Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Jézus Mária Imi,elárulod ha publikus?

Utoljára szerkesztett: 8.4.16
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Mi történt Imi?

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért láttam ám a nádat is...! [​IMG]
    Kíváncsi vagyok mivel lepett meg a BP?

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

18:58-kor sorban megettem a bónuszokat, minden rendben volt. Szokás szerint a Kincsesen indítottam az aratást majd következett a Kerge. Itt nagy meglepi fogadott, 1 terület kivételével mindenütt gaztámadás volt a kütyük csak azon az 1 területen voltak kint mint utólag kiderült a többit a menübe vágta a rendszer. Kettőszázezer Tp ment pocsékba sőt, mivel a zöme 12 órás kütyü, kiváltottam csépéért a területeket és mire vissza pakoltam a reggeli aratásnak is fuccs a kergén így csupa öröm az élet nagy jutalom ez nekem aki sajna elég sok pénzet betápláltam a big zsebébe kivéve ezt az évet. Így hálálták meg az én naivitásomat azon melegében gratulálok is nekik. Hogy mi a legnagyobb pofátlanság? 14 óra óta be vagyok kapcsolva és pont aratáskor kellett szét berhelni a kergémet. Nos, mivel itt muszály szalonképesnek lennem jelzem, hogy itt a helyszínen ne tudjátok meg mit is mondtam a kedves bignek. Mielőtt bárki leírná, hogy ez nem tragédia tisztába vagyok vele, több is veszett Mohácsnál de ez nagyon fúrcsa egy "véletlen". Már nem először jött a fejemnek, hogy azonnal hagyjam a fenébe az egészet.....

Vakond-Gazda és mimi kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én megkérdezném a support-ot, hogy ebben az esetben ez teljesen normális, vagy valami gubancról van esetleg szó...

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az idők hosszú sora alatt elfeledkeztél arról a szabályról, hogy a prémium megvásárlásakor kiváltás nélkül megszerzett kergés területek a prémium lejártakor elvesznek, visszaáll minden az alap állapotba. Évek óta így működik. Nem gondolom, hogy ennek az elfelejtése vagy figyelembe nem vétele a BP "pofátlansága" volna....Azt sem önkényesen szabályozza a rendszer, hogy mikor vet véget a prémium tagságnak, hanem a kezdő időpont számít...az a régi, az az első.

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem feledkeztem meg azonnal ki is váltottam mivel már nem fogom hosszabbítani. A szabály meg amiket leírtál sajnálom de nem vígasztal ez.......jóccakát.

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem vigasztalást írtam hanem tényeket. Ha 4 éve elindítottad a prémiumot, azt minden alkalommal egy visszaszámláló óra vezérli. Megújítástól-megújításig. Amikor az óra lejár, ellenőrzi, hogy hosszabbíthat-e. Ha nem akkor kikapcsol. Nem fogja közben vizslatni az aratásod időpontját, mindentől független a működése.

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Imikém
    ha jól értem akkor kiváltottad a kergés területeket a meghatározott csp-ért, és veszett pár százezer tp-d, plusz a meglepetés és a bosszúság, de amúgy a kütyüid megvannak. Ugye jól értettem...?

Utoljára szerkesztett: 8.4.16
  10. SZERENCSELOVAG

Imi először is sajnálom,hogy így jártál.:sleepy: Másodszor azért se hagyd abba,mert a hosszú évek alatt rengeteg időt és energiát fordítottál a farmodra,szuper küttyüket szerezve amivel kevesen dicsekedhetnek.:)

Vakond-Gazda, .sylvia72., mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Így van. Harmadszor meg nagyon szeretünk, és bizony ám.:):inlove:

12. .Emama.

