Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én meg nem beszéllek le róla ;)
    Nem tudom, hogy a csudába tud ennyi drótod lenni? o_O Én pukkra elhasználtam az összes sót, curkot, drótot és elixírt. Most kezd valamicske drótom összegyűlni, amióta egyáltalán nem kötöm a tavaszit. A többi most is nullán áll ;)xD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Úgy tud ennyi drótom lenni, hogy nagyon sokáig hozzá sem nyúltam a virágkötő műhelyhez. Emlékszel? A te hatásodra kezdtem a virágkötő mesterséget is felpumpálni 5. szinre és csak 3. szinten álltam. Ekkorra már mintegy 37 e drótom volt ugyanúgy gyült mint most a mandragóra mert ahhoz sem nyúlok(lunk) és asszem már a 10 e-hez közeledik a mandri.
    De én amúgy is szeretem a töbletet! Sóból a 20 e-hez közelítek, cukor 10 e- körül lebzsel szinte állandóan gondoltam is már, hogy venni kéne le cukorfát mert az sok helyet foglal.
    Jónás sejtetése szerint valdemár hamarosan közelít.:)

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! beköszönök, és szép napot kívánok Mindenkinek! Olvasgatni még nem igazán tudtam, mert a tegnapi nap kimaradással nyakig vagyok a munkában, de estefelé remélem, tudok jönni, és akkor belevetem magam az olvasásba! Jó étvágyat, szép napot kívánok!!!

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

A csp vagyon gyűjtögetéshez nekem is van egy számomra nagyon kellemetlen élményem. Én augusztusban kezdtem játszani, és akkor úgy karácsony előtt valamivel volt egy bébi boom. Nekem az volt az első tenyésztésem és sikerült egy csábos gödölyét tenyésztenem. Mivel nagyon minimális volt a csp.készletem, és mennyi mindent kellett volna még venni, kivittem a piacra, úgy két milla körül mentek akkor. Két napig nézegettem, mindig valaki egy-két ajánlatot elém pakolt. Harmadik nap megint a piacon kezdtem, hogy hogy áll az állatkám, nem láttam a piacon, megyek vissza a farmra nem látok semmi csp.emelkedést. Kilépés, belépés, frissítés, stb. végül a supportnak levélírás.
    Kiderült, hogy valaki???!! feltörte a farmot és áron alul eladta a gödölyét. Hát persze romokban voltam, mert mennyire kellett volna az a csp. egy aránylag kezdő farmon, meg úgy egyáltalán hogy pont velem történik meg ilyesmi. Persze mindent megváltoztattam, de hát az már nem segitett. Na attól kezdve nincs igazán kedvem a bébi boom-hoz, mert ezt nem tudom elfelejteni. És azt is csak később vettem észre, hogy elvitte a pajtából a tölgynél megvett drakula barátját is, ami a legértékesebb volt akkor a farmon.

5. .Emama.

Most másztam vissza a nagy farmomra. Megnéztem 2.000 drótom van :oops: Cukor, só és elixír tényleg nulla, mert napi szinten elhasználom. Mandragórám viszont 47.000 xD

Amikor 140 ezer volt a Tavaszi, akkor kellett volna dömpingben gyártani és eladni ;) Akkor még úgy is megérte, ha az ember részben vette a hozzávalókat.

Szia Sütike! :) Jó munkát neked és feltétlenül várunk este! :)

Szia Juditka! :)
    Óóó, te jó ég, amit leírtál, az borzasztó. Még két "szerencse" van azért. Az egyik, hogy megmaradt a farmod, a másik, hogy nem ment el végképp a kedved a játéktól. Én meg is őrülnék egy ilyentől, piszkosul féltem a farmomat.:oops: Ami óvintézkedést lehetett azt én is megtettem, a többire marad a remény.

Utoljára szerkesztett: 1.10.14
  6. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Hát akkor nagyon elgondolkodtam, hogy nem csinálom tovább, meg itattam is az egereket egy pár napig, hogy pont velem fordul elő ilyen, de aztán csak folytattam. Én is figyeltem utána jó ideig hogy nem veszek-e észre valamit, de azóta nem volt semmi./lekopogtam alulról felfelé/. De elfelejteni nem tudom.

lukimi kedveli ezt.
  7. .Emama.

