Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szép délutánt Mindenkinek!

Klári nagyon boldog születésnapot kívánok!

.Emama., Vakond-Gazda, .sylvia72. és 7 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

g.bella, .Emama., Vakond-Gazda és 6 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Marika, nagyon szép képeket hoztál a kertedről! Látszik, hogy szereted csinálni! :) Azt nem tudom, hogy a muskátlik hogy tudnak ilyen korán nyílni, az enyémeken nincs egy bimbó sem még.

Janzi! Én is pakolom a vonatot ezerrel, meg a teliholdast is, de iszonyat sok kell belőle.
    Reggelre pakolom ki az ólakat, kíváncsi leszek, ad-e valami értelmeset is. Én csak a sárgákat rakom bele, mert azokat ki nem állhatom, soha enm rakom ki. Meg az alap műhelyeseket, abból van sok.

Nem ringatom magam nagy reményekben, de majd el válik. :D

g.bella, .Emama., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elzi, ez gyönyörű bemutató volt. :)
    [​IMG] felrakom a vonatra amit lehet. :)
    Első adag elment, kár, hogy nem lehet egyszerre több vonatot megpakolni. :D

Utoljára szerkesztett: 6.5.16
    g.bella, -elzemari-, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  5. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)

Klári! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

g.bella, .Emama., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szisztok,szép estét.
    Marika!Csodaszép a lila akác:) meg a többi növény is,és a kiskerted is nagyon szép.Én idén is a gazokat locsolom nevelem rendületlenül,:music:kiderült.Az úgy volt,hogy a szomszédasszonnyal elmentünk vásárolni,mindenféle magokat vettünk és cseréltük a felét,elszórtuk,tegnap meg kiderült,hogy amik kibújtak azokból nem virág lesz,hanem gaz,és nagyon sok van,ugyhogy megvan a holnapi program.:oops:Vonatozom 1000-el én is,lehet nem alszom,mert eddig mindig kimaradtam belőle,be kell hoznom a lemaradásomat.A telihold is halad szaporítom a növényeket,mivel a gazdakörik kész vannak a felhősök is 1 kivételével,de azt nem csinálom meg.

-elzemari-, .Emama., Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok Drágáim!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat,virágokat,tortákat,el se merem hinni,hogy ilyen sokan felköszöntöttetek!
    Szilvi,Erzsike,Ema,Imi,Mimike,Apa,Sütike,Janzi,Elzemarika,Juditka,Iboly remélem senkit nem hagytam ki,köszönöm szépen Nektek ! :inlove:
    43 éves lettem! :)

A tegnapi ajándék amit Csabikámtól kaptam anyák napjára! Smajlis lufi, (állítólag én vagyok ahogy mosolygok) :) Gyöngyvirág és egy saját maga készítette papírból kivágott,összeragasztott,kiszínezett virág! :) Imádom! :inlove:

És amit a két fiamtól ma kaptam! :inlove:

Később még jövök,olvasok is,mert le vagyok maradva!

sutimami57, g.bella, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kölyökkor. ;) Simán elküldhetünk néhányan gyufáért. :D

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 6 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Gyerek még ez a Klári leányzó.:D:D

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

sutimami57, Vakond-Gazda és mimi kedveli ezt.
  11. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Vettem 1 titkot ezen a farmon még szépen adja a Fa-t a gazdaköri. Tigris lett belőle. Mégegyet bekockáztatok, reggelre kel ki.xD:inlove::music:
    Úgy látom csudára jól adja majdnem mindenkinek akik többet is vesznek vagy csomagokat minden új ól meg lesz. Gondolom már nagy volt a panasz az elmúlt hónapokban kissé megenyhült a főnökség. De ez csak egy külön bejáratú gondolat.xD:p

g.bella, Vadóc, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sajnos én kimaradtam, de nem miattad, hanem mert csak most értem ide.
    Viszont nagyon siettem ám.:)
    Drága Klárink!:)
    Születésnapodon a lehető legtöbb szépet és jót kívánom Neked az elkövetkezendő esztendőkre! Jusson minden egyes napodra sok - sok öröm, minden éved utolsó napján mondhasd azt, hogy megérte, és minden kerek évfordulódon amikor visszanézel egy kicsit a múltra, töltsön el elégedettség! Élj meg még számtalan évet, hogy kényeztethesd egyelőre kisfiad, aztán majd nagy fiad kisfiát vagy kislányát, és folytathatnám, hogy kisfiad....! Maradj olyan amilyen vagy, azzal az érzésekkel és szeretettel teli szíveddel, és főleg maradj velünk!:)
    Isten éltessen sokáig!:)
    Aztán meg pusziám Mindenkinek!:)

sutimami57, g.bella, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A bahán sokkal kevesebb ólból válogat a rendszer, ha ugyanaz a %-os beállítás, akkor jobban jönnek az újak.

Ma egész nap egy rozsdafarkú ugrándozott és csipogott körülöttem ahogy kint dolgoztam. Nem tudtam eldönteni, [​IMG] hogy kritizálja a munkámat vagy épp kiröhög...

sutimami57, Vadóc, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép estét kívánok!

Vadóckának és Zsémbikének is köszönöm a jókívánságokat és a szép szavakat! :inlove:
    Ígérem itt maradok még nagyon sokáig! :)

Én 1 csomagot vettem,tigriseset!
    Kíváncsian várom,hogy mi fog kifejlődni belőlük,a biztonság kedvéért mind a 4 fajtából kevertem tápot! :)

sutimami57, g.bella, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Visszajöttem én is, az állomásfőnökség egy csomó időt elvesz. :) A 4 db bahás titkos csak reggelre lesz kész, meg a vonatról leemeltek is.

Barni, jól néz ki az a flamingó.
    Te Erzsike! Már miért röhögne ki? Csak ismerkedni akart, vagy lehet, neki is szülinapja volt ma. ;)
    Zsémbi, jó hogy látlakám. :)

sutimami57, Vadóc, barna030303 és 4 más kedveli ezt.
  16. kapálda51

kapálda51 Aktív író

xDxDxD
    Tudod mi jutott eszembe?! (ilyen is szokott ám lenni)xD
    Hát az, hogy tegnap defektet javítottam a trakeszomon (kertitraktor) viszont arról már nem tudsz te se szmáylit hozni?

sutimami57, mimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét!:)

Klári Nagyon Boldog szülinapot!:)

Drukkolok, hogy minden ólad sikerüljön:)

Imi, Barna gratulálok az ólakhoz:)

sutimami57, mimi, barna030303 és 4 más kedveli ezt.
  18. kpe59

A te fajta traktorodról még csak-csak, de hogy javítod éppen... A szerszámot [​IMG] viszont már megtaláltad hozzá.
    Miért nem autót szerelsz? Hm!? Ahhoz van pofim: [​IMG]

sutimami57, Vadóc, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Gratulálok az ólakhoz én is vettem 4-et lett egy vörös pandám,flamingóm,piros panda kuckóm és egy ++retro elefánt,tényleg nagyon jók lettek,tudjátok nálam nem szokta osztogatni.de most nincs panasz,holnap még veszek.:DSzia Zsémbi!:)Erzsike a rozsdafarkú lehet várta,hogy találsz neki valami kaját és nem neki kell keresgélni.:DNincs fészek a közelben?Akkor szoktak idegesek lenni.

sutimami57, g.bella, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. kpe59

Biztos a közelben fészkel, mert egyszer láttam a csőrében valami kukacfélét.

mimi, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.