Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Imikém, akkor ki ne lépj!!!!!
    Na az történt, hogy nem bírtam ki és megnéztem. A főfarmon végül is elégedett vagyok, lett XXL bodzám, naspolya, ujjas juhar, kecsketej, mandulafenyő, XXL tojás, szamóca. A baha megszórt XL-esekkel szépen, de lett egy tűzvirág, papagájtoll (eddig ez utóbbi nem volt), és egy cédrát is.:)

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratula jó fáid lettek! :)

Én nem nézek meg 1-et se mert úgy nagyon drága lenne.:oops:

3. Zsémbes-banya

Köszi!:)
    Okosan megkértelek, hogy ki ne lépj, nehogy elveszítsünk, pár perc múlva pedig nagy hebehurgyán kiléptem. Mostanra sikerült visszaküzdenem magam.:(:)
    Igazad van ám!
    Nekem sem kellett volna megnéznem, mert amit elköltöttem a türelmetlenségem miatt, azon egy csomó fát vehettem volna még.:) A legszörnyűbb, hogy mégsem bánom. Asszem nagy baj van velem.:oops:
    Aztán az előbb jutott el az agyamig, hogy lett egy XXL-es őszim is, ha még a japán naspolyát is megkaptam volna, na az lett volna az igazi.:D

Utoljára szerkesztett: 3.10.14
    sutimami57 és talpapi kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Végre beengedett a rendszer. Megúsztam szárazon a mai motorozást. Nagyon élveztem, már amennyire a Budapesti forgalomban lehet.:)
    Köszönöm a képeket és a köszöntést.
    Ema átérzem a helyzetedet. A leírtak alapján ismerős a szituáció.:(
    Az idő múlása megoldást hozhat. Addig se emészd magadat.;)
    Tedd be a ládikába. Én is úgy szoktam és megpróbálok mihamarabb túllépni rajta.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Nekem kb 10 perc kínlódás után sikerült belépnem :(

Na mára ennyit, jóccakát, meg ilyesmit is:p;):);):p

sutimami57 kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó éjt neked is Papi.
    Én is elpályázok. Majd reggel aratok és nyitok.
    További szép estét, jó pihenést.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Jó pihenést fiúk, bár amilyen fiatal az idő, gyanítom, hogy ma még lesz valami elfoglaltságotok (+ ilyesmi is)!;)xDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Zsémbi, gratulálok a fáidhoz!! :D Azért ehhez kell egy adag szerencse, hogy ilyen jók legyenek.....én is vettem, na, nem olyan sokat, mint Te, de holnap azért még veszek egy párat.
    Ma este a gépen voltam elfoglalt, holnap jön a fiam, remélem, le cseréljük a régi programot, mert már nagyon nem jó, és mindent lementettem, ami fontos, mert volt már olyan eset, még régen, hogy a gépem fel lett újítva, én meg sírva mentem aludni, mert el vesztek a képeim......:D :D Ez már nem fordulhat elő többet. Szóval, nem unatkozom......:) :)

9. lukimi

Közben kijött a windows legújabb változata a windows 10. A 8.1 után a 9-et kihagyták, ugrottak egyet. Netes barátom már a 10-et használja (próba verzió) azt mondja jól működik.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Fiuknak jó é
    Sajnos.
    Zsémbike : Gratulálok a jó fákért.
    Ema !Tudom most nagyon nehéz,de a dolgok alakulnak és a picinek örülj ,
    ő aranyos lesz és később a szeretete sok mindennel kárpótol.
    Gyerekek miatt nem váltam el 10 évvel hamarabb,az idősebb lányom az apja mellé állt.
    Esküvőt terveztek ,a sógornőm a lányommal ment minden felé és,a leendő nászasszony intézet mindent az esküvőre.Az 2 nappal az esküvő előtt dőlt el egyáltalán ott leszek -e ?
    Ha már mindenünnen félre állítottak ,ott se hiányoztam volna. Mikor babát várt akkor kezdet kicsit közeledni , most 40 évesen elég jó megért,és az unokámmal is jóban vagyok.
    Igaz csak akkor tanácsolok nekik bár mit is ,ha megkérdeznek.
    Tudom nem vigasztal téged ,de gyerekekkel való ,zördülések ,gondok adódnak szülőként.
    Megyek a farmokra .

