Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szárnyaló képzelet-Event >>>>>

mya100, Vadóc, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  2. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek!

Nálunk borús, esős ma is az idő, de jobb is. Ilyen időben jobban megy a tanulás, nem kívánkozik ki a szívem és boldog gyerekzsivaj se hallatszik fel. :)
    Tegnap egész napra kiütöttem magam, délután pedig nem volt erőm írni, hogy elújságoljam: végre nekem is lett két vidrám! :inlove: Olyan kis édesek. :3 A másik kettőből sárga bagolyvár és egy tatu lett, mindkettőnek örülök.
    A fákra már nem igazán emlékszek, mert le is szedtem őket, de majdnem mind régi XXL-es, a bahán sem lett új, 3XL-3XXl lett, de de nem emlékszem pontosan, milyenek (talán XXL kivi és tamarindusz, 2XL tamarindusz és XL szentjánoskenyér, utolsóra nem emlékszek).

Kedden kellett leadni a pedagógia portfóliót: lecketervek, óravázlatok, esszé, óratartások, igazolások.
    Mi az óravázlatokat mindig lapra jegyzeteltük, azt csak hétfőn kezdtem el bevinni gépbe,éjjel fél3-ra végeztem is... kezdhettem az esszének. Végül reggel 5-kor feküdtem le, akkor már mérhetetlen fejfájással, de nem nagyon aludtam, mert kb negyed óránként ébredtem meg és néztem az órámat, hogy nehogy elaludjak. Végül 7-kor keltem, szerencsére éjjel, míg az esszét írtam, kinyomtattam az óravázlatokat és a tanterveket, aztán lefekvés előtt az esszét is, így csak össze kellett a dossziét állítani. Még hiányzott a mentor tanár aláírása (mikor tanítottunk, nem volt nálunk lap, utána már a tanár nem volt fent a suliban), így reggel még oda is fel kellett menni, hogy a tanárt elcsípjük szignózni. Barátnőm csak ezután kezdett az egyetemen nyomtatni. Szerencsére időben végeztünk, és le tudtuk adni a megfelelő időben a portfóliót, aztán már mehettünk is vizsgára. Nekem egész nap úgy fájt a fejem, hogy majdnem csillagokat láttam. :(
    Vizsga után haza jöttem, reggeliztem (mert az is kimaradt, sőt, előző nap a vacsora is, mert annyira bele voltam merülve a gépelésbe- Szerencsére, míg barátnőm nyomtatott, én a pékségbe elszaladtam egy kis kifliért, de az csak annyiban segített, hogy vizsga alatt nem lettem rosszul), aztán dél körül végre lefeküdhettem kicsit. Három körül arra ébredtem, hogy Édesanyám kintről szólogat. Nem tudta, hogy alszok. Volt telefonszolgáltatónál (a gazemberek! ez is megér egy misét... mesét is, szóval majd elmesélem azt is, hogy megjártuk!), megbeszéltük a fejleményeket, ebédet melegítettünk, aztán egy hat körül ismét lefeküdtem, valamikor késő este megébredtem, de vissza is aludtam, aztán már csak reggel.
    Úgyhogy jól kialudtam magam. :) A fejem viszont még ma is fáj. :( Pedig ma már ismét tanulni kell,pénteken lesz a következő vizsgám. Még három vizsga van hátra, de a három legkeményebb. :( Plusz még van 23-án a pedagógia államvizsgám.

Bár hétfő délelőtt még vetettem egyet, csak tegnap délben arattam le, el is dobáltam és kiváltottam belőle a második baltagyárat, amit rögtön ki is pakoltam a szinte teljesen üres kincses szigetemre. Az eventet sikeresnek mondhatom, mert csak a matricát nem váltottam ki, de ugye azt nem is állt szándékomban. :)

A kertem viszont tegnap dél óta parlagon hever... nem volt még érkezésem újra visszapakolni rájuk az állatokat, csak az esőerdőben van zöld tea ültetve. Jó is, hogy most eszembe jutott, gyorsan megyek aratni. :)

Jobbulást!
    Köszi szépen az olvasmányt és a képeket! :)

Jobbulást Édesanyádnak!

