Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Ez nagyon aranyos, olyan igazi anyai, amikor észreveszi a fián a nevetés szikráit.A hőemelkedéssel most már megbirkózik, hála a gondoskodásodnak.
    Örülök, hogy már nem a gyengélkedés miatt van távol a Csacsogó, hanem "csak" munka miatt.

Legyen szép és tartalmas a napotok..

Utóirat a fákhoz.
    Szerintem a Természetvédők fognak intézkedni, hogy a gén manipulált fákat betiltsák.Ki hallott már arról, hogy a tojást ejtőernyővel a gólya hozza.Szerencsétlen állat meg lett fosztva attól az élménytől, hogy a többiekkel elrepülhessen a melegebb éghajlatra.A tojástermelők adták be az óvást, mert a tyúkok kezdtek elsorvadni a folyamatos semmittevéstől.
    Ki hallott már arról,hogy a kecsketej, és a tehéntej a fákon terem, még ráadásnak sterilizát üvegben.Itt az állattenyésztők óvtak.
    Ki hallott már arról, hogy a cukor a só fákon terem szép lenzsák göngyölegben.Itt már a Sólepárlók és a cukorgyárak tiltakoztak.
    A virágdrótok is a fára kerültek, igaz sohasem voltak gubancosok,s most a barkácsboltok is be álltak a tiltakozók közé.
    A bájitalok elkészitése nem egy egyszerű folyamat és sok tapasztalat kell hozzá, mondaná, egy természetgyógyász, ám az ő munkájuk is megcsappant a bájitalfa üzembe állitásásval.
    Nos kedves gazdák, ezt hozták a génmanipulált fák üzembe állitása....

Kedves Gyöngyvérgazda, mindig örülök, amikor látlak!!

Utoljára szerkesztett: 1.10.14
    lukimi, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Kedves Imi gazda!

Ezek szerint van értelme egyáltalán felfejleszteni a a virágkötődét? Most pár napja váltottam ki... azt már kiszámoltam, hogy semmi értelme a különböző termékeket az alsó szinteken előállítani, mert ugyebár többe kerül mintha megvenném.Inkább megvettem a piacon a kitűzőt, vázát, csokrot , most már a harmadik szint közepe fele járok, és felhasználtam fejlesztésre. De ha a tavaszi koszorú előállítása is jóval több, mint amennyirét megkapom a piacon, akkor minek az ötödik szint?
    Épp ma lettem tíz hónapos gazda :music:, jól jön még a tapasztalt gazdák véleménye...

Ja, és fehár ártatlanságot sem éri meg előállítani... legalábbis szerintem...

Köszönöm szépen Elzemari :), szeretek itt lenni Veletek !
    Még,ha inkognitóban is
    [​IMG] !;):)

Jót mosolyogtam a levezetéseden, most már várom a génmanipulált állatokról szóló okfejtésed is :)!

.Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! Várunk délután :)

Szia Gyöngy, neked is szép napot! :) Köszönjük a reggelit és a kávét :) A cigit megoldom sajátból ;)

Szia Imi! :) Kétségtelen, engem mint eladót bosszant hogy így lezuhant a tavaszi ára. Sokat feccöltem bele és sajnálom most, hogy végleg elapadni látszik egy korábban stabil bevételi forrás. Ha a Baha lecseng, akkor lassan nem lesz mit eladni :oops:

Szia Elzemari! :)
    Az ominózus fák kivonása ellen viszont az összes gazda fog tiltakozni ;) akik szerintem überelik létszámban az általad felsorolt mestereket ;)xDxD

Hááát, nagyon jó (és szomorú) kérdést vetettél fel. Lassan nem éri meg:oops:

gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Én kizárólag vendég szeretnék lenni és élvezni a programokat, amiket a vendéglátók állítanak össze...

