Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Jó reggelt!Tegnap este bealudtam a kanapén ezért nem köszöntem el.:sleepy:Felénk szemerkél az eső,pedig délután kert rendezés lett volna a program.Most elszaladok a boltba,jövök nem sokára.Azért pár írásra reagálok.Ema:Nagyon érdekes volt a Húsvét szigeteki beszámoló.Janzinak is köszi a hagyományokat.Gabi:Ettől félek én is,hogy valami vírus meglátogat,de szerencse,hogy látod már a fényt.Tappancsos::inlove::DMég számolunk.Bella:Üdv.Miksza:Kikelt valami a fagyis dobozomból,remélem kicsi paradicsom,nem gaz.Imi:Kész leszel ne mérgelődj.Erzsike,Marika:Nektek is kellemes húsvétot.Mimikém:Már alig várom,hogy egyek belőle.:DZsémbi,Klári,Barni,Juditka,Évike,Betti szép napot és kellemes Húsvétot kívánok én mindenkinek:)Remélem senkit nem hagytam ki,ha igen elnézést.Na most már rohanok.:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Naná :D majd ma számoljuk a gólokat mert meccs lesz ahol HAJRÁ MAGYAROK!:)
    Egye fene csak is neked fogok integetni :Dkeres meg :music::music:
    Zsémbike neked meg puszit küldeni :p
    Keressétek a kis zöldet ;)

Zsémbes-banya, Vadóc, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Zsémbi! Ezt neked hoztam, hátha vele nem találkoztál még...

Zsémbes-banya, Vadóc, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Mindent elolvastam, Ema örülök, hogy hoztál érdekességet és várom a folytatás:)
    Janzi, érdekesek ezek a húsvéti hagyományok:)
    Klári köszi a verset:)
    Szilvi Nem csoda, hogy elfáradtál, tartalmas napod volt:)
    Imi nagyon levették a felröpit, a mamutokat fent hagytam reggel arattam, ezért este nagyon kevés lett , csináltam pár kör 0 percest, ott is csak felét adta, de az ollók már meg vannak, még 4000 növény hiányzik , még két kör:)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Mindenkinek!:)

Tojást nem festek, már évek óta, vettem csoki tojást az lesz:p:)

Szia Gabi:)

6. .sylvia72.

Jut eszembe,Zsuzsa mama?Remélem minden rendben nála,nem látom,hogy írt volna ezen a héten.
    Rendben.Hajrá,de hol keressünk?B közép?:D:D:DÉs mikor lesz?:music:

7. horvath_antal

horvath_antal Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Anyukám (Suba Klára) üzeni,hogy nem tudja mikor jön,mert az öcsémet kórházba kellett vinni,infulenzás tünettel és 41 fokos lázzal.
    Ha nem jönne Kellemes ünnepeket kíván, ha meg nem fogják benn Csabikát,akkor biztos jelentkezni fog itt!

Kellemes Ünnepeket kívánok én is mindenkinek! Anyukám nagyon szeret itt lenni,folyton a Fórumlakókról beszél!:)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is megkukkantottam, ha nem baj. :) Ilyen helyes lánykát....! :)
    Szia Anti! Nagyon rendes anyudtól, hogy jelentkezett, ne rágjuk már le a körmünket, hogy mi lehet vele. Remélem, öcséd hamarosan hazatérhet és meggyógyul. Most kicsit rátok járt a rúd.
    A körülményekhez képest azért bensőséges Ünnepet töltsetek el és együtt!:inlove:

9. kpe59

Köszönjük a tájékoztatást. Reméljük nem olyan nagy a baj, mint így elsőre látszik. Várjuk a jó híreket...

Persze hogy nem baj, bárki nézheti azért hoztam, csak az ilyen cukisággal Zsémbit szoktam megszólítani. Szerintem mindenki tudja miért...

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! Köszönjük az értesítést, öcsédnek mihamarabbi hazatérést és jobbulást kívánok! :)

11. .sylvia72.

Szia Antika!Köszönjük,hogy szóltál,Csabikának jobbulást és azért Kellemes Húsvétot Nektek is.:)

12. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!

Gyorsan visszaolvastam, hogy miről maradtam le tegnap délelőtt óta. :)

Klári, Anti! Mielőbbi jobbulást kívánok a kisebbiknek. Várunk vissza benneteket!

Először én is megijedtem, morgolódtam, de igaza van Erzsikének, így is jól jön az összmennyiséghez viszonyítva. Reményeim szerint holnap nekem is kigyűl, már csak 81 hiányzik és messze még az event vége. :D

Hozok majd róla képet. Egyelőre csak olyan van, ami az első 5 tojás látszik, még festés előtt. Arról itt van kép.