Ilyen kiesést egy áramszünet is okozhatott volna. Ne mérgelődjél! :) Remélem holnapra elszáll ez a füst, és megint mosolyogva fogsz játszani :)

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Kicsit behavaztam,itt van kedves mama,2x akasztott ki csak,holnap már jobb lesz,nagyon remélem.Imi az egyik kedves szomszédom is így járt,kicsit megviselte Őt is,de visszapakolt minden kütyüt és játszik tovább.;):)Puszi mindenkinek.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek:).Ne hari,holnap válaszolok mindenre,de ma gázbojlernek érzem a fejem.>:(:oops:

Vakond-Gazda, mimi, g.bella és 2 más kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

Teljes mértékben 1et értek veletek.:):) Vesztek e titokzatos csemetéket?:music:

15. .Emama.

Nem :)
    Még muszáj mellé írni pár szót :)

16. Zsémbes-banya

Ó te szegény!:) Gondolj arra, hogy minden perccel egyre kevesebbet lesz itt!:) Álmodj szépeket!:)
    Most még biztosan nem veszek, talán majd a jövő hónapban.
    Megyek lassan pihizni.
    Jó éjt, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindnyájatoknak!:)

Vakond-Gazda, .sylvia72., mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Mosolyom hamar odalett az Imit ért rossz miatt! Sajnálom a történteket!
    Imi,ahogy Zsémbi írta: nagyon szeretünk Téged! :inlove: Kellesz ide!

Nagyon szépen köszönöm a fiam nevében a sok köszöntést,tortát,virágot! Szeretni valók Vagytok!
    Ezt Nektek küldöm!

A vacsora jól sikerült,csak 1 képet hoztam:
    http://kepkezelo.com/images/zjq04wlrypsfexrkw2q4.jpg
    Karaj Klári módra: Szeletekre vágtam a husit,egyik oldalát sóztam,borsoztam és tepsibe raktam,a másik oldalát bekentem darált paprikával,felét erőssel,felét csemegével. Rá 1 sonkaszelet,paradicsom,paprika,hagyma. Egy kis vizet tettem alá,lefedtem és a hús puhulásáig a forró sütőbe tartottam. Ezután levettem a fóliát,reszeltem rá sajtot és szép pirosra megsütöttem!
    Sült krumplit csináltam mellé. :)
    Desszertnek puding volt,csokis+ karamellás!
    Holnap lesz a torta. :)
    Antikám mire hazajött kész volt minden,örült neki,hogy külön a kedvencét főztem,de ez csak természetes! :)

7 óra körül átjöttek a szomszédomék is egy kicsit,Őket is megvendégeltük, sokat nevettük,beszélgettünk.

A gyermekeim kártyáztak,jó volt Őket nézni,szinte könnyekig meghat amikor látom mennyire szeretik egymást.

Csodás délután volt! :inlove:

Az eventet biztos elkezdem,de hogy végig csinálom-e nem tudom. Hétfőn anyukámat kísérem vizsgálatokra,azt se tudom mikor érünk haza.

Most el is köszönök,mert hosszú volt a nap!
    Legyen szép estétek és jó éjszakátok!

18. SZERENCSELOVAG

Szia Szilvi:) Próbálj nyugodt maradni,minden rossz után jó következik.:)
    Aludj jól,szép álmokat.:)
    Rendben,majd nekem szurkoltok,hogy sok remek fát kapjak.:music:;)
    Szép álmokat nektek,és mindenki másnak is.:):)

19. .Emama.

Szurkolásban nagyon ott leszek ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

Vakond-Gazda, .sylvia72., mimi és 2 más kedveli ezt.
  20. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Imi, nagyon sajnálom, hogy így jártál. :( De ahogy a többiek is mondták: ne add fel, mert sok munkád, energiád,pénzed van már benne. Ráadásul - nem tudom, kis zöldfülű Épként mennyire mondhatok még ilyet, de - kellesz ide nekünk, nagyon hiányolnánk, ha egyszer nem jönnél.

Szilvi, kitartást! ;)

Klári, örülök, hogy jól telt a mai napotok! A karaj nagyon jól néz ki. Még én is megkívántam, pedig ha húsról van szó a szárnyasokon kívül nem nagyon eszek másat - azoknak is inkább csak a melle részét.

Janzi, én sem vásárolok, de nagyon drukkolok neked! Kíváncsian várom az eredményt!

Sziasztok! Jó éjt, szép álmokat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.