Nem csodálom, se azt, hogy elfelejteni nem tudod, se azt, hogy az egereket itattad. Szörnyű rossz érzés lehetett :(

Még nagyon régen, talán az Épekhez való beköltözés idejében volt valaki akinek feltörték a farmját és nem is tudta visszaszerezni. A nevét sajnos már elfelejtettem. Aztán volt Apa, nekik több farmot (és e-mail fiókot) is feltörtek, köztük a fiáét is, de ő hosszas rendőrségi eljárás után visszaszerezte őket. Mára már sajnos eltűnt ő is :(

8. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

A terményt is vásárolnom kellene hozzá most, de mivel még csak a harmadik szintnél állok a kötődében, addig amíg készíthetem a koszorút max. felhalmozom a terményeket. Addig meg piacolok a bahából.
    Köszönöm az eszmecserét Neked és Emama-nak :)!

Tovább gondolván a dolgot... akkor az ötödik szintig nem éri meg kötögetni, addig csak befektetsz és nem is keveset, hogy elérd a szintet. Hogy az mikor fog megtérülni a koszorúból:eek::)?

... Mondjuk mindezek ellenére úgy gondolom, hogy csak foglalkozom vele is, mert hátha majd később javul a helyzet, akkor meg legyen kész... pl. ha valami fejlesztést betesznek valamelyik szintjére, akár új recept formájában, akkor meg nem kell kapkodni...

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Igen akkor egy időben volt több ilyen farmfeltörés, Apára én is emlékszem, de nem tudom, hogy ő most már nem játszik, vagy csak a fórumra nem jön?

10. .Emama.

A virágkötőnél az a jó, hogy az esküvői termékeket korlátlanul lehet az üzemfejlesztésre használni. Már nem emlékszem teljesen pontosan, de azt hiszem a legkisebbet (40 pontost) és a 200 pontost érte meg megvenni annak idején. Én 3. szintről úgy toltam fel már a Picin a virágkötőt 5-re, hogy egyetlen terméket nem készítettem. Azért is van pár ezer db drótom ott pluszban :) A nagy farmon csak úgy a 4. szint egyharmadától-felétől csináltam ezt, akkor kaptam észbe ;)

Nekem szomszédom volt és kiesett :(

Elteszem magam vízszintbe egy picikét, majd jövök :)

11. gyongyvergazda

Teljes mértékben egyetértek veled, eddig is így tettem: nem kötögetek addig, amíg nem éri meg ;):)!
    Kellemes délutánt, csendes pihenőt!:)

.Emama. kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Így van nem kötögettem az 5. szintig mert a virágkötő nálam a leg hmmm....nem szeretem mesterség mert nagyon sok minden kellett volna a termékek előállításhoz, például esküvőicsokorhoz nem elég a virágcsokor, külön kellett még hozzá esküvői váza is de ahhoz meg esküvői kitűző amiket külön erre a célra elő kellett volna állítani és én ezt nem díjaztam. Most az összetevőkre lehet, hogy rosszul emlékszem de ez a lényege. Én úgy oldottam meg, hogy mihamarabb oda érjek az 5. szinre, hogy a 4-estől kezdve nem törődve a csp állományommal teljes erőbedobással elkezdtem vásárolni az esküvő akármiket és 15 nap alatt elértem az 5.-re. Úgy emlékszem, hogy 16 v 18 millióról indulva 6-8 m-ra landoltam csp-ből mire elértem, szerintem le van ez nekem jegyezve de annyira nem fontos. Mivel szeretem a sok csp-t is (biztonságérzet) azóta már jócskán visszaakármicsodáztam.xDxDxD

.Emama. kedveli ezt.
  13. gyongyvergazda

xDNagyon jó ez a visszamicsodázásxDxD!
    Én landolnék exponenciálisan a mínusz végtelen felé, ha most ebbe belevágnék ;).
    Csak óvatosan vásárolgatok, nehogy felturbózzam az árakat ;):).

Most látom, hogy a gazdarangom bikabarát xDxDxD.

