Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Naná, hogy én is leütöttem volna.:D
    Muszáj csinálnom a farmokon a dolgomat, mert még csak úgy 20 perce jutottam hozzá. Közben azért lesek majd.:)
    Vacsiztatok? Mit főztetek?
    Én nem főtt kaját ettem. Hazafelé találtam a boltban gyönyörű Rakott császárt. Messziről mosolygott rám, más nem hallotta, de én tisztán, hogy azt mondta "vegyél belőlem!". Vettem is egy kb. 2 cm széles szeletet. Finom kenyérrel, paprikával, paradicsommal leküldtem egy darabkát. Ez eddig okés is lenne, de már újfent azon jár az agyam, hogy egy másik darabkát utána kellene küldeni, hátha az ott bent egyedül fél.;)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok! Ideértem.
    Nem volt nagy forgalom úgy látom, de mindenkinek volt dolga. :)
    Nálunk is csöpögős még az idő.
    Jó lenne, ha reggelre felszáradna, mert motorral szeretnék menni dolgozni.;):p:)

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsémbi! :)
    Tudom, de azért jól hangzott, nem? ;):pxDxD

4. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szép estét :) Tegnap futiztam megint, 7 kili volt csak és 6:50-es csigusztempó, de sebaj :)
    Holnap futizom meginnt a párommal, olyan másfél kilit, és utána pihi a vasárnapi versenyemig, ami csak 10 km lesz, ha rápihizek mennie kell 50 percen belül :D

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre ideértem, és végig olvastalak Benneteket!:) :) :) Jókat vigyorogtam....

Szerintem én is készítek itthon egy naptárt, ahogy Marika kollégája anno, és számolom a napokat tavaszig. Nem szeretem az őszt, akár milyen szépen írt róla Petőfi Sándor. Nekem mindig az elmúlást juttatja az eszembe, a tavasz pedig az ébredést, és az ujjászületést, ahogy Rozika is beszélt róla. De hiába minden, az ősz is egy évszak.

Ma kétszer megáztam. Reggel el indultam a dolgaim után, amikor éppen nem esett. Persze, mire haza jöttem, éppen rákezdett elég rendesen, pedig tekertem a bicajt, ahogy bírtam, mégis carrá áztam. Átöltözés, hajszárítás, stb. Mikor éppen nem esett, elindultam megint, mert még be kellett vásárolnom a boltba, mire végeztem, megint eleredt az eső. Csodás volt, megint szép áztam.......Holnap ki nem teszem a lábam a házból, az biztos.
    Terv szerint mindent elvégeztem, holnap egy új nap, új tervekkel, és randa idővel.

A titokfáktól ki vagyok akadva, de már a szomszédban alaposan ki mérgelődtem magam. Csak azért veszek, hogy utoljára..hátha lesz jó fám is. A többi nem érdekel.
    Benéztem a piacra is, és igyekeztem az itt frissen szerzett ötleteket kipróbálni, amit tudok, megvalósítani, nem ám, hogy csak potyára lesem el a jó dolgokat...menyasszonyi kütyüket hamar behordtam a virágosba, mindent el is fogyasztottam, aztán körbenéztem a húsvétit, meg a tavaszit...jó áruk van........a többi tervezés alatt. :) :) :) :)
    Holnap itthon leszek, jövök többet...szép estét!

6. mikszafarm

Zsémbi! A másik felét + küldd be hagymával!;)xD

7. Zsémbes-banya

Szia:)
    Milyen volt a munkanapod? Jó az új hely? Sok kollégád van? Rendesek? Nehéz a munka, vagy szakmádba vág?
    Akarsz minden kérdésemre válaszolni? Egyáltalán akarod, hogy tegyek fel kérdéseket? Menjek, vagy maradhatok?:pxD
    Jajj! Látom kiegészítetted. Várjál, várjál, adom, adom!:D
    Szia Sütike!
    Erre mondják, ha valami le akar szakadni, az le is szakad. Nálunk is egész nap olyanos idő volt amilyent írtál.:) Titokfákat nem olvastam, de felkeltetted bennem az alvót, megyek rögvest és kivesézem.:)
    Uppsz!
    Papikám is megjött közben. Sziaám neked is!
    Néha lehet egy picit lazábbra venni a dolgokat. Amúgy pedig vannak akik nagyon szeretik a csigákat, és különben is "lassan járj, tovább érsz!"
    Komolyan megfogadom, hogy ma már nem mondok több "bölcsességet":D

gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Zsémbi, ne hagyd magad,ha fél had féljen, magyarázd meg annak az agynak, hogy majd reggelre milyen jó lesz újrázni egyet.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Be ugrottam jó éjszakát kívánni.

[​IMG] Szép álmokat.