Nem tudom, miért jött úgy, hogy 25-én vannak a meccsek. Tegnap este nagyon siettem, hogy a német-angol meccsre végezzek a sütéssel. A guta kerülgetett, mikor láttam, hogy ahol elméletileg a mérkőzést kéne közvetítsék, épp a kosarazás új szabályairól (?) értekeznek. Már azon gondolkodtam, szépen nézek Édesapámra, hogy keressen nekem a TVben román adót. :D (Nem szoktam TVzni, ezért egyáltalán nem értek az új készülékünkhöz. Ha neten nem találok közvetítést, mindig megkörnyékezem, hogy keresse meg melyik román adó adja. :) Kincset érő apukám van, tudom.:inlove:)
    Végül mindenki jól járt: Édesanyám nem kellett focimeccset hallgatva tevékenykedjen velem a konyhában, én meg nyugisan nézhetem ma és nem kell a figyelmemet megosztanom. :D

Végül csak kivártam, míg beértek. Addig elkészítettem a húsvéti banneremet. De nagyon fájt a fejem, mire végeztem, ráadásul a vége fele a képszerkesztőm is fagyni kezdett és alig haladtam.... azt hittem, sosem kerülök már ágyba. :D

Tegnap citromszeletet, hókifliket, mákos és diós bejglit, rahátos kalácsot, piskótatekercset készítettünk. Utóbbit nem nagyon szoktunk, 12-13 évvel ezelőtt készítettünk még ilyet. Most eléggé elhasadt, pedig nedves konyharuhára tettük, többször felcsavartuk, majd felcsavarva hagytuk kihűlni, csak ezután töltöttük meg krémmel. Szerintetek mi lehetett a baja? Én arra tippelek, hogy túl sok volt a töltelék.

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mielőbbi gyógyulást kivánunk!

14. kpe59

Van egy olyan gyanúm, hogy picit túlsütöttétek és azért tört el a tészta. Más okot nem tudok hirtelen.

Zsémbes-banya, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon szépek lesznek, ha már festék is lesz rajta. :)
    Csak nem bírtam magammal, én is megfestettem pár piros tojást. Csak piros festékem volt, ezért csak a barkán lógnak színesek. :)
    A sütik szuperek, a piskótatekercs nem a kedvencem, hacsak nem valami krémmel vannak töltve. A lekváros nem dobogtatja meg a szívem. Csinálni meg sosem volt bátorságom. :)

Éjjel 3-kor 2 óra lesz!

Utoljára szerkesztett: 26.3.16
    Zsémbes-banya, Vadóc, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kispad+ ahol kijönnek a srácok,felette kel keresni :Dvan úgy elég lent vagyunk a pályához közel, sokszor vesznek is minket :pnem tudod mikor lesz -.- 18h kor ;)puszi mindenkinek léptem :D:D

17. .sylvia72.

Most már tudom,leslek majd.:)Jó szurkolást.:)

Utoljára szerkesztett: 26.3.16
    Zsémbes-banya, mimi, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Anti, Gyors gyógyulást Csabikának, Nektek is Kellemes Ünnepeket!:)

Szia Bella Ügyes vagy, szépek a tojások és a bannered is:) Én nem tudok, vagy is nem szoktam sütni, de a sütit nagyon szeretem, szerintem el fog fogyni így is:)
    Nálunk csak gyors süti készül kókusz golyó és shrek szelet:)

Szia Mimi, A lekváros nekem se a kedvencem, de ha elém teszik azért nagy duzzogva meg eszem:p :):D:D
    Húúú ez az óra állítás amit nem szeretek , mert korábban kell kelni....

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Még semmit nem olvastam vissza,de ha tudom akkor este megteszem!
    Antikámnak mondtam,hogy írjon,meg is tette!:)
    Éjjel elkezdet köhögni a kisfiam,nem gondoltam semmi rosszra,adtam neki mézet meg ivott teát. Reggel 6-kor felkelt,hogy ki kell mennie,és ahogy felkelt egyszerűen összeesett! Azonnal hívtam az ügyeletet,azt mondták jönnek,gyors magamra kaptam egy göncöt,Csabikám nem ájult el,csak szédült és összerogyott. Túl melegnek éreztem a kis testét,és 41 fok felett volt a láza. El nem tudtam képzelni,hogy mi történt,este még semmi nem látszott rajta. Kijött egy orvos,megvizsgálta,azt mondta,hogy infulenzára gyanakszik és be kell menni a kórházba. Bementünk,majd 1 órát vártunk mire megvizsgálták a kicsit,addigra már hatott az inekció amit itthon kapott az orvostól. Az ügyeletes megkérdezte tőlem minek hoztam be,alig lázas a kisgyerek,akkor már lejjebb ment nem volt "csak" 38,2.
    Azt mondta ez nem indokolja a kórházi ellátást,mutattam neki a papírt amit itthon írt a doktor,csak csóválta a fejét,én meg legszívesebben felpofoztam volna. Annyit mondott,hogy menjünk haza nyugodtan,ha baj van hívjam az ügyeletet.
    Erre kértem,hogy vigyenek minket haza,mert az ügyeleti kocsi hozott be minket. Látta rajtam,hogy ideges,mérges sőt ingerült is vagyok,ezért intézkedett,hogy hazajussunk.
    Itthon felhívtam a gyerekorvost,ha gond lenne hívhatnám-e,erre Ő mondta,akár éjjel is, kb. fél óra múlva csengettek és a gyerekorvos eljött hozzánk. Megvizsgálta a kisgyereket,torok gyulladása van,nem infulenza.
    Még most is köhög elég rendesen,de éppen csak hőemelkedése van.
    Remélem éjjel tud pihenni,mert a mai nap egy pokol volt.

Remélem Veletek minden rendben van!

Jövök még ma,remélem csupa jó hírrel!

Zsémbes-banya, Vadóc, g.bella és 4 más kedveli ezt.
  20. Anyu55

Anyu55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egyik ismerősöm nem tud belépni a farmjára, mert az újra aktiváláshoz kéne, hogy melyik szerveren játszott. Nem tudja valaki, hogy hol található egy felhasználónak a szerver száma?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.