Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A Pinki pontértéke attól is függ, hogy a tölgyön a rúnával mennyire van fejlesztve az üzem. Megvallom, fogalmam sincs, hogy mennyi a pontértéke, az enciklopédiában kellene megnéznem. :oops:

Köszönöm kérdésed, jól van a fiam. :) Már sütit is evett és délutánra sem lett láza :) Azért ma még szedi a szenet, mert anélkül még probléma lenne.

Közben látom kaptál East-től gyors segítséget ;):)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Amikor választani kellett még nem volt virágda.
    A pinkie süti is sorakozik a pajtában, mióta a palotát meg lehetett nyerni... Nem lesz itt gond, csak egyszer jussak el az építkezésig.[​IMG]
    A természetgyógyászatot a piros bólé gyártásával vittem fel a 3. szintig, azóta csak turmixot keverek, pedig már a 4. szinten van rég.

3. .Emama.

Akkor jól emlékeztem ;)
    A Pinkit én használom minden nap, tehát amit a felhőpalota ad amellé vennem kell még. Olcsó, tehát üzemfejlesztésre is azt használtam. A Picin egy egész kicsit túlvásároltam magam, még mindig valami 110 db körül van, pedig régóta megvan az 5. szint ott is xD

A természetgyógyászat fejlesztéséhez majd egyszer jó lesz az aloés, de az ahhoz még mindig elég drága. Már csak eladni olcsó, illetve nagyon visszaesett a kereslet rá. Napokig ugyanazok a tételek vannak kint, ugyanúgy, mint a moringánál. Én a forró csokit gyártom és forgatom vissza a Picin, de nagyon lassan haladok, mert kevés az elixírem. Még a nagyobb fele hátra van az utolsó szintnek, de legalább már ez az utolsó (alkímia kivételével) amit 5-re kell fejlesztenem.

4. kpe59

Az alkímiát kiváltottam a baha pontokért, azóta is nulla ponton áll, a mandragóra meg csak gyűlik, gyűlik...

5. .Emama.

Csillagért, nem? ;) Én is kiváltottam, a nagy farmon épp ma írtam , hogy mennyi mandragórám van, a Picin pedig nem túl régen, ott azt hiszem olyan 4.000 lehet. A nagy farmon elvittem a 2. szintig, onnan fogva nem csináltam semmit, a Picin meg sem mozdítottam, csak a mandragórát akartam gyűjteni vele. Hátha egyszer kitalálnak valami értelmeset rá, mert a jelenlegi állapotában szerintem teljességgel használhatatlan. [​IMG]

6. kpe59

A baha átalakításakor nagyon kellett a baha tp és azért váltottam ki. Persze a tölgyön csillagot adtam érte.

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megérkeztem. Nagy érdeklődéssel olvastam végig mindent, és nagyon jól tettem, mert a déli belépésem csak pár perces volt, és amit ott olvastam, bizony, kissé zavaros volt számomra, ezért figyelmesen végig olvastam minden oldalt. Így most már tiszta a kép. :)
    Nagyon sok okosságot találtam beszélgetéseitek során, és közben mentem a farmomra, hogy nálam hogy is állnak ezek a dolgok...aztán mentem a piacra is...:D :D Én is olyan vagyok, mint a szivacs, mindet magamba akarok szívni. Bőven van mit tanulnom, és örülök, hogy nem rejtitek véka alá a sok tapasztalatot, és a haladáshoz szükséges lépéseket.
    Amit a terményes fákról olvastam, nagyon nem tetszik. Eddig, ha vettem titokfát, mindig azért vettem, mert reméltem, hogy lesz belőle terményes fa. Ezután minek venni.......
    Ha kivonják ezeket a fákat, miből lesz cukor......a terményeket még csak lehet venni a piacon, de a cukor, só, drót, az a fákról szerezhető be leginkább.
    Az újabb játékosoknak honnan lesz terményes fájuk? Ezekről a dolgokról írtatok már, és egyet is értek a véleményekkel.

Azt én sem hiszem, ami félreértésből alakult, hogy vissza vennék a fáinkat, amit kemény munkával, vagy valós pénz ráfordításával szereztünk.

