Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Madárcsicsergős jó reggelt!
    Éjfélkor kész lett a felhő, most meg az egész. Nem kellett 0 percezni, épp csak az elején használtam szupertrágyát. Most meg állatok vannak kint, ami kell a neonhoz.

Délelőtt kontroll az sztk-ban, délután szemész. A többi időben ünneplem Szent Heverjel-t. :D

Vakond-Gazda, suba_klara, g.bella és 3 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Engem mostanában békával szórt meg a titokól. Nekem két sárga csacsikovács is lett. Nagyon hiányzott...

Varun-nak üzenem ezúton is, hogy köszönöm elég lesz ennyi békató...

Vadóc, Vakond-Gazda, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Imi! :) Köszi, remélem lesz valami használható. Most kiraktam mindent, a múltkorról bent maradt Bahás titokfáimat is, az így összesen 21 db lett.
    A múltkor nem írtam meg, akkor 2 eresztés ólat raktam ki, nekem is 2 sárga tehéntejes lett, a guta ütött meg tőlük. Ezért nem veszek és nem is fogok venni titokólat, amíg ezek benne vannak a kínálatban. A Picin lett egy vidrám az akkori 4 titokólból, ott mindig szerencsésebb vagyok ilyesmiben. Hattyúm is van kettő ott, a nagy farmon még mindig nincs egy sem.

Szia Mimi! :) A dokikhoz kevés sorban állást kívánok! A Szent Heverjel ünneplés meg fantasztikus xDxD

Szia Kukucska! :) Bár csak meghallgatásra találna az üzeneted ;) Vegyük bele a sárga ólakat is légy szíves :)

Vadóc, Vakond-Gazda, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tulcsiztam, most szedtem be a 12 titokfát. Kettő említésre méltó lett, hegyiboróka és fekete fűz. Egyik azért lesz jó csere alap mert eddig nem lehetett cserélni, a másik meg mert legutóbb is nyerő volt nálam. Mind az az 1 ami volt.xD
    Minden jót nektek, megyek füvet nyírni a legközelebbi leszedni valóm 16 óra környékén van akkor tájt kapcsolok be kivéve, ha a szomszédomnak nem kell valami gyógykészítményt rendelni vagy ha laborba volt a lelet az én gépemre érkezik és azt akkor időben ki kell nyomtatnom.:)

Vadóc, Vakond-Gazda, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  5. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!

Nálunk még mindig hét ágra süt a nap, így annak ellenére is hatalmas a mosolyom, hogy mindjárt kell indulnom az egyetemre üzleti jog órára. :)

Imi, köszi szépen a magyarázatot. Tanulságos volt! Én még egyelőre jól elvagyok a vetéssel, aratással, de nem tartom valószínűtlennek, hogy néhány hónap múlva a te példádat fogom követni. Az a helyzet, hogy én sem szeretem,hogy az ólak különböző időpontokban érnek be. Mikor ültetek, akkor is minden földterületbe ugyanazt ültetem, akkor is, ha csak 100-200 db kéne még belőle. A többlet jól elfér a pajtában. Sőt, próbálom a bahán is egybehangolni az érésidőt a farmossal - ezt mondjuk kevés sikerrel. :)

Gratulálok a jól sikerült titokdolgokhoz. A rosszabbacskákért meg ne búslakodjatok, egyszer csak jó lesz valamire! Hátha valamikor befut az állati gőzös is. Bár azt nem tudom, hogy terményeseket lehetett-e rá pakolni, vagy csak "sima" állatos ólakat?

Este remélem még tudok jönni. :)
    Szép napot mindenkinek!

missuzy_53, Vadóc, Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  6. kpe59

[​IMG] Megbocsátottam Varun-nak a békát, mert adott egy citrancs fát, ami még nem volt. Ezenkívül egy nektarint és két achacha fát is. Volt még négy xl-es és négy xxl-es és azok is jók...

mimi, Vadóc, Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép délutánt!
    Gratulálok a jobb titkosakhoz nyitom én is mindjárt.Múltkorinál sárga tojástojóval gyarapodott a készletem,remélem most nem lesz.Jövök mindjárt írom mik lettek..Na megvannak.:Baha elég jó lett 1 xxl acai,3achacha,1mangosztán ilyen még nem volt:D.A többi régebbi xxl és csak 2xl-es .Farm:2 fekete fűz többi xxl,ólak:sün,2 galamb,1 béka,1 piros strucc és az el nem maradhat sárga,de most nem tojás hanem festőtelep.:(Elmentem dolgozni,este jövök.:)

