Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem nagyon sokszor volt max pontos a két szélső és a mellette lévők is.
    Merénylet, merénylet...??!! De ettől legalább nem [​IMG] hízunk...
    Nyeltem nagyokat én is [​IMG] mikor megtaláltam...

Vadóc, zsuzsa-mama, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Az 5, 4,5 és 4 pontosok közül gyakorlatilag mindig esik ebbe az ötbe legalább egy. Szerencsés esetben nem is egy, és abból már össze lehet hozni az 50 pontos dobást. :)

Vadóc, zsuzsa-mama, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha meg igazán szerencsés vagy elsőre telitalálatod lesz... Nekem már volt egyszer. [​IMG]
    Iszom egy kávét, [​IMG] mielőtt beesnék az asztal alá...

Vadóc, zsuzsa-mama, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

Nekem is volt ilyen is :)
    A kávét egészségedre! Én meg az ágyba teszem magam, szintén hasonló okból, mint amiért te a kávét iszod ;):)

Vakond-Gazda, Vadóc, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Dehogy lövünk! Pont ilyen dolgokra voltam kíváncsi. Az ócsó-bót itt is van, vásárolok is benne, de nagyon ritkán kapom el a jó lisztet. Tudod, a válaszuk: pont most fogyott el. :D
    A mostani kenyér. :) Elküldöd nekem, hol beszélgethetünk a kenyérről?

Vadóc, .Emama., zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  6. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Csak 3 terülten ültetem a növényeket a mamutokat fent hagytam, 6 leves sikerült olyan felesbe lett 40, 50 a titok fákat kiváltottam, megyek szépen sorba:)

Nekem is sikerült már...:p:)

Vadóc, .Emama., zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Visszaszaladtam, mert - heti egyszer rendet rakok a fészbukon - találtam egy aranyosat. Felhívom a figyelmét a még dolgozni járó épeknek, a felelősséget nem vállalom. :D
    "A főnököm azt mondta, legyen szép a napod! Erre én hazamentem. :D"

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  8. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!

Nálunk borús az idő, de szerencsére kitartott vihar és eső nélkül, rendben lezajlott a mise. :)

Édesapám ezen a héten nem volt túl jól. Becsípődött ismét a dereka, így hét elején mozogni se nagyon tudott. Szerencsére az elmúlt pár napban már egész jól helyre jött, csak éjjel van probléma, de most éjjel a földre ágyaztunk neki, onnan sokkal könnyebben fel tudott kelni és a dereka sem fájt.

Tegnap este végre sikerült nekem is megszerezni a felhőt és a rávalókat. Szeretnék mindél gyorsabban haladni a szigeten, így kell az a felhő a BahaTPkkel. Ezután a következő, amit kiváltok, az aranybanán lesz.
    Képzeljétek, hogy jártam múlt hétvégén: kiváltottam a tukán odút, de csak a malomnál jöttem rá, hogy makadámdió a táp egyik alkotóeleme. Szóval most a fára gyűjtök. Már van 5 banán, ha kiváltom az eventből, meglesz a 10 is. :D

Néha én is alá teszek egy párnát, de van, hogy már az sem segít és fáj, akárhogy fordulok és helyezem a karom.

Nagyon jól néz ki a pizza! :D

Még szinte az összes, van még hátra három hét a vizsgaidőszakból,heti 2-4 vizsgával.

No, megyek meccset nézni. Pep Guardiola utolsó meccse a Bundesligában. Akár barátságos mérkőzésnek is lehetne mondani, mert a végeredménytől függetlenül a Bayern a bajnok, a Hannover pedig búcsúzik az első osztálytól.

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Bella,Édesapádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!
    A volt anyósom küzd ezzel a derékbecsípődéssel. Neki írtak fel 1 merevítőt,ami egyenesben tartja az egész hátát,de azt mondja,ha használja még rosszabbul érzi magát. Ezért Ő is a parkettán fekszik. Nagyon rossz nézni a szenvedését és a tudat,hogy nem tudunk segíteni.

