Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Vidám ébredést mindenkinek!
    Gratulálok a titokfákhoz. Egészen jó felhozatalok voltak.
    Nálunk felhős, ködös a reggel. + 9 fok van.

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek.
    Skubiztam, 14 bahás csemetéből 4 használható kelt ki: gránát XXL, cédrát 1, szentjánoskenyérfa 1 még nem volt és 1 tűzvirágfa ilyen volt de ez is kint maradt. :) A többi sose lesz használva.

Szomszédaim elnézést, tegnap kimaradt az ajándék küldés nem tudom hogy felejthettem el.:eek: A kicsin tudom, oda a belépési hiba kezdetétől nem tudtam belépni.:eek:

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok.Sok örömötök legyen a kibontakozott fákból!!

.Emama. kedveli ezt.
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó reggelt kívánok !

Nagyon csúnya idő van nálunk, de Marika Miksza és lukimi csak frissebbek voltak mint én. De hoztam nektek egy jó kis meleg kávét . A fákkal igen szerencsés lettem 5-db fát vettem. [​IMG] Amiből lett 1-naspolya 1-diszcseresznye 1-ujs juhar 1-japánnaspolya meg
    1- mandula fa lett. Ma a szigetre is veszek, jó volna az is sikerülne.
    Kellemes hétvégét kívánok, és készülődést a Tiroli kirándulásra.

.Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Nálunk is bús-borongós az idő és lóg az eső lába.[​IMG]

Szia Imi! :) Sok klassz fád lett, gratulálok hozzájuk! :)

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Ema!
    Hogy van a kisfiad?

.Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Elzemari! :) Szép napot neked is! :)

Szia Rozimama! Köszönjük szépen a kávét, jól esik ebben a hűvösben :)

A fáidhoz gratulálok, ez igazán gyönyörű felhozatal lett ;):)

Köszönöm kérdésed, jól van már :) Picit hamar kezdett el olyanokat enni amit még nem kellett volna és emiatt nem tudom azt írni, hogy teljesen rendbe jött, de mindenesetre jól van és ez a lényeg :)

8. lukimi

Részemről a köszönet!:)
    Gratulálok a fákhoz annál is inkább mivel meg vagy elégedve velük.:) Sok sikert a bahára is.
    Köszönöm!:)
    Egyébként reggelizésnél láttam, hogy az ajándék küldésen kívül mást is elfelejtettem, az esteli gyógyszereim érintetlenül hevertek a kis dobozkájukban. Legalább nyitva hagyhattam volna és akkor az egerek jól lakhattak volna.:pxD:eek: Valami jó erős front vonulhatott át a szobámon tegnap.:eek:o_O
    Az idő itt jól indul erősködik a napocska remélem ő győz. Nem is igazán felhős az ég, hanem inkább párás ezért bízom a napsütésben.

Még pár furcsaság. Napok óta 8000 körül mozgott a pinki én meg előtte írtam, hogy abból is venni fogok olykor olykor ha 7e vagy azalatt lesz. Gondoltam tegnap na, ebből se lesz semmi, elő kell azt állítani. Mit láttam az előbb? 3500 píz/db! Nosza, 25-öt bespájzoltam, közben adja a felhőpalota is vagy mi jó ideig elég lesz így.
    A kövi meglepetés, hogy a téli koszorú 1 db volt! Hogy mire fel veszik annyira megéri csak a napraforgóért, vagy én nem tudok valamit. Pedig nem is occsó, 84 e! Most néztem, hogy 50% Tp-t ad napraforgóra. Hát, szerintem valaki jól bevásárolt belőle és ráállt a papramorgó termelésére.

.Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

A gyógyszerrekkel kapcsolatban: van egy olyan gyógyszerem amiből csak este kell bevenni 3 db-ot. Ezt reggel (a reggeli gyógyszereimet amikor kikészítm és beveszem) a klaviatúrára szoktam tenni és ott figyel egész nap. Ha este 11-kor még ott van, akkor elfelejtettem az esti gyógyszereimet bevenni :pxD Még másik 4 db kell mellé estére, de azt nem lökdösöm itt napközben.

A Pinki nálam 8.000, elmentem megnézni. Kár, mert én is betankolnék belőle itt a nagy farmon.

Az utolsó mondatodra: szerintem nem. Az előzőleg felvetett "vagy?" a valószínűbb verzió szerintem ;)xD

10. lukimi

A reggeli adagot sose felejtem el ilyenkor teszem 1 kis dobozba a másnap reggelit és az estit. Az estét szokás szerint 1 kefírrel és hozzá való müzlivel búcsúztatom kb 8 óra tájban, na ezután kéne betolnom azt a 2 db 30 cm-re odakészített tablettát. Kb heti 1 alkalommal jól elfelejtem, eccerűen nem ott jár az eszem. Nem kár értük, nem okoz galibát csak reggel somolygok magamon, hogy már megint?!xD

.Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Nekem galiba lenne, ha végképp kimaradna :oops:

Na, learattam, vettem még titokfákat, kíváncsi vagyok mi lesz belőlük.:pxD Eredmény 4,5 óra múlva várható.

12. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot! Már amennyire lehet itt szürke borús az idő, nincs kedvem kimozdulni, pedig boltba el kell mennem:)

gratulálok, mindenkinek a jó fákhoz, én még nem vettem, de majd először a szokásos kettő kettőt, aztán majd meglátom, túl sokat akkor se nem veszek:)

Én a király koszorút nem értem 10 ezer pt-ad és 90ezer körül mozog, míg a francia lepény ami 12500 tp -ad 57-58e
    ki érti ezt? pinkiét én is veszek a palota mellé, nálunk is 7-8 körül van:) A Maja maszkon jó lenne, ha változtatnának, hogy minden bahamás növényre érvényes legyen, mert így használhatatlan, vagy legalább betennék a természet gyógyászhoz valami értékkel, akkor legalább oda bedobálnám, mert így csak gyűlik van belőle 271db és semmire se tudom, használni, bahás zöldséget nem ültetek:)

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Betti! :)
    Minél magasabb TP-t ad egy termék, annál drágábban jön ki a TP/Csp arány. Az epres muffint pl 3-4.000 környékén tudod venni, annál másfél-két Cs-re jön ki 1 TP. A francia lepénynél ugyanez már 4-5 körül jár ;) Én nagyon sokáig eladtam a Francia lepényt és abból vettem az Epres muffint. Most megtartom a lepényt is és muffint is veszek, ha éppen olcsón kapok ;):pxDxD
    Sokan ennek nem számolnak utána és megveszik jó drágán a szintlépéshez a TP-jüket. A másik oldalról viszont az is igaz, hogy ezekbe a magas szintű termékekbe már sok növény, sok termény és egyáltalán sok minden kell, tehát olcsóbban nem is érdemes eladni őket :)

14. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép szombat délutánt.
    Gratulálok a jó fákhoz.
    Megyek talán most elállt az eső.
    Jó pihenést.

.Emama. kedveli ezt.
  15. stadler42

Frankné kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Évi! :) Merre mész? Bármerre is, kellemes időtöltéset kívánok neked! :)

Szia Rozimama! Már bent is van a szép új ruhád a gardróbodban ;):)

17. stadler42

Ema még egyszer köszike,hoztam neked meg a többieknek egészségetekre.

Remélem szeretitek. [​IMG] Megyek és készülődök a holnapi kirándulásra.

.Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Nagyon szívesen, máskor is :)

A csörögefánk nagyon finom, én legalábbis szeretem nagyon :) Köszönjük szépen, a jobb oldalit már elemeltem;)xD

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Csörögefánkot nálunk Forgácsfánknak hívják.:D Nagyon szeretem, köszönöm szépen, már régen ettem.:)
    Ma ügyes voltam rettentően. Reggel bolt, aztán reggeliztünk és oforc ki a kertbe. Leszedtem a csemegekukoricát, aztán sarlóval levágtam a szárakat, gúlákba raktam, meggyújtottam. Szépen leégett róluk a levél és a csúcsok. Ami maradt azt majd elhordom pár nap múlva egy olyan részre, amit nem művelünk, és jövő tavasszal újra alágyújtok. Jöhet a traktor, már semmi betakarítani való nincs kint. Még találtam egy ígéretes és egy "talán" karfiolt, és ügyelnem kell az újhagymákra. Ahol véletlenül földben maradt egy kisebb, vagy elpottyantottuk szedés közben az most gyönyörűen kihajtott. Mondhatom, hogy egy kinccsel felér!:pxD
    Vettem még pár darab titokfát, a farmon XXL tojás, kecsketej, XXL citrom, XXL cukorjuhar lett, a bahán csak egy XXL kamkvat említésre méltó.:) Nagyon, de nagyon szerettem volna XXL gránátot, ide pedig japán naspolyát, de nem sikerült. Végül is elvagyok nélkülük, és bánatos sem vagyok, mert nem jött ki rosszul ez az akció nekem.
    Remélem ti is és mindenki elégedett azzal amit kapott!:)

.Emama. kedveli ezt.
  20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, mindenkinek szép délutánt!

Nálunk egész nap borult volt az idő, a vásárlást is sikerült szemerkélő esőbe megejteni. A piacon annyi ember volt, mintha ingyen osztogatták volna a cuccokat

Szia Zsémbi!
    Nagyon ügyes voltál, sokat dolgoztál ma.

Szia Rozika!
    Ez a csöröge fánk nagyon jól néz ki, én is nagyon szeretem, már meg is dézsmáltam.
    Szia Ema!

Az előzmények ismeretében érdekesen alakulnak a dolgok. de azért remélem, hogy a legjobb variáció jön ki belőle. Drukkolok.
    Nem a kicsi fiad miatt jöttek?

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.