Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó reggelt!Sziasztok!Felénk süt a nap ,de a szél elég rendesen fújdogál.A tenyésztős eventet szerintem kihagyom,mert 81db szupitáppal nem sokra megyek.:oops:Anyu jobban van,tudott aludni is kicsit.:)

Utoljára szerkesztett: 19.5.16
    _Ilona49_, Vadóc, g.bella és 8 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!
    Még csak olvastam, majd később jövök.

g.bella, mya100, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kis segítség a diagnózis felállításához: a mellhártyagyulladás fáj, a tüdőgyulladás nem fáj. Azért én remélem egyikről sincs szó! Jobbulást anyukádnak! :)

Jobbulást Csabinak! :)

_Ilona49_, g.bella, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Itt végre a nap süt, remélem egy kis meleget is fog adni.

Úgy látom már megmaradok !xD A hasogatás viszont még meg van.:(

A betegeknek további gyógyulást !

Kellemes szép napot !

_Ilona49_, Vadóc, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gyengélkedőknek, betegeknek javulást, mielőbbi gyógyulást kívánok!

Aztán, mivel holnap péntek, a dolgozóknak kitartást, társaimnak meg jó játékot, vidám napot! :)

_Ilona49_, Vadóc, g.bella és 6 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Zsuzsa, ez azéért biztató hír. :)

A nap ugyan süt, de a szél undok. Nem szívesen megyek el itthonról, de a Libriben kell váltanom ajándéknak való utalványt.

Vadóc, g.bella, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szupertáp akció és Baby, baby boom >>>>>

_Ilona49_, Vadóc, g.bella és 4 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Mimi ! Sajnos a jó időt nagyon elkiabáltam, már itt is megint fúj a szél és hideg van. Jobb ha szeded a lábaid. Nem hiszem el, még mindig jól esik a benti meleg.

Imi ! Köszi az infót! Így kivárok !

Vadóc, mya100, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Akkor az én tenyészdögeim várnak még egy napot a házikóban.
    Most jöttem be a kertészkedésből, mit mondjak nem fáztam...

_Ilona49_, Vadóc, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szívesen, máskoris! Rám mindíg számíthacc! xDxDxD

Erre felé meg kint jobb idő van mint bent!:eek:o_O:cry:

Én csak holnap rakom be őket vagy ma este, a frisebb mindíg jobb!xD:p

Vadóc, suba_klara, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Már én is rájöttem erre a hőmérséklet különbségre, megyek is [​IMG] megkeresem a mellényemet.
    Azért pakoltam már tegnap be őket, hogy gyűjtsék az erőt a nagy ugrásokhoz. Így lesz ideje a 132 tenyészetnek egymás közt azt is megbeszélni, hogy ki mekkorát vállal belőle...

.Emama., Vadóc, g.bella és 4 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Reggel fél 7-re mentünk a kórházba a vizsgálatokra. Fél 12-kor értünk haza!
    Nagyon bátran viselkedett Csabikám,nem sírt a vérvételnél se. Eredmény csak 1 után lesz. A hasi ultrahang kimutatta,hogy a vesék rendben vannak,nincs se gyulladás se kő. Persze sok a latin szöveg,amiket kérdeztem,hogy mit jelentenek,inkább meg se említem a "készséges" segítséget amit kaptunk. Majd 1-re megyek a gyerekorvosoz és Ő megmondja,hogy akkor most mi van.
    Délután jövök és pótolom az elmaradt olvasást,azt se tudom mi van Veletek..
    Sietek haza!

_Ilona49_, .Emama., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Imi ! Tuuuuudom ! :);)Spec a töltött káposztát és a halászlét másnaposan szeretem !xD

Erzsike ! Az idő engem már teljesen meghülyit, igaz már így sem vagyok 100-as !xDxD Reggel meleg, most teljesen őszies idő van. A kinti munkához itt ki mondodtan hideg van. Brrrrrrrrr.
    Bánatomban csináltam egy rahedli húsos palacsintát, legalább a családomnak kedvezek.xD

Klári ! Várjuk a hireket, reméljük nem komoly a baj. gyógyulást Csabikádnak.:inlove:

.Emama., Vadóc, g.bella és 3 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Mindent elolvastam! :)
    Szilvi,sajnálattal olvasom,hogy anyukád beteg,mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Zsuzsa mama,neked is gyors gyógyulást kívánok!
    Bella,öröm Téged is olvasni,annyi minden történik veled,meg annyi mindent csinálsz 1 nap,hogy le a kalappal előtted!
    Az EB-rucid csodás! :)
    Imi,örömmel olvasatam a traktoros beszámolódat..,
    köszi a hírt a Boomról,én várok a tenyésztéssel,igaz csak 1 Kendermagos pipim,3 Bögyös pipim és 1 Hamis tapsifülesem hiányzik.

Voltunk a gyerekorvosnál,megvan a vizelet és vér eredmény is. A vizeletben sok a ! jel! Azt mondta a háziorvos,hogy a vese jól működik,normál méretű,nincs kő,de van gyulladás,és ez okozza a kicsinél a lázat. Sokat kell innia,felírt neki egy Suprax 200 mg-os filmtablettát 2 dobozzal és ezt kell szednie.

Holnap nem megy még suliba,de hétfőn mehet,ha nem lesz további gond. Jövőhét csütörtökön meg kell ismételni a labort.

Na biztos megint kiveri nálam a biztosítékot ez a labor mizéria. Ahogy ott bánnak a beteggel,felfoghatatlan! Nem csak velünk volt lekezelő a felvételis,hanem az idősebb betegekkel is,volt egy néni aki el is sírta magát!