10. Zsémbes-banya

Mié'? Mié' nem mondtad ezt előbb? Elkésett az intelem, bizony, hogy leküldtem még egy darabot, de a maradék már tőlem nincs veszélyben, és nekem sem kell félnem attól, hogy beflamózom, mert elküldtem Mikszának!:)

Jó pihenést, szép álmokat Rozimama! Ébredj olyan frissen és üdén, mint legszebb lyánykorodban!:)

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szerintem ne hagyd kétségek között az első darabot ;)xD

Szia Papi! :) Sok sikert a vasárnapi versenyhez, majd drukkolok neked! :)

Szia Sütike! :) Gratulálok a befejezett munkádhoz! :)

Én szeretem az őszt is. ;)A tavaszt is, csak az nekem mindig a hőség közeledtét jelzi, ezt meg nagyon-nagyon-nagyon nem szeretem:cry:

A titokfáktól én is ki vagyok akadva, többet nem is fűznék hozzá ;)
    Holnap gyere többet, ma hiányoltalak, még akkor is, ha én is keveset tudtam lenni :)

Szia Miksza! Lemaradt az idézésed, valamit elrontottam :oops:
    Remélem kegyes lesz az idő és tudsz motorozni holnap! :)

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Zsémbes asszonka.:)
    Nagyon keveset tucc itt lenni, mostanában elvétve olvaslak. Látszik, hogy nélkülözhetetlen vagy a melóhelyeden és be kell hoznod a sok kiesést így teljesen elfáracc estére. A valós földedről már remélem mindent betakarítottál, az én udvaromon sincs már említésre méltó cucc kivéve pár tő paprika sínylődik még de arról már csak töpörödött kisördögöt szüretelhetünk. Már veszem a paradicsomot, ma meg padlizsánt is vetettem a boltban.

A gazdaságban az a nagy helyzet, hogy felraktam 7 szamár ólat mert bár nem akartam tenyészteni a nagy fülűt de akkor minden vele kapcsolatos dolog kimarad és azt nem akarom. Igaz már közelítek az 1200 szupitáphoz de az elefántokra akartam szórni nagyban, azonban elefánt tenyésztésről változatlanul szó nincs mint a fagőzösről sem. Eccóval szamaragolni fogok!xD:p

13. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést Rozimama! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jól van, látom nagyon egyedül maradtam az óvatoskodásommal.Sebaj, majd holnap találkozol másikkal...

sutimami57 kedveli ezt.
  15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia :) Köszi szépen meglesz :)

16. mikszafarm

Jól telt a napom. Az új helyen kultúrált körülmények között dolgozhatok. Mivel 'egyből a mély vízbe' effektus van, ezért az összes kollégával (kb.: 10) nem nagyon tudok kommunikálni. Igazából kettőt ismerek személyesen is, mert az előző helyemen is együtt dolgoztunk korábban. Sikerült a szakmámban maradni. Rendszerszervező szerű lettem. :) A feladatom viszont összetettebb, de mindig is szerettem a kihívásokat.
    Ha valamire nem válaszoltam még, akkor kérdezz! ;):pxD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Imikém
    nem is annyira a munkahely miatt - bár tényleg van lehetőségem ott is elfáradni -, hanem amiatt is, hogy amikor hazaérek és olyan az idő, megyek ki a kertbe étkezési lehetőséget nyújtani a helyi szúnyog populációnak. Na nem valamiféle karitatív tevékenység ez, csak az ő pofátlanul felügyeletnek nevezett (valójában pedig totális hatalomátvételről van szó) kert beborításuk miatt váltam szúnyogeledellé. Már jóformán mindent betakarítottunk. Még a kert végét beszegő 5 sor csemegekukoricát kell leszedni, a szárát levágni és elégetni ahhoz, hogy jöhessen a traktor szántani.
    Sajnos nekem is kellett már paradicsomot vennem, mert, hogy anélkül nem tudok meglenni, de tudod egyáltalán nem olyan az íze.:( A színe sem, semmije sem.:(
    Egyik farmon a tanácsodra kiraktam én is 9 szamarat, és amikor belépek összesen 10 van jelen.;) Annak már csak kell érnie valamit.
    1200 szupitáp?! "Óteboldogítónagyhatalmúatyaúristen!" Soha az életben nem volt ennyi szupitápom. Nem akarsz üzletelni, amolyan nekem előnyös feltételekkel?:p;)xD

Marika
    azért én igenis méltányolom, hogy vigyázni akartál az egészségemre. Teljesen igazad van, egyáltalán nem volt fontos az a még egy darabka. Csak tudod én meg torkos vagyok, és mivel ezt tudom magamról, inkább megbékélek a dologgal.:)

Köszi Miksza!
    Ígéretesen hangzik az új sorod, talán jó sorod lesz!:)
    Szalonna remélem közben odaért. Picit csípős paprikát és parit is csomagoltam mellé. Kenyér már nem volt sajnos.:(

gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Holnap leszek...csak főzök, és a kis napi teendőket fogom ellátni.

Nem szeretnék semmiről lemaradni..:) :)
    A finom vacsora engem is csábítana, meg is enném.......Zsémbi, jól tetted, hogy engedtél a csábításnak a boltban, és hallgattál a szép szóra! :D :D

Én is várom a csacsikat, legyen már valami érdekes is, mert mostanában nagyon lapos lett a farmélet.

19. Zsémbes-banya

Tudod mi a bajom?
    Az, hogy jóformán semmi szupitápom nincs. Vagy kénytelenségből veszek, vagy nem tenyésztek. Az pedig, hogy én ne tenyészthessem a legújabb tenyészállatokat, hát nem tudom........:oops:o_O Olyan nem igen fordult még elő velem.;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  20. mikszafarm

Köszönöm megkaptam. Be is dörgöltem. Bár én nem azt írtam, hogy küldd el, hanem küldd be.xD
    De így legalább ezzel is megmentettelek ennek a mennyiségnek a koleszterin szint növelő hatásától.;)
    Nálam a csacsik sok ólban termelődnek. Remélem a CSP kasszámat fel fogom tudni tölteni. Ha kevés lesz a szupitápom, akkor a maradék csacsi megy a piacra.

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek.
    Reggel jövök vizitelni meló előtt. ;)

gyongyvergazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.