Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Itt töröm magam,sütök,rohangálok és nem is értékeli,azt kellett volna írnia megbocsájtva minden ilyen titkárnénit mindenkinek,:D:D:DVonatozás még talán megy,ha el nem felejtem.:music:Ja és nem mindenkinél 6-kor kezdődik a munkaidő.Főnök akkor megy be amikor akar.:D:DEma!Te írásod volt a 30ezredik,nagyon jó:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Értékelem, azt is értékeltem volna amikor az első munkanapján meg is jelenik a munkahelyén. :p
    Ne pedig itt fényezze magát a történtek után xDxD
    Velem tart ;)egy elejéig
    http://cdn.szeged.hu/media/.thumbs/elelmiszer/644_kave01.jpeg

Vakond-Gazda és .sylvia72. kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

Nem is fényezem magam.:oops::DPersze,kávé mindig,meg székelykáposzta is jöhet,ja hogy a székelykáposztából nem ad,mert irigy.:pHova tünt?Remélem nem a káposztát falja hajnalok hajnalán titkosan:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 6.5.16
  4. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Sziasztok.
    Klárikának boldog szülinapot! :)
    ------------------------------------
    A kapáldán megit volt 1 sikerélményem. Megcsináltam a Kertészeti kiállítás 1/1 et és rögtön kaptam jutalmúl többek között 90 e Tp-t! Majdnem kettőt ugrottam.:):inlove::music::music::music:
    -----------------------------------
    Mega Tp nap >>>>>

g.bella, Vakond-Gazda, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

Gratulálok!Nagyon jól haladsz:)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Klárikám! Azért csak most köszöntelek és nem reggel, mert meg kellett sütnöm (;)) a tortádat. Aztán vacilláltam, melyiket szeretnéd. Ezt vagy ezt? Tudod mit? Mindkettőt. Isten éltessen sokáig!
    Elég brutál mennyiséget kér a Kertészeti, én is küzdök vele. (Ha nem kéne eventhez ültetni... :music:) Lehet, hogy a vikinges helyett töltögetek. A tp-ért meg veled örülök. :)
    A gangon épp most beszéltek arról, lesz-e arany-akció. :)

7. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Igen sok növényt kér de így, hogy jelenleg a főfarm mindhárom területe szabad csak néhány fa lengedez körbe, se pec alatt letermeltem azt a 20 ezret.xDxD:p Persze ezen a farmon az ilyen növény már jócskán tolja a zöld csíkot maga előtt és még csp-t is ad ráadásul kis nyalánkságokat is. Nem mellesleg volt most pár napig arató-vetőm is ami mindjárt lejár....arató még marad, de nem tudom kivegyek-e a feladatokból vetőt is mert azokat a leendő eventekre tartogatnám. Persze jó sokat előkészítettem már, több 100 órányit.
    Nem tudom az előbbi feladat 2/2-be belefogjak-e, mert potom 34.300 növényt kér.:eek::cry:xD De ami az előny a zsálya és a levendula "csak" 4 órásak.:sleepy: Gondolom, hogy nekivágok mert végül megint 100 e körüli Tp stb jár érte, közben meg csipegetem az egyéb gazdaköriket is (ahogy a csp-m engedi, ez rajtam múlik) így megint jól galoppírozhatok a 60. felé.:);):music::music:

g.bella, Vakond-Gazda, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Száguldasz [​IMG] rendesen...
    Szerintem mi már azt sem tudjuk mik ezek a feladatok. A rengeteg gazra emlékszem ezekből...

Vakond-Gazda, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tényleg jól csinálod! Én utoljára hagytam ezt a gazdakörit meg ahova a sok tenyészállat kell. Az számomra az igazán nehéz mert sz.táp-függő.

Klári tortái kapcsán találtam egy aranyosat. :D Ha akarunk valamit, nincs akadály.

Vakond-Gazda, suba_klara, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  10. kapálda51

kapálda51 Aktív író

A "nagyon" nekem sincs végig csinálva és mivel ott nem kapálok egyelőre nem is lesz. Habár kacérkodok egy gondolattal.....egyszer majd valaha kitudja mikor ki kéne szállni a tp malomból mondjuk 1 hónapra lukimin és ami nagyon szúrja a szemem azokat jól elvégezni. Ilyen pl a tavasziba kellő növény a nárcisz és a gyöngyvirág amelyért bizony kemény csp-ket fizetek és vannak még ilyen hiányosságaim amiket pótolni kéne. Régóta bánt engem e gondolat....xD És még nincs vége, mostanában már nem sokan szeretnek kapálni ezért a növények ára egyre közelít a 200 csp/db ár felé.Ezért ellen lépéseket fontolgatok.:p
    Erzsike attól, hogy nem szoktam dicsérgetni a szmáyliaidat nagy nagy elismerésem ám?!:)
    A tenyészállatosokkal én is mostohán bántam és fogok is.:) Amit az előbb írtam a növényekről, a gazdakörikre is áll lehet, hogy amiket hamar meg lehet csípni egyszer neki fogok.
    A kislánykára jól rászóltak, hogy: nem fogdossuk kézzel!! És a pernahalyder szót is fogadott.xD

g.bella, Vakond-Gazda, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  11. kpe59

