Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!
    ugye,ugye:D:DÉs nem is egyet kaptam.:D:inlove:És képzeljétek az egyik kedves szomszédom ma lépett a 100-as szintre,úgy örülök neki.:)Hova költöznek páran?:music:Még mindig nem vagyok jól.:oops:

Vakond-Gazda, .Emama., g.bella és 2 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Megérkezik majd oda is, ne legyél türelmetlen.

Még szerencse, hogy csak a kertemet... [​IMG]

Az enyém szerencsére még lapít. Már csak egy kis fűnyírás hiányozna a boldogságomhoz... [​IMG]

3. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Én költöztem Tara kiadó szobáiba, a szomszédságba. :D Jobbulást! :)

Nagyon rátapintottál a lényegre: az esetek többségében elég türelmetlen teremtés vagyok.

Vakond-Gazda, .Emama. és .sylvia72. kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ó nem mertem volna ilyen sarkosan fogalmazni, ha Zsémbi már előtte nem ír ilyen szabadosan. :D
    És a kertedet se igazából.... Téged meg pláne!

Bella nagyon szép az új ruhád. :)
    Szilvi, gyógyulsz?
    Szép estét mindenkinek! :)

Vakond-Gazda, .Emama., g.bella és 2 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Olyan nagyon sajnálom,hogy én nem tudtam küldeni semmit ma,dolgozni kellett!
    Nagyon szeretném,ha hétvégére essen már a csere nap!
    Csak ámulok és bámulok az új ruhácskák láttán! :)
    Ema,szuper vagy! :inlove:
    Most már tényleg itt a tavasz,ma olyan jó idő volt,hogy kabát nélkül jöttem haza! Délután még arra is volt időm,hogy a teraszt felsöpörjem és felmossam. Holnap meg a kertben leszek kinn,kaptam egy csomó virághagymát ,kánnát,meg liliom hagymát! Ezeket akarom holnap elültetni!
    Akarok venni faforgácsot a virágoskertbe,mert láttam 1 háznál és nagyon megtetszett. Szóval sok munkát terveztem be holnapra.

Szilvi,mi a baj?? Nehogy beteg legyél!

Vakond-Gazda, mimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

Ja,és panorámás is?Aztaaa.:D:D
    Az enyémet is utálni fogod,ahogy meggyógyulok irány ki.Nem igazán gyógyulok,szétmegy a mellkasom és nagyon köhögök,szerintem jövőhéten mellkas rtg,ha nem lesz jobb.
    Klári ,de szép ez a virág,jó a faforgács én is tavaly raktam az aranyeső bokrokhoz.Igen sajnos nem vagyok toppon.:oops:

Vakond-Gazda, mimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  7. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Vigyázzál magadra,a köhögés cudar nagyon,pláne ha mellkasfájdalom is társul hozzá!

Kánna virágom minden évben van,csak tavaly nem szedtem fel a hagymákat és megfagyott. De most kaptam egy vödörrel,jó sok lesz belőle,legalább most sűrűn ültethetem.

Vakond-Gazda, mimi, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  9. kpe59

Nálam is fakéreg van a virágoskertben, nagyon szép, néha pótolni kell, mert a szél elfújja és az apraja belekeveredik a földbe, ahogy locsolom.

Vakond-Gazda, mimi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  10. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok és szép estét:)
    Vagy nem jövök hónapokig vagy jövök feszt:oops:
    Csak elköszönök,vetek hosszut holnapra,kutyázok aztán lefekszem gyógyulni,sebemet nyalogatni:D

Vakond-Gazda, mimi, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  11. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Köszönöm szépen! :)

Nagyon szép a virág! Mi panelben lakunk, de évekig volt panel előtt virágoskert is. Mindig az idősebbek gondozták, ültették. Pár éve édesanyám is beszállt, de vagy kilopták, vagy többiek "másztak rá". Úgyhogy már tavaly nem is nagyon ültetett, csak néhány hagymát és egy zacskócska virágmagot, amit a testvéreitől kapott. Nem éri meg a konfliktust a szomszédokkal. Persze, így meg az egyik rész teljesen üresen maradt, amit be is lepett a fű...
    Idén nem tudom, akar-e kertészkedni, de majd megkérdezem tőle. :)

Bizony, de még milyen! :D:D

Én inkább utóbbit szorgalmaznám, gyere minél gyakrabban. :)
    Jó, hogy eszembe juttattad, hogy hosszút vessek! Mindig bajban vagyok event előtt, mert a reggeli aratásnál ha nem figyelek oda nem csak a fatermésekbe kapok bele, de a növényekbe is. Viszont holnap be kell menjek az egyetemre, beszélni államvizsga vezetőmmel és kb event kezdetére érek haza, így kísérteni sem fog az aratás és nem kurtítom a kezdő felröpimennyiségemet. :D
    Hogy gyógyul a sebed?

