Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, átnéztem, köszi. Majd hétfőn kezdek csak hozzá, akkor is csak délután. Délelőtt doki, csak lelet-leadás. Vagy holnap, vagy hétfőn és is lépek egy szinttel feljebb. :)
    A palacsinta nálam is tervben volt, aztán átprogramoztam magam és takarítottam. Olyan félig nagyot. ;)
    Most meg jajgatok, de mindig ez van. Én már nem tudok kisebb tempót tanulni. :D
    De nagyon kéne egy kis nasi. Lehet, hogy bedobok egy 3 percest a mikróba.

mya100, kapálda51, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Én már erről az időtől totál kész vagyok :( Szakad rólam víz és csak lézengek :oops:
    Imi, te hogy bírod?

Fát próbaképpen vettem a nagy farmon. 15 db-ból semmi értelmes nem lett, így abba is hagytam a kísérletezést. Majd ha már sokféle fog hiányozni, akkor biztos jobb lesz az arány, így nekem nem éri meg.

g.bella, mya100, kapálda51 és 6 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Én ma semmit nem csináltam csak az ebédet és mostam 2 adagot,alig aludtam az éjjel,annyira fáj a jobb csípőm,hogy alig birok menni.:oops:Szerintem időváltozás lesz.:music:

mya100, kapálda51, SZERENCSELOVAG és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ema, Szilvi, ígérik az igazi tavaszi időt. Holnapra még melegebbet, csak felhőset.

mya100, SZERENCSELOVAG, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét Mindenkinek:)

Gratulálok, a jó fákhoz, Én is vettem párat és nagyon örültem a régieknek, karácsonyfa, ginkó , ringló, az évek során elkoptak, épp a múltkor nézegettem, alig van belőlük pár darab, a cserén is próbáltam szerezni, és gesztenyét is kaptam, pedig abból sok van, az a kedvencem, remélem majd vissza hozzák rá az XXL-es fejlesztést:) az újak közül a egy barkóca sikerült:)

Az eventet csinálgatom, a 10. körnél járok, holnap meg lesz a felhő, meg aztán még az egyebeket akarom kiváltani:)

Gratulálok a szintlépőknek:)

Ema én örülök a melegnek, múlt héten össze fagytam a munkahelyemen elromlott a fűtés, csak csütörtök délután volt szerelő, amúgy sincs meleg de így minta jégverembe dolgoztam volna, meg is fáztam.

Húúúúú palacsinta de régen ettem, ha egy kevéske nekem is jutna....:p:)

g.bella, mya100, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Olyan finom krumplilevest főztem (4 literes fazékba) hogy 1 falat nincs már belőle,és palacsinta volt mellé.
    Mostam,hajtogattam,és délután füvet vágtam. Holnap lomtalanítok,mert hétfőn viszik el a sok lomot a házaktól.
    Szilvi vigyázzál magadra! Pihenjél sokat. :inlove:

g.bella, mya100, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  7. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Guten abend, ich bien Emmerich.:eek:xD:p

Szóval ez az időjárkálás olyan átmeneti.
    Aki még nem tudná, én vagyok Ema párja meleg nem bírásában, tavasztól tél elejéig törölközővel közlekedek mert a zsebkendő kevés (hátha még csinálok is valamit?!).xD :p

Azonban ez a 20 fok körüli járkálás a kedvenceim közé tartozik, még nem zavar de már jólesően melenget mint ma is. Csakhogy van egy hátulütője az áprilisnak és ide vehetjük a május elejét is. Évtizedek óta azt hallom, hogy: jááááájj, de jó a vályogház mert nyáron hűvös, télen meleg?! Tulképpen ezt a szájhagyomány útján terjengő, széltében hosszában hangoztatott szólást én kitalációnak tartom, talán Bpesti ember találta ki aki még sose járt vályog vityillóban.
    Ugyanis: az én állandó szobámat nem éri közvetlenül a nyári napsugár égető ereje mert még előtte van egy kisebb szoba is. Mégis, ha kint kánikula van a szobámban még a bőrömet is szeretném levetni itt is olyan forróság van akkor hol a nyáron hideg?! Na most a második az, hogy kora tavasztól május közepéig -végéig nem akarnak felmelegedni a vályogházam falai! Tehát kint már régen pólóban sétafikálok, de ha bejövök kissé gépezni rögtön fel kell vennem egy jó meleg pulcsit!
    Ezért én átköltöttem a szájhagyományt: a vályogházban télen ugyanúgy fűteni kell mintha tégla lenne és ugyannyi mennyiségű fűtőanyag mén el mint ott, nyáron meg ugyanolyan meleg mint a téglaház, azonban új fázis alakult ki mert tavasszal ........ hideg!:eek::cry:;)

Amúgy mit is kérdeztél Emácska?! Jaaaa, hogy nekem is melegem van-e már? Még nincs.......xD

Alias: l.i.

