágytam ma, de ahhoz boltba kellett volna menni, helyette inkább megettem a sült húst és aludtam egyet.
    Nem szoktam ennyire kedvetlen lenni, de most valamiért rámtört. Tegnap jó is volt, a ritkán látott fiammal is, a még ritkábban látott rokonokkal is találkoztam. Volt azonban néhány szurkapiszka, amit nehezen viseltem. Hát majd elfelejtem, csak kell kis idő hozzá.

Janzi, köszönöm, felvidítottál. :D
    Imi, nálam is elkelne egy ilyen szomszéd. (Megjegyzem: én is a satut vettem észre elsőre, hogy miért hagytad kint az időjárás viszontagságainak. :D Persze a magyarázattal már megértettem.)
    Aratni sokszor aratok, ha itthon vagyok, de a nagy aratás csak minden reggel történik. Felhőt egyszer aratok, mert még nem volt időm arra (tervbe vettem pedig), hogy lejárat szerint csoportosítsam az ágakat. Viszont reggel feltétlenül kellenek a állatgyorsítók, és a + Tp-t adók.
    Engem az szokott zavarni, ha valaki minden szó első betűjét írja nagynak, még az És-t is. Még a német nyelvben se kell mindent naggyal kezdeni.

Köszönöm nektek, hogy valódi családtagként gondoltatok rám/velem!!!

Most szaladok elolvasom az ismertetőt. :)

15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Mimi! :) Köszönöm, hogy szóltál, bizony nem vettem észre, hogy ott valami kérés van. Mindjárt megyek :)

Már te is mehetsz ;)

Utoljára szerkesztett: 23.3.16
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt voltam :D
    Most már szavad se lehet xDxDxDxDmajd jövőhéten folyt köv :music::music::music:ha akarom :D:D

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Rózsaillatot éreztem és hívó szavakat :inlove: hallottam, hát itt vagyok. Zsémbike azért nem találtál Janzi rózsájában mert teljesen belebújtam a közepébe, hogy minél jobban érezzem az illatát.

Olvastam a sokféle kerttervezési és már folyó kerti munkálatokat, hát mindenkinek nagy gratuláció és elismerésem. Én per pillanat valahol elvesztettem a kerti tevékenység végésére irányuló kedvemet, annyi mindent kellene csinálni, hogy egyenlőre nemhogy a végét nem látjuk, de az elejét sem igen találjuk:wuerg:. Igaz hogy minden évben elég nehezen indul be a kert projekt, de most ez valahogy még nehézkesebb. Lehet hogy öregszünk?:oops: Talán ha nem kellene utazgatni a telekre könnyebb lenne.;)
    Nem tudom ki hogy van a húsvéttal, de nekem még nem sikerült ünnepi hangulatba kerülnöm.
    Úgy látszik, hogy Sopánkáné kerületet váltott és Elzemarikától átjött mihozzánk.
    Mindenesetre a bevásárláson azért már túl vagyok, igy sonka és tojás nélkül nem maradunk.:p
    Imi kerti képeit én is megcsodáltam, de jellemző hogy amig Erzsike a satupadot "csodálta" addig én a hagymás-macskás képet.

Klári fiának és a betegeknek mielöbbi gyógyulást kívánok.

A játékkal kapcsolatos változásokat majd meglátjuk, remélem hogy semmi negativ történés nem lesz:)

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Látod, már fel is vettem. :)
    Szia Breki!
    Én is
    Nekem sincs ünnepi hangulatom, valahogy ez a temetés a családban nem is segített. Azt se tudom, jön-e valamelyik fiam+család, tehát még vásárolni se mentem. Sonkát azért veszek, legfeljebb lefagyasztom a felét.

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Persze hogy kapsz, csak vigyázz meg ne égesse a szádat, mert most vettem ki a sütőből. [​IMG]

Amikor itthon tevékenykedem én is ezt csinálom, de nem szigorúan pontosan időre. A reggeli aratás is csak annyira van időre, hogy addig nem csinálok mást, de ez fél héttől nyolcig bármikor lehet. Ennek megfelelően az úgynevezett esti aratás is akkor van, amikor épp eszembe jut.

20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Örülök, ha tetszik :)

Köszi Janzi a zenéket :) A vidámat épp a napokban találtam meg én is, nagyon tetszett most is. Az El Condor pedig nagy kedvencem :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.