Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot nektek! Ma mindent reggel akartam elvégezni, mert 10 utánra ígérte a segítségem, hogy jön. De beteg lett a gyereke, így varrogatás lesz a napi programom.
    A neonos lehet, nekem csak szombaton fog kezdődni, mert akkor jövök haza a bátyámtól. Hacsak nem viszem a laptopomat.
    Kicsit én is átnézem a piacot, hátha nekem is visszacsurog valami a pénztárcámba.

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Fordítva csinálom...
    Egyelőre eladok, majd ha olcsó lesz akkor beadom a feladatsort.

Vakond-Gazda, suba_klara, g.bella és 3 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Zsuzsánk kérésére, hoztam egy üzenetet tőle.
    Elment 3 hét karbantartásra. Nem a legstabilabb a netje, azért igyekszik legalább a farmra belépni, a lehetőségekhez mérten. Puszil Mindenkit!Érezzétek jól magatokat!:)
    Jómagam pedig kívánok szép napot Nektek!:)

Vakond-Gazda, Vadóc, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Végre kipörgettem tegnap az utolsó madárijesztőt is ami hiányzott a felhőről.:)Végre egy szürkével kevesebb:)

Vakond-Gazda, Vadóc, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sokáig a feladat volt fontos, hogy letudjam, de rájöttem (mások tippjéből), hogy fordítva kell. Most már én is előbb eladok. Már ha van mit, nem nagyon kényeztet a rendszer az újdonságokkal.
    Gratulálok, ez szerencsés húzás volt. :)

Vakond-Gazda, Vadóc, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

Köszi Mimi!Nagyon nehezen adta meg magát,de megvan.Most néztem a naptárt és mit látok?Emma névnap van.Ma tartod Ema?Ha igen akkor Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!:inlove::)

Utoljára szerkesztett: 19.4.16
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Mya! :) Köszönöm szépen, hogy hírt hoztál Zsuzsáról, hiányoltam már őt. Kérlek add át jókívánságomat neki, és várjuk vissza őt :)
    Neked is további szép napot kívánok! :)

Szia Szilvi! :)
    Sok lenne az ünneplésből és a jóból ilyen rövid idő alatt ;)
    Margit vagyok, a vezeték és keresztnevemből született az Emama név :)

8. .sylvia72.

Pedig ma is köszönhetnénk.:)Köszönöm,hogy megírtad:)

Vakond-Gazda, mya100, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  9. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.
    Kedves Emama.:) Nagyon sok boldog szülit kívánok neked, utólag is.:)

Vakond-Gazda, .Emama., suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Ma reggel korán bolttal kezdtem, mert nem volt a cicáknak kajájuk. Aztán megreggeliztünk, felkerekedtem, irány az orvosi rendelő Mama gyógyszereit felíratni, és mivel még volt pár percem ki is váltottam őket a közeli gyógyszertárban. Aztán felültem a városba menő buszra, bementem a mézért amit már a múlt héten a volt munkahelyemre meghoztak. Egy ponton találkoztam a nővéremmel ahol átadtam a neki és a húgomnak rendelt mézeket. Onnan Sp..ar ami szemben van a buszváróval, ahol vettem azt a májast amit szeretünk, vajakat, túrót, darált húst, és irány haza. Nálunk ismét bementem a boltba krumpliért és fodros kockatésztáért. Mivel reggel vettem két szép fej salátát úgy döntöttem, hogy krumplis tészta lesz hozzá.:) Ma már nem megyek kertbe, csak holnap reggel.
    Sziamia Mya!:)
    Nagyon aranyos vagy, hogy hoztad Zsuzsa üzenetét!
    Legjobbakat kívánom neki, neked a jókívánságot viszont, és szeretném ha tudnád, hogy bármikor szívesen látunk!:)

Vakond-Gazda, barna030303, mya100 és 7 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Ezt az eventet csinálom orrvérzésig!xD:p

A kicsin is, ott kb 1000-1000 alapállat lesz kezdésre mindháromból. :);)
    ----------------------------------------------------------------------------
    Padamak kollega nyeremény összesítője:

Sziasztok!
    Egy nyereményösszesítő rögtön az elejére.
    Pulykák beszállításáért:
    120000TP, 27000BTP, 264000CSP
    20 szupertrágya
    20 szupertáp
    3 RACS
    2 neon pulykaól
    Disznók beszállításáért:
    146000TP, 47000BTP, 397000CSP
    20 szupertrágya
    30 szupertáp
    4 RACS
    2 neon disznóól
    matrica
    Lovak beszállításáért:
    149000TP, 41000BTP, 350000CSP
    20 szupertrágya
    40 szupertáp
    4 RACS
    2 neon lóistálló
    + felhősor (a rávalók: neon pulyka-disznó-ló 45+50+55=150 szerelemlakatért vásárolandó meg a neonüzletben!)
    ----------------------------------------
    Én:
    415,000 Tp
    115,000 Btp
    1,011,000 Csp

Utoljára szerkesztett: 19.4.16
    Vakond-Gazda, apa1971, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  12. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziiiasztok!

Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egészen feldobódtam, hogy ma is tudtam időt szakítani a fórumra.

Nálunk sajnos borús idő van, még petyergett is az eső reggeliben. Ma korán kezdődött a napom, reggel nyolcra egyetemre mentem. Ezt a keddi órát sokszor elblicceltem a pedagógia miatt, hatalmas volt az órai projekttel a lemaradásom. Persze, a tanár tudta, hogy miért hiányoztam, és legutóbb meg is beszéltem vele, hogy maradok a másik csoport órájára is, ha megengedi. Úgy is készültem ma, hogy majd csak du kettőkor jövök haza, de már az első órán sikerült behoznom a több hetes lemaradást. :D A projektet még nem sikerült teljesen befejeznem, de csak kevés javítanivalóm van a programban, illetve egy rövid prezentáció készítés.

Mivel korán keltem, az első aratást is jó korán tudtam megejteni. Tegnap este kitettem a tiki naptárból kapott 5 fát. Ma reggel meglett az eredmény, azt hittem, még nem ébredtem fel és a szemem káprázik: 1 db sárga trombitafa! Pedig most aztán tényleg nem is reménykedtem benne, hogy kaphatok különlegességet. :D Mellette még xxl birs, 2*xxl szamóca és egy xl szakura jött. Mindnek örülök, bár az lehet, hogy a birs nemsokára pajtába kerül, birsalmám elég sok van már felhalmozva, ha jól emlékszek.

Robbent nem szeretem, mert sokat önzőzik, de ettől függetlenül én is mindig a legjobb játékosok között tartottam számon. Sőt, tartom most is, de tényleg nagyon sokat sérült az utóbbi két szezonban. :( A kora miatt én már nem is reménykedek benne, hogy ez változni fog, de bár ne lenne igazam! Ahogy mondod, a gólokért cserébe én is elnézem neki a bűneit. :D

Gratulálok! :)

A rántottát zöldséggel, párizsivel/sonkával mi is nagyon szeretjük, ahogy a rizsfelfújtat is. :)

Nálunk is hívják így.
    Régebb én is adtam el sajtot. Általában ebből jött a napi bevételem: sajtot, tűzcsapot, fát, bőröndöt, álbajuszt és tatut adtam el. Az elmúlt pár hétben viszont csak sajtos volt kint, amit szépen dobálok is be a gazdaköribe.
    Most jön a neonos event, hogy állsz pulyka-ló-disznó terén? Én legutóbbi event alatt tudtam keresni velük, most is ebben reménykedek.
    Szia! Köszi szépen, továbbítottad számunkra az üzenetet!

Gratulálok! :) Nekem az összes szinte egyszerre érkezett, az utolsóra pedig december óta várok. :D

Általában én is így csinálom. A sajtokat is hetekig csak eladásra termeltem. Az utóbbi két-három hétben dolgoztam csak saját pajtára.