Mielőbbi gyógyulást neked is!

mya100, suba_klara, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Zsuzsának és Szilvi anyukájának jobbulást kívánok én is! :)

Ilyenkor érzem azt, hogy mégis csak öregszem. Nekem már olvasni is sok volt, amit te végigcsináltál.:oops: Ügyes vagy :)

mya100, suba_klara, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Köszönöm a további gyógyulási kívánságokat átadom anyunak,kicsit talán jobb a helyzet,de közel sem olyan amilyennek lennie kellene.Puszi mindenkinek.Jobbulást kívánok én is a betegeknek:inlove:

mya100, suba_klara, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  5. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Turbómalom előfizetés >>>>>

mya100, suba_klara, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megjöttem, már ebéd után vagyok. Nem igazán volt értelme ekkorát "kirándulni", részben mert semmi nem tetszett, részben mert a reklámjuk nem teljesen fedte az igazságot. Végülis, sportként jól jött ez a séta.
    Zsuzsa, kicsit nem figyelünk, máris baj van? ;) Lásd itt a farmon agyon dolgozhatod magadat, mégsem kapsz huzatot. :D
    Bella, emlékeket ébresztettél. Csak nekünk nem volt ilyen kemény. Vagy az idő szépítette meg az emlékeket. ;) Elképedtem. Pedagógia államvizsgát meg megúsztuk, mert "kísérleti évfolyam" voltunk, és magyar nyelv és irodalom volt helyette. Nagyon élveztem. Nem is lennék arra képes, amit te itt leírtál.
    Janzit régen láttam, mi lehet vele?
    Barna, jobban vagy?
    Szilvi, anyud javul?

mya100, suba_klara, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én ma azt hittem, hogy jó idő lesz, de fázom...
    A tenyésztős event kapcsán körbenéztem a pajtában, csak egy bögyös tyúk hiányom van, így azt tenyésztek amit akarok. Nagyon nem akarok semmit, de a felhőt és a kütyüket nem hagyom ki semmiképp.

suba_klara, .Emama., zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Janzi másfelé múlatja idejét.xD
    Az dőjárkálásról: tegnap füvet nyírtam barát házánál. Kistrakeszra felmálháztam, beőtöztem!!! de az elmaradhatatlan törölközőt is vittem mert ha dógozok kell. Mire átértem - 2 perc - egy réteg pulcsit ledobtam mert kiroggyantott a napocska és rögtön meleg lett. Szinte a végéig sütött, orcámat sokszor töröltem és akkor amikor már a legjobban beizzadtam nap el, szél mindíg fúj és már éreztem is, hogy süt az ájer. Nosza mindent magamra kaptam majdnem még a trakeszt is mert ugyen majdnem itt a június és én ilyenkor már nem szoktam megfázni? Különben is ez a 3. éve, hogy nem volt megfázás ne, hogy elrontsam? És akkor a kicsi simis sapit beledobtam a trakeszba és át mentem arafatba. Törölközőt a fejem köré csavartam mert főm volt a legvizesebb és hazáig úgy traktorogoltam mindt valami keleti akármi.xD:p Aki látott, jót mulatott. Nahát, ilyen a mostani időjárkálás változatosabb mint a legbolondosabb április.

Nekem a lukimin néhány beadandó tenyészet hiányzik azokat előállítom majd még nem tudom mit tenyésztek tovább mert az 580 tápot így is úgy is el kell verni.
    A lovarda most pihenni fog ott alig van táp is de a kütyük sem kiemelkedőek, nem nagyon kapkodnának utána.

A kapáldán viszont megint fohászkodom, hogy ugyan valahogy vigyem már végig de ez is húzós lesz mint az előző event. Ott meg lett a felhő a rávalókkal és + 3 kitehető (ezek voltak a legfontosabbak) meg a szupitáp de a többi egyebet legnagyobb sajnálatomra bent kellett hagynom felröpi hiány miatt.
    Most a szupitápnak ugyan van híja de valahogy kipótolom, csakhogy minden egyes állatot ki kell tenyésszek mert még nem lehet belőlük 1 db sem. Mivel nem vagyok nagy számolgatós, majd meglátom sikerül vagy sem az bizti, hogy szerencse is kellene a heppyhez. Ez lenne a második felhő (paszulykaró még nincs de ami késik...) és a második + 3 kitehető ez nagy érvágás a haladásra nézve nem beszélve a kb 300 e körüli tépé és 200e? körüli csépéről. Kb 2 szintet ugranék.:);):inlove::music:
    Ja és mivel a tölgyfa tetejét meg akarom látogatni mihamarabb, a sok csillag olyan mintha hájjal kenegetnének.xD
    Ki kellett tennem 10 nyúlólat és 5 kecskeólat is az üdvösséghez.

