Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot!
    Imi! Ma kétszer nézhettem mozit.
    Janzi! A paszulyon én se változtatok, a kereső csak akkor érdekes, amikor új ágat kell keresni. Amikor már eldöntöttem, hol hagyjam, már végzi a dolgát nélkülem. :)
    Kaláris! Kérem vissza a mosolyodat. ;) Ezért pillangós a jóreggelt. :)
    Miksza! Neked is jó reggelt, szép napot, köszi az infót. :)
    Sütike! Ha nem ülsz le néha-néha, megbosszulja magát a dolog, leültet akaratodon kívül. (Tapasztalatom szerint.)

Még csak segíteni se tudok rajta. :(

g.bella, Vakond-Gazda, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma reggel Rackótól kaptam egy 2 órás, +50% TP-t, így aztán lányos zavaromban sikerült egy 1,8 M-s reggeli aratást produkálnom [​IMG]
    Megvallom erre sem emlékszem, hogy szoktunk ilyet kapni, de utána a Picin meg barkácsot kaptam tőle, ez végképp teljesen szokatlan. Nem figyeltem, lehet, hogy újítottak valamit az ajándékokon? A Picin viszont tegnap kaptam a Tapsi szomszédtól 36 órás + 25%-os TP-t, az is nagyon jól jött ott, mert abba legalább 2 nagy aratás fért bele. A Picim úgyis le van maradva, mert ott hiányzik a csibeszobás sárkány.

g.bella, Vakond-Gazda, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A változásokról az alábbi linket megnyitva értesülhettünk: https://board-hu.farmerama.com/inde...tások-változások-a-játékban-2016-03-15.13777/

g.bella, Vakond-Gazda, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Húú gratulálok, ez ritka szép ajándék! :) Én még nem találkoztam velük. :)

5. .Emama.

g.bella, Vakond-Gazda, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én így sem foglak nagyon lekörözni kőtáblából szerintem, most van 332 a lovardán. Viszont ami rajtam múlik azzal nincs gond, a rövidebb növény már kész van egy szálig a hosszabb is majdnem a kövi aratáskor, de reggelig még mindkettőből eresztek egy teljes kört ha a kulcsok is úgy akarják, akkor kiszedek mindent ha már arra járok.xD:inlove::music:

Mindenkinek jó haladást!:)

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nehogy idegesítsd magad rajta, engem nem zavar...

Kíváncsi vagyok mennyi gazat kell pluszban termelned és felröppenőt gyűjtened a teljes befejezéshez.
    Addig nem váltogatok be semmit, míg a minimum gaz kész nincs és pluszban egy-egy területre való legalább, mert nem tudhatom mennyit kell majd pótolni.

Vakond-Gazda, suba_klara, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok, Ema, a jó ajándékokhoz! Nekem akkor volt szerencsém, mikor első nap adta Rackó a barkácsot, és tévedésből nagy csomagot kaptam. alig bírtam el szállítani a raktárig, annyi minden volt benne. :D :D

Én be szórtam, amit tudtam kulcsokra, egy terem kész is, gondolom, mert el tűnt az ajtó. A többi még várat magára, anyag hiány miatt. Elvileg meg lenne ma este a rövid, reggelre a hosszú, de úgyis kevés lesz. Majd kiderül. :) :)

Kedves Mimi! Aranyos vagy, hogy vigyázol rám! :) :) Köszi! Ma se sokat üldögéltem, de már ezt teszem.....szép estét!

9. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Köszönöm nektek ,igyekszek mindent betartani.
    Hiányoztok ,de sajnos csak keveset bírok olvasni .
    Mindenkinek jó játékot , egészséget .
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

g.bella, Vakond-Gazda, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Őszintén én nem nagyon vagyok kiváncsi. Egyszerűen sem a malmos sem az ehhez hasonló eventnek nevezett katyvasz nálam egy nagy 0, nem event. Semmi örömöt, érdeklődést nem vált ki belőlem és látom a másik topikban, hogy egyre többen nem értik másokat kérdezgetnek, belefognak és azt se tudják hol járnak? Minek ez?! Célom a 3 kitehető a többivel az lesz ami lesz. Azt talán megtudom szerezni, többlet növény letermeléssel habár még mindíg kérdés lesz a felröpi. Régi szép idők, mikor még letermeltük a növényt, összehoztuk a röpiket beadtuk és kész. Azt nem értem mi ebben a jó?

Vakond-Gazda, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én meg nem számolgattam, ami kész azt beadom. Úgyis addig csinálom, míg kész nem lesz. [​IMG]
    Szép álmokat, gyógyító, pihentető éjszakát kívánok.

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Azt hittem már sose érek ide!
    A kedvem még nem a régi,de javulófélben van,ma többet sírdogáltam,mint nevettem,de változtatok ezen is.

Ema,gratulálok a bónuszhoz,na és a Tp mennyiséghez!

Olvasgattam,hogy moziztatok,na én meg a közelébe se voltam.
    Event haladna,ha jobban csinálnám,de most nagyon nemdob fel.

Imi,igazad van,ezzel a megkavarással annyit érnek el,hogy sokan nem fogják csinálni az eventet vagy eventeket. A lényeg ugyanaz lenne,letermelni a gazt,begyűjteni a felrepit,mint mindég és slussz beszállítani,de most csavarnak rajta egy jó nagyot,bonyolúltá teszik. Belekavarodunk teljesen! Lehet,sőt biztos is,hogy több event gazt kell termelni,hogy 100%-ba megcsináljuk. Sajnos nekem erre most se időm,se energiám nincs! Pedig event függő vagyok! :music:

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Sokan panaszkodtak a rengeteg sablon event-re, hogy már unalmas. Ők meghallgatásra találtak, most meg kapkodhatnak fűhöz-fához...
    Ma nem sokat foglalkoztam a farmmal, volt más elfoglaltságom, de úgy gondolom, hogy nem állok rosszul.
    A hosszú gazból már van sok pluszom is, a kőtáblák is szaporodnak, a rövid gazból kell még pár kör és még ki tudja mennyi...?
    Egyelőre termelek és gyűjtögetek, ráérek még a kulcsokat vadászni...

g.bella, Vakond-Gazda, mimi és 2 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jujujjjj! Változtass Klárikám! Nem tudom, hogy mi az ok, de kérlek inkább nevess! Bármi is a baj, fiatal vagy, erős, szerető gyönyörű gyermekeid vannak, mi is szeretünk, és az a margaréta is olyan jól áll a hajadban!:):):inlove:
    Pihenni térőknek szép álmokat, nekem, hogy múljon a fejfájásom és mindenkinek puszi!:)

15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm Zsémbike,kívánom,hogy gyorsan elmúljon a fejfájásod!
    Elrepült hozzád egy bagoly! :)

Kívánok Mindenkinek jó éjszakát!
    Puszim

Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG, mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Neked is és mindenki másnak is! Ébredjetek frissen, derűsen és legyen szép a holnapotok, talán reggelre megtalálom én is a "normális" fejemet!:)

g.bella, Vakond-Gazda, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG, mimi és 2 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt kívánok!

Zsémbi,remélem nem fáj már a fejed!

Legyen szép napotok,délután jövök! :)

Puszim

Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +6 fok van. Madárcsicsergés töri meg a felhős égbolt csendjét.
    A tiki-naptár mai ajánlata: Répás-almás csatni.

20. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Jó reggelt.
    Nem tudtam aludni ezért ideültem.:) :)oops:)

Növény letermelve, összesen bő 28 ezer. Felröpi 480, most baha és eső pandaóllal és körbe fával telibe rakva a farmon meg hagyma, ez délután adhatna akár 100-on felül is röpit mivel az előbb a hosszú eventnövény és gyömbér 60-on felül adott. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.