Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Najóvanna, ez merénylet. :p

Minden teleholdas kimerít, mert nem tudok elvonulni ágyacskámba. :) Most is még van 20 perc, utána viszont tényleg vonulok hosszú tömött sorban. :D
    Akik már pihennek, meg akik ezután mennek pihenni, legyen nyugalmas az éjszaka. Kívánom, hogy repüljetek álmotokban! [​IMG]

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Azaz Mimikém nagyon jól írtad:DJó éjt Neked,én is megyek,elvonultak a többiek is.Jó éjt szép álmokat mindenkinek.:)

.Emama., suba_klara, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Juditka!:)
    Nagyon szépen köszönöm a nevében - átadom.:)
    Tyuhéj! Ezekbe szépen sorban mindbe, mindbe belemarkoltam.:p:inlove::music:
    Nyugi Szilvi! Majd én, majd én jól megmentelek!:p Ne is bajlódj ezekkel a mindenféle finomságokkal, nem jönne az neked jól ilyen késő este, nekem meg már úgyis mindegy.;)xD
    Gyorsan, gyorsan bújj a puha ágyba, aztán álmodj gyönyörű szépeket!:) Hm. Mennyi puszi, és mind - mind milyen finom.:)
    Hasonló szépeket neked és mindenkinek, és ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép a holnapotok!:)

Utoljára szerkesztett: 27.4.16
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +2 fok van. A felkelő nap sugaraihoz a madarak adnak zenei aláfestést a kék égbolt alatt.
    Ma vizsgálat alá veszik a haladásunkat a Bahamákon és jutalomként 150 BTP üti markunkat szintenként.

.Emama., suba_klara, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Szép lenne, ha nem lenne ilyen hideg. Novemberi időjárás. Nemszeretem!
    A cukorkákat viszont igen, igen!!! Falnám én..:D :D
    Nem repültem álmomban sehova, de azért aludtam egy kicsit. Fáj a fejem...talán jön a meleg front?
    Mindenkinek szép napot, kellemes eventvárást, cukorkázást, könnyű dolgozós napot kívánok!

7. .sylvia72.

Szép jó reggelt,sziasztok!Felénk is sütött a nap eddig,most már fátyolfelhők takarják.És hideg van,nincs is kedvem kimozdulni,de vár a posta.:sleepy:

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Zsémbi Édesanyádnak születésnapja alkalmából, kívánok egészséget, és nagyon sok örömöt:)

Mivel nemrég járok ismét hozzátok( amit remélem nem bántok) megkérdezem mielőtt még nekiesnék, hogy kaphatok-e a cukorkákból?:music:
    az első tejcsokis, a dunakavicsok és a francia drazsé nekem is a kedvenceim közé tartoznak:)

Felénk süt a nap, szél is csak épp hogy fúj. Szép idő van.:)

Nektek is kívánok minél szebbet!:)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot Nektek!
    Ma teára kellett váltanom a reggeli tejet, valami "megtámadta" a gyomromat. Remélem, nem vírus. Elmenni itthonról viszont nem tanácsos. A kedvem - ennek dacára - töretlen. ;) :D
    A napot is bárányok takarják.
    Szerencsére olyan hosszú érésű növényeket raktam tegnap, hogy a szokott időben nem tudtam learatni. Csak kibírom már az eventig. Csak a teliholdas földön dolgozom. :)

Utoljára szerkesztett: 28.4.16
  10. .sylvia72.

Szia Mya!Nyugodtan vegyél amennyi beléd fér,ha elfogy Breki hoz majd utánpótlást:D:)
    Drága Mimikém!Az a sok cukorka amit este faltunk az lehet az ok:D.De viccet félre,jobbulást kívánok,reméljük nem valami vírus:oops:

.Emama., suba_klara, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

suba_klara, mya100 és .sylvia72. kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jobbulás kívánok!:)
    Teliholdas feladatokat én befejeztem.Most csak termelek horrornövényeket, ami a kezem ügyébe akad.
    Köszönöm kedves vagy:) és még lelkiismeret furdalásom kell legyen, hogy előletek eszem meg ;) de nem is lennék olyan mohó.

