Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mi az, hogy küldjem be?!!!! Nem megfejtés az, hogy beküldjem?!!!! Jóvannnnaaaa! Elnéztem, de nem bánom, hogy a be-ből el lett!::D
    A szalonna amúgy nagyon is jótékony hatással van a koleszterinre. Semmi nem tudja úgy emelni, mint a tartós stressz, ideg és mifene. Na ha én megeszem olyan, de olyan nyugodttá válok tőle, hogy a közelembe sem férhet az ideg, ezért aztán kifejezetten gyógyszerként alkalmazom a koleszterinemre. Mivel elég borsos az ára a gyógyszereknek, hát ebből sem sűrűn használok belsőleg, külsőleg pedig soha, mert ezek a szalonnák már a csizmatisztításra sem jók. Megjegyzem a mai csizmák sem érdemelnek jófajta szalonnát, így aztán fából vaskarika......:)
    Csp.kasszádnak jobbulást, neked pedig szép álmokat (kulcs a szokott helyén lesz):)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Pusza Zsémbilém :) Keverj addig szupitápot, csak összejön valamennyi, majd veszel hozzá még :)
    Amúgy meg holnap péntek van már:D

El is köszönök, jóccakát + ilyesmit is:p;):);):p

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó éjt kivánok..és szép álmokat..

4. Zsémbes-banya

Pénteknek nagyon örülök István. Nem rég kérdeztem meg Emát - miután már a telefonon is megnéztem annak ellenére, hogy tudtam is - , hogy csütörtök van-e, és miután ezt megerősítette, hótt bódoggá váltam. Azt az egy napot még akárhogy is kibírom.
    Szupitáp keverés folyamatosan megy, viszont az idő elég rövid, számottevő mennyiséget nem tudok elérni. Ha muszáj, hát veszek.:)
    Jóccakát neked is + ilyesmit is, és vidám ébredést!:)

talpapi kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Bár jó nagy távolságra élünk de szúnyog felhő itt is van bizonyára valamelyik esőhullám utáni kelés ami beborította az országot, szúnyogírtás meg már nincs mert régen vége a szezonnak. Ha kimegyek az udvarra a külső ajtót vagy inkább minden ajtót be kell állandóan csukni, mert másképpen bepofátlankodnának ide is és éjjel azokat kéne üldözni alvás helyett.
    Azért a sok szupitáp mert turbó keveri, ezenkívül nagyon spóroltam vele hátha belefutok valami jó lehetőségbe ugye az elefánt tolódik vagy csak mende monda lett így most a csacsikba bele kapok mert tart a tenyésztés vagy 1 hétig, lesz majd terményes ólja is ésatöbbi.

6. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket Elze, és legyen vidám a holnapod!:)
    Tegnapelőtt amikor a zöldséget szedtem szó szerint úgy éreztem, hogy megtébolyodok. Egyszerre vagy tíz különböző helyen marták az arcomat, további legalább ugyanannyi helyen a karjaimat, még olyan is volt amelyik a szemembe pofátlankodott bele. A vasajtót azzal tették be, hogy az amúgy sem kínai tini méretű sejhajomat is megtisztelték, amitől nem csak égett veszettül, de szerintem duplájára dagadt. Szerencsére reggelre visszaállt a megfelelő méretre, különben még felöltözni sem tudtam volna.;):pxDÓ!:eek:

7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem is elég kevés a szupitápom, de a kerék folyamatosan keveri...Aztán a tenyésztési feladatok is adnak egy adagot..:) :)

De leginkább a csacsik eladására spekulálok, szép summát szeretnék bekaszálni. Annyian vannak, hogy már döngetik a pajta falát is. :D

Kedves Miksza, Talpapi, Nektek is jó éjszakát, szép álmokat! Holnap péntek, hurráááááá.D

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. .Emama.

Nekem sok sztápom van, mert én folyamatosan kihagyom a kakukkokat és közben állandóan tekeri a malom az utánpótlást. Várom is a szamártenyésztést, jót tenne a bukszámnak egy-két jól eladható tenyészállat ;)xD

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
  10. lukimi

Nahát, már megint te írtál olyat amibe bele tudok kötni.xD
    2-3 napja vetettem szalonnát, megjegyzem szerintem idén először, elsősorban is súly problémák miatt hanyagolom, másodszor a divatos koleszterin szint emlegetése miatt habár én ezt a mizériát nem igen hiszem el mert ezt is olyanok találták ki akik évtizedekig hajtották, hogy ne igyunk kávét mert a vérnyomi, ne együnk tojást mert a világ leg egészségtelen kajája stb, stb. Aztán meg 2-3 éve mindkettőről kiderült, hogy amennyi csak belénk fér annyit kell inni enni mert igenis egészségünkre válik.:eek: Naszóval a szalonnáról volna szó, nemigen kaptak megfelelőt nekem de az utolsó bótban lett szép vékony füstölt és ráadásul guszta is. Mindjárt nem bírtam magammal és megkezdtem egyik végét pont azt amit aztán nem is bírtam meg rágni. Pedig csorgott a nyálam, a fogsorom 63 évesen is kiváló kb 12-14 éve voltam életemben először fogat húzatni a doki csajszi meg dobott 1 hátast a látványtól, hogy lehet még nekem ilyen fogazatom a legtöbb embernek ilyenkorra már csak 5-6 db-ot talál ha mennek hozzá?xD:p Mondtam neki, hogy rajtam ez az 1 amit dicsérni lehet.