Ma ilyen vidám napra ébredtem...[​IMG]
    Tudom, hogy közületek néhányan, már rég túlszárnyalták ezt a magasságot, de talán még emlékeznek rá, hogy micsoda küzdelem árán sikerült leküzdeni az előírt 29.127.487 tp-t.
    Nekem ez 92 nap alatt sikerült és ma ennek a munkának a megkoronázása volt a Vetés professzora cím elnyerése. (Milyen furcsa a fehér sáv a szintjelzőben...!)
    A reggeli aratással ugyan még nem lett meg, (11.161 tp hiányzott hozzá) de nem azért táraztam be a termékeket, hogy kivárjam, hogy a gazdaköri rablók egy óra múlva meghozzák az új megrendeléseiket.
    Besettenkedtem az éléskamrába, elmajszoltam 8 db mézes kekszet és magamra tűztem[​IMG] egy jubileumi díszt, hogy teljes pompámban várjam a kinevezést, ami azonnal meg is érkezett...
    Ezzel a tempómmal haladva 110 nap múlva tervezem a következő oklevél átvételét, most pedig megyek[​IMG] és megnézem, mennyi kamillám van a pajta polcán, mert a nagy örömben azt eddig még nem tettem meg...

Ema! Ennyi volt a lepel alatt...
    Most a cél a csp-s tárca gatyába rázása. Nem mintha probléma lenne vele, de szeretnék, egy kettessel kezdődő nyolc jegyű számot látni ott...

lukimi, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  5. gyongyvergazda

Fogadd szeretettel :):

http://kepfeltoltes.hu/141001/Oklevel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6. .Emama.

Szia Erzsike! :) Gratulálok! Emlékszem és az örömre is, amikor sikerül elérni ami neked ma teljesült :)
    Jól sejtettem én tegnap, hogy erről lehet szó ;) Az újra és újra megjelenő fehér szintjelző egyre nagyobb sokkot okoz már ezeken a szinteken :oops: Csatára fel és meglesz az is hamarosan! :)
    A Csp-s tárca célkitűzése teljesen reális, az alá én sem nagyon adom már a Picin sem ;)

Ez szenzációs!!!!!!!!! ;)xDxDxDxDxD

7. gyongyvergazda

Köszönöm szépen :)! Zavarba hoztál ;):)!

.Emama. kedveli ezt.
  8. kpe59

Nagyon köszönöm! Ezt elmentem a mappámba...
    Egy ötössel kezdődő hét jegyű szám hiányzik belőle, nem sok az...[​IMG] Robogok[​IMG] , szétnézek a pajtában, hogy mit tehetek az ügy érdekében...

.Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. .Emama.

Még tegyél hamar 2 szót mellé ;) Négynél kevesebből nem állhat egy hsz :)

A te célkitűzésedet és a mostani hiányodat hozzá, ha összeadod, nekem annyival van kevesebb a nagy farmon, mint a megszokott. Ennél jóval többet költöttem az utóbbi hónapokban, mert folyamatosan el is adok, de rengeteget vásárolok is.
    Ez is egy célkitűzés része nekem, de még teljesen bizonytalan, hogy van-e értelme :music:, ezért nem is írtam róla semmit.[​IMG] :)

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) Emama szeretném kérdezni nem tudod van valami TP növelő a Boldog ól naphoz?:)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

12. .Emama.

Szia! :) Látom kaptál már Labovititől gyors segítséget :)

Én kifejezetten ólra szóló bónuszt hirtelen nem is tudtam volna neked mondani, mert sosem használok ilyet. A Tavaszi és a Húsvéti mindenre ad 30-30% plusz TP-t, szerintem azt érdemes használni a két arany rekeszbe :)

13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm szépen mindkettőtöknek:)

14. kpe59

Azonkívül, hogy jólesik ránézni, szerintem semmi. Számomra legalábbis...
    Semmi olyan nem tud történni, amit a meglévő mennyiségből ne tudnék megvenni, ha szükséges.
    Ha jobban belegondolok, akkor egy szintlépésnyi termékre rettenetesen kevés, de nem is az a célom, hogy termelés nélkül lépkedjek. Persze ez is butaság, mert ahhoz is termelni kell valamit, hogy a termékek ára felkerüljön a csp-s sávra...
    Na, ezt is jól megbeszéltem magammal...[​IMG]

15. .Emama.

