Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Felénk nem szép idő van esik az eső és hideg van.:sleepy:Először is Belluska!Boldog szülinapot:inlove:Ema azért milyen rendes Zsémbi kínálgatja Neked a cukrot,de azért az a zörgetés,hát elképzelem,nagyon aranyosak lehettek.:D:inlove:Barninak köszi a hírt,meg az álruhás gazdatársunknak is:D,Párszor el kell még olvasnom ,mert egyenlőre nem értek belőle semmit:music:Brekinek és a többieknek is puszi.:)

g.bella, mya100, SZERENCSELOVAG és 5 más kedveli ezt.
  2. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Álcáztam magam de úgy jobb ha azt írom ez a farm van nyitva.:) Látom, hogy nem az Emán vagy ott kérdeztem volna tőled valamit uhuban.:)

Az eventet valószínüleg a kicsikén csinálom mert ott minden nagyon hatásos, már amit meg tudok szerezni mert biztos, hogy ott nem lehet meg a felröpi. De az eventnövény nagyon jó tépéjével majd jól szinteket fogok lépegetni.xD

A lukimin nem hinném, hogy lepakolok 900 tp-s kitehetőkért és 2x5000 tp-s felhősorért. De minden előfordulhat!

Hsz halmozó vagyok, csak ki ne zárjanak a fórumról mert már a másodikat követtem el.xD:p:p:p:music:

Utoljára szerkesztett: 27.4.16
    g.bella, mya100, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Uhu visszaszállt :)

Szia Szilvi! :) Szoktunk néha bohóckodni is ;)

mya100, sutimami57, SZERENCSELOVAG és 2 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Gondolom.:D

mya100, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Először is:
    Bellának [​IMG] . Éljen még meg számtalan évet sok - sok örömben és boldogságban! Váljanak valóra legmerészebb álmai, és maradjon meg nyitott minden szépre és jóra!:)
    Másodszor:
    Neeeeehogy azt higgyétek ám, hogy az úgy van, ahogyan a Jema mondja! Igazmondó embernek ismertem meg, de most cinkel - mégpedig engem. Mer' ugye az úgy van, hogy én rendre mondom, hogy "kérsz egy cukrot?", amire a válasz valami utánozhatatlan hangon, hogy "nyemmmm", nem szeretem. Felér legalább három pfúúúúúúújjal!:( Olyankor mindig szomorú leszek, mert annyira szeretném ha megoszthatnám vele, de nem hagyja! Semmiér' se nem!:oops::(:cry: Ezér' kell nekem az egészet egyedül megennem, pedig nem is egészséges, de neki az nem számít ám. Á', nem!:cry:;)xD

Brekikém ha hm hm hm nem hm hm hm, akkor jó! Akkor nagyon is jó!:)
    Erre utálatos idő van. Az eső alig - alig esik, de a szél az sőőőőőt de fúj - pfujjjjj!xD
    Kedves Kapáldát szeretettel köszöntöm, remélem sokáig lesz még velünk!;):music::p
    Most mennem kell. Legyetek vidámak!:)

g.bella, mya100, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  6. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Kissé megkésve (de törve nem) isten éltesse édesanyádat erőben egészségben!:):inlove::music:

Bellának boldog szülinapot!:):inlove::music:

g.bella, mya100, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  7. .Emama.

Most is igazat mondtam ;) Elérem a zacskót? Nem :pxD Az egy más kérdés, hogy tényleg semmilyen cukorkát nem szeretek, ez most teljesen lényegtelen a sztori szempontjából ;)xD

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Bella! Hogy állsz a tanulással/vizsgával? Egy ünneplésre félbe tudod hagyni? [​IMG] Boldog szülinapot kívánok, Isten éltessen!
    Elolvastam az eventismertetőt. Tulajdonképpen csak a beadásnál kell figyelni. Most Erzsike módszere lesz jó, letermelni mindent, utána rászánni egy órát, hogy - többszöri meggondolás után - beadjuk a termékeket. Érdekes lesz. Elsőre majd a paszuly-ág megszerzésére koncentrálok, aztán a rávalókra, végül a satöbbire. ;)

g.bella, .sylvia72., mya100 és 3 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

g.bella, .sylvia72., mimi és 5 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

Én szokás szerint csak átfutottam a kiírást, egyelőre egy hangot nem értek belőle :music:xD Majd ha lesz időm és nyugim, akkor elolvasom rendesen, remélem akkor megvilágosodom :)