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A virágos kötöde megvitatásába nem tudok beszállni, mert nekem olyanom nincs és pékem sincs.
    Tanulmányoztam viszont rendesen és ha egyszer lesz száguldok vele, mint egy forma1-es pilóta...[​IMG]

A "nagyok"-tól még jobban esik az elismerés...[​IMG]

lukimi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. gyongyvergazda

Az sokáig nálam is úgy volt, hogy pénzért? Juszt sem kell -.-;):). Akkor az uracskám azt mondta, de igen vegyél! No akkor már szót kellett fogadni ;):)!

lukimi kedveli ezt.
  16. .Emama.

Köszönöm, előkerültem :)

Ha nem száguld végig az ember a 2 szinten, hanem kényelmesebben poroszkál, akkor azért kevesebből meg lehet ám úszni ;)

Ez azt jelent, hogy szintet léptél? Ha igen, akkor gratulálok hozzá! :) Ha csak most olvastad el, akkor is jól hangzik ;):)
    Ha valamire rászállok (mint pl a kutyára korábban), akkor én is mindig eldöntöm, hogy meddig vagyok hajlandó megvenni és afölött sose vásárolok. Most is vásárolgatok ugyanezzel a szisztémával, de ráadásul úgy, hogy csak a nagy tételeket veszem meg, a kisebbeket ott hagyom, hogy lenyomva tartsa az adott árakat. Egész jól működik most már egy ideje ;)xD

Itt egyben felelek kettőtöknek, mert a mondanvalóm mindkét hsz-ra egyformán vonatkozik.

Én régebben nagyon-nagyon sokáig egyáltalán nem tudtam FA -at venni és bármire is költeni a játékban. (Most is erősen korlátos, hogy mennyit költhetek, de legalább valamennyit tudok.)
    A nagy farmomon először a pékséget váltottam ki és egy idő után rettentően zavart, hogy korlátoz a haladásban a lekvárfőző hiánya. Akkor megnéztem, hogy mennyiért is lehet kiváltani és úgy gondoltam, hogy ha az ég a földdel összeér, akkor is rászánom azt a 7-800 forintot. Így is tettem és megvettem a lekvárfőzőt, bár bennem is munkált, hogy ha ingyenesnek van hirdetve a játék, akkor egy "alapelemhez" miért nem lehet ingyen hozzájutni? Mivel változtatni ezen nem lehetett, így beadtam a derekamat és máig örülök, hogy akkor megtettem. Aranyat utána sem vettem sokáig, de haladni legalább tudtam azzal amivel szerettem volna. :)

Nálam a baglyokhoz kapcsolódik a férjem neve, azok megvételére kifejezetten ő beszélt rá már jóval később ;)

17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A két választható mesterség áttanulmányozása után a lekvárfőzés mellett döntöttem, láthatóan jól. A legközelebbi a virágkötő lesz, mert ott hamarabb lehet elérni a 3. szintre, ahol már megkapom a péket is. Ezért is örülök Valdemár érkezésének, mert egyre közelebb kerül a telek megvásárlása...

18. .Emama.

Nem is tudom már pontosan, de ha jól emlékszem, akkor a virágkötő még nem is volt először választható, csak a pék és a lekvárda.
    Volt nekem régen még egy farmom és az volt a kisebb, ott váltottam ki a lekvárfőzőt, a nagyon pedig vállaltam a nehezebb utat és ott így lett a pékség.
    A virágkötővel teljesen igazad van, azzal sokkal jobban lehet haladni :) A pékséget pedig majd a Pinki sütivel lehet sokkal gyorsabban húzni, mint korábban ;)

19. gyongyvergazda

Jól tudom, hogy üzemfejlesztésre 270 pontot ér a Pinki? Kellene vásároljak termékeket az üzemfejlesztésre és összehasonlítást készítenék az ár és pontérték arányáról....

Szintlépésem kb. két nap múlva lesz, csak most vettem észre, minek becéznek :). Én még az alsó régiókban evezek ;):).

Apropó, most már teljesen jól van a kisebbik fiad?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a Pinkie Pie süti a mesterségbe beforgatva 270 mesterségpontot jelent.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.