De jó! nem is tudtam, hogy így hívják ezt a fajta tésztát. Nálunk csak simán laska (amúgy ezt mondjuk az összes tészta-félére), vagy néha még csiga laska és spagetti kerül megnevezésre, ha meg kell különböztetni őket egymástól.
    Hogy készül a krumplis tészta?

Én is alig várom már, hogy kezdődjön. Nekem nincs annyi állatom felhalmozva. Csak disznó ment valamivel 1000 fölé. (Közben meglestem, pulykáim is megszaporodtak: 1087 db, disznó 1113, ló 759)
    Legutóbbi eventnél az állataim 300 körül mozogtak, úgyis sikerült teljesíteni, még a piacra is jutott belőlük, így most sem félek miatta. Remélem, hogy tudok jó sokat, szép áron eladni, s akkor a befolyt összegből bahás eventbe vásárolnék. Még a régi kincses eventbe, jelenleg a harmadiknál vagyok. Így gyűlnének a BahaTP-k és a szintekkel együtt a banánok is. :D

Nekem az AB készletem egyelőre csak a földicseresznyét engedte kiváltani. Azt most szaporítom ezerrel, még a ólakat is leszedtem. Csatnizok is, ezért a farmon is bontottam az ólakat. :( Csak a tölgyesen maradtak a ló-pulyka-disznóolak.
    Mivel nekem még jó messze lesz, mire az új baha eventhez érek, arra gondoltam, hogy a földicseresznyét egyelőre piacra termelem.
    Farmon pedig rövidérésűzök, mert azokból az elmúlt egy hónap alatt, mióta csak ólak voltak kint, eléggé kifogytam.

Az eventre visszatérve, szerintetek BabyBoom mikorra várható? Ilyenkor mindig szokott lenni,én anélkül nem is nagyon szeretek tenyészteni. Sajnálom "pazarolni" a nehezen összegyűjtött sztápokat.

Vakond-Gazda, mya100, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

Imi!Az a rengeteg csp,nálam is orrvérzésik lesz csinálva.:D
    Köszi.Nem tudom mikor vezették be ezt az ijesztgetőst,de azóta hajkurásztam.Csatnid van még?:)

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Minden állat a pajtában várja, hogy besétáljon a feladatba. Ezen kívül betáraztam a tenyészházba 132 tenyésztést, ami majd a várható boom kezdetekor dobálja a lakatokat.
    Tenyészállatokat nem igazán szoktam eladni, de lehet, hogy most kivételt teszek...

Vakond-Gazda, barna030303, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ezt én is megteszem. 528 bájitalt tudunk így spórolni és ahol skótoskodni lehet ezután már mindíg ott leszek.xD:p

Vakond-Gazda, barna030303, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

Akit érdekel elérhető a Neonfényes ólak III event segédexcel az aláírásomon keresztül.

UPdate: 16:22

Javítottam a maradékszámításon, mert az O oszlop kimaradt belőle.

Vakond-Gazda, barna030303, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  17. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Köszi a kérdést. Neked és Taranak köszönhetően még van 30db-om. :inlove:Pont ma reggel ettem meg 5 db-ot egy pinkievel együtt, persze jellemzően csak azután, hogy az esőerdőben learattam az éjszakára ültetett földicseresznyéket...-.->:(

Jó, hogy említetted! Én is mindjárt feltöltöm a tenyészterepet! De hozzád hasonlóan én is csak boom alatt szeretném beszedni őket. Remélem, minél hamarabb lesz mini event. Eventcsevegőben olvasgatva láttam, hogy sokan várjuk. :)

Én már le is töltöttem. Köszi szépen, Miksza! :inlove:

Jaj, képzeljétek el, hogy hogy jártam! Rögtön azután, hogy elküldtem az előző hsz-em, hallom, hogy a fülem mellett duruzsol valami, de nagyon hangosan. Nézem, hát egy hatalmas darázs! Tudni kell rólam, hogy rettegek tőlük, még a picikétől is, de ez hatalmas volt! Túlzás nélkül mondom, hogy 3-4 cm. :eek:o_O Én rögtön sikítással kísérve ki is szaladtam a konyhába, édesapám meg ezzel párhuzamosan a másik ajtón be a szobámba, hogy mi történt. :D Aztán bevittem egy rongyot neki és ő szépen megfogta, szerencsére az ablakon volt, így nem kellett hajkurászni.
    Én általában azt csinálom, hogy egy átlátszó, régi fagyisdobozba fogom be őket, aztán ott hagyom, míg el nem pusztulnak. Tudom, nagyon gonosz vagyok, de tényleg félek tőlük. :(
    Anyukám meg is kérdezte, hogy majd mit fogok csinálni, ha gyerekem lesz, erre a frappáns válaszom: Fogom a gyereket és futok. (Mondjuk valószínűnek tartom, hogy az anyaság adna egy olyan löketet/bátorságot, amivel simán szembeszállok egy bazi nagy darázzsal is, ha arról van szó, hogy a gyerkőcöm biztonsága forog veszélyben, bár erről a topik édesanyái,édesapái szerintem jobban tudnának mesélni^^)

Vakond-Gazda, barna030303, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mielőtt nekikezdek az aratásnak, gyorsan beszaladtam ide, hogy újságoljak. :)
    Negyedik szintű mentor lettem. [​IMG] Három rendes csibével értem ilyen hamar ilyen magasra. Most megint két új van, kíváncsi leszek, hogy teljesítenek.

Köszi Miksza, letöltődött rendben. :)

Vakond-Gazda, .Emama., g.bella és 3 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép estét, jó pihenést nektek. [​IMG] pakolni.

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Először is elolvastam mindent!
    Mya,köszönjük,hogy hírt hoztál Zsuzsáról! :)

Bella,a darázstól én is nagyon félek,sajnos Csabikám allergiása csípésére,iszony ahogy bedagad neki a csípés helye. Van itthon Calcimusc oldatos injekció és azonnal be is kell neki adni és irány az orvos. Nagyon elővigyázatos már a kisgyerek is,ha meglát egy darazsat nem rohan el,hanem szépen elballag,de azért fél is tőlük. Most,hogy már jó az idő,kiteregetek és gondosan átnézem a ruhákat nehogy benne legyen egy nem kívánatos fullánkos!

Mimi,gratulálok Neked a 4-es Mentorszinthez! :)

Várom a csengetéseket,mert kész a rizsfelfújt,de sütöttem pár töltött zsemlét is. :)

Pár 100 alapállattal várom a tenyésztést,de csak akkor kezdem el,ha boom is lesz. :)

Imi,köszi,hogy elhoztad az összesítést a nyereményekről.
    A tenyésztés alapjában véve szeretem,csak mostanában nincs hozzá szerencsém..de hátha most... :)

Miksza,én is letöltöttem,köszi szépen! :)

Zsémbi,a krumplis tésztát mi is nagyon szeretjük,én pirospaprikával csinálom,de sokan anélkül!

Bella,krumplis tészta! :)

• 1 kg krumpli
    • 25 dkg tészta
    • 1 fej vöröshagyma (nagyobb)
    • 1 kanál zsír vagy 2 ek olaj
    • 2 kk pirospaprika
    • bors
    • csemegeuborka

• A hagymát kockára vágva világosra pirítom a zsíron, hozzáteszem a pirospaprikát, a kockára vágott krumplit, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, ízesítem sóval, borssal és főzöm.
    • Amikor már puha, összetöröm krumplitörővel, de úgy, hogy darabok maradjanak azért benne, ne legyen teljesen pépes.
    • Közben kifőzöm a tésztát, de nem teljesen puhára, hogy a krumpli szaftjából még tudjon beszívni nedvességet, vagyis finom ízeket.
    • A tésztát a tört krumplihoz keverem, és lefedve hagyom állni fél óráig. Tálaláskor a tányéron még megszórom borssal. A savanyú uborka kötelező hozzá.

mimi, Vakond-Gazda, SZERENCSELOVAG és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.