Köszi, hogy hoztad. Nekem hiányzik még a somfa, jó lesz ez:)

13. .sylvia72.

Van bőven.:DÉs lesz is,nem apad el remélem még sokáig.:D:D

mya100 és .Emama. kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem még kettőnél kell a végét megcsinálni, és a Drakula pókja 2-tól felfelé. Így van ám még munka bőven. Már annak is fogok örülni, ha ez a két maradék kész van. 8 fám van, de zoknit kell rájuk húzni, nem győzik a beadandót.
    Még a rácsos bűzcsápból is be akarok valamennyit tárolni.

g.bella, SZERENCSELOVAG, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szomszédaim, nem kérek felröpit.

Fás válogatás - Mini event >>>>>

Event - kalendárium - május >>>>>

g.bella, SZERENCSELOVAG, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Mya! Nagyon örülök, hogy visszatértél :)

Szia Mimi! Jobbulást kívánok neked! :)

Szia Imi! Köszi a híreket. :)

Én sem kérek felrepit, nem csinálom ezt az eventet (sem).[​IMG]

mimi, kapálda51, SZERENCSELOVAG és 2 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaértem,mindent elolvastam,eventet elkezdtem!
    Nem olvastam ,hogy mennyi Hátizsák kell összesen,vagy ez is olyan,hogy nem tudni?
    10-et csináltam már!

Elég jó napom volt,gyorsan telt az idő!
    Vacsira csirkepörköltet főzök,galuskával.
    A fiúknak van madártej,én meg elveszek pár szem cukorkát amit Brekitől kaptunk! :)

g.bella, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Sziasztok!Aki még nem használta el a +1 termésbónuszt,ne felejtse el most aktiválni.
    Szia Imi!Köszi a hírt,Májusban sem fogunk unatkozni.De ez a fás őrület?Azt hittem nem farmaranyas lesz.
    Szia Ema!:inlove:

sutimami57, suba_klara, kapálda51 és 2 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Legyen úgy :D Naptár i is nyitva:)
    Meglesz neked is, mindig kicsit, aztán már csak azt veszed észre, ez is kész:)Nekem csak 3 fám van, de rajtuk van az xl-es fejlesztés, kiszedtem őket először a gazdakörökből. Mikor meglettek, akkor mentem vissza szépen sorban.Beturbózva reggel, napközben és este is lehet aratni. Nálam is a fatermés volt az akadálya, hogy csak most fejeztem be az utolsó gazdakörit.
    Ahogy elnéztem az Imi által hozott linket, nem sokáig termelek horrorost céltanul.
    Kedvesek vagytok mind, én is örülök, hogy itt lehetek:)
    Én még azt is fontolgatom, hogy nem az egyszerűbb változatban eventeltetek.:oops: Azért még alszok rá egyet míg végleg döntöko_O Elkezdtem és szaporítom a növényeket, az már biztos. Szokásos 2 növényes ültetésnél nálam még ilyen időben káosz van, de következő körnél már látni is fogom mit csinálok.:)

sutimami57, mimi, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Zsémbi,
    tekintettel a tegnapi ronda időre nem bicajoztam, de azért nem szeretnék a jókivánságból én sem kimaradnia.Drága Édesanyádnak, szeretném mondani születésnapja alkalmából.
    A boldogság az életéből soha el ne fogyjon,a jó egészség, és az öröm az életének minden napján állandó vendég maradjon.

A Breki édességeiből egy kicsit a kosaramba becsempésztem, mert ki tudja, mikor fogunk újra rálelni.Főleg az ét csokisból, hmmm, milyen jó is lehet.

Most elballagok, mert van négy sátor a gazdaságban, amit a jó szomszédok átdobtak a keritésen,most látom, még termosz is van a fű között.Szépen össze szedegetem és a többi közé sorba rakom.

Ema,
    nézd milyen szépet hoztam neked is!!!

Lillapilla73, Vakond-Gazda, lukimi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.