Nagyon meg döbbentett a farm fel törések esete, el hiszem, hogy nagy fájdalmat okozott, mert igaz, hogy ez csak játék, de tudom, hogy mi, akik annyira szeretjük, és valamennyire komolyan is vesszük, látni a haladásból, a tervezésekből, sokat teszünk azért, hogy előbbre jussunk. Én is kiakadtam volna, az biztos, nem is kicsit.
    A pénz szerzésről nekem vannak élményeim...egyszer egy tenyésztéskor kaptam egy arany tyúkot, és nagy boldogan kivittem a piacra eladni......7 milla volt az az ár, amiért fel tudtam tenni, mert előttem drágább volt pár százassal.

Nem vitték el....attól teljesen kiakadtam, hogy a nagy nyeremény érdekében fel raktam a tyukomat, de hogy kifizettem érte a 700 ezer piaci költséget, az utólag vált tudatossá. napokig a hatása alatt voltam, de kihevertem.....:D :D :D

Aztán, mikor el mondtam egy okos gazdának a bánatomat, azt javasolta, hogy Boom előtti nap tegyem fel, hátha akkor jobban el tudom adni.......nagy örömömre így is lett, igaz, valamivel olcsóbban, de el vitték. Tanultam az esetből, igaz, azóta nem volt ilyen értékes állatom, de a bukszám attól kezdve alakult ducibbá.

Na, most aztán belőlem is elég volt.......jó hosszúra nyúltam...) :)

Most a csacsikat várom, reménykedem, hogy jó hasznot fogok húzni a tenyésztésből...) :)

Most megyek egyet piacozni...szép estét, még benézek!!! :)

lukimi, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Megint csak elég későn értem ide, ezt már nagyon nem szeressem.:(
    Erzsike, csekély értelmi szintemmel eztetet nem értem.:oops: Hogyan lesz baha tp. abból, ha kiváltom az alkímiát és nem csinálok benne semmit? Lécci!:)
    Sütike
    ennél én "érdekesebbet" is csináltam. Egyetlen egyszer lett egy rózsaszín tehenem, amit azonnal ki is csaptam legelni a piacra, gondoltam ott jó sok zöld van, és ha megveszik, én leszek a leggazdagabb árus! Aha! Majdnem lettem.
    Egy nullát lehagytam, így aztán tizedáron raktam ki. Nulla perc alatt el is vitték, és percekig hüledeztem, hogy miért nem lett sokkal több pénzem. Végül aztán megértettem, hogy még a szokottnál is bugyutábban jártam el.:( Ema nem kis energiájába került, mire rá tudtam legyinteni a dologra, de akárhányszor meglátom a rózsaszín tehenet, mindig az jut eszembe, hogy mekkora marha voltam.:eek::)xD
    Ja!
    Egyáltalán nem nyúltál hosszúra! Érdeklődéssel olvastam minden sorodat, sőt az egész napi eszmecserét is. Szeretem amikor taktikai megbeszélések vannak, és mindenki leírja a tapasztalatait.:)

Utoljára szerkesztett: 1.10.14
    gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Érdemes ide járni, annyit lehet tanulni, Én csak mentem előre csak termeltem termeltem. Amióta ide járok én is elkezdtem piacolni, sok mindent látok és sokat árultam, de jó formán meg se látszik hogy eladtam valamit. Annyira fel van halmozódva mindenem. Szóval belátom, hogy még én is tanulhatok, pedig már 3-éve játszom. Na megyek el teszem magam holnapra, holnap találkozunk.

10. Zsémbes-banya

Jujujjjjj!
    Azzal kellett volna kezdenem, hogy
    Kpe59 Erzsim![​IMG] Gratulálok a teljesítményedhez! Ezt a szintet gyűröm már időtlen idők óta. Most, hogy te átküzdötted magad már látok reményt arra, hogy egyszer majd én is.:)

11. .Emama.

Ezt nem értem :oops:

Szia Sütike! :) Végeztél a munkáddal? :)

Az is nagyon bosszantó, ha beragad egy ilyen nagy értékű állata az embernek, én is jártam így sajnos. Az egyetlen amit bummkor ki szoktam rakni az ez a legnagyobb értékű állat, egyébként én is mindent mindig a bumm előtti egy héten belül pakolok ki.