Én az összes növényest kivégeztem. A farmost és a bahást is, csak horrorosak és a legújabb bahás nincs még kész.
    Mostanában néztem a növények piaci árait, hát rendesen hanyatt estem. [​IMG] Nem szoktam venni, termelek, ezért rég néztem az árát, de már akkor is 100 felett volt.
    Tudom, hogy szereted a pofikat...
    (Van ám egy lesifotóm is rólad... [​IMG] )

Vakond-Gazda, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a szmájli is nagyon klassz. :) Tetszenek nagyon.

13. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Ilyen műveletet csináltam a napokban. Egy vas kiskaput eszkábáltam össze oda heggejtő is kellett habár azt hiszem leírtam már azért hoztad?:)

Vakond-Gazda, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  14. kpe59

Pontosan, [​IMG] még az eső is csepegett közben... (Van egy jobb is , de most nincs időm kikeresni.)

Vakond-Gazda, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.

Sok Boldog Szülinapot kívánok Klára.:)

Vakond-Gazda, .sylvia72., mimi és 2 más kedveli ezt.
  16. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Vettem 1 kaparós sorsjegyet a lukimin. Az az útjára bocsájtottam 1 piros deni ólat és 2 sárga akármilyet, kaptam: sárga sajtgazdaságot. xD:p
    Volt már 1 azt se raktam ki sose. Elég is volt belőle erre a ciklusra.:p

.Emama., Vakond-Gazda, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok.

Hoztam a kosaramba egy kis lila akácot, amit a múltkoriban megigértem.Igaz sajnos már eléggé el volt virágozva, de azért még találtam szép fürtöket is rajta.
    Ma a természet csodálatával voltam elfoglalva, mert az utcán ahogy haladtam a kiskertem felé, ezt a szép fát is megcsodáltam.Részese voltam egy frigynek is, mégpedig a fenyőfa és a lila akác egybekelésének.Teljesen a fenyő legtetejéig kúszott fel a lila akác.Elszoktam gondolkozni azon, hogy vajon a tápanyag miképpen tud ilyen magasra is feljutni.Ám a látszat azt mutatja, hogy sikerrel.
    Hát nem csodálatos a természet?

A kiskertemben a barátnőm törpéi, kiváncsian kukucskáltak ki felém a szőlő gyökerek mögül, hogy vajon mikor találkozunk már.A muskátlik, egész télen virágoztak, és most a szabad levegőn még erőteljebben kaptak erőre.Aggódtam is, hogy a hűvös időjárás talán kárt tett bennük, de szerencsére az aggodalom felesleges volt.A talaj menti kis bokrok is hősiesen ellenálltak a hidegnek.
    A tuják is nőttek újra, ami nem is baj, mert a port felfogják az utcáról.
    Eddig tartott a mai természet járásom.

További szép estét kivánok!

.Emama., Vakond-Gazda, mimi és 5 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem vesztem el, csak el tévelyedtem. :)
    Mindenről le maradtam, de szeretném pótolni. Mindenek előtt, Kedves Klári! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, kicsit késve, de nagy szeretettel!!! [​IMG]

Vissza fogok olvasni, amit tudok. Zajlik errefelé is az élet, a gépem is napok óta alig használható. Megint tiltva vagyok, így aztán még az is jó volt, hogy a farmokat tudtam rendezni.

Amúgy jól vagyok, aztán Nektek is azt kívánom, sok sikerta titkosokhoz, a vonathoz...én is pakolom, de nem raktam ki, majd este.
    Megyek olvasgatni..:) :) Szép délutánt!

.Emama., Vakond-Gazda, .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Boldog születésnapot kívánok Klári,és minden jót hozzá neked.:):)
    Ema gratulálok a 30 ezredik posztodhoz.:):)
    Imi a száguldozásodhoz gratulálok.:)
    Nagyon csodálatos a lila akác amit hoztál Marika,köszi szépen.:)

Teliholdat és a vonatozást csinálom 1000-l,minél több titokzatos rakományt szeretnék szerezni,cserébe piros denevérólat adok a kalauznak.:music:
    Mega-tp napot vártam 7végére,és ennek örülök,hogy lesz.:)

g.bella, .Emama., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sok szeretettel kivánok én is megannyi boldogságot Klári, születésnapod alkalmából.

g.bella, .Emama., Vakond-Gazda és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.