.sylvia72., mimi, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Hát ha kupica,akkor egészségedre Miksza;)
    A bingó eventhez hoztam segítséget LBettitől: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szentjánosbogár-ünnep-event-csevegője.13906/page-5#post-490945

g.bella, SCHUMIKA-02, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Visszaolvastam :DxDxD

Beállok a köszöntők sorába. Ünnepelni mindig jó:D

Bella, Boldog Születésnapot, a legjobbakat kívánom!:)

Az eventnek még nem találtam ki, milyen irányból esek neki, hogy érné meg számomra. Felhősor és az egyéb érdekel, azon belül még nem tudom.o_O
    Az esős idő ellenére legyen szép estétek!:)

g.bella, lukimi, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem jó gondolat, mert nem tudod előre meghatározni, hogy mennyire lesz szükséged. (Termelek pár napig, aztán meglátom mire lesz elég. A továbbiakat még van időm eldönteni.)
    Ez most az az event, amikor a BP úgy gondolja, hogy az utolsó pillanatig event-ezünk.
    Engem erről nem győzött meg...

mya100, .Emama., mimi és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,

Most egy kicsit esőmentes az idő, ma már úgy is megáztam, és azért bicajoztam most errefelé.Meg aztán csiripelték a madarak, hogy Bellának születésnapja vagyon, igy aztán én is szeretnék a sok jókivánság mellé még egyet beszúrni.
    Kedves Bella ,sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából.

Ema,
    van egy kombinált bérletünk már sok éve a Vigbe és a Pestibe, és mindig bemutató utáni darabokat kapunk, ami még friss.Igy biztosan eljutok egy évadban hatszor, és bevallom szeretem az élő adásokat. S még a ruháimat is megszellőztetem és nem lesznek molyosak.

Annyit beszéltetek a cukorkákról, milyen érdekes, korábban igen szerettem, jaj a selyem cuki volt a kedvencem.
    és a dunakavics.Ma már elvétve, ha a gyerekek megkinálnak vele, akkor találkozom velük, valahogy nagyon leszoktunk róla.

g.bella, lukimi, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Bella találtam neked valamit,fogadd tőlem szeretettel.:):)
    Este meg hajrá Bayern.:)

g.bella, lukimi, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be jöttem olvasni, de mindig el kellett mennem, most aztán juszt is maradok. :)

Engem sem győzött meg. Annál is inkább, mert a nyeremények nem igazán hoznak lázba, és az, hogy enm tudom, hogy legyen, az meg pláne nem. A csvegőben nagyon jó ötleteket olvastam, és azok alapján fogok el indulni. Aztán mejd én is meg látom. Az biztos, hogy csak addig megyek, ameddig nagyon muszáj.

Kedves Bella! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, és örömteli szülinapot kívánok Neked, sok szeretettel![​IMG]

Aztán, ha jól emlékszem, kedves Zsémbi, Édesanyádnak is szülinapja volt, csak éppen másfelé kóboroltam, így aztán, ha késve is, MÉG NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT, jó egészséget kívánok! [​IMG]

g.bella, mya100, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

g.bella, mya100, barna030303 és 3 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Janzi!
    Köszi szépen,hogy elhoztad,így érthető mit is kell csinálni,igaz még csak 1x olvastam el az event ismertetőt,de úgy gondoltam,hogy nekem egy kicsit katyvasz az egész és hagyom a csudába az eventet! De így már érthető! Köszönjük szépen LBettinek is! :)

lukimi, mya100, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az biztos, hogy előre nem lehet az összes tervet elkészíteni hozzá. De amit Miksza hozott, az jónak tűnik.
    Hajdanában - már nem is emlékszem mikor - nekem is ez a fajta bérlet volt, meg egy Opera/Erkel. De annak azért már jó 30 éve.
    Cukorból én is ezeket szerettem, később a francia drazsé jött hozzá. :)

Sütike! Úgy gondolom, először mindig megrémít az ismeretlen forma, aztán kiderül, hogy annyira nem is gáz. Tudod, a puding próbája .....

lukimi, mya100, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó Mimi, akkor az a bérlet mintha tegnap lett volna??Én nem tudom, de nekem olyan gyorsan mennek a napok, hetek, hónapok, mintha kergetné valaki.Pedig nem is nagyon szeretném ezt a gyorsaságot, de hiába, mindig elmúlik egy nap.
    Milyen érdekes nekem a francia drazsé, már nagyon édes volt.
    Csak termelni termelni, aztán majd kiderül hogy mi is legyen?

mya100, .sylvia72., mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.