Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Vidám napot mindenkinek!
    Nálunk 13 fok van és pötyörög az eső.
    Köszönöm, hogy együtt örültetek velem, + a finom tortákat és a köszöntéseket! :)
    Írjatok, hogy olvashassak! ;):)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt !

[​IMG] Meghoztam a finom kávét, bár sietnem kellett vele mert nálunk esik az eső.[​IMG] Elég rossz időt fogtam ki, de Miksza boldog szülinapot kívánok neked a szomszédból.

Remélem koccintasz velünk. további szép napot. Meséljetek sokat, jövök tanulni.

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm szépen a kedves szomszédoknak is.
    Természetesen mindenkivel szívesen koccintok.:)
    Szép napot neked is.

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép reggelt kivánok!
    Miksza én is csatlakozom a jókivánságokhoz, a munkádhoz is, és a születésnapodhoz is.Legyen sok örömöd és boldogságod!

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Az eső lába itt is lóg és csupa szürkeség minden.

Szia Rozimama! Köszönjük szépen a kávét :)

Szia Miksza! Szép napot, jó munkát! :)

Szia Elzemari, szép napot neked is! :)

11:30
    Reggel óta itt őrködtem hűségesen, de most elmegyek. Majd jövök valamikor délután :)

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
  6. -elzemari-

Szia kedves Ema.Remélem a szürke felhők és vele az eső is odébb állt és már nem a komorság uralja felétek az eget.Felénk is barátságtalan volt reggel, de mostanra, már a napocska is tiszteletét tette, s mint ilyenkor a hangulatom is kedvezően változik.Sajnos nem szeretem az őszi időt, még ha oly szép is tud lenni a sokszinűségével.Én nagyon meleg és jóidő párti vagyok.Ám el kell fogadni az évszakok változásait, és abban az ősz is szerepel.
    Amikor dolgoztam még, egy nagyon aranyos kollegám ült mellettem, és elhatároztuk, hogy ki sem ejtjük a nevét az ősz után következő évszaknak.Készitetteünk egy táblázatot, hogy hány nap van még tavaszig.S mikor más dolgunk nem volt és viccelődni támadt kedvünk, mindig megkérdeztük egymástól, hány nap van még tavaszig?Várj, mindjárt megnézem, és már mondtuk is.Aranyos idők voltak.Ma már egy három gyermekes gondos kis családapa.A mai napig nagy szeretettel gondolok vissza Rá , mert amilyen fiatal volt, annyira udvarias, szolgálatkész, soha eszébe sem jutott kinevetni, mikor idős fejjel kezdtem tanulni az angolt, és persze, sokszor kértem a segitségét is.Jó ilyenekre visszagondolni!!

Sajnálom, hogy délelőtt hiába őrködtél, nem jött senki, majd délután biztosan befutnak, és akkor majd győzzed válaszolni a sok sok mondandót.

7. -franki

-franki Fórum-zöldfülű

Szép délutánt mindenkinek.
    Itt elég szomorú az idő,de nem esik szerencsére.
    Kicsit elvesztem, de lassan utolérem magam és remélem este felé birok jönni.

8. -elzemari-

szia franki, ha gondolod, szivesen küldenék felétek egy kissé bágyadt de azért némi sugarat kibocsájtó napocskát.

9. stadler42

[​IMG] Nálunk elő bukkant a felhők mögül a napocska. Mindjárt jobban érzem magam, az erkély ajtót is kinyitottam de elég hűvös van. Marika ugye milyen jó vissza emlékezni, az ilyen jó megtörtént dolgokra is. Sajnos mi már legalább is én már csak az emlékekből élünk. Az őszt azt én se nagyon szerettem, a tavaszt annál inkább. Mikkor újra éled minden, s a madarak csivitelésére ébredek. S nyillik az én kedvenc virágom is a gyöngy virág. Most nem nagyon vagytok, de később vissza jövök, akkor már biztos többen lesztek.

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Tudom milyen dolog az, ha mindig benézel és csak saját magadat találod...
    Mostanában ritkábban tudok beszaladni ide is, mert a valósban munka van. Az meg ugye egy kicsit fontosabb, mint a farm.
    Azért amikor felállok megmozgatni magamat idekukkantok ám...[​IMG]

11. -elzemari-

Kukkantsál csak, ha kell a mozgás!!

12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Puszit adni jöttem, aztán viharsebesen vissza a helyemre, mert sok lesz a jóból, és mint tudjuk a jóból is megárt a sok!:)
    Egész nap minden szürke, monoton, utálatos, és mégis végig tök aranyos voltam - legalább is eddig, és legalább is nekem ez a véleményem. Másokat ez ügyben nem kérdezek meg, nehogy ellenvéleménnyel találjam magam szemben!:D;):pxD
    Akkor most sutty el!:)

13. kpe59

Ha csak a képet nézem, akkor azt látom, hogy először a macskát... Aztán meg most a játszótársat is...???!!! Ejnye, ejnye...[​IMG]

14. -elzemari-

szia Zsémbi, nem tudom merre járhatsz, hol lehetsz, hogy ilyen randa idővel találkoztál.Felénk hétágra süt a nap és most éppen a redőnyt kell leengednem, mert nem látom a monitort.Ám az, hogy végig aranyos voltál az nagyon jó. Az is szerencse, hogy nagyon nem gabajodtál bele az ép, nyugdijas, kuncogó,vagyis, kuncogó ép nyugdijasokba.

Erzsike,
    látom, teljesen ki van a derekad, hogy ennyit kell nyújtóznod!!

15. kpe59

Nem jól láttad... Az ott Zsémbi...[​IMG]

16. stadler42

Az igaz amit Erzsike mond az tényleg Zsémbi volt. Csak a munka helyről ki szökött egy kicsit, hogy ebbe a szép őszi időben puszit adjon nekünk. Aztán rohant vissza a munka helyére, még a pulóverje is fel húzódót s akkor láthatta Marika.

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok újra! :) Megjöttem :)

Zajlik az élet körülöttem, azt sem tudom hova fussak, mihez kapjak [​IMG]

Nem idézek nagyon, mert most sincs sok időm, de nagyon örülök, hogy volt mit visszaolvasnom ;)

Ezt muszáj volt beidéznem xD Na ugye, hogy ugye.....????? Mit művel ez a Zsémbi a gyerekekkel? ;):pxDxD
    Breki mindig játszani hívja Zsémbit, szerintem ezek után jó lesz ha óvatos lesz vele ;):pxDxD

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Imi köszi a hírt. Úgy látszik megint költhetek, pedig már nem egyszer próbáltam meggyőzni magamat arról, hogy nem kellene:D

Nahát lányok, ti meg aztán!:cry: Nem is bántottam, csak megkérdezte, hogyan ehetné meg a cipücimet, és akkor én megpróbáltam neki megmutatni. Különben is az "úgy szerette, majd megette" tipikus esetét láthatjátok a képen, és a cica se nem úgy volt!:cry: Azt is, és ezt is:inlove::inlove::inlove:

20. kpe59

Tudjuk ám...!!! Csak magas labda volt, erre jártam és leütöttem. Míg pattogott Ema is ütött bele egyet...[​IMG] (Nincs időm másik pofit keresni, ez meg kéznél volt...)
    Jót labdáztunk...[​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.