Azért ha megengeded akkor én is beszállnék ;):pxD
    Én arra írtam, hogy nem tudom van-e értelme, ami miatt most ennyit vásárolok :music:
    A Csp-nek van értelme, az teljesen biztos. ;) Nagyon emlékszem a kezdetekre, először még vizet sem tudtam venni :oops:
    Aztán elkezdtem gyűjtögetni, akkor jött a macskapüfölős event (amit amúgy azóta is visszasírok) és a kis tartalékomat mind elpüföltem a macskával. Igaz, sok jó cuccot adott amiknek ma is örülök még. Aztán csak sikerült elindulnom felfelé a Csp-vel, amibe jócskán besegített nekem Picasso xD Amikor bejött a lótenyésztés, akkor lett 4 alapból egy Picassóm, amit akkor kb 6-7 M-ért tudtam eladni. Na azzal akkor valahogy tán megdupláztam a pénzemet és az adott egy komoly lökést ahhoz, hogy nekiálljak piacolni és mára tényleg tudok bátran költeni, ha "úri kedvem" úgy diktálja.
    Aztán megéltem én olyat is, hogy valaki (nem akarok ujjal mutogatni) [​IMG] ;):pxDxD, annyira lenullázta a Csp-jét (már magas szinten járt), hogy 1 db gránátalmát tudott a piacon kitenni és onnan kellett valahogy visszaküzdeni magát. Na olyat nem szeretnék megélni :pxD

gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Jó napot é s kellemes farmozást. Ahogy végig olvaslak benneteket, ha ez mind be jön akkor oda lesz minden amiért eddig dolgoztunk. Szerintem ezt nem tehetik meg velünk, mert akkor már tényleg sokan abba hagyák a játékot. Én a csp menyiségemmel elégedett vagyok, a csillagokról ne is beszéljünk, amit csak gyűjtünk de nem adnak érte semmit . Várom a hétvégi bulit, remélem Ema te is jössz addigra már a kis fiad teljesen meg gyógyul. Erzsike! nem semmi oklevelet kaptál Gyongyver gazdától és Emától, már ez megérte a szint lépést. Nagyon kedves gazdák ezek a szomszédék, jó ide látogatni.

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem van értelme fejleszteni a kötödét mert mint visszább írtam azért is gyűjtögetem ezután többet fordítva a Tavaszi koszorút mert azért bármi megtörténhet még az ára vissza is erősödhet. Ezen kívül nem tudom hogy állsz a hozzá való terményekkel de azt a bizonyos előállítási árat amit tegnap hevenyészett pontossággal kiszámoltam úgy 70 e körül, abból a 4db termény ennek a felébe kerül! tehát ha van bőven belőlük (guano, angóra, palettta, pehely) a pajtádban akkor megéri előállítani mint ahogy én is folytatom mert kb március, áprilisig futja. A nagyon olcsó piaci Tavasziból veszegetek majd módjával, közben elő is állítok amennyit szükségesnek találom.
    Gratulálok a szintlépéshez! :)

18. kpe59

Van 500 sejtésem, a vásárlás okára... Csak egy igent, vagy nemet kérek válaszként...[​IMG]
    Arra még én is emlékszem, hogy nem tudtam a búzámat meglocsolni, pedig az milyen nagyon fontos lett volna...[​IMG]
    A macskapüfölőst olyan 200 ezer körüli csp-vel kezdtem és nagyon jó dolgokat kaptam.
    Arra mindig figyeltem, hogy ne nullázzak sosem.
    Semmi felesleges dolgot nem találtam a pajtámban, amivel ki kellene sürgősen menni a piacra. Lassan termelgetek a jó árú növényekből és összejön a cél.

19. .Emama.

Mi pedig örülünk a kedves látogatásaitoknak ;)
    A hétvégén teljes erőbedobással itt leszek természetesen. Én vagyok Zsémbi mellett a segédszervező, már komoly program ötletlistám van ;)xD Egyet megígérhetek, mindenki fáradtan fog hazaérkezni xD

Itt jön be megint az eladási oldal. Ha eladja a Tavaszihoz való saját megtermelt hozzávalókat az ember, akkor megspórolja a drótot és pénzt is ugyanúgy tud keresni. Amíg ilyen határon mozog az ár, addig nehéz eldönteni, hogy mit érdemes csinálni :)

Igen. Az értelmét ezért nem tudom.

Amennyire meg tudtalak ismerni, egészen biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célodat el fogod érni ;) Drukkolok, hogy mihamarabb megtörténjen! :)

A macskapüfölősnél nekem is olyasmi pénzecském lehetett, de az akkor egy komoly vagyonnak számított.

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem még 1 dógot figyelembe kell venni. Mindíg 10 db Tavaszit keverek egyszerre, hogy ne kelljen sokat lacafacázni vele. A virágdrótom nem, hogy fogyna hanem ott stagnál 40 e környékén! Ezért azzal is szeretnék valamit kezdeni mert sajna eladni nem lehet.......így aztán tovább kavarok.xD

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.