Utoljára szerkesztett: 30.4.16
    g.bella, mya100, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Szép estét mindenkinek!Képzeljétek kikeltek a rozsdafarkú fiókák.:D:inlove:2 hét terasz megvonás ,de nem baj.Holnap lefotózom őket.Ma meg szép felhőt hozok mindjárt,csak elrendezem a dolgokat.:)

mya100, Vadóc, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Emerich! ;):) Jó neked, akkor én most mégis irigylem a vályogházadat :pxD
    A mi "papírfalaink" már átengednek minden meleget amit a Nap rásüt :oops: Én a konyhában már rosszulléttel küzdöttem ma, pedig nem főztem nagy dolgot.:music:

Én irigyellek téged és mindenkit aki fázni tud :oops: Az ellen lehet védekezni legalább ;)
    A megfázásodat sajnálom, jobbulást kívánok! :)

mya100, Vadóc, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

mya100, Vadóc, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét kívánok mindenkinek:):)
    Milyen sikerrel jártál Miksza?:music:
    1 másik közösségi oldalon voltam évekkel ezelőtt,ott találkoztam vele először.:)
    1et értek Klárival ez ügyben.:)
    Palacsinta és pizza szuper,a fákhoz gratula Mya.:) Zsuzsa mamáról nincs híred?:music:
    Hát a 15-ből legalább 1 különlegest kaphattál volna Ema.:)
    Mielőbbi fájdalom mentességet kívánok Szilvi.:)
    Betti neked is gratula fa ügybe.:)
    Krumpliles és palacsinta,remek ebédetek volt Klári.
    Mindig nagy élménnyel olvasom eme zöngeményeid Emerich.:);)

Ja a moziba műholdazás van,hátha másnál is működik.:)

JÉ-ATYA, g.bella, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  12. Szipike70

Szipike70 Fórum-zöldfülű

sziasztok! Ez olyan csajos oldal?

lukimi kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia! Miután közvetlen feletted írtak férfiak, így nem mondanám. Ha pár oldalt visszaolvasol, akkor meglátod milyen témákban folyik beszélgetés.

g.bella, mya100, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Mya!Köszi a gratulációt!A palacsinta jöhet.:DMimikém óvatosan azért:inlove:Ema, Imi!Tudom,hogy a panel az valami iszonyat.Én nagyon szeretem a meleget 40 fokban is kifekszem napozni,de ég és föld a pesti panel és egy vidéki ház az biztos.Itt reggelente majd szét fagyok anyunál nincs semmi bajom.Klári igyekszem vigyázni.A krumpli leves is jöhet.:DSzia Betti!Köszi én is gratulálok Neked a fákhoz.:)Nem irigyellek a munkahely miatt,jobbulást:)Szia Janzi!Köszi.:)Itt van a felhő csak az a csúnya villanyoszlop ne lenne ott:(

g.bella, mya100, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  15. .Emama.

A felhőd csodás, a villanyoszlop nem számít ;):)

Én nem panelben lakom, hanem egy gyorsépítésű házban, aminek nincsenek téglafalai. Ezért hívom papírfalúnak ;) Ráadásul teljesen körbesüti a lakást a Nap, amitől aztán a falak felmelegszenek, nyáron szabályosan forró belül is a fal. A meleget meg - mint kiderült - egyáltalán nem bírom, Imi a partnerem abban, hogy szidjuk a hőséget.;) Betti, Sütike, Vadóc pedig az "ellentábor", ők alig várják azt amitől mi már előre félünk :music:xD

g.bella, mya100, Vadóc és 8 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Hoztam még párat,ezek tavalyiak.Maga az ördög :D 1 2 3 4 :)Köszi Ema!Na akkor én is az ellentáborba tartozom.:)Kezdődik a kedvenc filmem a Dunán.Szerelmes Shakespeare:inlove::)Imádom.Nem tudom megunni.:DÉs ma sem kapunk cukorka utánpótlást.:(

g.bella, mya100, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

18. .sylvia72.

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Hát Ema lehet ezt a fajta meleget én sem bírnám ki amit leírtál,de meleg tűrő táborát erősítem.:)
    Remek képeket hoztál Szilvi.:)A rózsaszín felhők a kedvenceim.:) Jó tévézést neked.:)
    Közben a csapatom nehezen de nyerte a meccsét.:) Szép álmokat kívánok mindenkinek.:):)

JÉ-ATYA, g.bella, mya100 és 8 más kedveli ezt.
  20. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Ema, Én ha fázom, nem tudok úgy felöltözni, hogy ne fagyjak meg, a csontjaim is fáznak:wuerg: egyik se jó :)

Szilvi nagyon szépek képeket csináltál:) Jó tv-zés!:)

Szia breki, egy melbát elvettem, a cukorért nem vagyok annyira oda:)

Jó éjt Szép álmokat! neked és mindenkinek, még van egy órám az aratásig, de azt már az ágyban aratom:)

g.bella, mya100, SZERENCSELOVAG és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.