Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Szép napot neked is! A pelusos felhő ötlete nagyon aranyos, sajnos nem találtam képet hozzá ;)xD

Szia Elzemari! Szép napot neked is! :)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot, csak hoztam a mai puszit.:)[​IMG] és, csak, hogy cica is legyen.
    Ha pedig valaki finnyáskodik, ezt kapja![​IMG] :D

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Ma valóban péntek van, Zsémbi én az első puszit kérem. Valahogy jobban tatszik mint a második. Miksza kellemes motorozást, remélem tettél a tarisznyádba egy kis szalonnát meg hagymát. További kellemes napot, és jó farmozást.

Utoljára szerkesztett: 3.10.14
    .sutimami. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Szia Zsémbi! :)
    Az első kép aranyos lenne, de miért csinál trombitát a szájából az a kigyerek? ;)xDxD
    Az utolsót szóra sem méltatom.........:music:

A középső?? Nos hát megint a cica. Itt még csak szagolgatod, a kóstolás utána jön?:pxDxD

Szia Rozimama! :) A te egérkéid viszont nagyon aranyosak ;) Neked is további szép napot! :)

.sutimami. és lukimi kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Nem tudtál volna eccerűűűűjjjen uccsináni mint Rozimama?!!!! He! Nem trombitát csinál arany kis maszatom baba, hanem nagyon nagy puszit ad, tessék belelátni, mert ott van az!:) A cicának éppen energiát adok át, hogy sok legyen neki, mert hiába van kilenc élete, rengeteg veszély leselkedik rá!:) Az utolsót pedig még szóra méltatnád majd 50 év múlva - még szépnek is látnád!:D

.sutimami. és lukimi kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez, szép napot, és nagyon boldog pénteket!![​IMG]

Édesek a puszik...nekem a cicás a kedvencem. :)

.sutimami. kedveli ezt.
  7. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek!
    Ma is küldheted a napocskát.
    Gratulálok minden szint lépéshez.
    Mikszának :https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...AD2IUh5FFIKgtptFLS660GYPEisGKt2KkLb1sZYOaUXvg
    ,és tartós,jó munkahelyet.
    Sikerült végig olvasnom.
    Zsémbike köszi a puszit, és a cicát.
    Örülök Ema a fiad javulásának.
    Papi jó futást ,vasárnap szurkolok.
    Idén meg lesz még a 92 , a virágkötészet,lekvárfőző,és pék 4 szintet elkezdtem,
    3 természetgyógyász, és alkimista elkezdve.
    Szép péntek délutánt.

.sutimami. kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok szebb napot mindenkinek mint ami erre van. Na nem a hűvösre panaszkodom mert ugye a nyarat végig nyürrögtem a hőség miatt és én mostanában éledtem fel, csak az ismétlődő nyálkás, szemerkélő párás csúnya idő miatt.:eek::)

.sutimami. kedveli ezt.
  9. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok, kellemes délutánt! Nálunk is randa az idő, ez a nem szeretem forma. Azért legyen jó a kedvetek, én sem vagyok annyira nyűgös, mint tegnap. Most egy kis pihi ma délután, amit, természetesen a gépem előtt próbálok eltölteni..:) :) :)

10. .Emama.

Megjöttem ;):)

Beestek a nagyfiamék teljesen váratlanul. Ez csak azért fura, mert több, mint 4 és fél hónapja nem láttuk őket.
    Aki emlékszik, volt egy kétségbeesett időszakom akkoriban. Annak az okáért jórészt ők felelősek és bár én többször felajánlottam a tisztázás lehetőségét, soha nem éltek vele. Most beestek mintha mi sem történt volna és csak csevegni jöttek. Fura volt, de kivárom amíg ők kezdenek beszélni a múltról, én nem fogom megtenni.
    Bár hónapok óta tudom, de nem meséltem, hogy gyerekük lesz, méghozzá hamarabb, mint ahogy Tara unokája érkezik. Én nem lebegek az ötlettől úgy, mint Tara, szerintem mérhetetlenül felelőtlenek és felkészületlenek egy gyerekre. Azt viszont csak ma tudtam meg, hogy valamikor a gyerek érkezése előtt még esküvő is várható. Hát ennyi a mai nap történése eddig.
    Nem vagyok felhőtlenül boldog, sőt inkább semennyire sem, de hát majd megemésztem ezt az egészet (is).
    Mivel számomra inkább aggályos, mint örömteli eseményről beszéltem, így egyáltalán nem várok ám gratulációkat, csak úgy gondoltam ennyit itt nyilvánosan is megoszthatok. A részletek és a háttér persze sokkal bonyolultabb, de az már nem ide tartozna :)

.sutimami. kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Ma inkább csak olvasgattam, amikor néha beugrottam a farmra intézkedni. Ilyenkor jobb, ha nem írok, mert veszélyes tudok lenni, ha minden gondolkodás nélkül leírom, ami eszembe jut...

Az élet sehol sem egyszerű, de nálad látom külön nehezítések is vannak... Egyszer biztos kisimulnak a dolgok, addig legyél türelmes, amennyire tudsz...

