Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Marika!Igen nagyon jó idő volt felénk is ma,itt is nyílnak már a virágok sorban és a füvet is le kell majd nyírnom lassan nekem is.Örülök,hogy sikeres volt a cseréid.Jó eventezést Neked is és sok felröpit.:)

Vakond-Gazda, Marika312, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszi Marika, neked is sok - sok felröpit, és mielőbbi sikeres event befejezést.
    Viharos szél fúj nálunk, ilyenkor mindig elálmosodom. Megyek aludni, de előtte jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Vakond-Gazda, Marika312, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

Elköszönök én is ,jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

Vakond-Gazda, mimi és g.bella kedveli ezt.
  4. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Én is ugyanezt kérdeztem magamtól, hogy vajon hol járt az eszem... :music:

Szia! Gratulálok a kertedhez. Viszont kívánok sikeres eventet, sok-sok felröpit!

Annyit beszéltek a kertekről, szívesen néznék róluk képeket is, ha hoztok. :)
    Most már elköszönök én is. Sziasztok! Szép álmokat mindenkinek!

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda, .sylvia72. és mimi kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +12 fok van. Madárcsicsergéssel, felhős égbolttal indul a nap.
    Idő és kedvhiány miatt nálam az event elmarad.
    A nekem szánt felröpiket átengedem az arra rászoruló gazdatársaimnak. ;)

Vakond-Gazda, g.bella, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jópofák a városban a léghajók. Minél többet lelövök, annál több és kisebb jelenik meg. Nincs időm kipróbálni, hogy elfogynak-e egyszer, vagy egyre kisebbek és több lesz...

Vakond-Gazda, g.bella, Ibolyka és 4 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!

Reggeli! Hozzá egy kis kávé,vagy tea! :)

Miksza,nálunk is +12 fok van,néztem az előrejelzést és napközben 25 fokot ígérnek! :)

Bella,közvetlen linket még nem tudom,hogy tegyek a hsz.-be,de ha visszamész az 1413.oldalra és megkeresed a 28249. hsz-t ott találsz a kertemről pár képet. Tavalyiak,de majd az idén is fotózok majd sokat.
    Csabikám jobban van,ma nincs tanítás,mert Művészeti szemle néven előadások vannak a suliba. Csabikám is szerepel,Ő a Portás! :)
    Édes az egyenruhában! :)

Láttátok már a Léghajót! Bevallom,párszor becéloztam! :) Muris ahogy egyre kisebb,és duplázódik,de aztán visszajön eredeti állapotába. :)

Megyek a boltba,elkészítem az ebédet ami krumplileves lesz és palacsinta. De virágültetés is be van programozva.
    Legyen csodálatosan szép naptok! ;)

Vakond-Gazda, Vadóc, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt mindenkinek!
    Szilvi! Annyira sajnálom, hogy egyre rosszabb. A köhögés miatti fájdalmak szörnyűek. Tudom. Kívánom, hogy gyorsan gyógyulj. (Köhögéskor én azonnal a zsírt veszem elő, mellkasom bekenem, főleg éjszakára, nekem az mindig segít.)

Persze hogy learattam a szokott időben.... [​IMG] Így jártam, legfeljebb nem gyorsan leszek kész. ;)

A léghajók az április 1-i bolondozás lehet. :) Én is lődözök.

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Olvasáshoz sajnos nincs időm. A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok.
    Legyen kellemes szép napotok !:)
    Sok-sok röpit !:)

11. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Jó reggelt,sziasztok:)
    Visszaolvastam,de híven szokásomhoz nem idézek:oops:
    A betegeknek gyógyulást és Mindenkinek szép napot kívánok!:)
    Válasz a kérdésekre és köszönöm az érdeklődést-sebem gyógyul de nagyon húzódik a köldök környéke és még nagyon csúnya:(bár már nem feketéllik annyira,na de az idő jó doktor és csak 2 hetes a bibim:)
    Jó eventezést és sok felröpit !Eventre fel!:)

Vakond-Gazda, Vadóc, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Sziasztok,jó reggelt!Felénk enyhe az idő,de nem süt a nap.Megyek Piliscsabára nagybevásárolni a szomszéd asszonyommal csak előtte beköszönök.Jók léghajók nagyon:D:D.Klári,köszi a reggelit:)Mimikém már este gondolkodtam én is a zsíron,ha ma nem lesz jobb akkor kikenem magam.:oops:Zsuzsa mama Neked is sok felröpit:) Tara!Neked is gyors gyógyulást.:)És jó eventezést mindenkinek aki csinálja sok felröpivel.:)

Vakond-Gazda, Vadóc, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A 3 főfarmos területet meghagytam, a többit learattam reggel. A Bahákat nem bontom, legfeljebb az ólakat szedem csak le.