Nem volt elég belőled ;), gyere még :)

Én is folyamatosan tanulok ám és ráérős időmben rengeteget agyalok a játékomon ;) Örülök, ha találtál valami hasznosat a csevegéseinkben :)
    Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

12. sutimami57

Halihó..itt vagyok. Aranyosak vagytok, hogy nem sokalltatok be tőlem.:D
    A szobámban még a fésülködő szekrényemet kell kipakolni, és ragyog minden, az holnap meg lesz reggel, utána megyek boltba, mert hiánycikk van itthon a dohányboltos termékekből. Így a hétvégi bevásárlást is el intézem.
    Még a konyha van hátra, de azt csak a jövő héten csinálom meg, és szép lassan...gondolom én, de amilyen lökött vagyok, azt is hajtom majd..:D
    Zsémbi! Hát, ez a tehenes dolog sem semmi volt, tényleg..szerintem mindenki meg fizeti a tanuló pénzt...sorozatosan én is csináltam marhaságokat.......gondolom, azóta alaposan meg nézed, mielőtt indítod az eladást......

13. Zsémbes-banya

Igen. Legalább háromszor. Visszafelé hármas tagolásokkal ugrok a kurzorral, és ha megvan a 2 x 3 és még marad elöl egy szám, akkor ok!:)
    Uramatyám! Neked még fésülködő szekrényed is van? Én néha még a tükröt is eldugnám, hogy ne mutasson, főleg reggel!:D

gyongyvergazda, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Ema és Zsémbi! Bocsi! Most utánanéztem, tévedtem. Úgy emlékeztem, hogy az a feladat is baha tp-t adott, úgy mint a természetgyógyász... Egyszerre csináltam a kettőt.
    Látszik, hogy máshol jár az eszem, nem itt...[​IMG]

Igen Zsémbi a 92-es szintet is el lehet hagyni, már előttem is volt sok példa rá...

gyongyvergazda, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Előkerültem.
    Visszaolvastam, de már nem emlékszem, hogy kihez mi tartozik, de ti biztosan tudjátok majd. ;):)
    Gratulálok a szintlépéshez.
    A paprikák még fenn vannak a tövön és jól érzik magukat. Remélem hétvégéig kitartanak.
    Örülök, hogy jobban van a gyermek.

Ma munkába voltam, és úgy néz ki, hogy ismét a dolgozók táborába tartozom.:D
    Igazából szülinapi meglepetésként ért a lehetőség. Szokatlan és fárasztó volt a nap, (fejest a mély vízbe) de megérte.
    Azért nem fogtok ám megszabadulni tőlem. Lehetőség szerint reggelente jövök ám nyitni, + délután vagy este. Csak napközben nem leszek köztetek, de azért gondolok rátok és örömmel olvasom majd a veletek történteket.:)

Azt hiszem elteszem magam vízszintesbe.
    Reggel jövök.
    Szép álmokat mindenkinek.

16. Zsémbes-banya

Bár úgy lenne, ahogyan hitted!:D
    Hurrááááá!
    A kitartás és a töretlen akarat meghozta az eredményét! Kívánom, hogy minden nap úgy tedd le a "lantot", hogy megérte!:)
    A sors is jól időzített, hogy ráadásul a szülinapodon jött össze a dolog!
    Nagyon nem szeretnénk megszabadulni tőled, ugye tudod?! Ezt tessék ám szem előtt tartani!:D
    Jó pihenést és tettre kész ébredést!:)

17. .Emama.

Persze, hogy nem. Örülünk amikor jössz :)

Akkor minden rendben :) Nem értettem, bárhogy is próbáltam megfejteni :)

Szia Miksza! Akkor csak jól drukkoltam neked :) Sokszor gondoltam rád nap közben is :)

Kívánok neked jó egészséget, sok boldogságot és minden jót születésnapod alkalmából!

18. sutimami57

:D :D :D Igen, mert a bútor tartozéka, és szeretem, mert jól néz ki.....meg aztán nekem rengeteg pacsmagom van, amit valahol tárolni kell.......reggel meg mindegy, mit mutat a nagy tükör, úgysem látom.....:D :D :D
    http://www.kreativtorta.hu/sites/de.../jarmu-tortak/jarmutorta041.jpg?itok=hYxSA0M4
    Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
    Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírt hoztál nekünk!!!! Kívánom, hogy sikeres legyen az új munkád, és mivel igazoltan leszel távol napközben, reggel, és este mindig várunk ám! :) :) Jó éjszakát, szép álmokat, vidám ébredést!

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.14
  19. Zsémbes-banya

Gyerekek nekem muszáj mennem aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredés és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    (Sütike a "pampucokhoz" annyit, hogy néha nem tudok ellenállni, és veszek ezt - azt, aztán sorra rám romlik, mert nem tudom elhasználni. Az illatanyagokat tartalmazó készítményeket nem igazán bírja a bőröm, pedig pont az illatuk az amivel elcsábítanak.:D)

.Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Én is elköszönök mára. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.