Utoljára szerkesztett: 4.4.16
    mimi, Vadóc, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Végigolvasta mindent!
    Gratulálok a sok jó fához,ill. ólhoz. Én fel se jegyeztem,hogy miket kaptam! Kicsit szétszórt vagyok!
    A melóhelyen fél napom elment a pénteki leltár elszámolásával! A kollégámnak nem volt ideje megcsinálni ezért ma én nekiestem!
    Aztán fel kellett adni a bérosztálynak a munkalapokat,számoltam is sokat! (na nem úgy,mint tegnap a térképet) xD
    Szóval a 8 órából majdnem 12 lett!
    Mindegy,itthon vagyok,megcsináltam gyors a Lasagnét!
    Mimi,ment 1 bagoly! :)

Jó éjt,szép álmokat kívánok Nektek!

Utoljára szerkesztett: 4.4.16
    mimi, Vadóc, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

mimi és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  10. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép éjszakát!:)

Gratulálok, a jó titkosokhoz:) Én csak a fákat raktam ki, fekete fűz pár berkenye, a bahán lett 1 citrancsom 1 XXL acaim, a többire nem emlékszem:p:) Az ólak még maradnak a pajtában, a sárga ólak engem is nagyon zavarnak, de a keréken is, ki vehetnék őket....

Vajon hol van Janzi?:music:

SZERENCSELOVAG, mimi, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  11. PiciEma

PiciEma Aktív író

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

mimi és .sylvia72. kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!
    Legyen szép napotok! :)
    Puszi

g.bella, .Emama., mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +9 fok van. Csillagok fénye ragyogja be a madárcsicsergős égboltot.

suba_klara, -elzemari-, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)

Zsémbike!:inlove:
    Nem miattad nem jövök, hanem időhiány miatt!

Tanfolyamon vettem részt péntek, szombat, vasárnap egész nap, s ezt fogom most a hétvégén is tenni, azonban a vizsgához szükséges egy - két beadandó, eszközkészlet, s sajnos magától az sem készül el.:oops:
    Követtem a már felhőn lévőket a létrán , várom a többieket.:)

15. .sylvia72.

Sziasztok,Jó reggelt!Találtam tegnap este valami gyönyörűséget,Emával megtárgyaltuk,hogy ezt Nektek is látni kell.Virágba borult Dél-Alföld legszebb fája.Pár kép: 1 2 3 4 5

Vadóc, g.bella, SZERENCSELOVAG és 5 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt nektek!
    Ez tényleg gyönyörűséges!!! Amúgy is kedves számomra.

A titkosak fából is, állatból is említésre sem méltó dolgokat kaptam. Nálam most nem béka, nem sün, hanem sárgára mázolt ólak jöttek. Gondolták: jön a neon, érdemes a 20-30 meglévő mellé még küldeni. Fából lett egy-két fontos, de azok is a már meglévőket szaporították. Vágytam borókára, huang-pi is jöhetett volna.

Mindjárt fodrászolok. :)

Vadóc, g.bella, SZERENCSELOVAG és 4 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Szilvi! :) Tényleg gyönyörűek a képek, kár lett volna nem megmutatni :)

Vadóc, g.bella, SZERENCSELOVAG és 4 más kedveli ezt.
  18. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A "Tahiti" titokfából huang pi nem lehetett volna, mert az a későbbi kiadású "Tobago"-ból jöhet.

Megyek a dolgomra... [​IMG]

g.bella, .sylvia72., suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi. Így jár az, aki csak álmodozik, de nem néz utána, mire is vágyik. :D
    Szép idő van a kertezőknek.
    Én meg [​IMG]

Félig lett kész a nappali, aztán a porszívó azt mondta, nem dolgozik tovább. [​IMG]
    A konnektor működik, a portartály üres. Megvárom, míg lehűl, aztán szerelő. :(

Utoljára szerkesztett: 5.4.16
    Vadóc, sutimami57, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  20. kpe59

Tudod az úttörő ahol tud segít... [​IMG]
    Rendesen melegem volt a kertben.[​IMG]

Vadóc, sutimami57, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.