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Szia! Biztosan jó lehet, én igazából LINUX-ot szeretnék........Volt már a másik gépemen, és nagyon szerettem..:) :) :)

Évi! Igazad van...mindig vannak megoldásra váró problémák családon belül is. Az egyik barátnőm is annak a betege, hogy egyik fia nem is beszél vele...talán, idővel biztosan enyhülnek a dolgok, és egy pici baba mindig hoz békét..:)

Szép estét, és jó éjszakát!

12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jó éjszakát ,szép álmokat és kellemes szombati ébredést.

13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

Köszönöm Évi neked is az erőt adó szavaidat és történetedet :) Remélem jó vége lesz ennek is :)

Hát szerencsére idáig nem fajultak a dolgaink azért.
    Igaziból nem is a nagyfiam volt a legnagyobb gondom, hanem az amit a kicsiből sikerült kihozniuk azzal, amivel telebeszélték a fejét :( Na, de talán tényleg lesz majd megoldás, csak sok türelem kell és időt hagyni, hogy kiforrják a dolgok magukat.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Hidd el, Ema, rendbe fognak jönni a dolgok, és a türelem, kitartás meg hozza a várt eredményt. :) Ezek nem csak szavak....tudom. Én is meg jártam a hadak útját....:) :)

Még van pár percem, hogy learassam a fáimat, nem fűzök sok reményt hozzájuk, mert ez szerencse dolga, ami nálam ritkán nyilvánul meg. :) De azért el mondom, mi lett belőlük....Jó éjszakát, szép álmokat!

15. .Emama.

Hiszek neked :)

A nagy famon: 1 XL, 1 díszcseresznye és 1 kecsketej. Baha 1 XL, 1 pisztácia, 1 XXL gránátalma.

Mindjárt hozom a Piciről is :)

Pici: XXL tojás, XXL fenyő, ujjas juhar. Baha: 2 XL, 1 XXL gránátalma.

16. Zsémbes-banya

Na? Mi lett belőlük?:)
    Szerintem Ema ez eddig tök jó! Ha holnap még veszel, ennél is jobb lesz!:)

17. .Emama.

Nem szólhatok egy rossz szót sem, mert lett mindkét helyen XXL gránát, és lettek jók a főfarmon is, pedig nagyon kevés fát vettem. Azt hiszem ennek tükrében, hogy holnap is fogok venni :)

Sütikéére én is kíváncsi lettem volna, azt hittem még ma hozza.

18. Zsémbes-banya

Nem tudtam az ajándékokat elküldeni, és úgy tűnik hiába várok, a mai napba már nem fér bele. Ne haragudjatok, erre nem számítottam.
    Lassan elmegyek aludni. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

19. .Emama.

Én szerencsére el tudtam küldeni az ajándékokat és át tudok lépni egyik farmomról a másikra. Remélem reggelre megjavítják ami hibás.

Jó éjszakát neked is és mindenkinek! :)

20. lukimi

Ema gratulálok kevésből lett több jó fád is. Most már biztos, hogy veszek a bahára is párat mert a sok gránát XXL-ed felbuzdított.xD

Kissé elhúzódott a 23 órai csemete aratása belépési hiba miatt.

Ledőltem kicsit, a monitoromon ment a képernyő védő. Tv-ztem aztán láttam, hogy a beállításomat figyelmen kívül hagyva a gépem elaludt....nem is bírtam visszahozni újra indítás kellett. persze, a farmomra nem tudtam belépni, csak kb félórai kinlódás után. Csak a titokfák miatt kinlódtam másként már rég rá hagytam volna, de én ezt a titokfa akármit csípem a legjobban ólakat nem is szoktam venni és mindenképpen skubizni akartam még ma (tegnap).:)
    Skubiztam és az újakból az egyiket adta: 3 japán naspolya. A többi között van szépen XL (gőzös), meg olyanok amelyekből már amúgy is voltak szépen. Viszont kaptam sok remek TP-jű XXL-eket is, ezek: Bodza 4, mandula 3, Cuk.ju. 1, dió 1, cseresznye 1, datolya 2, körte 1, fenyő 2, narancs 1, őszibarack 1, tojás 2, citrom 1. Ezekkel már a fő farmon is tudtam javítani, a 20 órásakat cseréltem le xxl-ekre alig maradt pár db a 20 órásokból, nagyon szép állományom van XXL-es fákból. Persze körte dió stb ment a menübe a többi közé.xD Az XXL-es bodza csodálatos Tp-t ad akár berkenye, tojás, stb.

Mindjárt nézek pár helyet a bahán is nehogy elfogyjonxD holnapra az XXL-es gránát, mert abból van ugyan szépen de csak simák.:)

Jó éjt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.