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Mit tettem! Vagy nem tettem! :music:
    Gondoltam ültetek pár kör s.répát,de látom ám,hogy nem akar szaporodni... nem elfelejtettem RACS-t enni!
    Atyám!
    Pótoltam! :)

Ahol volt a kerti tó,szépen felástam,a közepébe ültettem fekvő tuját,utána szépen kör alakban ültetek különböző színű (persze passzoljon egymáshoz) virágokat és azok közt szépen elszórom a forgácsot!
    A terv megvan a fejemben,már csak kivitelezni kell! :)

Bella,itt felénk is akik panelben laknak szép kis kertek vannak kialakítva! Ötleteket is szoktam "lopni" másoktól! :)
    Erzsike,biztos Neked is szép kerted van! Ez a fakéreg nagyon tetszik most nekem!
    Tavaly apró fehér kavicsokat tettem a virágok közé,de nem jött be,mert nem raktam alá fóliát,csuda rossz volt gazolni.
    Megnézem már mit csinál a csemetém,mert nagyon csendben van....

13. kpe59

A madárijesztős felhőt sem árt beizzítani ilyenkor...

Vakond-Gazda, mimi, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm,na erre se gondoltam...Meg is nézem,hogy mi újság a felhőn.
    Ajjaj,18 óra pár perc múlva tudom aktiválni!

15. kpe59

Van nekem is zúzott kövem, fóliával alatta, de egy idő után a szél belehordja a gazmagot. Igaz sokkal kevesebbet, mintha nem lenne alatta fólia.
    A fakéreg alatt úgy szoktam gazolni, hogy gereblyével félrehúzom, kapálás után visszaigazítom. Ha csak pár szál gaz van, azt meg gyorsan ki lehet gyomlálni, nem kell gereblyézni.

Vakond-Gazda, mimi, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Szia Barni.:)
    Igyekszem,de látod mindig megtámad valami.:D:music:
    Erzsike!Tényleg szép lehet a virágoskerted.:)Nekem is nagyon tetszik a fakérges földtakarás:)
    Szia Tara!Inkább gyere feszt.:)Jó pihenést:)
    Húú,de jó és milyen a kilátás?Tengerparti vagy a környező hegyekre?:D:D Reggel semmiképpen ne arass le.:DMi is laktunk panelben és ott is volt probléma,de mi a szomszédasszonyommal beültettünk mindent,volt akkor egy kertész páci és hozta a tavaszi hagymákat meg magokat,úgyhogy elvoltunk látva mi meg csak ültettünk.:)

17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Találtam egy nagyon aranyos képet!

Azt hiszem lefekszem,mert a szemei le akarnak ragadni!

Legyen szép estétek és jó éjszakátok!
    Puszi

Vakond-Gazda, .Emama., mimi és 2 más kedveli ezt.
  18. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Így én is szoktam járni. :)
    Csabika hogy van? Gyógyulgat?

Csíki leányzó létemre a hegyek állnak igazán közel a szívemhez, így szobát is ilyen panorámával választottam. A tengerpartit meghagyom nyaraláshoz. :)
    Ma még jó sokáig fent leszek tanulás címén, így valószínűleg a hosszú nem is lesz reggel még kész, csak majd valamikor kettő után., akkor meg már nyugodtan arathatok. :D

Tényleg nagyon aranyos! El is képzeltem aláírásként. :)
    Jó éjt, szép álmokat!

Majdnem megkérdeztem, hogy milyen madárijesztősről beszéltek, mikor leesett, hogy bizony van olyan is. Nekem még nem aktív, hiányzik az egyik róla, de előbb-utóbb csak meglesz az is. :D

Képzeljétek, tegnap fejeztem be a Kincses sziget I-et, ma meg már szinte teljesen kész a Kincses sziget II is, elő is jött a III., és kaptam szabad területet is kincsesen, most már pakolhatok oda is. :) Most, mikor oda akartam kitenni néhány pajtában lévő dolgot, vettem észre, hogy pajtában vannak még a vizes event kitehetői is. Hirtelen nem is értettem, hogy akkor most nincs aktiválva a felhőm, vagy mi a helyzet. Kellett néhány másodperc, míg leesett, hogy dupla kitehetőt kaptunk akkor is és a második rendet elfelejtettem kipakolni. :D

Vakond-Gazda, lukimi, mimi és 3 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

De aranyos az a kiscica.:)Jó éjt Klári:)
    Ja igen,akkor érthető,nyáron a tengerpart.:)Gratula a gazdaköri feladatok befejezéséhez.:)Hol jár az eszed?:D:D:DÉs mennyi tp-t adott volna már.:music:

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Mindenkinek !
    Betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánok ! jön a finom meleg, napsütéses idő - meg kell gyógyulni !
    Délután lenyírtam a füvet a kertben, szép lett, nagyon szép. (nagyon megnőtt a sok esőtől) Jól el is fáradtam. Virágzanak a jácintok, primulák, nárciszok, aranyvessző - szeretem a Tavaszt.
    Cserenap elég jól sikerült, sok ajándékot is kaptam - köszönöm szépen.
    Jó eventnek nézünk elébe - bizti nem aratok le, sok felröppenő kell. (Amit nem szeretek az a farm pakolgatása, most Húsvét előttől fák vannak mindenütt, mert elutaztam és nem akartam belépni külföldön.)
    Jó eventezést Mindannyiunknak !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.