Remélem nem sokszor kell mennünk ilyen helyekre!

Amiért ilyen bátor és türelmes volt Csabim (na én nem) megvettem neki a hőn áhított intelligens gyurmát! Kék színű,és le se teszi,készíti a remekműveket! :)

Én meg gyors betettem 1 kacsát süli ahogy hazaértünk. Még este kivettem a fagyóból,reggel sóztam,fokhagymáztam,de most már sül. Mire Antikám hazaér a du.-nos műszakból csak kész lesz. :)

Janzit már én is hiányolom,régen volt!
    De a Boomra csak előkerül! :)

sutimami57, _Ilona49_, .Emama. és 6 más kedveli ezt.
  15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Klári jobbulást a Csabinak. Sylvi anyukájának is, csak a gyógyító energiák mennek.:)
    Bellának a hátralévő vizsgákhoz megy a drukk.:)
    Halászlé?Hol ? Hova kell menni érte?:music:

Janzi remélem előkerül,remélem nem úgy gondolja, hogy sok az egy topikra jutó zalaiak száma;)xD Legalább nyugtasson meg, hogy sok a dolga, és persze nincs baj.

Boomot én is megvárom. Azt viszont még nem döntöttem el véglegesen mi tis tenyésszek véglegesen.
    Nálunk nagyon szép idő van.Szomszéddal összefutottunk a kertek alatt.Ki is használtuk a szép időt egy kis sétára a közeli erdőben.:D

.Emama., suba_klara, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  16. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!
    ma voltam a postán, mert tegnap kaptam cetlit, hogy csomagom érkezett (az Unión kívülről érkező csomagokat csak kedden és csütörtökön 10-13 óra között lehet kivenni, még szerencse, hogy szerdán kaptam értesítőt - bár egyszer sikerült péteken megkapni, gondolhatjátok, milyen csigalassúsággal telt el a hétvége. :D)
    Nekem a cetlin fel sem tűnt, hogy két csomag érkezését mutatta, aztán a pasi a postán mondta, hogy van még egy. Így mind a három csomagom megérkezett. Nagyon vártam már őket. :)
    A banner-avatar ruhámra gondoltam. :)

Köszönöm szépen! :)

Juj de jó, vártam már nagyon. Be is üzemeltem a 132 tenyésztést, majd holnap este "aratok".

Köszi szépen!:) Örülök, hogy Csabikának nem túl komoly a baja. Mielőbbi jobbulást a kis legénynek! :)

Köszönöm! :)

Az eventet már azért is megcsinálom. Túlságosan beleéltem már magam. :D És kell a csillag. Mondjuk most épp ott tartok, hogy lesem, hogy tudok még 30 sztápot kiszedni valahogy a gazdakörikből. Ilyen se fordult elő velem jó rég óta. :D

.Emama., suba_klara, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kérek szépen belőleeeee. Csak egyet legalább! :)
    Te Klári! És miért nem teszitek szóvá? Ma már sehol nem packázhatnak, csak ha hagyjuk. Minőségbiztosítás van vagy mi a csoda. :(
    Csabi meg klassz volt, hogy a macera ellenére hős volt. :)
    Az a sült madár is beindította az étvágyamat. :)

Mint Pavlov kutyájának, nekem is folyton beindulnak a reflexeim. Ahol cumit látok piros szélű háromszögben, akaratlanul is elindul a kezem az egérrel. :D Hogy fogom kibírni holnap estig?

Bella, tök jó a rucid. :)

g.bella, .Emama., suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Meg is van a mai vacsoramenü!:p:)
    Előétel: Zsuzsa-mama húsos palacsintája, főétel: Klári kacsasültje, levezetésként egy kis kanál halászlé, meg egy töltött káposzta, természetesen már újramelegítve.;)
    Szilvi! Ez végre egy jó hír!
    Szia Sütike! Kitartok!!!!!!!
    Klári! Szerencsére nem olyan nagy a baja Csabinak, főleg, ha már hétfőn mehet iskolába.:) Tényleg igyon sokat, az segít a bacikat kimosni a szervezetéből. Az intelligens gyurma már csak ilyen , ha a gyerek kezébe kerül, nehezen teszi le!xD
    Mya! Ha megkapod a címet, társulhatok melléd egy kis halászlé evésre?;):) Egészségedre a kirándulást!
    Bella! Látod 3 csomagra vártál, egyre számítottál, s megkaptad mindegyiket!:)
    Ügyes lány vagy te, megoldod a szupertápot!
    Jó a ruhád!:)

sutimami57, g.bella, mimi és 3 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kész a kacsa,jöhettek vacsira! :)
    Csabikám jó étvággyal evett,egy egész combot bevágott!
    Tört krumpliból is eszegetett,de abból nem sokat.

Na és aki örült,hát az Bozont volt. Csak úgy ropogtatta a csontot! :)

Megyek berakom az állatkáimat a házacskákba,holnap mire hazaérek,akkor szerintem a boom is elkezdődik.. Na nem 6-ig dolgozok,csak 2-ig,de fél 4-re megyünk a kicsivel fodrászhoz,Csabikának levágja a haját olyan --menő fiúsra-- nekem meg festés lesz,meg szárítás,vasalással.

sutimami57, Vadóc, g.bella és 2 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gabi, jól összeraktad a menüt. :D
    Még van türelmem a szerelmi fészek kerülésére. :)

Szép estét, jó éjt nektek!

sutimami57, .Emama., Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.