Egyébként csp-ileg eddig a 800 ezret tudtam némileg túlszárnyalni kölesből, aztán eljött az én időm az az a tenyésztés így a keréken kipörgetett jó kis közepes állatokból ki mertem tenni a piacra kettőt, amitől a csp állományom erősen meg is rendült (sáp).:eek:xD Gondoltam vagy nagyot bukok vagy kaszálok. Az imént bekapcsolok és.... 2 milkón felül a csp-m! xD:inlove::inlove::music::music:Még azt se tudom elment-e mindkettő mert csak örültem....azt tudom, hogy meg se mertem közelíteni az előttem lévő árat ne, hogy beragadjak.

Háááát, így törpént!:)

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
    mya100, suba_klara, .Emama. és 7 más kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez megint nagyon tetszik...
    "Arafat" különösen, remélem azért nem fáztál meg. Délelőtt az udvaron ténykedtem, valami bevizezte nekem is a hajam tövét a fejemen...
    Majd válogatok valami tenyésztést, amiből kevesebb van. Ennyi tenyésztésnél bejöhetne már valami nagy ugrás is.

suba_klara, .Emama., zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Imiiii,
    igazából de nagyon megnéztelek volna a trakesszal és az arafatos módival.Való igaz, ha nem fújt a szél úrfi, csak hagyta a napocskát érvényesülni, akkor nem is volt gond, majd úgy tiz óra után.Ám addig jól fel is lehetett öltözni, mert én is úgy voltam vele, hogy szégyelje magát az idő, de nem vagyok hajlandó fázni.Na persze hazafelé, már cipelősre vettem a kiskabátomat, de reggel nagyon jól elbirtam.Hétvégére már a nyárról beszélhetünk, aztán hogy utána mi lesz majd kiderül.

A gazdaságodról, olyan élvezettel tudsz irni, hogy az embernek kedve lenni egy új területtel bőviteni a háztájit.Ám a földárveréseknek nem vagyok a hive, mert aztán ez is elég, pláne, ha van egy jó könyv is a talonban..

Bella,
    elképedve olvastam, hogy mi minden fér neked egy napba.Te jó ég, és mennyi odafigyelés, tervek, vázlatok, esszék,és még sok minden.Azon aztán egyáltalán nem is csodálkoztam, hogy a fejed megfájdult.Hihetelen, hogy mennyi erőbedobás kell, hogy minden rendben menjen.Minden elismerésem a tiéd!!

Jó játékot kivánok Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
    mya100, suba_klara, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  11. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Kiütött engem is egy napra. :) De ha hétfőn sikerül megvédeni és meglesz a tanár diplomám, azt mondom, nem bánom a sok vesződést, amivel járt! :D

Janzit hiányolom én is, rég nem járt erre.

Mikor megláttam, hogy tenyésztős, úgy voltam vele, hogy inkább kihagyom, aztán láttam, hogy csillagokat is ad, ráadásul nem kell nagy szintű tenyészállat sem... hát mégis meggondoltam magam. :)
    Én sosem tdom megjegyezni a tenyésztések szintjét, úgyhogy most szépen lemenettem az első hat tenyésztős képeket (tyúk, nyúl, kecske, juh, disznó, tehén - csak most, hogy írom jutott eszembe, hogy a kacsa kimaradt:D), és ott fogom nyomon követni, hogy melyik állat melyik után következik. :D Persze, a disznó-tehén utolsó soránál kifogyott a festék a nyomtatóból... kicsit lilás-szürkésen nyomtatta ki, de nem is azon van a lényeg. :) Aztán kb negyvenöt percembe telt, mire ki tudtam a festéket cserélni. Miel csak most kezdtem laptopról nyomtatni, nem volt telepítve a nyomtatóhoz szükséges program, így azt sem mutatta, hogy melyik festék van kifogyva, eleinte mind csak olyan programokat sikerült letölteni, amit a rendszerem nem fogadott el - mint később kiderült, win7-eseket töltöttem le, a 10-es helyett. :D Aztán megoldóddott a probléma, igen ám, de szembesülnöm kellett vele, hogy ismét elfelejtettem, hogyan kell kicserélni - van minimum egy éve, hogy utoljára patront kellett cseréljek, de a program szerencsére mutatta, hogy mit kell csinálni, így hamar a végére értem, és ki tudtam nyomtatni egy internetes számlát, amit holnap kell vigyek a postára - három csomagot várok, ebből egyiket már 8 hete, másikat 7, harmadikat 5 vagy 6. Még sosem kellett ilyen sokat várjak. :( Kíváncsi vagyok, most melyik csomag jött meg. :)

Szerintetek boom mikor lesz? Hétvégére kapunk?