A léghajó elfogy előbb-utóbb ;)xD Egyszer végiglövöldöztem, de elég borzasztó, mire mind elfogy. Legalább pár Csp-t adhatna a sikeres találatért :pxD

Vakond-Gazda, Vadóc, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D:D:D Ezt én imádom! Milyen kis iciripicirik is lettek a végén.:D
    Sziasztok, szép napot ám, de mindenkinek!!!:)
    Kertbe akartam menni, de úgy döntöttünk, hogy nem megyek. Tegnap a postára menet és jövet kicsit már megcsapott a szél, érzem az arcomon, na ahhoz képest ma nagyon erősen fúj, és kint a kertben még ennél is jobban. Úgyhogy meghúzom szépen magam, és inkább megfőzöm a gulyáslevest. Tegnapról maradt túrós csuszánk, az ma még elég. Holnap és vasárnap is lesz még gulyás, majd csak valamiről mellé kell gondoskodnom.
    Próbálok egy pihenős napot, aztán meglátom, hogy mi jön a hétvégére.:)
    Tara
    a lényeg, hogy optimistán állsz a dologhoz, és tényleg nem sok idő telt el a műtét óta.
    Zsuzsa
    jó látni, és remélem hamarosan lesz időd és kedved az olvasáshoz és az íráshoz is!:)
    Mindenkinek puszi, de sok x sok x sok!:)
    Eventig semmihez nem nyúlok, nehogy gáz legyen!:):D

Vakond-Gazda, Vadóc, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  15. .Emama.

Lehet, hogy ezért találtad? ;)

Vakond-Gazda, g.bella, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Van 1 remek megoldás. Nem tudom vannak-e nemesített növényeid és mi van most betöltve a rekeszekbe? Példúl nemes hagyma komforton ami ugye 2x2, 2:38 perc alatt érik karácsonyival, fehérrel, 128 szupitrágyával, vízzel. Ha van sima trágya még kevesebb. Én ezt fogom vetni 11 ó. után, mert addig kukurúzát termesztek.:)
    Vagy nemes szegfűt, stb.
    Normális esetben - nem legutóbb - 128 az az 1:1-ben adja a felröpit a komfort szegfű, állítólag a hagyma is amit most próbálok ki.

Vakond-Gazda, Vadóc, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Ema! Jaj,ez csodás! De tudod bajban vagyok a linkel! :) De megpróbálom!
    Burkolt célzásokat is érted! ;)

Vakond-Gazda, Vadóc, g.bella és 5 más kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Munkások akciós áron >>>>>

Vakond-Gazda, zsuzsa-mama, g.bella és 2 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sikerült Ema! Nagyon köszönöm! :) Most már nekem is van Tavaszi ruhácskám! :)
    Tara,vigyázz magadra,mert sajnos én is tudom,milyen ha az embernek a hasán van a varrat...Nem szabad nagyokat emelni,de ezt biztos tudod.
    Nekem Csabikám születése után volt 1 komoly műtétem, (nem a császármetszésről beszélek most,mondjuk az is elég kemény volt) hanem 1 másik műtétről.engem is köldökig vágtak.
    Hosszú folyamat volt,be hegedt a seb,nem is nagyon látszik már,de így 11 év után is próbálok vigyázok magamra,hogy azért 10-15 kilónál ne emeljek többet.Persze,ha lakásátrendezés van nálam és a több kilós bútorokat tologatom,ráncigálom akkor megfeledkezek magamról! :)
    Egy problémám van csak,hogy már nem olyan lapos a hasam,mint fénykoromban volt.
    De már beletörődtem,(nehéz volt) ha valaki szeret akkor így is elfogad! :)

Imi,köszi az infót a munkásokról! :)
    Én se arattam még le semmit,de nemsoká 2 óra van már!

Vakond-Gazda, Vadóc, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  20. foresttom

foresttom Járnitanuló

A léghajók az április 1-i bolondozás lehet. :) Én is lődözök.[/QUOTE]
    JUHÉJJJJ :D
    10 000 milla légHAJÓÓÓ kilőve +VAN a "koral sziget "
    minden kinek hajrá !!!​

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.