.sutimami. kedveli ezt.
  12. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szia, Ema! A múltkor beszéltünk a ládáról, és Erzsike hozott egyet ide is, az ilyen esetekre. Elmondjuk, és letudjuk azokat a problémákat, melyek némiképpen nyilvánosak lehetnek. Persze, az ember lelkileg őrlődik, de nekem mindig segített, amikor egy kicsit ki adhattam magamból, könnyebb volt elviselni abban a tudatban, hogy mások is tudnak róla, nem egyedül cipelem, és megértésre is találhat, hiszen mindannyian felnőttek vagyunk, családokban élünk, és legtöbben felneveltük a gyermekeinket, felnőtté váltak, ami nem azt jelenti, hogy már nincs velük gond, és nem kell törődni velük.
    Nekem is voltak nehézségeim a gyerekekkel, a fiammal is fiatalabb korában, és mindent meg tettem azért, hogy helyre hozzuk a dolgokat, ami sikerült is. Azt látom, hogy Te is szívvel, lélekkel álltál a megoldás elé, lehetőséget adva a tisztázásra, amivel a gyerekek nem éltek, de ez a csevegős alkalom talán segít abban, hogy a tisztázatlan dolgokat hátra lehet hagyni.
    Anyaként, szívből kívánom Neked, hogy az elkövetkezendő időszak több örömet hozzon, mint aggodalmat, és sikerüljön rendbe hozni az esetleg félre csúszott kapcsolatot fiadékkal. Én nagyon szurkolok!

Erzsike! Imádom, amikor gondolkodás nélkül írod, ami éppen jön, pláne, ha még be is tűzgéled az édes kis figuráidat....

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Ema, kicsit csodálkoztam is, hogy keveset voltál ma, nem volt ügyelet. Évikének ugyan küldtem napocskát, de vissza is vettem, mert közben felénk is elbújdosott.Igaz Imi nyürrögését nem hallottam a nyáron, de annak lehet örülni, hogy végre valaki értékeli ezt az időt is.
    Ema, úgy vagyok vele, hogy a sérelmeket meg lehet bocsájtani, csak feledni nem.Most egy kicsit soknak tünik a mai nap, de amikor majd leülepedik biztosan egy kicsit másképpen fogod látni. Elnézést, hogy egy kicsit belekontárkodtam...

14. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Úgy volt hogy futunk másfél kilit az asszonykámmal, de nem érzi jól magát, úgyhogy kimarad. Nem is nagyon bánom, mármint hogy nem futunk, mert ismerem magam, és képes lettem volna rápakolni pár kilit szólóban, amit most nem kéne. titokban reménykedem egy 47 perc körüli 10 kiliben :)

Ema : baglyot röptettem a nagyfarmodra :)

15. .Emama.

Ahogy a korom halad, úgy nő a türelmem is az ilyen helyzetekhez :) Igyekszem és köszönöm neked :)

Tudom, hogy mindenkinek magvannak a maga nehézségei, ezért is nem hozok a kelleténél többet a sajátjaimból. Legalábbis törekszem rá ;)
    A jó szó tényleg jól esik, mint ahogy az is, hogy te is visszapillantottál a múltba és bíztatást közvetítesz vele nekem :) Köszönöm szépen neked is :)

Köszönöm neked is a kedves szavaidat :)
    Kontárkodást hiába kerestem, nem találok ;):)

Szia Papi! Feleltem rá, már én várom a választ ;)

talpapi kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Sziasztok ám!!!!!:D
    Finom péntek délután van, hurrrááááá!:D
    Itt volt a nővérem, együtt jöttünk a városból hozzánk busszal. Pakoltam neki ezt - azt, nemrég ment el.
    Azonnali hatállyal rohantam hozzátok.:)
    Küldtem négy SMS-t, háromra megjött a farmarany a negyediket várom még.
    Vettem rögvest 20 titokfát a farmra, 10-et a bahára. Remélem hamarosan megjön a még hiányzó 50 farmarany, azt attól függően költöm el, hogy mi lesz ezekből.:)
    Ti?

sutimami57 kedveli ezt.
  17. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Válasz ment :)
    Pusza :)
    Én csak holnap veszek a mega tp miatt :)

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A legutóbbi titokfa napon azt mondtam, hogy nem veszek többet. Ezt be is tartom, de neked szurkolok[​IMG] , hogy legyen meg az, amiért ennyit vettél...

sutimami57 kedveli ezt.
  19. .Emama.

Szia Zsémbi! :)
    Nekem az utolsó megaTP után maradt 30-30 FA-am, azon vettem mindenhova 3-3 csemetét. Aranyat én is csak holnap veszek a megaTP miatt, majd meglátom abból költök-e még és mire [​IMG]

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én vettem 50-et de megint nagyon fájt megbontani a farmot.xD

A bahára még nem tudom van-e értelme de holnap és utána veszek a mega nap miatt valamennyi Fat talán abból vásárolok a bahára is nem túl sokat. Ja, így ziher a 23 ó utánig fel levés ma mert kiváncsi fáncsi vagyok kapok -e az újakból, a legutóbbiaknál elég sikerem volt.
    Aki vesz sok szerencsét!:)

20:14
    Olyat olvastam, hogy nem lehet belépni a játékba. Én bent vagyok, minden működik.:eek:o_O

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.