Drága Ema,amit írtál számsort kipróbáltam,annyit mondok,hogy csúcs vagy! köszönöm! 45.7 pontos átlag jött ki.
    Megvan most már az AB és a szupitáp is. :)

Vettem a piacon epret,ahogy kiborítottam,ilyeneket is találtam benne!

De a gyümölcspiskóta nagyon fincsi lett!:)

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot !

Lassan előkerülök. Ronda idő van nálunk, ezért reggel korán elmentünk bevásárolni, utána belekezdtünk a takarítási eventbe. Ezt azt hiszem csak abba lehet hagyni, de nem befejezni.xD

Gartulálok Mindenkinek az elért eredményekhez ! nagyon ügyesek vagytok.

Sikerült mindent végig olvasni a hsz. már oka fogyott lenne. Egyedül a kenyérsütési téma, amit nem tudok szó nélkül hagyni, Emma, csak hozzad az okosságodat, oszd meg velünk , mindig tanulunk valamit !

További jó balta dobálást és kellemes pihenést !:)

11. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Klári, köszi szépen! Tényleg nagyon rossz nézni, ahogy szenved. :(

Éppen most keverek 9 erőlevest. Remélem, ebből meglesz az AB, utána nekem is a sztáp a következő megszerzendő, aztán a csillag.

Közben sikerült feltöltenem a képeket is, melyeket múltkor nem sikerült jól feltölteni. Idézem a hozzászólást, amiben voltak, de remélhetőleg a linkek már jól vannak és meg lehet nyitni a képeket. :)

"Ígértem, hogy hozok majd képet a virágaimról. Ilyen volt a lila harangvirágom, mikor kaptam, és ilyen most (azóta teljesen leszáradt). Nem tudom, miért száradhat el. :( Van valami ötletetek?
    Hogy szépeket is mutassak, lefotóztam az egyik orchideám bimbóit, a másik pedig nem hogy virágban van, de a bébiorchidea is van rajta.
    Múlt vasárnap, mikor sétáltam ki a temetőbe Mamihoz, az egyik kertből ez (második kép) a gyönyörű sárga virág kandikált ki. Én még sosem láttam előtte, de azóta a város központjában halvány rózsaszín árnyalatban is felfedeztem. Én nem tudom a nevét, ti felismeritek?"

Vakond-Gazda, Vadóc, zsuzsa-mama és 6 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Gyönyörűek a virágaid!
    Nem tudom a sárga nevét,de a szomszédban van ilyen,majd megkérdezem mi a neve,de lehet addigra már valaki megfogja írni.
    De gyönyörűsége virág,vagy bokor! :)
    Megyek,áramtalanítani,itt a vihar....

Vakond-Gazda, Vadóc, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  13. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Köszi szépen előre is a segítséget! Örülök, hogy tetszenek a virágok. :)
    Kitartást a viharhoz!

Vakond-Gazda, suba_klara, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

Nagyon szép a mostani kenyered. Látszik, a kenyér állagán, hogy nem csak búzaliszt van benne, de szép, egyenletesen lyukacsos, szóval klassz :)
    Bagoly reppent hozzád :)

Ha kérdés merül fel, akkor szívesen felelek, ha tudok :) A baj csak az, hogy ez a téma az ami nálam kinyit egy zsilipet és azt nehéz utána becsukni. ;)Valamikor nagyon szerettem kenyeret sütni, rengeteg saját receptem volt/van, de most sajnos nincs rá lehetőségem. Így aztán marad a nosztalgiázás :)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megjött a madárka, köszi szépen. :) A zsilipet meg felejtsd el.
    Amint rájön az ember, hogy annyi idő alatt, míg felöltözik, lemegy a boltba, bosszankodik, hogy péket váltottak, épp össze is dobja a tésztát. :)
    Nekem csak a lustaságom (no meg alkalmasint valamelyik ízületi anomália) szab határt. ;)

Lehet, hogy már nem jövök vissza, azért elköszönök. :) (Legfeljebb kétszer kívánok jó éjt.) :D

Vakond-Gazda, suba_klara, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Klári! Örülök, hogy bevált neked is az ötletem :)
    Az epred nem nagyon biztatóan néz ki :oops:

Olcsóbb a bolti :music:"Sajnos" sokkal.