Na mégeccer neki szaladok a szalonnának. Kis gondolkodás után meg próbáltam a másik végét és láss csodát, azt meg tudtam rágni az nem volt autókerék külső köpeny állagú. Így haladok azóta is az eleje felé ha majd odaérek azt jól megsütöm. xD Ebből is kiderül, hogy bármit veszünk esszük a jóóó tartós csillogó villogó műanyagot de azt is tele nyomják szójával mert a gyártóknak az a mindenük nekünk meg a vesztünk.:sleepy:>:(:mad:

gyongyvergazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Imi!
    nem vitatkozom veled, mert valószínűleg igazad van. Ezzel együtt is én bizony ezt a rakott császárt úgy megbecsültem mint a mennyei mannát. Finom volt, (nem volt elsózva, az a halálom) és még a Mama is el tudja rágni.:)
    Amúgy lassan oda jutok, hogy a végén semmit nem szabadna enni? Inni rendszeresen elfelejtek, még akkor is ha ott van mellettem az ásványvizes üveg, nem szolgálná éppenséggel a túlélésemet, ha tetejében még nem is ennék, ezért aztán írjanak amit akarnak, mondjanak amit akarnak! Levegőt is muszáj vennem, pedig azzal is baj van. Úgy döntöttem, hogy ami jól esik azt megeszem, ami nem, azt pedig egye meg más!;):p

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Jó éjt, szép álmokat,kellemes pihenést kívánok!

13. .Emama.

A kávénak azért egy picit ellent mondok ;) Tudom, hogy jótékony hatásai is vannak a kávénak, de a koffeintartalma az nem elhanyaglohatón hat a szervezetre. Bizony a magas vérnyomással nem szabad kávét inni.
    Amióta koffeinmentesen élek, egyszer valaki a családból készített nekem kávét és véletlenül a koffeinesből csinálta. Én olyan rosszul lettem, hogy az csak na, és nem tudtuk, hogy mitől. Utóbb derült ki, hogy nem a kék tetetjű dobozból rakott, hanem a piros tetejűből és attól ment fel az egekbe a vérnyomásom és a pulzusom.;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

14. lukimi

Természetesen én sem iszom rendes kávét csak 3=1-bent mert tablettákat szedek a vérnyomira. De komolyan mondom tavaly, vagy azelőtt óta a csapból is az folyik, hogy legjobb aki kb 6-ot iszik naponta. Mondom a szomszédnak ez megint marhaság és lassan ember nem lesz akire ezután hallgatok. Még több ilyesmi is van csak nem jut eszembe.

15. .Emama.

Pl. a tejre is mondják, hogy jó és azt is, hogy nem jó. :pxD Ma már a neten mindenre találsz magyarázatot és cáfolatot is, aztán igazodjon el az ember, ha tud xD

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
  16. lukimi

Most pedig lemegyek vízszintesbe, a tv-n meg jól elalszok.xD
    Jó éjszakát!

17. Zsémbes-banya

Jó éjszakát, szép álmokat nektek és mindenki másnak is.
    Végeztem, lassan megyek én is pihenőbe. Holnap péééééntek! Ami a legeslegeslegeslegjobb nap a héten, főleg a délután 2 óra utáni időszaka.:) Ébredjetek frissen, derűsen, és hozzátok ki a legjobbat magatokból!:)

18. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is és mindenkinek! :)

19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

És igen eljött a Péntek. :)
    Szép és vidám napot mindenkinek.
    Nálunk a felhőkre pelenkát tettek és úgy tűnik, hogy jó minőségűt, mert nem csöpögnek. A hőmérséklet +12 fok és ez még emelkedni fog mire indulok. Tehát ma motorozok! Már hiányzott.:)
    A szalonna, vöröshagyma, fokhagyma kombináció nálam is bejön. A baráti körben szoktak disznót vágni és olyankor azért veszünk jó kis füstölt szalonnát, amiből azért fagyasztunk is le és akkor sokáig élvezhetjük az ízét. Egyébként a zöldségeket is szeretem mindenféle formában. Amikor még megtermett a kertben csináltunk wok-ot a frissen szedettekből. Sokkal jobb volt mint a mirelit és még tudtuk is, hogy mit eszünk.

Zsémbes-banya és gyongyvergazda kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép reggelt kivánok!
    Miksza jó motorozást!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.