____________________________________________________________​

A gazdakör átalakítása :D --->

mya100, suba_klara, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nem volt időm már 2 napja olvasni.holnap ha minden jól megy pótolom.
    Csabikám beteg,lázas,fáj a hasa. Holnap megyünk hasi utrahangra.
    Most megyek,holnap ha hazaértünk megírom mi van a kicsimmel.
    Jó pihenést Nektek!

zsuzsa-mama és mimi kedveli ezt.
  13. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Klári!
    Csabidnak jobbulást!
    Zsuzsa-mama!
    Bella!
    Nagyon ügyes vagy, szorítok még neked a hátralévőkhöz!:)
    Imi!xDxD:inlove:
    A kapáldán meg úgy is ügyeskedsz!
    Na te sem unatkozol, a tanuláson kívül is zajlik az élet körülötted!;):):inlove:
    Kell, hogy legyen bumm, hétvégén az előzetes forgatókönyvek alapján.:)

mya100, suba_klara, kapálda51 és 5 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Gyógyuljon meg hamar a kisfiad!:)

mya100, suba_klara, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  15. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Ezt a hozzászólást most nem tetszikelem. :( Jobbulást Csabikának!

Valóban mindig történik valami. :D Én azt hiszem, ismét megvárom a bummot a tenyésztéssel. :D

Időközben felvettem a Foci EB 2016 ruhámat. :inlove::music: Már március óta várta türelmesen a szekrényben, hogy eljöjjön az ideje, tovább nem akart vállfán várakozni. :D

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy ilyen jó kis posztokat olvashattam. :) Imi.... :D:D
    Egész télen nem volt rajtam annyi ruha, mint ma. Igen, szégyellje magát az időjárás.
    A házunk közgyűlése volt, ezért inkább elköszönök, nehogy itt mérgelődjek nektek. Holnapra kialszom. :)
    Klári, remélem nincs komoly baj Csabival!

17. lukimi

Kár, hogy nem láthatjuk azt a ruhát? :)

g.bella, mya100, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Jöttem kicsit olvasgatni ! Köszönöm a jó kívánságokat. remélem tanulok saját hibámból. Mimi nekem már csak a farmon szabad kapálni, igazad van az idő miatt, ma ismét befűtöttem. Ki fogja a gázszámlámat kifizetni azt még nem tudom.
    Igaz nincs mit, mert teleraktam fákkal és ólakkal. Nincs kedvem termelgetni. Kicsit bekavartam, kérlek benneteket olvassátok sorrendben.xD

Tenyészős eventet a hétvégére hagyom.

Szilvi ! Remélem anyukád már jobban van.
    Klári ! A fiacskádnak mielőbbi gyógyulást !

bella! Részemről megy a drukk 1000-el. Minden elismerésem a mai fiataloké. Szoritunk Neked !

Janzi ! Nekem is hiányzik, remélem jelentkezik hamarosan.

Nyugodalmas szép jó éjszakát !

g.bella, mya100, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép estét!Olvaslak benneteket,Imi,nagyon nagy lehetett ahogy végig vonultál a trakesszal.:DAnyukám nincs valami jól,de már poénkodik 2 fulladozás között amit már javulásnak veszek.Fel állította magának a diagnózist.Dr Kállai(Leánykori név)Neki nem tüdőgyulladása van hanem mellhártya,de azt nem tudja megmondani honnan tudja,nem volt neki még egyik sem:music:A másik,visz neki Szilvi barátnőm holnap pár cuccot,kérdezem tőle mikor menjen,nem megy ő sehova mehet Szilvi bármikor és azt mondta,hogy annyira sajnálja,hogy beteg lett mert így nem tud elmenni a hangversenyre,meg a színházba ugyhogy a jegyeket is tetessem át másik időpontra :D:inlove:Így vagyunk most,holnap beszél a doktornővel aztán lehet eltudom intézni vigyék el rtg-re még ezen a héten,mert buszozni nem igazán tud.:oops:Jó pihenést,jó éjt mindenkinek.:)

g.bella, mya100, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Madárcsicsergős, felhős +10 fok van.
    A szél dolgozik rajta, hogy tiszta legyen az égbolt.
    Jobbulást kívánok a betegeknek.
    A tenyésztős event nem izgat nagyon (560 szupertáp), ezért növelem a CSP készletemet.

Utoljára szerkesztett: 19.5.16
    g.bella, mya100, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.