Jó pihenést neked! :)

17. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Mimi! Szép jó éjszakát . Kellemes pihenést !

Emma ! A zsilipet időnként ki kell nyitni ! Több kenyér receptet kipróbáltam már én is. sajnos egyre ritkábban sütök. Igen az ára !! Nekünk egy meg se kottyan ! Lassan hús árába kerül, a saját sütésű.

belle ! A virágaid gyönyörüek !!!

Klári ! Élt át a vihart. Nálunk csak szutyok idő van, de egy folytában. Hideg lassan azon gondolkodom visszakapcsolom a fűtést !

Követem Mimit elköszönök szép jó éjszakát ! Álmodjatok szépeket !!!

Vakond-Gazda, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Bella!
    Gyönyörűek a virágaid!:)
    A sárga virág a boglárkacserje.
    Boglárkacserje:
    Japánban és Kínában őshonos, viszonylag könnyen nevelhető, tavasszal virágzó lombhullató cserje, mely kifejlett állapotában 2-3 m magas, tölcsér alakú bokrot alkot. Kecses felálló és ívelt vesszőin április-májusban, kevéssel a lombfakadás után nyílnak az egyszerű vagy pompon formájú narancsos árnyalatú sárga virágai, melyek élénk színfoltot visznek a kertbe. Vesszői és ritkásan elhelyezkedő fűrészes szélű levelei egyaránt világoszöld színűek, amelyek a cserje elvirágzása után talán már nem annyira mutatósak, ezért inkább cserjecsoportba vagy kárpitsövénybe érdemes ültetni, mint önállóan. Jól bírja a városi klímát is. Levelei ősszel szép világossárgára színeződnek. Legnagyobb népszerűségnek a teltvirágú, buja növekedésű 'Pleniflora' fajta örvend.

Vakond-Gazda, mimi, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elvonult a vihar! Túléltük! :)
    A barátnőm küldte ezt a fotót,és ezt! Mire én észbe kaptam nagyon halvány volt már a szivárvány.
    A szomszédasszonyomat áthívtam,hogy nézze meg a képet amit Bella tett fel és rávágta,hogy boglárkacserje. Kérdezte tőlem,hogy miért nem tudom,mert már többször mondta a nevét,mert kértem már tőle hajtást,de még eddig nem adott...

Na azért a baltázásról is ejtek pár szót!
    Ilyet is tudok ám csinálni! :)

A"Tobago" ,a parti pörgetés és kupon van még amit akarok nagyon. Ha még lesz rá idő akkor a matricát is kiveszem!
    Nehezen indultam neki ennek az eventnek,de egyre jobban belejövök,szinte könyörgök az event növénynek,hogy gyorsabban érjen. :D

Az epres gyümölcspiskótát úgy csináltam,hogy apróra vágtam az epret,beleforgattam a vanília pudingba és úgy tettem a piskótára.
    Így nem volt fura az eper látványa, de azért legközelebb nem veszek ilyet,jobban megnézem mit raknak a dobozkába. Mert nem normális dolog szerintem az ilyen alakú eper!
    Ez az igazi! :)

Most már elköszönök!
    Jó éjszakát kívánok Nektek! :inlove:

mimi, Vakond-Gazda, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép pünkösd vasárnapot mindenkinek!:)
    Az időjárás sajnos nem a legszebb arcát mutatja, szélúrfi már próbálgatja az erejét, s a napocska ezt csak felhők mögé bújva tudja figyelni.

Betti!
    Megvan a matrica!xD
    Klári!
    Ezek után szerintem kapsz a boglárkacserjéből a szomszédasszonyodtól.;);)Nagyon hálás növény, mindenhol jól érzi magát, nagyon szaporán hozza az új sarjakat.

Vakond-Gazda, g.bella, mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.